2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12351530 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Acilen uefayı arayıp şl icin tesekkür edip katılmayacağımızı söylemeliyiz bu kadro her türlü ligi götürür şl araya girecek tek korkum o  :s20:
2 sene üst üstte şampiyonluk gelsin

5 oyuncu eksik
Necip girdikden sonra bu tam rotasyon takımı ZİRAAT KUPASI kadrosu olmuş

saygılar

Çevrimdışı atalay

Cenk'in penaltı golünden sonraki oyuncuların ölçüsüz sevinci güzel bir detay. Son kupa finali performansından sonra birbirlerinin başarılarını paylaşmaları ve destek olmaları önemli.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 13:46:12 atalay ]

Çevrimdışı tayfunyasar

transfere gerek olmadığı belli oluyor gibi. bu ligi bu kadro götürüşişhkhl.

pektemek'in gidişi türkleri hareketlendirmiş.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı tayfunyasar

mario tosun golü geldi. artık transfer ümidim kalmadı. bu kadroyla bir sene geçecek. şu an emin oldum. twitterdan bakıyorum duyumcular harıl harıl tweet siliyor :D

bunu yazarken boyko da malagaya kiralandı resmen tolga'nın kurtarışıyla.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı atalay

@atalay Tolgay'ın şu anda bulunduğu pozisyona alışması şansını ne kadar görüyorsun? Sınırlı alan oyuncusu olduğu hatırlıyorum ancak Şenol Hoca ile birlikte bir ümit bana o pozisyona yatkınlık sağlayabilir gibi geldi

Şimdiden fikirlerin için teşekkürler.

Tolgay'ı ana plana dahil etmemek gerek. Zira ana plan Atiba - Ozzy merkez ikilisi. Onun oyun içi defoları ve tercih hatalarını daha önce yazmıştım. O pozisyon için ise doğru bir isim değil. Açıkçası öngöremiyorum, hep beraber izleyeceğiz.

Çevrimdışı linux

SLBenfica_FR
Selon la presse, Talisca sera prêté à Besiktas avec une option d'achat fixée 25M€.

arkadaşlar ne diyor ?

Çevrimdışı Tolga

Takım eksiklere rağmen fena değildi ama transfer şart bunu net şekilde 2 maçtır görüyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

SLBenfica_FR
Selon la presse, Talisca sera prêté à Besiktas avec une option d'achat fixée 25M€.

arkadaşlar ne diyor ?

Basında yer alan haberlere göre Talisca 25m euro satın alma bedeli ile bize kiralanmış.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı atalay

Bu maçtan sağlıklı notlar çıkmaz. Alanyaspor kalecisinden ileri uç oyuncusuna kadar çok kötü bir takım. Vasat Beşiktaş dörtledi. Bugün sahadaki birkaç oyuncu dışında hakem dahil herkes epey kötü maç çıkardı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

SLBenfica_FR

arkadaşlar ne diyor ?

basında çıkan haberlere göre, Talisca Beşiktaş'a 25 milyon euro satın alma opsiyonu ile kiralanacak.

tam olarak yazan bu.

Çevrimdışı linux

Basında yer alan haberlere göre Talisca 25m euro satın alma bedeli ile bize kiralanmış.

kaynak sağlam o zaman hayırlı olsun talisha

Çevrimdışı atalay

Quaresma eleştirim halen geçerli. Oyun içi şımarıklıkları ve taraftarın ölçüsüz sevgisi işler kötü giderse handikaba dönüşür. Onun performansını rekabet yükseltir.

Çevrimiçi Mehmet57

Quaresma eleştirim halen geçerli. Oyun içi şımarıklıkları ve taraftarın ölçüsüz sevgisi işler kötü giderse handikaba dönüşür. Onun performansını rekabet yükseltir.

Olcay? Bence es gecme.

Çevrimdışı 38life

Şuan transferlerden daha çok Adriano'nun durumunu merak ediyorum... Adam bi başka oynuyor. Ben Kolarov işi yatıp Adriano gelince hafiften bi burukluk oluşmuştu içimde ama Adriano'ya bakıyorum adam bizim takımın üstünde oynuyor...

Çevrimdışı 38life

Konya maçında Adriano sahada olmalı!

Çevrimdışı tangaz

bu arada bece maçın oyuncusu Beck'ti. GG ligin en pahalı yedek sağ beki olmaya aday duruyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Umarım gelecek hafta ki Konya maçında Adriano sahada olur.

Durumunu gerçekten merak ediyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Atalay, talisca nasıl oyuncu?

Çevrimdışı tangaz

ben şahsen gelecek haftaları düşünerek konya maçında adrianoyu zorlamazdım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 16:12:48 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Öyle böyle derken Cenk Tosun 2 golle başladı lige. :D Olağanüstü kötüydü Cenk. Golde kaleci hatası var ama bu hataya sebep olan Cenk'in aniden sert vurması. Zaten Cenk'in iyi yaptığı şey bu. "Köşeye vurabilirmiyim"i düşünmeden tüm gücüyle yapıştırıyor. Kaleci de gereken hamleyi yapmakta gecikiyor ya da sağlıklı yapamıyor.

Çevrimdışı tangaz

ben yanıtlayayım; rivaldovari biri olmaya aday bir oyuncu...

Çevrimdışı atalay

Olcay? Bence es gecme.

Olcay bugünün nadir iyi isimlerinden. Oyun anlayışına uygun daha iyi bir isim eklenecek ise 'ok'

Yazdım.

Çevrimdışı 38life

Beck bugün bazı işleri iyi yaptı ama yetersiz olduğunu gösterdiği bazı anlar vardı. Rakibi geçtikten sonra cezasahasına elini kolunu sallayarak girebileceği halde bekletmeden anlamsızca kötü bir orta yaptı mesela. Bunun gibi bir kaç isyan ettiren pozisyonu vardı. Daha zor rakiplere karşı oynarken ve Gökhan fitken ilk 11 oynayacağını sanmıyorum. Ki Şenol hoca yerli oyuncuya düşkündür.

Çevrimdışı ilhan mansız

ben yanıtlayayım; rivaldovari biri olmaya aday bir oyuncu...
hayırlısı o zaman, inşallah çok faydalı olur.

Etiketler: