2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356365 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Forvet oynayabiliyor dedi ayrıca sonu vic ile bitiyor demedi ic ile bitiyor dedi. Brozovic'in uzaktan yakından alakası yok zaten alamazsın da.
Burada vic diye yazdıkları için söyledim ben.

Jovetic soltrafor a uygun bir adam. Ben isterim.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

adriano 1 hafta yokmuş.

Çevrimdışı Berat

Sinan Engin baya kişiyi pazara yollamış :D

Adriano Konya maçında muhtemelen oynamayacak. Milli aradan sonra başlar. Konya maçında zaten puan kaybı ihtimali yüksekti daha da yükseldi.

ya bi güldürme Allah rızası için :D  :evillol:

Çevrimdışı autopsy

Yahu Sinan Engin'in lafıyla kuyuya mı inilir  :D Bu arada -vic ile biten Brozovic'den başka oyuncu yok . O da zaten zor ötesi bir transfer .

Çevrimdışı Zafer55

Oğuzhan,O muhteşem golü atınca eliyle A yapmıştı.Maçtan sonra açıkladı : " hastanede ziyaretine gittiğim Alper kardeşim için yaptım onu"  diye.Söz vermiş çocuğa.Belki onun duasıyla oldu o gol dedi.Gözlerim doldu yeminlen. :bawling:Golü atıncada yüzünde bir hüzün vardı çocuğun eliyle A yaparken.
 Maç sonu Olcayın Oğuzhanın Cenkin röportajlarını izledim.Pırıl pırıl tertemiz çocuklar..

Yahu Sinan Engin'in lafıyla kuyuya mı inilir  :D Bu arada -vic ile biten Brozovic'den başka oyuncu yok . O da zaten zor ötesi bir transfer .

jovetic var forvet arkası.

Sinan engin'in lafı ile kuyuya inmiyoruz zaten kankisi umut güner transfer komitesi başında :)

Çevrimiçi Samet Demir

Adriano Konya maçında muhtemelen oynamayacak. Milli aradan sonra başlar. Konya maçında zaten puan kaybı ihtimali yüksekti daha da yükseldi.
Anadolu takimlarina karşı şu tutumu bırakalım artık. Rakibi ciddiye alalim ama. Bu tutum olmamali. Geçen senenin sampiyonu biziz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Brozovic'tir o, Jovetic veya Mandzukic olsa duramazsin.

Çevrimdışı autopsy

jovetic var forvet arkası.

Sinan engin'in lafı ile kuyuya inmiyoruz zaten kankisi umut güner transfer komitesi başında :)

-vic değil ki o ama - tic  :)

brozovic değildir o bölgeye talisca'yı aldık.

Jovetic forvet arkası.

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Brozovic değil. Forvet , forvet arkası ve kanat forvet oynuyor dedi. Ayrıca oyuncunun isminin sonu vic ile bitiyor demedi ic ile bitiyor dedi.  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Abi Brozovic değil. Forvet , forvet arkası ve kanat forvet oynuyor dedi. Ayrıca oyuncunun isminin sonu vic ile bitiyor demedi ic ile bitiyor dedi.  :D

ohoo ic ile bitiyorsa Krasic e kadar yolu var  :D

Düzeltme: Rakitic i kastettim  bu Allah'ın fenerlisi nereden geldiyse aklıma  :)
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 00:50:50 BJKTÜRK23 ]
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Jovetic'in bonservisi City'de İnter ile kiralık sözleşmesi 31 Aralık'ta bitiyor geçen sene 2.5 milyona kiralamıştı İnter nasıl olacak bu iş .

Çevrimdışı autopsy

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Jovetic devre arasına kadar Inter'e kiralanmış nasıl olacak ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Anadolu takimlarina karşı şu tutumu bırakalım artık. Rakibi ciddiye alalim ama. Bu tutum olmamali. Geçen senenin sampiyonu biziz.

Konyaspor bu ligde FB ve GS den sonra en iyi takım. Ne diyorsun sen? Kaleci yok stoper yok forvet yok forvet arkası yok. Kanatlar iflas sol bek yok. Ve ligin en iyi 3.cü takımıyla oynuyorsun. (Biz hariç)

Ne tutumundan bahsediyorsun? Biz Beşiktaş kaybedecek mi diyoruz. Beşiktaş herzaman favoridir içerde dışarda. Ama ihtimallerden, olasılıklardan bahsediyoruz... Ligin 2.ci haftası ve zor bir deplasman.

Çevrimiçi Samet Demir

Konyaspor bu ligde FB ve GS den sonra en iyi takım. Ne diyorsun sen? Kaleci yok stoper yok forvet yok forvet arkası yok. Kanatlar iflas sol bek yok. Ve ligin en iyi 3.cü takımıyla oynuyorsun. (Biz hariç)

Ne tutumundan bahsediyorsun? Biz Beşiktaş kaybedecek mi diyoruz. Beşiktaş herzaman favoridir içerde dışarda. Ama ihtimallerden, olasılıklardan bahsediyoruz... Ligin 2.ci haftası ve zor bir deplasman.
Bizde kimse yok yani. Onlarda kim var. Ac bir rize maçını izle.

Çevrimiçi COB

Iç ile bitiyorsa bismillah.

Jovetic
Mandzukic
Pjanic

Ljajic te vardı Roma da bi ara :D

Çevrimiçi Samet Ç

Iç ile bitiyorsa bismillah.

Jovetic
Mandzukic
Pjanic

Ljajic te vardı Roma da bi ara :D
Mandzukic değil dedi Pjanic'i nasıl alacaksın  :D Ljajic'de değil.

Çevrimdışı autopsy

Konya geçen yıl ki görüntüsünden çok uzakta, izledim ben Rize maçını . Yine de zor deplasman tabii ki de çok enseyi karartmaya gerek yok .

Konya geçen yıl ki görüntüsünden çok uzakta, izledim ben Rize maçını . Yine de zor deplasman tabii ki de çok enseyi karartmaya gerek yok .

bende izledim pek birşey yok.

Çevrimiçi Mehmet57

Jovetic Fio doneminde inanilmaz potansiyele sahipti. O patlamayi bizde yapabilir, ama kanat icin alacagimizi sanmiyorum. Ki, herhangi bir mevki icin alacagimizi sanmiyorum. Alirsak santrofora alalim zaten.

Çevrimdışı linux

Bu sitede anladım ki takımı eleştirmeyeceksin.

Özellikle tolga q7 yi . Hemen troll damgası yersin.

Futboldan anlayan çok insan var burada .

Etiketler: