2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355779 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

Yengeyi hemen postalayacan mac gunu, bende hazirliklar tam gaz
Isin kotusu bende gomez gibi kilibigim biraz. Burada sigara icenleri sevmiyolar abi. Ben maci sigarasiz izleyemem o stresle. Hemen postaliyorum cikariyorum gizli kutumdan sigarami.  Yunus emre gibi bir paket goturuyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Isin kotusu bende gomez gibi kilibigim biraz. Burada sigara icenleri sevmiyolar abi. Ben maci sigarasiz izleyemem o stresle. Hemen postaliyorum cikariyorum gizli kutumdan sigarami.  Yunus emre gibi bir paket goturuyorum.

Maç rahat olursa yarım paketten de az içersin :evillol:

Çevrimdışı Orhan

atsın birşey olmaz bugun oynatırsa şenol hoca hatalı gol yerse taraftar hem tolgaya hem şenol hocaya tepki gösterir bidaha oynuyamaz :)
Top kaledeyken sende nefret ediyorsun deme? :D

Çevrimdışı mylife1903

Kilibiklik modernliktir yahu takmayin kafaniza. Karinin kafasina orun vuracak kadar okuz olamiyorsan, genlerinde yoktur, ya kilibik olursun ya da cinnet geciren koca karisini ve akrabalarini delik desik etti, haberleri cikar. Bu arada bende hazirliklar tam gaz,
Mangala gel mangala gel mangala gelsin hele mangala

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kilibiklik modernliktir yahu takmayin kafaniza. Karinin kafasina orun vuracak kadar okuz olamiyorsan, genlerinde yoktur, ya kilibik olursun ya da cinnet geciren koca karisini ve akrabalarini delik desik etti, haberleri cikar. Bu arada bende hazirliklar tam gaz,
Abi bu ne eti değişik bir şeye benziyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Halis muhlis gallus gallus domesticus eti işte :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Ne yiyon reis mustafanin adagini kestiysen sen yiyemezsin biliyon parasini ayriyetten odemen lazim :money:

Çevrimdışı linux

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Halis muhlis gallus gallus domesticus eti işte :D
He dikkatli bakınca anladım tavuk etini pek sevmem ben ya bonfile olacak bonfileee

Çevrimdışı KadirA

İnler veto Flamini in.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Alanya tavugu yahu ozel getirttim ben burada siz orada seedeceniz

Çevrimdışı Ersoy

Talisca transferinin sonunu ben pek hayırlı göremiyo gibiyim ama hayırlısı bakalım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Talisca transferinin sonunu ben pek hayırlı göremiyo gibiyim ama hayırlısı bakalım.

neden ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Talisca bitmiş işte kapa bildirilmedi sadece sorun var diye düşünmeyin beyler

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Çağatay

Alanya tavugu yahu ozel getirttim ben burada siz orada seedeceniz

Pektemek in gidişi daha güzel kutlanamazdi sanirim :D
Afiyet olsun abi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

1 seneliğine de olsa Allah razı olsun Başakşehir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Pektemek in gidişi daha güzel kutlanamazdi sanirim :D
Afiyet olsun abi

Ben mesela su anda dugundeyim
Damattan fazla oynuyorum :)
Siradaki sarkimiz da abdullah hunter icin gelsin
Atım arap :D

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/ibfk2014/status/767045839432851464
 :ishock: :ishock:
Ulan yakinda 40 yasimda olacam besiktasa bu kadar faydasi olan baska bir takim hatirlamiyorum arkadas.
Stadini verir, pektemeki alir

Çevrimdışı mylife1903

Ben mesela su anda dugundeyim
Damattan fazla oynuyorum :)
Siradaki sarkimiz da abdullah hunter icin gelsin
Atım arap :D
Ooo severim dugunleri kucukken tanimadigimiz insanlarin dugunune giderdik kacak, cok severim. Limonatalara vodka, pektemek medipola
Aynen ben de suan oynuyorum sanki sampiyonlar ligini kazanmis gibi
@Necmi abinin macta olmasi da iyi oldu kutlamalara konu disiylan devam, sabaha kadar dans ulen

Çevrimdışı Çağatay

Ooo severim dugunleri kucukken tanimadigimiz insanlarin dugunune giderdik kacak, cok severim. Limonatalara vodka, pektemek medipola
Aynen ben de suan oynuyorum sanki sampiyonlar ligini kazanmis gibi
@Necmi abinin macta olmasi da iyi oldu kutlamalara konu disiylan devam, sabaha kadar dans ulen

Necmi abinin intikami acı oluyor gerçi ben simdiye kadar hiç denk gelmedim Allah korudu sanırım Necmi geçirmez muskam sayesinde hayatta kaldım :D

Etiketler: