2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360562 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı OrhanAker

Evet bir transfer sezonunun daha sonuna geldik, iyi kotu anilarimiz oldu birbirimizi cok kirmadik benim bu forumda yasadigim ilk tamransfer sezonuydu, zor oldu ama ismail ve mustafa beyden kurtulduk.
Artik transfer yapmasak bile yonetim mhk ve diger kurullara dikkat ederse kesin sampiyonuz.
Mustafa beyi ugurladigim icin su sn kafam kiyak kf1500 adli uzay gemisindeyim, uzaylilar tarafindan kacirildim.
Simdi onumuze bakma zamani, yapacagimiz ilk is takimimizi bugun ligin ilk macinda desteklemek. Herkes totemini yapsin, dusunu alsin. 3 sefer agza 3 sefer burna toplu igne basi kadar yer kalmasin. Statda olacak 40bin kartal gur sesiyle digerleri dualariyla ve totemleriyle desteklesin.
Isin uzmanlarina bir sorum olacak yd doneminden oyuncu kaldi mi takimda quaresmayi saymazsak?

Neyse gazamiz mubarek olsun

Yapam mi ulan avatari fikret orman?
Tolga zengin olsun abi yeni avatar bir sinerjide onun için oluşturalım :D

Çevrimdışı mylife1903

Veli ve Necip olması lazım @mylife1903
Necip hayatta olmaz. O bu kulupte emekli olacak.
Veli konusunda kararsizim az indirim yapsa sirtimda tasirim bir sezon daha sansi hak ediyor bence.

Birahin yahu az para kazanayim, bah fikret orman yapacam avatari 100lira toplamazsaniz desem kac dakikada toplariz parayi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necip hayatta olmaz. O bu kulupte emekli olacak.
Veli konusunda kararsizim az indirim yapsa sirtimda tasirim bir sezon daha sansi hak ediyor bence.

Birahin yahu az para kazanayim, bah fikret orman yapacam avatari 100lira toplamazsaniz desem kac dakikada toplariz parayi?
Onun çözümü kolay Necmi abi ban ban

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Buldum yahu ben en iyisi muslere yapayim cenkle imtihana girsin herifler, allah onlara kiev karambolu yasatsin, nasil?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buldum yahu ben en iyisi muslere yapayim cenkle imtihana girsin herifler, allah onlara kiev karambolu yasatsin, nasil?
Bizim topçulara işliyor da rakibe de işlerse bundan sonra rrnkliler korksun bizden   Gerçi zaten korkuyorlar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Oda olumlu :D ama önce tolgadan kurtulmamız lazım :bandit:

Çevrimdışı wbishop82

Tahminimce aboubakar,talisca ve manoel alınarak transferi kapatırız.Benim açımdan sosa ve gomez in yerini doldurmaz ancak ayağa daha net pas yapabilen ve topa hükmeden bir takım izleriz gibi.Son 3 sezonun hemen hemen 11 leri.Kıyası sizler kendiniz yapın

2014-2015 Beşiktaş tolga-serdar-sivok-ersan-motta-atiba-veli-sosa-olcay-töre-ba

2015-2016 Beşiktaş tolga-beck-marcelo-tosiç-ismail-atiba-oğuzhan-sosa-olcay-q7-gomez

2016-2017 Beşiktaş fabri-g.g.-marcelo-manoel-adriano-atiba-talisca-oğuzhan-olcay-q7-aboubakar

Tahminimce aboubakar,talisca ve manoel alınarak transferi kapatırız.Benim açımdan sosa ve gomez in yerini doldurmaz ancak ayağa daha net pas yapabilen ve topa hükmeden bir takım izleriz gibi.Son 3 sezonun hemen hemen 11 leri.Kıyası sizler kendiniz yapın

2014-2015 Beşiktaş tolga-serdar-sivok-ersan-motta-atiba-veli-sosa-olcay-töre-ba

2015-2016 Beşiktaş tolga-beck-marcelo-tosiç-ismail-atiba-oğuzhan-sosa-olcay-q7-gomez

2016-2017 Beşiktaş fabri-g.g.-marcelo-manoel-adriano-atiba-talisca-oğuzhan-olcay-q7-aboubakar

daha kadro tam netleşmedi abi 2016-2017 sezonunu yazmak için erken transferler bitsin ondan sonra yazarız :)

Olcay yerine nasri abubakar yerine eto olabilir çünkü :)

Çevrimdışı wbishop82

daha kadro tam netleşmedi abi 2016-2017 sezonunu yazmak için erken transferler bitsin ondan sonra yazarız :)

Olcay yerine nasri abubakar yerine eto olabilir çünkü :)

bende kaç gündür kadro yazmiim daha erken diyodum ama baktım talisca ve abubakar gelio gibi dayanamadım :) haklısın bi 10 gün daha sabretmek gerek.nasri ve etoo gelirse zaten kadro yazmaya gerek kalmaz :) FABRİ konusundaki iyimserliğimi gözden kaçırmayın :)))

Çevrimdışı wbishop82

valla 3.bira dan sonra ( hiç aklımda yoktu ama buradaki paylaşımlar çok canımı çektirdi.saolun varolun  :lol:) motor açıldı bende.Şöyle bir mantık yürüttüm bilmem ne dersiniz

bence muhtemelen nasri den vazgeçtik.Başkan portekize gidiyorsa talisca ve abubakar da karar alındı diye düşünüyorum.Aslında hem 10 numara hem de sol kanat için biçilmiş kaftan nasri.çok isterim gelmesini o ayrı.Çünkü 2 stoper alacak gibiyiz.Biri Manoel biri omereu diyelim.talisca,abubakar ve gelişmeler gösteriyor ki etoo diğer transfer adayları.Yani 5 transfer demek bu.Ayrıca abubakar kanat forvet düşünülüyor gibi geldi bana.Demek ki nasri olamayacak.siz ne dersiniz merak ettim

valla 3.bira dan sonra ( hiç aklımda yoktu ama buradaki paylaşımlar çok canımı çektirdi.saolun varolun  :lol:) motor açıldı bende.Şöyle bir mantık yürüttüm bilmem ne dersiniz

bence muhtemelen nasri den vazgeçtik.Başkan portekize gidiyorsa talisca ve abubakar da karar alındı diye düşünüyorum.Aslında hem 10 numara hem de sol kanat için biçilmiş kaftan nasri.çok isterim gelmesini o ayrı.Çünkü 2 stoper alacak gibiyiz.Biri Manoel biri omereu diyelim.talisca,abubakar ve gelişmeler gösteriyor ki etoo diğer transfer adayları.Yani 5 transfer demek bu.Ayrıca abubakar kanat forvet düşünülüyor gibi geldi bana.Demek ki nasri olamayacak.siz ne dersiniz merak ettim

Benim düşüncem :) 

Forvet : Eto,Abubakar,Cenk,Ömer

Forvet Arkası : Nasri,Tolgay

Sol Kanat : Olcay,Kerim

Sağ kanat : Quaresma,Aras

Orta Saha : Oğuzhan,Talisca

Ön Libero : Atiba,Veli,Necip

Sol Bek : Adriano,Tosic

Sağ Bek : Beck,Gökhan

Stoper : Rhodolfo,Marcelo,Kaan Ayhan,Mangala

Kaleci : Fabri,Tolga,Utku,Veysel

Kadro tamam :)

Çevrimdışı linux

serdarsaridag
İkisi de bu gece bitebilir... https://t.co/qJlr5KIkgr

7 minutes ago   

serdarsaridag
Talisca zaten bitti... Onun için gitmiyorlar.

5 minutes ago

:steamed: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı linux

_TransferHaber_
Beşiktaş'ın, Talisca transferinde herhangi bir sorun bulunmamakta. Sadece kulüpten eksik belgeler bekleniyor daha sonra KAP'a bildirilecek.

Çevrimdışı OrhanAker

serdarsaridag
İkisi de bu gece bitebilir... https://t.co/qJlr5KIkgr

7 minutes ago   

serdarsaridag
Talisca zaten bitti... Onun için gitmiyorlar.

5 minutes ago

:steamed: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :bandit: :bandit:
İndi ve aboubakar herhalde.

Çevrimdışı linux

alifuatduatepe
Portekiz'den 3 isim birden gelecek yani şimdi o zaman: Ebubekir, Talisca, Bruno Martins İndi..

7 minutes ago

alifuatduatepe
Dün Londra'dan dönen Beşiktaş transfer heyeti yarın da yeniden Türkiye'ye dönmeyi planlıyor

2 minutes ago

:claps: :claps: :claps: :claps: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı linux

Çevrimdışı Orhan

şu profil resmini tolga yapmanın zamanı gelmedi mi artık abi ?
Tolga işi bitti artık. Adam sessiz sedasız attı imzayi :D

4 forvet olmaz.2 kişi gelirse Ömer de gider,gitmesi de gerekiyor

Çevrimdışı Orhan

Tolga işi bitti artık. Adam sessiz sedasız attı imzayi :D

atsın birşey olmaz bugun oynatırsa şenol hoca hatalı gol yerse taraftar hem tolgaya hem şenol hocaya tepki gösterir bidaha oynuyamaz :)

Çevrimdışı kartalBaz

Basim catliyor dun fazla kacirdim. Yengenizi kendi evine yolladim. Ortami hazirladim mac icin. @mylife1903 abinin yazilari hayatima biraz keyif katti. Digiturk uyeligimde son bulmus. Simdi sacma sapan kalitede izleyecez. Simdi turkiyede olmak vardi! Bu babacari alma sansimiz yokmu ya ikinci forvet olaraktan? Ebubekirle babacari alsin baskan iste daha ne istiyoruz. Ikiside genc siyahi atesli topcular.

Basim catliyor dun fazla kacirdim. Yengenizi kendi evine yolladim. Ortami hazirladim mac icin. @mylife1903 abinin yazilari hayatima biraz keyif katti. Digiturk uyeligimde son bulmus. Simdi sacma sapan kalitede izleyecez. Simdi turkiyede olmak vardi! Bu babacari alma sansimiz yokmu ya ikinci forvet olaraktan? Ebubekirle babacari alsin baskan iste daha ne istiyoruz. Ikiside genc siyahi atesli topcular.

free ve bize gelmek isteyen eto'yu almak daha mantıklı ziraa babacar almak içinde para vermemiz gerekicek o kadar paramız yok :)

Çevrimdışı mylife1903

Yengeyi hemen postalayacan mac gunu, bende hazirliklar tam gaz

Etiketler: