2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357057 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı bjk4ever

Kiralık olarak bahsedilen oyuncular hep belli bir seviyede olan oyuncular. 4 bölgede eksikliğin var bu 4 bölgeye 2-3 milyondan vasat oyuncu alacağına bu dört bölgeye 2-4 milyon arası kiralık bedeli ödeyerek kalite oyuncular alınmaya çalışılmasının neresine karşısın ki hepsinin belli bir satın alma opsiyonu olacak illa ki.

Neresi mi kotu? Biraz aklini kullanip uzun vadede dusunursen anlarsin niye kotu oldugunu. 4 tane oyuncuyu 2.5m euro'dan kiraladin diyelim. Maas haric 10 milyon harcadin, ama sene elinde olan kocaman bir 0. Toplamda 10 milyon harcamis olacaksin, seneye bir daha ugras. Hem parayi bosa harcamis olacaksin hem takim istikrari olmayacak. Uygun opsiyon koyduramiyorsun her zaman, ki Talisca icin bahsedilen rakam ortada, Nasri'de de sikinti sanirim. Koydursan bile oyuncu cok iyi performans sergilediginde BJK'de kalmayi istemeyebilir, o zaman Opsiyon da isimize yaramiyor. Gomez'de neler yasadik gorduk, bunu 4 oyuncuda daha mi yasayalim? Oyle 3-4 milyon euro'luk kiralama bedeli odeyecek kadar zengin degiliz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı mülkübey

La medipol pektemeke sponsor olmuş arayıp söylemiyorsunuz . Müthiş haber

Bir de bir arkadaş transferler 31 ağustosa kadar belli olur demiş çok doğru bir noktaya temas etmiş  :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mylife1903

Su mac gunlerini hic sevmiyorum forumun yarisi mactadir simdi. @Necmi abi cezali mi? Omer de yoktu kime kufur ettiyse artik ahahaha!
Forumun yarisi iciyordur zateb mac oncesi. @tangaz reis yok ne zamandir sayisAl lotuyu tutturdu herhalde.
@Hasan Tahsin abim yok uzundur.
@Yunus Emre Dökmeci hasta, neyse ben onu ozelden iyilestirecem iki dakikaya.
@Mehmet Ali C. Galiba avatari degistirmis, tranzonsporlu olmus galiba, bordo bir forma
Canim sikildi, kosa kosa suya atlayinca kemiklerim dondu saunada oturuyom simdi
Pektemek gitmis yahu atin su matem havasini jstunuzden transfermis etoymus mbokanimis hikaye hepsi ismail ve mustafa gitti daha buyuk transfer olamaz, kapat transferi agzimi acmam

Çevrimdışı mrred

deneyeceğim teşekkür ederim tavsiye için  :super:
Rica ederim kardeşim  :super:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ben maça gelemicem kombineyi devredebilirim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı bjk4ever

Manchester City; Joe Hart, Yaya Toure, Samir Nasri, Elaquim Mangala ve Wilfried Bony ile yollarını ayırma kararı aldı.

Nasri gundemde ama benim acik ara en cok isteyecegim oyuncu Bony. Bence Gomez'i bize unutturur. Nasri'nin butcesini kullanarak forvete dusuk profilli oyuncu yerine Bony'i alip forvet arkasina sadece Talisca'yi almak daha mantikli bence.

Çevrimdışı abdusta

Neresi mi kotu? Biraz aklini kullanip uzun vadede dusunursen anlarsin niye kotu oldugunu. 4 tane oyuncuyu 2.5m euro'dan kiraladin diyelim. Maas haric 10 milyon harcadin, ama sene elinde olan kocaman bir 0. Toplamda 10 milyon harcamis olacaksin, seneye bir daha ugras. Hem parayi bosa harcamis olacaksin hem takim istikrari olmayacak. Uygun opsiyon koyduramiyorsun her zaman, ki Talisca icin bahsedilen rakam ortada, Nasri'de de sikinti sanirim. Koydursan bile oyuncu cok iyi performans sergilediginde BJK'de kalmayi istemeyebilir, o zaman Opsiyon da isimize yaramiyor. Gomez'de neler yasadik gorduk, bunu 4 oyuncuda daha mi yasayalim? Oyle 3-4 milyon euro'luk kiralama bedeli odeyecek kadar zengin degiliz.

Yapılanlar bu seneye özgü ,Seneye farklı bir politika olacaktır.

saygılar

Çevrimdışı ismail

La medipol pektemeke sponsor olmuş arayıp söylemiyorsunuz . Müthiş haber

Bir de bir arkadaş transferler 31 ağustosa kadar belli olur demiş çok doğru bir noktaya temas etmiş  :)
Medipolun pektemege sponsor olması. pektemegin arkasında süper güçlerin olduğunu gösterir. ..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Su mac gunlerini hic sevmiyorum forumun yarisi mactadir simdi. @Necmi abi cezali mi? Omer de yoktu kime kufur ettiyse artik ahahaha!
Forumun yarisi iciyordur zateb mac oncesi. @tangaz reis yok ne zamandir sayisAl lotuyu tutturdu herhalde.
@Hasan Tahsin abim yok uzundur.
@Yunus Emre Dökmeci hasta, neyse ben onu ozelden iyilestirecem iki dakikaya.
@Mehmet Ali C. Galiba avatari degistirmis, tranzonsporlu olmus galiba, bordo bir forma
Canim sikildi, kosa kosa suya atlayinca kemiklerim dondu saunada oturuyom simdi
Pektemek gitmis yahu atin su matem havasini jstunuzden transfermis etoymus mbokanimis hikaye hepsi ismail ve mustafa gitti daha buyuk transfer olamaz, kapat transferi agzimi acmam
Pektemegin gittigini duydum ayaklandim abi İlaç gibi geldi bu haber bana

Aksamda maça gidicem bu arada
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Pektemegin gittigini duydum ayaklandim abi İlaç gibi geldi bu haber bana

Aksamda maça gidicem bu arada
Oooo kesin verdigim tarifi uygula, iskence cekme.
Sen cezali degil misin yahu?

Çevrimiçi Samet Ç

Okuduğunu anlayamama gibi bir marifetin var galiba. 13 milyon Euro'ya kaç tane iyi oyuncu alabileceksin bonservisli olarak bana bunun cevabını ver bende haklısın diyeyim. 4 tane kiralık alırım 3 milyondan hepsine de toplam 12-15 milyon maaş bağlarım şampiyon olurum. Ama 4 tane 2-3 milyon bandında bonservisle vasat oyuncu alıp hepsine 3'er 4'er yıllık 1.5-2 milyon maaş bağlayıp şampiyonluğu elimden kaçırıp birde üstüne zarar etmekten ve bu oyuncuların maaş yükünden kurtulmak için göndermeye çalışmaktan iyidir diyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2016, 15:41:08 Samet Ç ]

Oooo kesin verdigim tarifi uygula, iskence cekme.
Sen cezali degil misin yahu?
Yok degilim bend Passolig var ama Kombine yok isim gereği her maca gidemiyorum oyuzden kombine almıyorum , Mac mac bilet alıyorum

Bugun de sagolsun bir abimiz biletini devretti bana :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

İstanbulda olmak vardı şimdi,zor oluyor böyle maç günleri

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar ve Talisca her an gelebilir diyorlar.  :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gelsin artık  sabır taşı olduk çatladık valla. Son 10 gün ....

Mangala ve Nasri suan oynanan Stoke-M.City macinin mac kadrosuna alınmamış :bandit: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı linux

SON DAKİKA .

Er_Aytek
FLAS! Vincent Aboubakar icin hem oyuncu hem kulup ile her konuda anlasildi. Artik son karar hoca ve yonetimin..

7 minutes ago

Gelsinler Aksamda maci stadda izlesinler :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Arkadaşlar kale arkası bilet lazım 50 lira kes veriyorum.bi ögrenci kardeşe söz verdim ama bulamadık yardımcı olun bi be..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Çağatay

Pektemek kap'ı sonrası Başakşehir taraftarlarindan toplu intihar girişimleri gelebilir. Lutfen cevrenizde bu bahtsız insanlardan görürseniz sahip çıkın. Büyük ihtimalle çoğu evlerinde dogalgaz vanasını açıp ellerinde kibritle bekliyorlardir.

Sahip çıkalım dedeye :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı linux

SON DAKİKA .

Er_Aytek
FLAS! Vincent Aboubakar icin hem oyuncu hem kulup ile her konuda anlasildi. Artik son karar hoca ve yonetimin..

7 minutes ago
Dengeleri bozmuyor muymuş?
Bir de Ömer'in Cenk'in moralleri bozulmasın?

Külliyen YALAN inanmayın,umut satıyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan Portekiz'e uçtu Aboubakr ve Talisca transferini bitirmek için.

Çevrimdışı linux

Besiktas_Sevdik
Başkan Fikret Orman’ın Porto’dan Aboubakar ve Benfica’dan Talisca’nın transferlerini tamamlamak için Lizbon’a gittiği öğrenildi.(Haber1903)

19 minutes ago

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün transfer beklemeyin maç var yarın yada pazartesi günü kap gelir :)

Etiketler: