2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369377 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı riza calli

Fio 1.5 milyon euro ya satmis gomezi

Çevrimdışı mylife1903

sakinlesti forum, habire durtuguyodunuz bir anda 15 tane mention oldu, simdi kimse yazmiyor.

Ne o trollendik mi pettemet konusunda?

Ben dedim gitmez o, heveslenmeyin dedim, bak ne oldi simdi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Vincent Aboubakar'ın Menajeri: ''Vincent bu sezon Türkiye'de oynayacak'' (@FCPortoGlobal)

Abi bu haber dogru mu değil mi biri söylesin ya?

Biri kaynak fanatik der biri Porto muhabiri der şaşırdık valla ?

Çevrimdışı mylife1903

Bu gece ansizin 82 balotelli 83 raketci kapat transferi, ahanda duyum size

Çevrimdışı s4rc4stic

Rahmetli sevgili Barış manço'dan ali yazar veli bozar ile senkronize edeyim..aboubakar aboubakar renklilerin hepsine fena.....

Çevrimdışı Librarius

Yok kardeşim verdiğim şahsın twitter linkine bakarsan orda kaynağın fanatik olduğuna dair foto da var yanılttıysam kusura bakmayın

Yahu sorun yok, sadece takiliyorum.  :D  Buraya yazan herkesi seviyorum, zira okumasi guzel oluyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ekrembaser

Yahu sorun yok, sadece takiliyorum.  :D  Buraya yazan herkesi seviyorum, zira okumasi guzel oluyor.
Vallaha transfer sezonu bitsin bi müddet internete falan girmeyecem bağımlı oldum resmen sabahtan akşama kadar haber arıyorum

Çevrimdışı abdusta

Abi bu haber dogru mu değil mi biri söylesin ya?

Biri kaynak fanatik der biri Porto muhabiri der şaşırdık valla ?

Haber dogru Portekiz medyasındada cıktı
menejer Jorge Mendez..

Asıl sıkıntı Şenol hoca Stoper istiyor ortada hiç bitmeye yakın,hatta konusulan isim kalmadı

saygılar

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çevrimdışı linux

Rakitsky gelsin.  Gerekirse 5 6 verilsin . Yeterki alınsın bu adam

Çevrimiçi Necmi

Sen haklısın, ben çok eski bir dökümana bakmışım, çok eskiden böyleymiş, bu yılın eufa regülasyonları kiatpçığına göre böyle:
@sozkul  demekki bizim vereceğimiz liste şu şekilde olacak

17+6+0
17+5+1
17+4+2
17+3+3
alt yapı 3 ten daha az oyuncu veremiyorsun

Çevrimdışı murat baltacı

Arkadaşlar almanyada oyuncu vergileri nasıl gomez 5.5 alacakmış ne kadar kesinti olacak. Bizi bu kadar oyalayıp wolsburga gitti bide vizyondan kaliteli transferden falan bahsediyodu gittiği takım avrupada yok.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı worns

Rakitsky gelsin.  Gerekirse 5 6 verilsin . Yeterki alınsın bu adam

Shakhtar Rakitsky için daha fazla isteyecektir. İlk 11 oyuncularını o paralara bırakmazlar. En az Glik için ödenen hatta daha fazlası gerekir.

Daha da doğrusu uçuk bir teklif gelmedikçe Ukraynalı (ilk 11 için yabancı sınırı var diye biliyorum) ve takımın iyilerinden stoperlerini bırakmazlar.

Vida'da pahalıdır ama Rakitsky'den daha kolay hedef olabilir.

Çevrimdışı linux

HaberKartali
"Mario Gomez transferinde Fiorentina'nın 1.5 milyon Euro bonservis bedeli alacağı konuşuluyor." (NTV Spor - Övünç Özdem)

13 minutes ago

2 Retweets

:akuma:

Çevrimdışı worns

HaberKartali
"Mario Gomez transferinde Fiorentina'nın 1.5 milyon Euro bonservis bedeli alacağı konuşuluyor." (NTV Spor - Övünç Özdem)

13 minutes ago

2 Retweets

Elde kalmasın diye bedavaya göndermişler resmen. Gomez bize okey verse bonservissiz bile bırakırdı Fiorentina.

Çevrimdışı sallapati

HaberKartali

13 minutes ago

2 Retweets

Bu srefsizler satarken 80 e 90a satiyor...alirken 1.5 mu vermisler.. Pis kokular var bu transferde

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Ahahahhahah

Hohoho..pektemek nobeti.. Toplu ulasim ucretsiz yapilmis tekrardan..meydanlardayiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

İnş bi üçkağıtçılık çevirmemiştir fio ya da bizimkiler..Para gelir umarım

Gelmedi:)

Çevrimdışı murat baltacı

Gomezin yaptığı iş değil ona verdiğimiz yıllık ücretle mutlaka kaliteli bi forvet almalıyız. Benteke,mandzukic kalitesinde biri alınsın etoda bedelsiz gelsin gomez falan hatırlanmaz. Benteke kanatlardada oynayabiliyo etoda forvet arkası ve forvet oynayabiliyo her türlü sistemde gol yağdırırız rakiplere.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı brkntcnr

İyi akşamlar gelişmeler neler acaba yine kap gelmemiş sanırım yok mu gelen giden?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Niasse'yi alalım Koeman gözden çıkarmış

Çevrimdışı Hamahakki

başkan akşama action yapar diye aldım popcornları :evillol:

Bende de tuzlu leblebi ve Efes malt

Bekliyoruz bakalım

Çevrimdışı murat baltacı

Gomez net ne kadar alacak vergi kesintisi olmayacakmı bizde aldığı parayı alacağını sanmıyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Gökhan Kurt

HaberKartali

Biri bunun ne demek oldugunu acıklayabilir mi? Bu adam 5.5-6'ya gitmedi mi? Nasıl Fio 1,5 alıyo. Üç-dört beklerken 750 bin mi gelcek yani.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu srefsizler satarken 80 e 90a satiyor...alirken 1.5 mu vermisler.. Pis kokular var bu transferde

Eğer öyle birşey sezerlerse direk FiFA'ya basvursun Fikret Baskanımız. Bizi mi koparıyorlar anlamadım ki!!'

Etiketler: