2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362306 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Culpable

Elim ayağım titredi. Yaklaşık 13 milyon € ile bu haberler çıkıyor ise elimizde 40 milyon € olsa messi haberleri dolaşırdı valla  :evillol: :evillol: :evillol: Ama inşallah haber gerçektir  :ishock:

@T.Yapici  dusunsene  3 sezon ust uste sampiyon oluyoruz transfer sezonu aciliyor
Ve gazetelerde manset baskan Fikret Orman  Barcanin ilk 11 ine  hepsine birden teklifde bulundu taraflar gorusme halinde

Çevrimdışı tuncaboylu

Elim ayağım titredi. Yaklaşık 13 milyon € ile bu haberler çıkıyor ise elimizde 40 milyon € olsa messi haberleri dolaşırdı valla  :evillol: :evillol: :evillol: Ama inşallah haber gerçektir  :ishock:

Dalga geçiyorlar dostum. Adama 90 milyon euro'luk teklif geldi Chelsea'den.

Çevrimdışı mrred

Yetişkin bir mylife bir transfer sezonunda 2 tane istenmeyen adamı takımdan gönderebilir :D

:lol: :lol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı T.Yapici

Haha trollendim o zaman  :evillol: :evillol: Fikret Orman etkisi bu başkan bizi bu habere inanabilecek hale getirdi  :evillol: :evillol: :evillol:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Bishamon

Öyle bir teklif gelse hala Madrid direk satardı

Çevrimdışı T.Yapici

@T.Yapici  dusunsene  3 sezon ust uste sampiyon oluyoruz transfer sezonu aciliyor
Ve gazetelerde manset baskan Fikret Orman  Barcanin ilk 11 ine  hepsine birden teklifde bulundu taraflar gorusme halinde

Sakın Fikret Orman teklifte bulundu deme, niye biliyor musun? çünkü inanırım  :evillol: :evillol:

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı MrtBlgc

Dostum, adam sözleşmesini imzaladı. Yatsa da alacak o parayı, sakatlansa da alacak, formsuz da olsa alacak. Hiç bir şey yolunda gitmese de, sözleşemsi cebinde.

Yani 34 yaşına kadar orada kalması kesin gibi, büyük takımlar bu sene istemedilerse bundan sonra hiç istemezler. İsteseler de o maaşı teklif etmezler.

Anca işte belki Çin'e Min'e gidebilir, o da zor gerçi. Çin 31 yaşından geçkin oyunculara yatırım yapmıyor pek.
Formsuz, sakatlık geçirmiş bir futbolcuya Wolfsburg niye 3 sene boyunca para ödemek istesin orasını anlayamadım?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Aslında bu Belhanda tam bizlik adam. Ölüyü diriltmeyi severiz biz. Gelsin, biraz oynamaya karar versin, kendine gelsin, tozu dumana katar.

Talisca-Belhanda-Vida-Mangala

Hızlı okuyunca kafiyeli de adamlar. Şiir gibi vallaha.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Gomezle ilgili kısa bir değerlendirme yaparsak ülkenin malum durumu eşinin baskısı üzerine alternatifler üzerinde durdu.Daha önce güçlü kadro kurulmasını istediğini söylemişti,stoperlerin alınmaması Töre en son Sosanın ayrılacağının belli olması onu Wolfsburga yönlendirmiş olabilir,özellikle Sosanın durumunu bekledi gibi geldi banada.Herneyse yolu açık olsun .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@tuncaboylu Tuncay Abi Chealse'den neyimiz eksik ?  :biggrinking:

Çevrimdışı anılnr

Yöneticiler geceki hareketlilikten sonra uyudular heralde.Ben bugün hareketli geçer sanıyordum :D

Çevrimdışı OrhanAker

Yetişkin bir mylife bir transfer sezonunda 2 tane istenmeyen adamı takımdan gönderebilir :D
:evillol: yöneticilerden bile daha fazla çalışmış olabilir :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Formsuz, sakatlık geçirmiş bir futbolcuya Wolfsburg niye 3 sene boyunca para ödemek istesin orasını anlayamadım?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlatamadım heralde demek istediğimi.

Gomez 31 yaşında ve 3 yıllık sözleşme imzalandı. Bundan sonra Gomez sakatlansa da, formsuz da olsa, Wolfsburg ödemeye mecbur. Bizim Pektemek'e ödediğimiz gibi aynı.

Çevrimdışı Culpable

http://www.record.xl.pt/futebol/futebol-nacional/liga-nos/benfica/detalhe/talisca-proximo-do-besiktas.html

Şöyle bir kaynak var ama giremiyorum siteye paralı

@Bishamon taraftar kiralanmasi taraftari degil
ingiltereye satilmasini istiyorlar

ama bir cok   portekiz sitesinde yapilan yorumlara gore onlarda 2 yil kiraladiklari icin lanet okuyorlar klube

Çevrimdışı Hamahakki

FİKRET ORMAN ÇILDIRDI!

İspanyol basınına göre Real Madrid'de Zinedine Zidane'ın gözden çıkardığı James Rodriguez, 5 milyon Euro karşılığında bir sezon Beşiktaş'a kiralanacak.

Biz bu haldeyken renkliler;

Bu arada şunu da hatırlatmakta fayda var Diarra demek 25 bin kombine ve bir o kadar ürün satışı demek

😭😭😭😭😭😭

Çevrimdışı mylife1903

Laannnnn uc dakika kizlari besleyeyim dedim mustafa beyi gondermisiniz, olm ulan hic gafaniz calismiyor mustafa bey hic gider mi be, basiniza gunes mi gecti.

Kulup mustafa bey rahat etsin diye yedek kulubesini deri koltukla donatti, tesislere sipa merkezi acti ustune mesaj solunu acti be hic gider mi o adam.

Ha gitsin yarin at kesmeye giderim. Adak verdik, kesecez yiyecez, kimizini icecez.

Vodka isteyene getiririz be kopeginiz olsun vodka dediginiz nedir ki berrak bir sivi, su gibi su demisken su gibi icecen.

Gitmez o mustafa bey siz uyanin hemen.

Ha giderse ulan varya yakarim bu gezegeni!

Mustafa gittigi an ofiste ayni boyle olacagim, ha bu tip ayni ben sakal, kel kafa gozluk falan ha benim biraz minyaturum bu daha boyle keci sinifi magandalardan ben okuz sinifi maganda

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz bu haldeyken renkliler;

Bu arada şunu da hatırlatmakta fayda var Diarra demek 25 bin kombine ve bir o kadar ürün satışı demek

😭😭😭😭😭😭

1.cisi renklilerin transferi bizi ilgilendirmiyor yeri burası değil :)

2.cisi madem yazdınız diarra ile iş bitmiyor gs komple bitik :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Portista @FCPortoGlobal 5 dk.5 dakika önce
Aboubakar agent: "Aboubakar will be playing in Turkey this season."
#FCPorto

Bu arada benim bu %50 moderasyon ne zaman değişecek af geldiği zamanmı...

Çevrimdışı bjk4ever

Yabancı sınırı kalkmışken ve kötü performansına rağmen sözleşme uzatanlar elbette sorumludur..

Birincisi, pektemekle sozlesme uzatildiginda yabanci siniri kalkmamisti. Velev ki kalkmadi, hatta sozlesmesi 1.6 degil 5 milyon olsun.
O sozlesmeden dogacak zararlari yonetimden talep edemezsin. Yonetimden memnun degilsen gidersin kongrede oy kullanip gonderirsin, bu kadar basit.
Demba ba, ersan ve sosa'nin satisindan elde edilen gelir yonetimin cebine mi girdi? Hayir. O zaman bu hatanin bedelini niye odesin? Demiroren doneminde del bosque, ferrari, tabata, aktif gibi o kadar yonetimsep skandal varken konusmayanlar orman yonetiminin tek tuk hatalarini bu kadar buyutme cabasi komik oluyor. Bu tur dusunceler nasil kafanizda olusuyor harbiden merak ediyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı MrtBlgc

Anlatamadım heralde demek istediğimi.

Gomez 31 yaşında ve 3 yıllık sözleşme imzalandı. Bundan sonra Gomez sakatlansa da, formsuz da olsa, Wolfsburg ödemeye mecbur. Bizim Pektemek'e ödediğimiz gibi aynı.

Ben seni gayet iyi anladım. Ben de diyorum ki olası kötü bir sezondan sonra Wolfsburg Gomez'i elinden çıkarmak isteyemez mi ? Yok mu bunun hiç örneği ? Bu da bana göre bir olasılık.

Çevrimdışı ekrembaser

Portista @FCPortoGlobal 5 dk.5 dakika önce
Aboubakar agent: "Aboubakar will be playing in Turkey this season."
#FCPorto

Bu arada benim bu %50 moderasyon ne zaman değişecek af geldiği zamanmı...

Haber kaynağı fanatik portekizliler yanlış çeviri yapmışlar aboubakar kesinlikle Türkiye'ye gelmeyecek demiş menajeri

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Birincisi, pektemekle sozlesme uzatildiginda yabanci siniri kalkmamisti. Velev ki kalkmadi, hatta sozlesmesi 1.6 degil 5 milyon olsun.
O sozlesmeden dogacak zararlari yonetimden talep edemezsin. Yonetimden memnun degilsen gidersin kongrede oy kullanip gonderirsin, bu kadar basit.
Demba ba, ersan ve sosa'nin satisindan elde edilen gelir yonetimin cebine mi girdi? Hayir. O zaman bu hatanin bedelini niye odesin? Demiroren doneminde del bosque, ferrari, tabata, aktif gibi o kadar yonetimsep skandal varken konusmayanlar orman yonetiminin tek tuk hatalarini bu kadar buyutme cabasi komik oluyor. Bu tur dusunceler nasil kafanizda olusuyor harbiden merak ediyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Demirörenin 100 m tl si içerde ve istediği de yok.. Sponsorluk vs bişeyle rahat bırakabilir parasını.. Fikret ormanın kaç tlsi içerde biliyormusun?? 0.2 m TL si.. Oda 3-5 ay önceydi.. Şimdi sıfırlamıştır belki.. Eneramolar,gökhan süzenler, sezer öztürkler vs gereksiz bi ton adam.. En azından pektemeği kendi ödeyebilirdi diyorum..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı ekrembaser

Demirörenin 100 m tl si içerde ve istediği de yok.. Sponsorluk vs bişeyle rahat bırakabilir parasını.. Fikret ormanın kaç tlsi içerde biliyormusun?? 0.2 m TL si.. Oda 3-5 ay önceydi.. Şimdi sıfırlamıştır belki.. Eneramolar,gökhan süzenler, sezer öztürkler vs gereksiz bi ton adam.. En azından pektemeği kendi ödeyebilirdi diyorum..

Sürekli dönüp dönüp aynı adamları yazmaktan bıkmadınız mı ne alakası var ya şimdi

Etiketler: