2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362542 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

o avatar totem
bundan öncede ismail vardı ve adam gitti
şimdi sıra pektemekte. eğer o da giderse
@mylife1903 ün müridi olacaz  :kop:

@mylife1903 Abi son olarak Tolga mı kaldı  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen haklısın, ben çok eski bir dökümana bakmışım, çok eskiden böyleymiş, bu yılın eufa regülasyonları kiatpçığına göre böyle:

Şu UEFA'nın Türkiye için bir istisna yapması lazım.

Hem FFP cezası veriyorsun, hem homeground momeground diyorsun.

Homeground adama talip olunca, 1.5 milyon euro maaş istiyor bu ülkede. Altyapıdan çıkardığın da aynı, sözleşme dönemi o da uçuyor. FFP'yi sağlamaya çalışırken, bu saçmalıkla mı uğraşacağız bir de?

Homeground yerine yaş kısıtlaması koyarsın, "20 yaş altında 6 oyuncu bildireceksin" dersin. Ülkesine ve doğduğu yere ne karışıyorsun oyuncunun?

35 yaşındaki Volkan Demirel hem homeground hem altyapı sayılıyor, 19 yaşındaki Oğuzhan Aydoğan ikisi de sayılmıyor.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 17:31:07 tuncaboylu ]

Çevrimdışı 38life

Terör olayından dolayı bugün birşey açıklanmaz. Yarın şov yapılır.

Çevrimdışı tuncaboylu

@mylife1903 Abi son olarak Tolga mı kaldı  :kop: :kop: :kop:

Önce Boyko, her şey sırayla. Final Destination gibi.

Çevrimdışı Culpable

o zaman photoshop dan anlayan bir arkadas mustafa ve tolga avatari yapsin  @mylife1903  e  belki ikisini birden gonderir  bizde 2 sefer baklava almamis oluruz :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı OrhanAker

Şafak Malatya ‏@SafakSina1903 35 sn.36 saniye önce

Pektemek MBŞ'e hayırlı olsun. Yıllık ücretinin 3 te 1 Beşiktaş tarafından ödenecek.

Böyle birşeyler var .
Lütfen olsun şu transfer yalvarıyorum :D

FİKRET ORMAN ÇILDIRDI!

İspanyol basınına göre Real Madrid'de Zinedine Zidane'ın gözden çıkardığı James Rodriguez, 5 milyon Euro karşılığında bir sezon Beşiktaş'a kiralanacak.

Çevrimdışı Çağatay

pektemek giderse @mylife1903 ün bir sonraki profil resmi ektedir
hangisini seçersin karar veremedim  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Lütfen olsun şu transfer yalvarıyorum :D

Bugünkü Başakşehir-Shaktar maçı çok önemli, 1-0 falan kazanırlarsa gruplara kalma hevesi içine de girerler ve süreç hızlanır.

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı MrtBlgc

Adam son konratını yaptı, 34 yaşına kadar senelik 5.5 milyon euro almayı garantiledi zaten. Ondan sonra da Amerika Mamerika bir yere atar kapağı. Dönmez bundan sonra Beşiktaş'a.

Yalnız Gomez'i çok seviyordum falan da, 31 yaşındaki sakatlık geçmişi olan bir adama yıllık 5.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme önermek bizi de epey riske sokan bir hareket olacaktı.

3.5 almak yerine 3.5 verecektik, 7 milyon euro da oradan kaybımız olacaktı.

Ekonomik açıdan bakınca, Gomez'in bize gelmediği daha iyi olmuş olabilir.
34 yaşına kadar orda oynayacağını nerden biliyoruz? Yani bunun sakatlığı var, formzsuzluğu var. Bu kadar alaycı konuşmanın kendisine faydası olmayacağını düşünüyorum. En basit örneği WestHam'a transfer olan Ayew sakatlanıp 3 ay sahalardan uzak kalacak. Tekrar form tutup kendine kadroda yer bulması zaman alacaktır. Gomez de böyle bir sakatlık yaşayabilir, tekrar forma girmekte zorlanabilir yaşı gereği. Bunların hepsi etken.. Yani demem o ki böyle alaycı konuşmanın kendisine bir fayda getiremeyeceği. Yoksa tabiki senin söylediklerin de olabilir herşey yolunda giderse.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı ekrembaser

Bu Şafak Malatya güvenilir bir adam mı ya?

Güvenilir mi bilmem ama iyi Beşiktaş'lı pek sallamaz ama bu sene verdiği bilgiler pek tutmadı

Çevrimdışı Çağatay

FİKRET ORMAN ÇILDIRDI!

İspanyol basınına göre Real Madrid'de Zinedine Zidane'ın gözden çıkardığı James Rodriguez, 5 milyon Euro karşılığında bir sezon Beşiktaş'a kiralanacak.

"Satın alamayız" opsiyonu koydurarak ve maaşının % 5 ini biz odersek olabilir aslında :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı tuncaboylu

34 yaşına kadar orda oynayacağını nerden biliyoruz? Yani bunun sakatlığı var, formzsuzluğu var. Bu kadar alaycı konuşmanın kendisine faydası olmayacağını düşünüyorum. En basit örneği WestHam'a transfer olan Ayew sakatlanıp 3 ay sahalardan uzak kalacak. Tekrar form tutup kendine kadroda yer bulması zaman alacaktır. Gomez de böyle bir sakatlık yaşayabilir, tekrar forma girmekte zorlanabilir yaşı gereği. Bunların hepsi etken.. Yani demem o ki böyle alaycı konuşmanın kendisine bir fayda getiremeyeceği. Yoksa tabiki senin söylediklerin de olabilir herşey yolunda giderse.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum, adam sözleşmesini imzaladı. Yatsa da alacak o parayı, sakatlansa da alacak, formsuz da olsa alacak. Hiç bir şey yolunda gitmese de, sözleşemsi cebinde.

Yani 34 yaşına kadar orada kalması kesin gibi, büyük takımlar bu sene istemedilerse bundan sonra hiç istemezler. İsteseler de o maaşı teklif etmezler.

Anca işte belki Çin'e Min'e gidebilir, o da zor gerçi. Çin 31 yaşından geçkin oyunculara yatırım yapmıyor pek.

Çevrimdışı mrred

FİKRET ORMAN ÇILDIRDI!

Yok artık!
The great gig in the sky

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yetişkin bir mylife bir transfer sezonunda 2 tane istenmeyen adamı takımdan gönderebilir :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı T.Yapici

"Satın alamayız" opsiyonu koydurarak ve maaşının % 5 ini biz odersek olabilir aslında :D

Elim ayağım titredi. Yaklaşık 13 milyon € ile bu haberler çıkıyor ise elimizde 40 milyon € olsa messi haberleri dolaşırdı valla  :evillol: :evillol: :evillol: Ama inşallah haber gerçektir  :ishock:

Çevrimdışı TURKahvesi

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre görüştüğümüz oyuncular arasında Bony ve Aboubakar transferlerine katiyen karşıyım bu iki oyuncunun oyun stillerini hiç ama hiç beğenmiyorum yani anlayacağınız bu iki oyuncu beni hiç tatmin etmez
gelebiliyorsa Benteke gelsin geliyorsa Babacar gelsin.

Çevrimdışı Culpable

Buyuksun Senol Hoca

Basın toplantısından sonra teknik direktör Şenol Güneş, gazetecilerle bir süre sohbet etti. Wolfsburg'a transfer olan Mario Gomez için açıklamalarda bulunan Güneş, 'Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyordu ancak  Wolfsburg'a gitti. Gomez'in gitmesini istemezdim bize vizyon kattı. Fakat Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyen bir takıma gitti' dedi. Başarılı olmak için takım istikrarın şart olduğunu da belirten teknik direktör Güneş, 'Kaleciler bile gol atsa kimsenin taktik vermesine gerek kalmaz onlara da söylüyorum gol atabiliyorsanız atın atamıyorsanız benim söylediğimi yapacaksınız.' ifadelerini kullandı. Tesislere gelmek için hergün yola çıktığında Boğaziçi Köprüsü'ne gelişteki su satan bi vatandaşımızla karşılaştığını belirten tecrübeli teknik adam, 'Beni her gördüğünde stoper ne zaman alıyoruz hocam diyor. Artık transferleri kendim için değil onun ve onun gibi taraftarlarımız için istiyorum' diye konuştu.

Etiketler: