2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361779 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

"sahaya yanıcı maddeler atılmıştır ama skora bir etkisi olmamıştır" diye karar almışlar muhtemelen
para cezası olarak hemen hemen aynı cezayı almışız, +gs ye 1 maç seyircisiz oynama verilmiş. rezillik
biz yapsaydık en az 3 maç verirlerdi @hic2222
Ohhhh suyundan da koy adamlar kumpasci zaten, gs sirketi kurmus bu sezon zor gecer, yonetim futbolcu pesinde kosacagina hakem transfer etsin

@mehmetkorfez Şu haberlerin kaynagınıda paylaşın bizde bakalım arkadaşlar.
Kaynak:Pankart
Twitter

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ne alaka, niye cebinden versin?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Yabancı sınırı kalkmışken ve kötü performansına rağmen sözleşme uzatanlar elbette sorumludur..

Çevrimdışı ekrembaser

Yabancı sınırı kalkmışken ve kötü performansına rağmen sözleşme uzatanlar elbette sorumludur..

Kardeşim sözleşme uzatıldıktan sonra yabancı sınırı kalktı yıldırım demirörenden alınsın o zaman

Çevrimdışı ardiles

@sozkul  :upto:
Turk aklı çakallıkta üstümüze yok :evillol:
cl kalite demektir o nedenle sanmıyorumki bütün kadronu gençlerle doldurtsunlar
büyük ihtimal sayımız düştüğü için yerli sayısıda düşecek

Keşke öyle olsa ama hiç sanmıyorum. En az 8 yerli kontenjanı sabit bununla ilgili bağlayıcı kuralda var.

Kuralda "Eğer kulüp kadrosunda ülke sınırları içinde yetişmiş 8 oyuncu barındırmıyorsa, listedeki maksimum oyuncu sayısı, eksik oyuncu sayısı kadar azalır" yazıyor.

Bu maksimum oyuncu sayısı ceza ihlal vs. nedenlerle kulüpten kulübe değişebilir. Bizimki ceza nedeniyle maksimum oyuncu sayımız 23

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 birçok pozisyonda oynayabilen çok yönlü oyuncu anlamına geliyor. Örneğin Pektemek'in ya da Köybaşı'nın nerede ne oynadığını bilmiyoruz. Neden? Çok yönlü oyuncular  :)
Biz Köybaşı'nı sahada izlerken 'Herhalde bu arkadaş bir taraftar. Yanlışlıkla sahaya inmiş . Sol tarafta dolanıyor' diyoruz . Öyle değilmiş işte  :)

Şaka bir yana birçok pozisyonda oynayabilen çok yönlü oyuncu anlamına geliyor versatil.
Ahaha ulan bisi yazacam simdi suraya konu disi olacagi kesin de ustune forumdan atacaklar.

Bircok pozisyonda oynayabilen cok yonlu oyuncu, okuyunca aklima alexis falan geldi futbolcu olmayan texastan milletvekili olan. Ben mi fesatim yahu, anlamadim

Çevrimdışı MrtBlgc

Zaten ileride kulube gelmek isterse ve alirsak bize de yaziklar olsun. Kendi ulkesinin liginde oynamak vs hakki eyvallah, ama kucuk dusurucu aciklamalariyla bence agir saygisizlik yapti. Bu saatten sonra kulubun kapilari kendisine kapilmali bence.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Öyle bir şey olsa bile dediğini yuttururlar burda Gomez'e.. Başkan lafını esirgeyen birisi değil. Quaresma'yı hatırlayalım,ilk geldiğinde ne kadar alaycı ve küçümseyen bir tavır içinde olduğundan bahsediyordu başkan. Hatta katıldığı her programda bunu söyledi. Mario Gomez'de de buna benzer bir şey yaşanabilir. Yalnız ben de kendi adıma şu dakikadan sonra bir daha gelsin istemem. Bu alaycı tavrının kendisine bir faydası olmaz. Bir sakatlık geçirir, takımda kesik yer ve bi anda kendini kapının önünde bulur. O zaman yine hem güzel para kazanabileceği hem de oynayabileceği Beşiktaş gibi bir kulübe gitmenin planını yapar. O zaman adama sorarlar işte..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı autopsy

Şafak Malatya ‏@SafakSina1903 35 sn.36 saniye önce

Pektemek MBŞ'e hayırlı olsun. Yıllık ücretinin 3 te 1 Beşiktaş tarafından ödenecek.

Böyle birşeyler var .

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle bir şey olsa bile dediğini yuttururlar burda Gomez'e.. Başkan lafını esirgeyen birisi değil. Quaresma'yı hatırlayalım,ilk geldiğinde ne kadar alaycı ve küçümseyen bir tavır içinde olduğundan bahsediyordu başkan. Hatta katıldığı her programda bunu söyledi. Mario Gomez'de de buna benzer bir şey yaşanabilir. Yalnız ben de kendi adıma şu dakikadan sonra bir daha gelsin istemem. Bu alaycı tavrının kendisine bir faydası olmaz. Bir sakatlık geçirir, takımda kesik yer ve bi anda kendini kapının önünde bulur. O zaman yine hem güzel para kazanabileceği hem de oynayabileceği Beşiktaş gibi bir kulübe gitmenin planını yapar. O zaman adama sorarlar işte..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam son konratını yaptı, 34 yaşına kadar senelik 5.5 milyon euro almayı garantiledi zaten. Ondan sonra da Amerika Mamerika bir yere atar kapağı. Dönmez bundan sonra Beşiktaş'a.

Yalnız Gomez'i çok seviyordum falan da, 31 yaşındaki sakatlık geçmişi olan bir adama yıllık 5.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme önermek bizi de epey riske sokan bir hareket olacaktı.

3.5 almak yerine 3.5 verecektik, 7 milyon euro da oradan kaybımız olacaktı.

Ekonomik açıdan bakınca, Gomez'in bize gelmediği daha iyi olmuş olabilir.

Çevrimdışı Tolga

Pektemek gitsin de nasıl giderse gitsin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Pektemek MBŞ'e hayırlı olsun. Yıllık ücretinin 3 te 1 Beşiktaş tarafından ödenecek.

Böyle birşeyler var .

@mylife1903 dostum, Türkiye'ye gelirken 20 tane votka getir.

25 tane de olur.

Küvete doldurup içinde uzanacağım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pektemek de giderse :ishock:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RevivaL

Pektemek'ten kurtulmak demek gol demek

Çevrimdışı ekrembaser

Böyle birşeyler var .
Yakın meşaleleri  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı linux

Biz bu taliscayi aldık mi almadık mi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@mylife1903 dostum, Türkiye'ye gelirken 20 tane votka getir.

25 tane de olur.

Küvete doldurup içinde uzanacağım.

@tuncaboylu ahahaha  :kop: :kop: :kop: Abi alemsin...  :kop: :kop:

Çevrimdışı ekrembaser

Şenol hocanın konuşmasına bakarsak aldık ama henüz kap gelmedi

Çevrimdışı Culpable

@mylife1903  rusyadami yasiyorsun ? hangi sehir ?

Pektemeki elestiriyorsunuz avatarda koca kafali pektemek resmi var perhiz ve tursu :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@linux % 80 aldık kardesım hayırlısı ile .

Çevrimiçi sozkul

Benim bildiğim bunun tam tersi;

4 altyapı + 4 homeground yerine
6 Altyapı  + 2 homeground olabiliyor

Sen haklısın, ben çok eski bir dökümana bakmışım, çok eskiden böyleymiş, bu yılın eufa regülasyonları kiatpçığına göre böyle:

Çevrimdışı Çağatay

Pektemeki elestiriyorsunuz avatarda koca kafali pektemek resmi var perhiz ve tursu :)

o avatar totem
bundan öncede ismail vardı ve adam gitti
şimdi sıra pektemekte. eğer o da giderse
@mylife1903 ün müridi olacaz  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın avatarı İsmail'di, İsmail gitti.

Biz talep ettik, "Avatarını Pektemek yap, bir şey deneyeceğiz" dedik. Kırmadı yaptı.

Pektemek de giderse, geldiğinde baklava ısmarlamak lazım artık.

Çevrimdışı mrred

@mylife1903 vodkalar beluga olsun =))
Bu arada ben de yekaterinburg ve perme sık sık giderim :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi sozkul

Kimi avatara koyarsa o gidiyor ondan, büyücü o. En son ismaili koymuştu.

Çevrimdışı Bishamon

@mylife1903 Abi Pektemek'ten sonra artık bir kaleye bakıversen olur mu?

Etiketler: