2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361039 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı zekotha

Ya tamam iste niye uzatiyoruz ki ?

850.000 € sunu biz verelim

Diger 850.000 € sunu da Basaksehir versin

Obur turlu bu adami kimse almaz , bizde 1.7 Milyonu bayiliriz ne kadar kar edersek o kadar iyidir..

bonservisine 100-200 bişey versinler toptan verelim kiralık falan uğraşmayalım

Çevrimdışı Orhan

Nasıl bir adam olduğu ortada kendisinin.
ilk üzülmüştüm protesto edilince. Sonuçta insani refleks gösteriyorsun. Ama kalırsa ilk maçta yerin dibine sokulmalı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Alman NDR kanalında başın toplantısında konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak hedefimdi, büyük kulüplerin hepsi golcülerini belirlemisti ve o takımlara gitme şansım yoktu. Bir diğer seçenekte CL de 6 maç oynamak fakat bir şey elde edememekti. Ben ileriki sezonları düşündüm ve potansiyel açısından  Wolfsburgu sectim..."

Açıklamasınin bir kısmı bu yönde. Yaz boyunca oyalayıp oynayan bir adama gösterecek ne saygım ne sevgim vardır.

@Hunter1987 Şimdi çıkar bu adama saygı gösterin der. Acık sekılde söylüyorum Gomez , Eli .ötü ayrı oynayan paragöz bi adamdır.
Kimse saygıdan,prof'luktan bahsetmesin bana.

Zaten bunca süre senın yüzünden bekledik (Hakaret Yasak)₅ adi herif, adam gibi nisanda imzalayıp bekletmesen kımbılır ne adamlar alıcaktık.
Ayagın kırılır inş. CL'de yarı final oynayalım en güzel cevap bu olur sen gibi karaktersize... :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı ardiles

4 altyapı + 4 homeground yerine
2 Altyapı  + 6 homeground olabiliyor

Benim bildiğim bunun tam tersi;

4 altyapı + 4 homeground yerine
6 Altyapı  + 2 homeground olabiliyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Avcı, iki sezondur Pektemek'i istiyor. Fakat oyuncu gitmiyor. Bugün Hocanın sözlerinden sonra da gitmezse oyuncunun oyuna ve kendisine saygısı yok demektir.
Yok zaten, bunu çok fazla irdelemeye gerek yok. Adam büyük bir şark kurnazı, inanılmaz bir yeteneksiz ama bunu ben kafamı sokarsam mücadele ediyorum diye gösterirsem millet yer derdinde, çoğu zaman da başarıyor bunu, burada ve yönetim-td bazında yapılan yorumlar incelendiğinde. İyi niyet ve mücadele bizde çoğu şeyin üstünü örten bir örtü ama başka ülkelerde bunlar ilk aranan özellikler değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

Başakşehir MP'yi kiralamak için istekli,oyuncu parasını almakta ısrarlı sorun çıkartıyor.
Başakşehir istekli olsa oyuncu parasını alır zaten.Bizden 1.5 alacak kalırsa..misal başakşehir 750 verse bizde 750 versek.Biz 750 karda oluruz.MP de para kaybı yaşamaz.Bence iki durum var ya MP takımda kalmak kendini ispatlamak istiyor.Yada Başakşehir işi bedavaya bitirmek istiyor.

Çevrimdışı anılnr

@Hunter1987 Şimdi çıkar bu adama saygı gösterin der. Acık sekılde söylüyorum Gomez , Eli .ötü ayrı oynayan paragöz bi adamdır.

Zaten bunca süre senın yüzünden bekledik (Küfür Yasak) adi herif, adam gibi nisanda imzalayıp bekletmesen kımbılır ne adamlar alıcaktık.
Ayagın kırılır inş. CL'de yarı final oynayalım en güzel cevap bu olur sen gibi karaktersize... :s20: :s20: :s20:
Adamda suç.28 tane gol atmayacaktı.Yatarak parasını kazanıp gidecekti.Nede olsa 28 tane gol atsa bile saygı görmüyor.Hata yaptı.

Çevrimdışı abdusta

@abdusta nasıl kesilir abi ? Suanda görüşmeler devam etmıyo mu ?

Nasri- Benteke- Abuebakar- vb vb vb. diğerleri . Trol mü yiyoruz kısacası  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Haberler hep Türk medyasından geliyor
İngiliz kaynaklarından çıkış yok

Taliscada Jorge Mendez Beşiktaşa çalıştı ve işi kolayca hallettiler ama Londra yı umutla bekliyoruz

saygılar

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bence pektemeğe 2 m € verelim sözleşmesini fesih edelim böyle olmıyacak.. Arada oynatıyor hoca bide maç başı vs primler kazanıyor..

Çevrimdışı graser

Transferde oluşan sessizlik duyumculara göre akşam saatinde bitiyor

Sırada B. M. İNDİ görüşme odasına  :lol: :tabe:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adamda suç.28 tane gol atmayacaktı.Yatarak parasını kazanıp gidecekti.Nede olsa 28 tane gol atsa bile saygı görmüyor.Hata yaptı.

Sen olayı hiç anlamamışsın bence !!! Konu gol atmak değil, konu geldiğin yere saygı göstermek, küçümsememek, kötülememek.
Gomez dua etsin biz aldık, bizde oynadı , bizde attı. Fio'da kalsaydı klubeden çıkamazdı ki her sezonu öyleydi.
Seni Löw ve milli takım seviyesine çıkaran bir takıma" 6'da sıfır çekmek gibi bir iğrenç ibare" kullanamassın.

Çevrimdışı linux

Taliscada Jorge Mendez Beşiktaşa çalıştı ve işi kolayca hallettiler ama Londra yı umutla bekliyoruz

saygılar

Abi talisca ne zaman geliyor

Çevrimdışı Hunter1987

Tümer de bizde iyi performans gösterdi, Sonra yaptığı malum . O halde ona da saygı gösterelim ? Duygusalligin anlamı yok .

28 gol attı diye bu açıklamalarını görmezden mi gelelim?

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Orhan

Zaten bunca süre senın yüzünden bekledik (Küfür Yasak) adi herif, adam gibi nisanda imzalayıp bekletmesen kımbılır ne adamlar alıcaktık.
Para göz demeyelim para göz olsa Fio da Pektemek tarifesi yapardı. Adam biraz patavatsız biraz da yüksekten uçuyor. Öyle bir konusması olduysa Gomez'i konusmanın manası yok bu dakikadan sonra. İnşallah cl de bir çeyrek atarız da cevabını almıs olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

saygılar

Talisca için ne kadar kiralama bedeli ödeyeceğiz @abdusta?

Çevrimdışı atalay

Yok zaten, bunu çok fazla irdelemeye gerek yok. Adam büyük bir şark kurnazı, inanılmaz bir yeteneksiz ama bunu ben kafamı sokarsam mücadele ediyorum diye gösterirsem millet yer derdinde, çoğu zaman da başarıyor bunu, burada ve yönetim-td bazında yapılan yorumlar incelendiğinde. İyi niyet ve mücadele bizde çoğu şeyin üstünü örten bir örtü ama başka ülkelerde bunlar ilk aranan özellikler değil.

Öncellikle bu kontratı verenler hatalı ve oyuncu hakkını talep eder. Fakat 6 yıldır birinci tercih olamayan, şu an ana planda düşünülmeyen bir oyuncunun para dışında oyuna saygısı olmalı. İşin futbol, nereye kadar oynamadan kazanacaksın? Ayrıca Başakşehir şehir, hedef, yarışma konusunda ideal kulüp.

Çevrimdışı Berat

Avcı, iki sezondur Pektemek'i istiyor. Fakat oyuncu gitmiyor. Bugün Hocanın sözlerinden sonra da gitmezse oyuncunun oyuna ve kendisine saygısı yok demektir.

Zaten yok, Sakaryaspor dönemlerinden de iyi bilirim kendisini..

Çevrimdışı tuncaboylu

Para göz demeyelim para göz olsa Fio da Pektemek tarifesi yapardı. Adam biraz patavatsız biraz da yüksekten uçuyor. Öyle bir konusması olduysa Gomez'i konusmanın manası yok bu dakikadan sonra. İnşallah cl de bir çeyrek atarız da cevabını almıs olur.

Paragöz demeyelim de, para Mario için önemli bir faktörmüş diyelim. Fiorentina'da Pektemek tarifesi yapamazdı, seneye sözleşmesi bitiyordu.

Şimdi 3 senelik sözleşme imzaladı, aynı paradan, 2 sene daha garantiye aldı kendini.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öncellikle bu kontratı verenler hatalı ve oyuncu hakkını talep eder. Fakat 6 yıldır birinci tercih olamayan, şu an ana planda düşünülmeyen bir oyuncunun para dışında oyuna saygısı olmalı. İşin futbol, nereye kadar oynamadan kazanacaksın? Ayrıca Başakşehir şehir, hedef, yarışma konusunda ideal kulüp.
bugün hoca çaktırmadan üç kişinin ismini verdi, Pektemek, Veli, Ömer Şişmanoğlu. Veli ve Pektemek'in gitmesi için can atıyordur kadroda istemediği 2 kişiyle vakit kaybetmek istemiyor idmanlarda, onun yerine 2 genç çocuk alır onlarla ilgilenir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan

Paragöz demeyelim de, para Mario için önemli bir faktörmüş diyelim. Fiorentina'da Pektemek tarifesi yapamazdı, seneye sözleşmesi bitiyordu.

Şimdi 3 senelik sözleşme imzaladı, aynı paradan, 2 sene daha garantiye aldı kendini.
Abi kesin 5,5 mu alıyor kemiksiz?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bence pektemeğe 2 m € verelim sözleşmesini fesih edelim böyle olmıyacak.. Arada oynatıyor hoca bide maç başı vs primler kazanıyor..

Pektemekte tam olarak bunu istiyor zaten. Sana hiçbir şey vermeyen adamın eline ne isterse onu veriyorsun. Beşiktaş'ta kalırsa oynayamayacağını, form durumunun çok düşeceğini, kontratının bitiminde çok düşük fiyatta alt seviyede bir kulüpte oynayacağını biliyor. Bugün ona teklif yapan Başakşehir 3 yıl sonra tamamen bitik Pektemek'e kontrat teklif etmeyecek. Pektemek için önemli olan Beşiktaş'tan götüreceği para.

Çevrimdışı rico_paşa

Ne oldu ya bugün KAP bekliyorduk haberler bıçak gibi kesildi.

Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı onur_U

Sosa, aksiyon bölgelerine direkt oynadığı için son iki sezonda santraforlara minumum 8-9 asistlik katkı sağlıyordu. Demba ve Gomez'in 27 ve 28 bırakmasının önemli bir sebebiydi. Hem oyun hazırlayan hem de servis yapan bir oyuncu eksildi.

talisca'yı tam çözemedim. sosa tarzında olmadığı çok net ama atiba ve oğuzhan tarzına da uzak geldi bana..bizim gibi pasla çıkan bir takım için çok doğru bir transfer gibi görünmüyor..ama farklı meziyetleri var gibi mesela fişek gibi şut çekiyor..oyun varyasyonlarını farklılaştırmak için alınıyor gibi..

Çevrimdışı mrred

Mustafa Pektemek bencede gitsin Medipol Başakşehire
Tam teşekküllü hastane gibi kulüp istediği kadar sakatlanır!  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı doganay

Dun Talisca geldi muhabeti vardi. Hala gelen giden yok. Herkez biseyler salliyor ama bakalik sonu hayirli olsun.

Etiketler: