2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361212 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Farkındamısınız!!

Talisca dışında
Transfer görüşmeleri biranda bıçak gibi kesildi..
haber yok.

saygılar

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Farkındamısınız!!

Talisca dışında
haber yok.

saygılar
abi bence duyum kesilmiştir. göruşmeler tam gazdır.

Çevrimdışı ayayhan

Farkındamısınız!!

Talisca dışında
haber yok.

saygılar
Shane Burns ‏@SB_mcfc1894  · 31 dk.31 dakika önce 
Çeviriyi görüntüle

BREAKING: Besiktas President in London for talks for Samir Nasri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Belli ki bizi bir sebepten dolayı listeden çıkarmış zaten, belki gerçekten de darbe muhabbetinden.

Ben neden daha iddialı bir takım değil de Wolfsburg değerlendirmesi yaptım.
Iste bende ayni degerlemdirmeyi yaptim abi

En mantikli secenek eşinin baskisi nedeniyle ulkesine donmeye ikna olduğunu düşündüm ki bence yuksek ihtimalle de boyle oldu

Gomez bizi ve ülkeyi seviyordu hatta bir cok kaynakta bunu doğruluyor ve Gomezin kalacagini söylüyordu

Gomezin bizi gercekten sevdigi ve minnettar oldugu yaptigi veda aciklamasindan bile belli oluyordu

Bence oda eşini ikna etmeye çalıştı ama darbe olayi da isin tuzu biberi oldu tipki Sosa da ki gibi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı hic2222

Bu PFDK nın bize verdiği cezalar hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
Maçı ve maç ile ilgili haberleri TVden takip edebildim.
Otobüsümüze saldırdılar. Tribünleri onlar yakıyordu resmen.
Hadi merdiven boşlukları ile ilgili 15 binlik kısmı "mecburen" verdiler diyelim.
Bu ne demek oluyor ? Bizim taraftarın ogün ne maç öncesi ne tribünlerde ne maç sonrası olay çıkarttığına dair bir haber hatırlamıyorum
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Farkındamısınız!!
Talisca dışında
haber yok.

saygılar

@abdusta nasıl kesilir abi ? Suanda görüşmeler devam etmıyo mu ?

Nasri- Benteke- Abuebakar- vb vb vb. diğerleri . Trol mü yiyoruz kısacası  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı anılnr

Talisca eğer fiziki mücadelelerde iyiyse ve kafa toplarında da etkiliyse tam Milan'daki Kaka gibi topçu olur yanlız.Skor yükünü çekecek potansiyel var adamda.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hadi merdiven boşlukları ile ilgili 15 binlik kısmı "mecburen" verdiler diyelim.
Bu ne demek oluyor ? Bizim taraftarın ogün ne maç öncesi ne tribünlerde ne maç sonrası olay çıkarttığına dair bir haber hatırlamıyorum
Onlara verdik sizede birşeyler verelim mantığı ben küfür duymadım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Başakşehir Pektemek'i istiyormuş Murat abi yazdı şimdi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Başakşehirspor Kulübü Yöneticilerinin Beşiktaş Kulübü Yöneticileri ile Mustafa Pektemek transferi için masaya oturduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili HABER1903'e açıklama yapan Başakşehirspor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral konu ile ilgili HABER1903'e yaptığı açıklamada;Mustafa Pektemek için Beşiktaş Kulübü ve oyuncu ile bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmelerde önümüz tıkandı, ikinci bir adımı atamadık. Şuanda bizim şartlarımızın oluşmasını bekliyoruz. Olursa kiralık olarak düşünüyoruz. " diyerek sözlerini tamamladı.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Başakşehir MP'yi kiralamak için istekli,oyuncu parasını almakta ısrarlı sorun çıkartıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rezalet, ne olacak.

200 bin lira ceza, daha ilk maçtan. Hem kulüplerin bilet gelirlerini şehit ailelerine yollamaya mecbur kıl, hem de 200 bin lira ceza kes.

Artık şu taraftarı da bilinçlendirmek lazım. Bir maçta küfür ediliyor, kulübün 1500 forma satışını federasyon cebe atıyor. Yeter artık.

Çevrimdışı Hunter1987

Belli ki bizi bir sebepten dolayı listeden çıkarmış zaten, belki gerçekten de darbe muhabbetinden.

Ben neden daha iddialı bir takım değil de Wolfsburg değerlendirmesi yaptım.
Alman NDR kanalında başın toplantısında konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak hedefimdi, büyük kulüplerin hepsi golcülerini belirlemisti ve o takımlara gitme şansım yoktu. Bir diğer seçenekte CL de 6 maç oynamak fakat bir şey elde edememekti. Ben ileriki sezonları düşündüm ve potansiyel açısından  Wolfsburgu sectim..."

Açıklamasınin bir kısmı bu yönde. Yaz boyunca oyalayıp oynayan bir adama gösterecek ne saygım ne sevgim vardır.
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı İhsan

Biraz tahmin biraz istek ve yazılanlardan toparlamam bu şekilde forum   :evillol:

Kaan Ayhan
Elequım Mangala
Talisca (zaten bitti :))
Samir Nasri
Christian Benteke

Yani 1600 sayfanın özeti bu mu  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir MP'yi kiralamak için istekli,oyuncu parasını almakta ısrarlı sorun çıkartıyor.

Yarısını biz verelim, bassın gitsin.

Çevrimdışı Ayberk

"sahaya yanıcı maddeler atılmıştır ama skora bir etkisi olmamıştır" diye karar almışlar muhtemelen
para cezası olarak hemen hemen aynı cezayı almışız, +gs ye 1 maç seyircisiz oynama verilmiş. rezillik
biz yapsaydık en az 3 maç verirlerdi @hic2222
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 15:48:33 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya tamam iste niye uzatiyoruz ki ?

850.000 € sunu biz verelim

Diger 850.000 € sunu da Basaksehir versin

Obur turlu bu adami kimse almaz , bizde 1.7 Milyonu bayiliriz ne kadar kar edersek o kadar iyidir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

sosa-gomez temmuz 20 gibi gitselerdi süper kupa maçında yeni transferlerle şov yapardık  :s20: :s20: :s20:

bence transferin gelmemesi bununla alakalı değil.
Başkan son dakika daha iyi fiyata alıyor. Diğerleri panikleyip elden çıkarıyor.
Aynısı bize de oluyor (Milsevic) ve olacak (pektemek/Boyko)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı linux

Muratozen1903
ÖZEL| Başakşehirspor Kulübü, Mustafa Pektemek'i resmen istedi! - Haber1903 - Beşiktaş'ın Kalbi https://t.co/DdsPGpCHfT @haber1903com

8 minutes ago

22 Retweets

Bu adam gitmez

Çevrimdışı ekrembaser

Alman NDR kanalında başın toplantısında konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak hedefimdi, büyük kulüplerin hepsi golcülerini belirlemisti ve o takımlara gitme şansım yoktu. Bir diğer seçenekte CL de 6 maç oynamak fakat bir şey elde edememekti. Ben ileriki sezonları düşündüm ve potansiyel açısından  Wolfsburgu sectim..."

Açıklamasınin bir kısmı bu yönde. Yaz boyunca oyalayıp oynayan bir adama gösterecek ne saygım ne sevgim vardır.
yuh diyorum başka bişey demiyorum dansöz olunur da böyle olunmaz

Çevrimdışı Savaş

Bence futbol oynamak zor gelmiştir. Nasıl olsa yatarak kazanıyor yine parasını.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Ya tamam iste niye uzatiyoruz ki ?

850.000 € sunu biz verelim

Diger 850.000 € sunu da Basaksehir versin

Obur turlu bu adami kimse almaz , bizde 1.7 Milyonu bayiliriz ne kadar kar edersek o kadar iyidir..

Nasıl bir adam olduğu ortada kendisinin.

Çevrimdışı atalay

Sosa'nın en önemli artıları; ön alan baskılarındaki doğru koşuları, hücumda aksiyon bölgelerini kullanma ve pas opsiyonu yaratma becerisi + oyunun her noktasından takım arkadaşlarını aksiyon bölgesinde topla direkt buluşturuyor olmasıydı. Bu profilde bir oyuncuyu şu saat itibari ile bulmak mümkün değil. Şart mıdır; değildir.

Sosa, aksiyon bölgelerine direkt oynadığı için son iki sezonda santraforlara minumum 8-9 asistlik katkı sağlıyordu. Demba ve Gomez'in 27 ve 28 bırakmasının önemli bir sebebiydi. Hem oyun hazırlayan hem de servis yapan bir oyuncu eksildi.

Çevrimdışı atalay

Avcı, iki sezondur Pektemek'i istiyor. Fakat oyuncu gitmiyor. Bugün Hocanın sözlerinden sonra da gitmezse oyuncunun oyuna ve kendisine saygısı yok demektir.

Çevrimdışı bjk4ever

çok rahatlıkla halledebileceğim bir isim
yaş ve pozisyon itibariyle back-up ta işimizi rahatlıkla göreceğini düşünüyorum + türk statü
zaten biz almazsak gs-ts çöker buna

Bu gurbetciler ligde Turk statusunde de, Avrupa kupalarinda o statude gorulmuyor, o sikinti yaratiyor. Gurbetci almak cok iyi, cunku fundamentallari iyi oluyor ve nispeten ucuzlar, ama baya gurbetci-based bir takim olduk.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Etiketler: