2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368070 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Bruno Martins İndi kariyerinin başından beri güven veren bir stoper olamadı. Porto'nun gözden çıkarması normal. Hala genç sayılabilecek bir oyuncu olmakla birlikte savunmayı toparlama misyonu da yükleyeceğimiz bir stoper için hafif kalır.

Sakho, Mangala (bu adamları konuştuğumuza da şaşırıyorum ama ne yapayım gündem böyle :) ), bunlar olmuyorsa Vida, hatta Bocchetti daha iyi opsiyonlar.

Ben olsam Sassuolo'da oynayan bir Acerbi vardır onu isterdim ama bizim gündemimize girmez. Türkiş oyuncu havuzuna hiç oralardan bir şey takıldığını görmedim. Zaten biraz geniş bakan bir tarama ekibi yaratılabilmiş olsa santrafor vd seçeneklerimiz bu kadar sınırlı olmazdı.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 01:10:02 worns ]

Çevrimdışı brkntcnr

Şuan durum böyle gibi. En güzel yanı da bu ekipten kim gelirse gelsin hepsine tamam olmak ya :) :)

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı linux

bunu shaktar'a versek bize rakitsky i verir mi acaba  ?

Çevrimdışı 38life

Derler ki; Talisca Sosa'nın yerine alınmadı. Sosa'nın yerine başka bir futbolcu alınacak.

Çevrimiçi Necmi

Dün hiç kimsenin haberi yokken Beşiktaşda sosanın yerine düşünülen ismin %82 pas oranı var demişti. ben buraya yazdım herkes juzunovic ve hernanes dedi. taliscaymış :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

talisca bence sosanın yerine alınmadı 8 numara gibi düşünmek lazım
bir dedikodu dolaşıyor hollandada birine bir baskı varmış Başkan erdal bey umut bey saldırıyorlarmış
10 numara için olursa birilerinin canı çok yanar :D  tabiki doğruysa :bandit:

Çevrimdışı worns

Şuan durum böyle gibi. En güzel yanı da bu ekipten kim gelirse gelsin hepsine tamam olmak ya :) :)

Ben İndi ve Etoo'ya tamam demem açıkçası. İndi bir nebze ama Etoo'nun fiziği birinci santrafor olmayı kaldırmaz. Hamle oyuncusu olarak iş görebilir.

Rakitsky düşündüğümüzden daha fazla değer biçilen bir oyuncu. Shaktar'da öyle ucuza oyuncu bırakmıyor. Mangala bile gözden düştüğü için daha kolay transfer olabilir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Atiba sakatlanirsa ne olacak?

Çevrimdışı brkntcnr

Ben İndi ve Etoo'ya tamam demem açıkçası. İndi bir nebze ama Etoo'nun fiziği birinci santrafor olmayı kaldırmaz. Hamle oyuncusu olarak iş görebilir.

Rakitsky düşündüğümüzden daha fazla değer biçilen bir oyuncu. Shaktar'da öyle ucuza oyuncu bırakmıyor. Mangala bile gözden düştüğü için daha kolay transfer olabilir.
Açıkçası boş kalacaksa ben okeyim. Yani başkasını alamıyorsan, çıkmazdaysan benim itirazım olmaz. Nasri talisca falan aldıktan sonra iyi bi stoperde aldıktan sonra Eto'o ya zaten 20 tane attırırsın. Indinin de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Necip the Lampard' ımız var ya. Beşiktaşın evladı.

Çevrimiçi Samet Ç

Derler ki; Talisca Sosa'nın yerine alınmadı. Sosa'nın yerine başka bir futbolcu alınacak.
Talisca 8 numara yeri geldi mi 10'da oynar. Büyük ihtimal Atiba'nın yanına alındı Ozi ileri atılacak Ozi cezalı oldu mu Talisca 10 Tolgay 8 olacak böyle düşünmüş olabilirler.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 01:22:04 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Gemisini terk etmeyen kaptan devreye girecek.  :D

Çevrimdışı Jukebox

Şimdi linç edileceğim ama ben bu Nasri'yi hep sorunlu,gece hayatı olan,alkol,kumar vs. gibi alışkanlıkları olan biri olarak bildim.
Birde egosunu düşünün.
Ayrıca uyuşturuculu falan bir videosu vardı adamın.
Balotelli'den beter olabilir...

Çevrimiçi Necmi

Talisca alındı ya bu adamı sosa yerine değil sekiz ve alt için aldık

Çevrimdışı Savaş

Ukalalık olarak algılamayın ama ben sanırım Nasri'yi istemiyorum :D

Hem oyun tarzı hem sorunlu olması falan derken ne bileyim sanki soğutuyor beni. Onun yerine daha atletik sorunsuz bir adam Lens gibi daha mantıklı gibi.

Dediğim gibi bir kanatta Quaresma bir kanatta Nasri bizi bozar. Olmaz yani pas oyunu yapamazsın bu iki adamla. Denge şaşar.

Özellikle Sosa'nın yaptığı şok presleri de bu sene göremeyeceğimiz için ki ne Oğuzhan ne Talisca bu presi yapacak adamlar değil, geri dönüşlerde sıkıntı yaşarız, bir Atiba'ya bakarız.

O sebeple bir kanatı Quaresmaya feda etmişken bir kanatı Nasri'ye vermek bana mantıklı gelmiyor. Ki bu seneki beklerde hücumcu bekler.

Eğer olursa çok atar fakat bir o kadar da yeriz.

Çevrimiçi COB

Lucescu bizde iken Kanal D'de bir programa cikmisti ve oyunculari nasil kategorize ettiklerini anlatiyordu.

''Biz oyunculari 3'e ayiririz, Avrupali oyuncular, Asya ve Guney Amerika'lilar son olarak Afrikalilar''. Bunu futbolcu altyapisi, egitimi ve profesyonelligi anlaminda soylemisti. Bu sozden itibaren Afrika'li, ozellike de Kuzey Afrika'li futbolculara soguk bakiyorum. Tunus, Misir, Fas ve Cezayir oyunculari bana guven vermiyor.

Nasri'yi de bu acidan degerlendiriyorum. Nasri bildigim kadariyla Cezayir asilli. Bu tarz insanlar genellikle profesyonellikten ve is ahlakindan uzak insanlar.

Kuzey Arika kokenli futbolculardan birtek Ahmed Hassan aklimda var. Oda Allahi var dindar bi insandi, uyusturucu, kadin alemi gibi seyler yapmiyordu ve baya katki sagladi.

Çevrimdışı Jukebox

Ukalalık olarak algılamayın ama ben sanırım Nasri'yi istemiyorum :D

Hem oyun tarzı hem sorunlu olması falan derken ne bileyim sanki soğutuyor beni. Onun yerine daha atletik sorunsuz bir adam Lens gibi daha mantıklı gibi.

Dediğim gibi bir kanatta Quaresma bir kanatta Nasri bizi bozar. Olmaz yani pas oyunu yapamazsın bu iki adamla. Denge şaşar.

Özellikle Sosa'nın yaptığı şok presleri de bu sene göremeyeceğimiz için ki ne Oğuzhan ne Talisca bu presi yapacak adamlar değil, geri dönüşlerde sıkıntı yaşarız, bir Atiba'ya bakarız.

O sebeple bir kanatı Quaresmaya feda etmişken bir kanatı Nasri'ye vermek bana mantıklı gelmiyor. Ki bu seneki beklerde hücumcu bekler.

Eğer olursa çok atar fakat bir o kadar da yeriz.
İyi ki benim gibi düşünen biri daha var.
Linç olmam. :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Talisca ideal bir box to box'tur ne 8 ne 10 dur benim gözümde.

Çevrimdışı anılnr

Fikret Orman=Sınav akşamı çalışmaya başlayıp sınıfın en çalışkanından yüksek alan öğrenci :D

Çevrimiçi Necmi

Şimdi linç edileceğim ama ben bu Nasri'yi hep sorunlu,gece hayatı olan,alkol,kumar vs. gibi alışkanlıkları olan biri olarak bildim.
Birde egosunu düşünün.
Ayrıca uyuşturuculu falan bir videosu vardı adamın.
Balotelli'den beter olabilir...
burda malum sitenin propagandasına katkıdamı bulunuyorsun her yere bakıyorum öyle bir bilgiye ulaşamadım
oranın burda neden yasaklı olduğunu biliyormusun sürekli Beşiktaşı baltalayan haberler yaptıkları için
nasri gibi bir ismi karalasınlarki transferin önemini söndürsünler. Belki aldık şu anda yaptığın aldığın oyuncuya çamur atmak değilmi

Çevrimdışı legendmaster

6-8 numaraya transfer yapılması gereksiz olur
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 01:46:08 legendmaster ]

Çevrimdışı Bishamon

Talisca 10 numarada oynamalı

Çevrimdışı Savaş

Stoper konusunda da Milo'nun da gittiğine göre elimizde adam gibi safi stoper olarak Rhodolfo ve Marcelo kaldı. Mecburen 2 adam birden gelecek.

Birinin kiralık birinin bonservisli olacağını düşünüyorum ve bence Omeruo gelmeyecek.

Kiralık hakkımızı yine ingiltere'den Sakho veya Mangala ile kullanacağımızı bonservisli olanında Boyko + para ile Ukrayna tarafından geleceğini düşünüyorum. Vida veya Rakitsky olabilir.

Benim düşünceme göre Sakho - Mangala - Vida - Rakitsky 4'lüsünden ikisi gelecek gibi.

Etiketler: