2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374242 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Kimi Josue'yi kiralar, kimi Talisca'yi.

Çevrimiçi murat

Martins indi nin sol bek performansı feci kötü idi. Ağır vd arkasına adam kaçırırdı.stoper olarak hiç izlemedim.

Çevrimdışı T.Yapici

umarim yasananlar rüya degildir 👊
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı 38life

Gomez 5 milyon bonservisle gitmiş.

Çevrimiçi Mehmet57

Level atladik :D

Gs forumuna bakiyom, adamlar Josue'ye seviniyor.
Trabzon forumuna bakiyom, hic izlemedikleri, dumduz oyuncu olan Narsingh'e Messi muamemelesi yapiyorlar.

Bizde Talisca geldi, Nasri gelirmi? Mangala gelirmi? Bony, Benteke, Aboubakar falan diyoz.

Çevrimdışı linux

La Gazzetta dello Sport: Gomez'in bonservis bedeli 5 milyon euro.. Oyuncu yıllık 5.5 milyon euro alacak.. Sözleşme 3 yıllık..

kötü oldu :(

Çevrimdışı Hamahakki

Kimi Josue'yi kiralar, kimi Talisca'yi.

Diarra + Josue gelirse bu sene şampiyonluk YARIŞINDA olmayız....
diyer takımlar ikincilik yarışına girerler....

Şu an bu kafadalar bırakalım bozmayalım böyle takılsınlar

Çevrimdışı brkntcnr

Serdar sarıdağ opsiyon da koyuldu diyor
Ne kadarmış?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Ne kadarmış?

25 milyon €

Çevrimdışı brkntcnr

Nasri olayına ne diyorsunuz? Bir kanatta Nasri bir kanatta Quaresma geri dönüşlerde sıkıntılı olmaz mı?

Defans yapabilen adamlar değil bunlar. Sanki kim gelirse gelsin bir kanatta Olcay oynayacak gibi geliyor hep bana :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur ama Nasri nin bonservisini alırsak Katar a veya Çin e çok iyi paralara okutabiliriz.

Çevrimdışı anılnr

Talisca eğer iyi performans gösterirse başkan 12,13 e bağlar onu :D

Çevrimdışı brkntcnr

25 milyon €
Eğer 25 milyon € ya satın alma opsiyonu yani bonservisini alma hakkı varsa çok iyi olur. Mesela daha yüksek teklif gelirse hop bonservisi alıp direk daha fazlasına satıp kâr edebiliriz.

Çevrimdışı matias_27

Diarra + Josue gelirse bu sene şampiyonluk YARIŞINDA olmayız....
diyer takımlar ikincilik yarışına girerler....

Şu an bu kafadalar bırakalım bozmayalım böyle takılsınlar

aynen ya bunu bende gördüm gülmekten öldüm ya adamlar nasıl bir kafa yaşıyorlar ulan ligde 6-7 tanesi olmayacak adamla oynadık oyun bazında mahvettik sizi bir yandan da seviniyorum böyle devam etsinler :)))))
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı worns

25 mil euro gibi bir rakam bile olsa Talisca'ya opsiyon koyulması iyi olur. Sonuçta iki sene sonra Talisca'nın ne alemde bizim ne durumda olacağımız belli olmaz.

Bakarsınız oyuncu daha fazlasını edecek seviyeye gelmiş satmak için bile alırsınız. Talisca doku uyumu yakalanırsa çok farklı noktalara gelebilecek bir potansiyel sonuçta.

Çevrimdışı linux

rakitsky gelsin mangala felan hikaye. rakitsky taş gibi stoper

Çevrimiçi Mehmet57

Alsinlar Josue'yi, Diarra'yi. Sneijded, Diarra, Josue. Ortalama 170 boyu olan orta saha ile 190 ortalamasi olan Atiba-Talisca'ya karsi ciksinlar.

Çevrimdışı brkntcnr

Stoper için mangala veya Martins Indi den biri diyor Serdar Sarıdağ. Indi + Aboubakar ikilisine güzel opsiyon da koydurursak çok iyi transfer olur.

Çevrimdışı brkntcnr

Şahsen stoper için Vida veya Rakitsky için Boyko + Para yapılmasını istiyorum. Ama Indinin opsiyonu 10 milyon falan olursa daha iyi olur gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

İndi çok sakar bir adam istemem. Nasri'de alkoliğin önde gideni ego tavan bize olmaz Quaresma - Nasri ego savaşları hiç çekilmez. Lens olursa tadından yenmez.

Çevrimdışı ekrembaser

Eğer 25 milyon € ya satın alma opsiyonu yani bonservisini alma hakkı varsa çok iyi olur. Mesela daha yüksek teklif gelirse hop bonservisi alıp direk daha fazlasına satıp kâr edebiliriz.

Kesinlikle

Çevrimdışı 38life

Sabah uyanıcaz, bakıcaz Nasri Beşiktaşa gelmiş.

Çevrimdışı LuceGel

Yok öyle  :) 25 M opsiyon var ama 25+ gelirse Benfica satacak bize pay verecekmiş anladığım 2 yıl sonunda.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı brkntcnr

Rakitsky için Boyko + 5-6 milyon(3 taksitle) güzel iş olur gibi.

Çevrimdışı brkntcnr

Sabah uyanıcaz, bakıcaz Nasri Beşiktaşa gelmiş.
Şenol Hoca toplantıda, Talisca Kap geliyor. Allaaah bee :D

Çevrimdışı brkntcnr

Yok öyle  :) 25 M opsiyon var ama 25+ gelirse Benfica satacak bize pay verecekmiş anladığım 2 yıl sonunda.
O da iyi. Satılan paradan %25-30 pay alalım ben ona da okeyim zaten.

Etiketler: