2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371513 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Yalnız sol kanada da Nasriyi alsak, ki büyük ihtimal City bırakır. 2-3 sene oynatabilirsek Çine Katar' a da satabiliriz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

bende aynısını anlatmaya çalıştım aslında ama necmi abi katılmadı :)
aslında anlatmak istediğim gs yi rakip olarak görmediğim tiksiindiğim
bir kulüp ama hayatımın hiç bir döneminde büyük kulüp olarak görmedim  çünkü büyük değiller
size söylüyorum daha düne kadar kasımpaşadan farkı olmayan bir kulüpdü nasıl başarı kazandığını biliyoruz
uefa kupasına kadar taraftarı yoktu. Onlar hep bizimle başadebilmek için tarihleri boyunca fenerin gölgesinde dolaşmışlardır.  Hep birlikte haraket ettiler fenerin yancısıdır aslında istiklal savaşı dönemlerine hiç gitmeyeyim
boş verin bu kadar konuşmayı bile haketmiyorlar. @matias_27

Çevrimdışı Hamahakki

Olasılık üzerinden yazmayı sevmiyorum. Fakat Talisca hamlesi yapılıyor ise 'work permit' olayından mütevellittir. Oyuncunun İngiltere'de müşterisi hazır ve çalışma izni alamıyorsa buradan geçiş yapacaktır. Peki, böyle bir durumda oyuncu neden Benfica'nın planlamasında yer almıyor?

Eğer tam anlamıyla oynatamıyacaklarsa CL en iyi vitrindir.oynayabileceği takıma gitmesi hem bizim hem benfica için iyi.alan razı veren razı

Çevrimdışı Zafer55

BASTIR BAŞKANIM BELİNE KUVVET

not: ya arkadaş üniversite okuduk işe girdik belli bir entellektüel seviyeye eriştik çok şükür kendi çapımızda ama nedense fb ve gs ye olan nefetim antipatım hiç bitmiyor acaba düşünüyorım 50 yaşına gelince çoluk çocuk sahibi olunca da böyle mi hissedeceğim? Yaşı büyük abilerimiz bu konuda aydınlatabilirse sevinirim.

saygılar İletiyi düzenle
  Dilerim 50 ye gelmeden atarsın bu nefreti içinden.Nefret neye kime karşı olursa olsun önce insanın kendi bünyesine zararlı.Yaş ilerledikçe kalp yumuşuyor hele birde baba olunca...
  Gs ve fb derken bir kişiden insandan bahsetmiyoruz asırlık camialardan bahsediyoruz.Bu camiaların başkanlarına yöneticilerine kiralık kalemlerine en kibar tabirle gıcık olsamda camiaları onlardan ayrı tutuyorum ben.Birsürü dostum akarabam saygı duyduğum insan bu camialara gönül vermiş .Hepimizin yokmu böyle birileri yakınında.

Çevrimdışı atalay

Bütün ingilterede var. Futbol dışında da her sektörde

Şöyle düzelteyim. Premier ligde 5 puanlık katı bir sistem var. Championship'de bir benzeri olacağını sanmıyorum.

Çevrimiçi COB

Talisca'nin hala bize gelcegini dusunmuyorum. Umarim kotu trollenmiyoruz. Talisca su durumda Avrupanin elit takimlarinda oynar. 2 yillik kiralik bana biraz yalan haber gibi geliyor, Benfica 20 ye satacagi futbolcuyu neden kiralasin? He anca bize kiralarlar, biz cok cok iyi parlatiriz, sonra fifty-fifty yaparsak Benfica'ya kazik atmis oluruz ama Benfica'nin okadar enayi oldugunu dusunmuyorum.

Talisca hayal transferidir, gerceklesirse hayallerin gercek olmasi demektir ama sanki bir sekilde trolleniyoruz. Aklim almiyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Talisca anlaşması herkes geliyor imza an meselesi falan diyor ya ben detaylarını çok merak ediyorum. Opsiyon yoktur ama 2 sene oynattıktan sonra satıştan bi pay bişey almak lazım. İnşallah alırız.

Çevrimiçi Mehmet57

Fabri
Gokhan-Rhodolfo-Mangala-Adriano
Atiba-Talisca
Aras-Oguzhan-Nasri
Benteke

Gercekten uzak tabii. Ama ne takim olurdu. Rakipler ligden cekilirdi :D

Çevrimiçi Necmi

Haklısın tamamen katılıyorum ama Sonuç olarak elimizde örnek olarak mükemmel'e en yakın kişi SüleymanSeba hataları le kusurları ile Bu yüzden ona kıyasladım.
Fikret Orman büyük hatalar yapmış olsa da yaptığı katkılar Beşiktaş'ın geleceğine büyük katkısı olduğunu görmezden gelenlere biraz sinirliyim.
Serdar Bilgili zamanında 1 yıllık başarı gelmiş olsa bile  bunu sürdürememiştir.
Yıldırım Demirören'le Kabus gibi bir dönem geçirdik. Sadece Transefer'e kanan Taraftar sayesinde bu adam 8 yıl kadar rahat rahat başkanlık yaptı hak etmediği takdir.de

Fikret Orman hata yaptığı her an Yönetim gitsin﹗ denmesi gıcık ediyor. Olaylar oldu Sosa'nın eşi takımdan ayrılmak istedi Vizyonsuz fikret Orman nasıl transfer sezonuna hazırlanmadı Yok Gomez gitmek istedi vay Orman nasıl tutamadı. bu 2 adamın ayrılması zaten planlarda olmayan işlerdi ve son dakikalara kadar takımda kalması için savaşıldığına inancım tam 2 adamın yerine transfer yapmak önceliğe koyulduğu için takımda önemli olan yerlere transfer gerçekleşemedi bu 2 adamın bölgesi dışında hala defans göbeğinde bir sorunumuz var öncelik bir türlü gelmediği düşüncesindeyim...

Uzattım Kusura bakmayın...
ama sinirlenmek doğru değil eleştiri olacak olmalıda Eleştiri olmazsa ufacık şeyler birikir
bir süre sonra dağ olur Birde başta duran kişininde kendini o kadar rahat hissetmesi doğru değil
eleştiri baştakini diri tutar kendini kral sanmasını engeller. iş işden geçtikten sonra eleştirmenin manası yok
demir tavında dövülmeli. Bilsinler hata yapma lüksleri yok sürekli dikkat içinde olsunlar.
Eleştiri iyi bir şeydir. sadece burda insanlara eleştirme kültürünü anlatamadık hakareti eleştiri
sanıyorlar :)   @o2bucak

Çevrimdışı matias_27

aslında anlatmak istediğim gs yi rakip olarak görmediğim tiksiindiğim
bir kulüp ama hayatımın hiç bir döneminde büyük kulüp olarak görmedim  çünkü büyük değiller
size söylüyorum daha düne kadar kasımpaşadan farkı olmayan bir kulüpdü nasıl başarı kazandığını biliyoruz
uefa kupasına kadar taraftarı yoktu. Onlar hep bizimle başadebilmek için tarihleri boyunca fenerin gölgesinde dolaşmışlardır.  Hep birlikte haraket ettiler fenerin yancısıdır aslında istiklal savaşı dönemlerine hiç gitmeyeyim
boş verin bu kadar konuşmayı bile haketmiyorlar. @matias_27

aynen abi  :claps:
sadece şunu bilsinler ikisinden de dost olmaz da stad olayında da gördük ha hadi en iyimser yaklaşımla fenerden dost olur gs den olmaz
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı ekrembaser

Talisca anlaşması herkes geliyor imza an meselesi falan diyor ya ben detaylarını çok merak ediyorum. Opsiyon yoktur ama 2 sene oynattıktan sonra satıştan bi pay bişey almak lazım. İnşallah alırız.

Serdar sarıdağ opsiyon da koyuldu diyor

Çevrimiçi Kapkarakartal

SERDAR SARIDAĞ @serdarsaridag 1m1 minute ago View translation
bjk Talisca için satınalma opsiyonu koydurdu.

Buda olduysa forumda çıplak koşarım yok artık   :sevinc

Çevrimiçi Mehmet57

Hollanda medyasi: martins indi zu lpool cunki sakho zu besiktas

Çevrimdışı Zafer55

Serdar sarıdağ opsiyon da koyuldu diyor
25 m € diyor opsiyon

Çevrimdışı anılnr

Serdar Sarıdağ göre opsiyon 25M €. Eğer Benfica'ya 25M € üstünde bir teklif gelirse Beşiktaş pay alıcak.

Çevrimdışı Hamahakki

Serdar Sarıdağ göre opsiyon 25M €. Eğer Benfica'ya 25M € üstünde bir teklif gelirse Beşiktaş pay alıcak.

Eğer doğruysa çok iyi haber

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu adamın boş konuştuğunu hiç görmedim.
Dün hiç kimsenin haberi yokken Beşiktaşda sosanın yerine düşünülen ismin %82 pas oranı var demişti. ben buraya yazdım herkes juzunovic ve hernanes dedi. taliscaymış :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

25 milyon euro'dan sonra nekadar pay aliyoruz ? Hala inanmiyorum bu transfere de neyse.

Ayrica 20 milyon euro'nun ustunde yapsaydik efsanenin efsanesinin de efsanesinde anlasma olurdu.

Çevrimdışı abdusta

TALISCA anlasmasi tamam yarin aciklanacak diye haberler dolasmaya basladi

Saygilar

Çevrimdışı atalay

valla kardeşim bunun cevabını @atalay kardeş daha sağlıklı verir.ben daha önce hiç izlemedim bu oyuncuyu çünkü

Pek izlemedim. Euro 2016'da temiz bir oyun çıkardı. Fakat bahsi geçen rakamların kalitesinin çok üzerinde olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı 38life

Dün hiç kimsenin haberi yokken Beşiktaşda sosanın yerine düşünülen ismin %82 pas oranı var demişti. ben buraya yazdım herkes juzunovic ve hernanes dedi. taliscaymış :)

Aynen. Direkt bağlantısı var sanırım içerisiyle. Ben hep takip ederim Ali Fuat abiyi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Aynen. Direkt bağlantısı var sanırım içerisiyle. Ben hep takip ederim Ali Fuat abiyi.
Bende stadla ilgili net bilgiler verince takip etmeye başlamıştım. Transferdede ne dese çıkıyor bakalım beklemedeyiz :)

Çevrimdışı LuceGel

bak bu konuda bir gerçekten daha bahsedeyim Seba çok büyük bir başkandı
bunu devlet ilişkilerinden saygın kişiliğinden vs sağlıyordu. ama başkanın son yılları çok başarısız
yıllardı endüstriel futbol zıplamışdı ve Beşiktaş bundan geri kalıyordu. sanırım beş yıl şampiyon olamadık
aslında Sebanın çekilme zamanı gelmişti. Çokta iyi genç kadrolar vardı hepsi Seba terbiyesiyle
yetişmiş biride Fikret Ormandı serdar bilgili hasan arat gibi isimler vardı görev değişikliği şarttı
serdar bilgili kazandı başkanlığı iyi bir yönetimle yüzüncü yıl şampiyonluğumuz geldi sonrası
malesef Sinan ve YD oyunlarıyla kara yıllar başladı. gerisini biliyorsunuz. yani Seba gönderildiğinde
aslında başarılar gerilerde kalmıştı. bazı gerçekleri bilin önemli olan insanları kusurlarıyla sevmektir
Sebada kusursuz değildi. Bizler o kusurları biliyoruz ve o haliyle seviyoruz Büyük Başkan toprağı bol olsun.
ilerde bizim yaşımıza geldiğinizde bu dönemleri konuşurken bu sözlerimi hatırlayacaksınız
Fikret ormanında kusurları var. mükemmel insan yoktur. Her insanın verebileceklerinin sınırı vardır o sınıra geldiğinde
çekilebilmeli. hep dolu durmaz verdikçe tükenir.
Çok güzel yazmışsın abi değişim gerekiyordu şu an forumdakilerin %90 ı o dönemi yaşasa Sebanın gitmesini isterlerdi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Savaş

Nasri olayına ne diyorsunuz? Bir kanatta Nasri bir kanatta Quaresma geri dönüşlerde sıkıntılı olmaz mı?

Defans yapabilen adamlar değil bunlar. Sanki kim gelirse gelsin bir kanatta Olcay oynayacak gibi geliyor hep bana :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: