2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369972 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Lens, Dick'in eski oyuncusu arada kalirsa bence onu tercih edebilir..

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

lens in ismi düşmüşse imza atılmıştır atılmadıysa zaten ilgilenmiyoruzdur
bu güne kadar sır gibi saklanıpda sence garantiye alınmadan isimler ortaya dökülürmü

Çevrimdışı Hamahakki

Benimde elimdeki bilgiler yukarıdaki yeni transferleri destekliyor ama GIL sanki biraz ertelenmiş gibi
oysaki iş sadece teminat mektubuna kalmıstı

saygılar

Fikret Orman'ın sağı solu belli olmaz.bence son ana kadar boyko-vida takası için uğraşıcaktır.
Eğer olmazsa gil transferini bitirir diye düşünüyorum

Çevrimdışı Ayberk

BASTIR BAŞKANIM BELİNE KUVVET

not: ya arkadaş üniversite okuduk işe girdik belli bir entellektüel seviyeye eriştik çok şükür kendi çapımızda ama nedense fb ve gs ye olan nefetim antipatım hiç bitmiyor acaba düşünüyorım 50 yaşına gelince çoluk çocuk sahibi olunca da böyle mi hissedeceğim? Yaşı büyük abilerimiz bu konuda aydınlatabilirse sevinirim.

saygılar
ben bunu nefret gibi sevecen kelimelerle ifade etmiyorum kardeşim
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı matias_27

kusur bakmayın ama SÜLEYMAN SEBA yı vefasızca gönderdiğimiz gün ALLAH belamızı verdi cidden

ikinci bir defa bu hataya düşmemeliyiz ha Fikret Orman şuan bi seba değil ama adını altın harflerle yazdırma konusunda adım adım ilerliyor ve biz de buna şahitlik ediyoruz İnşallah uzun yıllar sonra çocuklarımıza anlatabileceğimiz bir başkan olarak kalır ki şua bile bir kısmını başardı.ben çocuklarıma anlatacam bu gördüğün efsane stadda fikret orman başkanın büyük emeği alın teri var
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı klubnika01

BTD'nin dediğine göre opsiyon yokmuş Taliscada. Vida içinde teklif boyko+4 milyon yada sadece 6 milyonmuş

Çevrimdışı kartalBaz

Murat ozen ilk aboubakar ile ilgili haber girecegini soyledi. Simdi o twiti sildi tekrardan. Bu forvet isinde baska isler donuyor. Bu baskan neler yapiyor acaba :)

Çevrimdışı leylileyli

Benficanin foruma baktim gendileri bile anlamadi nasil boyle kiralik verildigi. 25 MIL satacaklarina inandilar. Simdi diyorlar heralde Besiktas kiralik sonu o para verirler. Bizim baskana tanimiyorlar acaba :)

Çevrimdışı BelekKartaLı

Beyler dış basın ;
Bruno Martins Indi diyor Beşiktaş diyor  :busted_cop:
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimiçi Gökhan Kurt

BTD'nin dediğine göre opsiyon yokmuş Taliscada. Vida içinde teklif boyko+4 milyon yada sadece 6 milyonmuş

Vida için 6 Milyon değer mi sizce?

Çevrimdışı OrhanAker

Murat ozen ilk aboubakar ile ilgili haber girecegini soyledi. Simdi o twiti sildi tekrardan. Bu forvet isinde baska isler donuyor. Bu baskan neler yapiyor acaba :)

Bir şeyler döndü kesin :D

Çevrimdışı linux

stoper olarak adı geçen kişi  Bruno Martins İndi imiş .

nasıl bu oyuncu ?

Çevrimdışı Çağatay

taliscayı tanıyalım

şarkıyla daha iyi gider

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı legendmaster

talisca geçen sezon ligde çok az maça 11 başlamış büyütmemek lazım bu transferi

Çevrimdışı Çağatay

nasıl bu oyuncu ?

adam yiyen stoper

Çevrimdışı Savaş

nasıl bu oyuncu ?
O da iyidir. Sağlam adamdır. Portodan  Aboubacar ile paket olucak bu ikisi muhtemelen.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Doğukan E.

Benficanin foruma baktim gendileri bile anlamadi nasil boyle kiralik verildigi. 25 MIL satacaklarina inandilar. Simdi diyorlar heralde Besiktas kiralik sonu o para verirler. Bizim baskana tanimiyorlar acaba :)
Surprise...  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

talisca geçen sezon ligde çok az maça 11 başlamış büyütmemek lazım bu transferi

gomez bize gelmeden önce fio da çok mu süre alıp gol atıyordu..?

Çevrimdışı ekrembaser

Talisca için chealse devreye girmiş diyorlar kafayı yiyecem ya

Çevrimdışı klubnika01

Vida için 6 Milyon değer mi sizce?

valla kardeşim bunun cevabını @atalay kardeş daha sağlıklı verir.ben daha önce hiç izlemedim bu oyuncuyu çünkü

Çevrimdışı Tolga

Gil olmazsa Para + Boyko karşılığı Vida'yı alabilir miyiz acaba :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi sozkul

not: ya arkadaş üniversite okuduk işe girdik belli bir entellektüel seviyeye eriştik çok şükür kendi çapımızda ama nedense fb ve gs ye olan nefetim antipatım hiç bitmiyor acaba düşünüyorım 50 yaşına gelince çoluk çocuk sahibi olunca da böyle mi hissedeceğim? Yaşı büyük abilerimiz bu konuda aydınlatabilirse sevinirim.

saygılar

Bizim yaşımıza geldiğinde bu konuda ne hissedeğini bundan sonra gs-fener-bjk arasında yaşanacak olanlar, bugüne kadar yaşanmış olanlarve birde senin kendi özelinde neler yaşayacağın belirleyecek @AmaralGürses

Mesela yıllarca şampiyonluklara ambargo koyup Avrupada başarı kazanıp, TFF ve hükmedenler üzerindeki lobi gücümüzü artırabilirsek, bugüne dek onların yaptığı gibi gücü kendi lehimize kullanabilirsek, yıllar sonra nefretin azalacak, küçümsemen artacak

Çevrimiçi Necmi

Abi bu tarfatar 16 yıl Son derece başarılı bir başkan olan Süleyman Seba'yı gönderdi ondan sonra gelen (10 da 1'i zor eder ama) adamı harcamaları çok da zor olmaz...
bak bu konuda bir gerçekten daha bahsedeyim Seba çok büyük bir başkandı
bunu devlet ilişkilerinden saygın kişiliğinden vs sağlıyordu. ama başkanın son yılları çok başarısız
yıllardı endüstriel futbol zıplamışdı ve Beşiktaş bundan geri kalıyordu. sanırım beş yıl şampiyon olamadık
aslında Sebanın çekilme zamanı gelmişti. Çokta iyi genç kadrolar vardı hepsi Seba terbiyesiyle
yetişmiş biride Fikret Ormandı serdar bilgili hasan arat gibi isimler vardı görev değişikliği şarttı
serdar bilgili kazandı başkanlığı iyi bir yönetimle yüzüncü yıl şampiyonluğumuz geldi sonrası
malesef Sinan ve YD oyunlarıyla kara yıllar başladı. gerisini biliyorsunuz. yani Seba gönderildiğinde
aslında başarılar gerilerde kalmıştı. bazı gerçekleri bilin önemli olan insanları kusurlarıyla sevmektir
Sebada kusursuz değildi. Bizler o kusurları biliyoruz ve o haliyle seviyoruz Büyük Başkan toprağı bol olsun.
ilerde bizim yaşımıza geldiğinizde bu dönemleri konuşurken bu sözlerimi hatırlayacaksınız
Fikret ormanında kusurları var. mükemmel insan yoktur. Her insanın verebileceklerinin sınırı vardır o sınıra geldiğinde
çekilebilmeli. hep dolu durmaz verdikçe tükenir.

Çevrimiçi sozkul

saygılar

Bizim yaşımıza geldiğinde bu konuda ne hissedeğini bundan sonra gs-fener-bjk arasında yaşanacak olanlar, bugüne kadar yaşanmış olanlarve birde senin kendi özelinde neler yaşayacağın belirleyecek @AmaralGürses

Mesela yıllarca şampiyonluklara ambargo koyup Avrupada başarı kazanıp, TFF ve hükmedenler üzerindeki lobi gücümüzü artırabilirsek, bugüne dek onların yaptığı gibi gücü kendi lehimize kullanabilirsek, yıllar sonra nefretin azalacak, küçümsemen artacak

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Talisca hamlesi hücum ve savunmayı bütün bir takım olarak yapacağımızın rollerin daha düzgün dağıtılacağının hamlelerin bu yönde yapıldığını ispatlayan başka bir örnek oldu özellikle bek transferlerinden sonra . Savunma ve santrafor hamlelerine geldi sıra. Geçen yıl takımın artı ve eksi yönleri düzgün analiz edilmiş. Yine de tam bir yorum için transfer sezonunun bitimini beklemek lazım.

Etiketler: