2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371909 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş transfer komitesinin bu oyuncunun özel hayatıyla alakalı edindiği bilgi bu transferin önündeki en büyük engel. Nasri'nin gece hayatı, alkol ve kumar alışkanlığı transfer komitesini ciddi şekilde düşündürüyor. Ancak Başkan Orman'ın bu transferi çok istediği gelen bilgiler arasında.

İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği, ve bu transferin bitme olasılığının yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Bence bu transferde Ahmet Bulut kadar takımdaki diğer Brezilyalılar özellikle Adriano effect diyorum. :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı matias_27

show devam edecek....
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı ozankarakoc

Talisca vs Sosa bilir kişi bir yorumlasa :)

Çok bir şey ifade ediyor mu bilmiyorum ama, belki görmemişsindir diye ekliyorum kardeşim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Doğukan E.

Transferler netleşsin, total bir değerlendirme yaparız. @Doğukan E.
Haklısın abi. Sabah yine hüsranla uyanabiliriz... O yüzden seninde şimdi kendini yormana gerek yok.

Çevrimdışı Çağatay

2 yil talisca müthiş bir hamle olur ucunda almak da varsa eğer daha da güzel
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı abdusta

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/765997912161656832

Besiktasın bu transferdeki uç menejeri : Jorge Mendes
henuz portekiz basını işin tamamlandığını yazmadı

yarın sabah umarım yuzde yuzle biter

saygılar

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Beşiktaşin Reusu !!! Ricardo Quaresma !

Herkes gider o kalir ! :busted_cop:
Hepsi siyah beyaz olaydı keşke assdffhhj

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Gomez hakkında bilgin var mı miktardan filan ? Kiralama gibi gösterip pay alamama ihtimalimiz de konuşuluyordu
7 M diye duydum aslında fio bizimle iyi ilişki içinde böyle oyunlara kalkmamış
bizde aslında aynı şeyi onlar için yaptık bu işin kaybedeni bence gomez oldu. kadronun şekillenişini
gördükçe iç geçirir.
@RevivaL

Çevrimdışı fatihbjk

Nasri bize gelirse eger en az 4.5 5m gibi maas alacaktir. Benim hic icime sinmiyor acikcasi. Sanki Diego'nun fenerde yattigi gibi buda bizde yatar gibi bir hisse kapiliyorum. Hayirlisi olsun bakalim.

Aras ve Tolgay'in oynamayacagi bir sistemde istemiyorum acikcasi.

Çevrimdışı Librarius

Çünkü bunları kullandığında daha zeki göründüğüne inananda çok

Bu konu kafami hep kurcalamistir. Soyle bir gozlemim var yillara dayali tecrubelerimden edindigim. Entelektuelligin 3 seviyesi var. Birinci seviye avam seviyesidir (bunu pejoratif anlamda kullanmiyorum, sadece bir tespit). Bu seviyede dusunce derinligi ile sahip olunan dil yetisi arasinda bir esitlik mevcut. Yani kisinin sahip oldugu dusunce derinligini karsilayan bir dil yetisi var. Dusunce yetisi cok derin olmadigi icin soyut kavramlara ihtiyac yoktur ve var olan dusunce dile cok net ve basarili bir sekilde aktarilir.

Ikinci seviyede ise kisi biraz okumakla dil yetisini gelistirir ve parlatir; fakat, dusunce ayni oranda derinlesmez. Yani sahip olunan dilin siniri, ulasilan dusunce derinligine bol gelir. Bu seviyede olanlarin yazilarina baktiginizda cok suslu ve alimli oldugunu gorursunuz; fakat, bu dili sikip icindeki dusunceyi cikarsaniz goreceksiniz ki islenen fikir cok sig ve yavandir. Dil parlak dusunce sigdir bu asamada. Ve malesef bir cok kisi bu seviyede debelenip durur. Ve az once bahsettigimiz kavramlara zulum bu asamada oldukca yaygindir.

Ucuncu asamada ise dusunce oyle derinlesir ki dildeki mevcut kavram seti bu dusunceleri ifade etmeye yetmez. Yani dusuncenin derinligi ve soyutlugu, dili asar. Iste bu durumda kisi mevcut kavramlara kendine has anlamlar yukleyerek soyut ve derin dusuncelerini ifade etmeye calisir. Sonuc olarak oldukca soyut ve nufuz edilmesi zor metinler ortaya cikar. Foucault, Derrida Bourdieu gibi tiplerin metinleri bunlara ornektir.

Konu disi olmasin diye konuya baglayalim: Yonetim uyumasin transfer yapsin kardesim.  :lol:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Lan biz bu Talisca'yı nasıl aldık hala anlamadım.

Bu ciddi ciddi transfer başarısıdır. Başka bir açıklaması yok hala şoktayım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla kardeşim Talisca'nın bize gelişi gercekten büyük başarı, klubün misyonun vizyonun büyüdüğünün en büyük işaretidir ve eminim ki bi sonraki gelecekler için süper bir referans olacak. Allahım sen BEŞİKTAS ailesini utandırma

Çevrimdışı RevivaL

7 M diye duydum aslında fio bizimle iyi ilişki içinde böyle oyunlara kalkmamış
bizde aslında aynı şeyi onlar için yaptık bu işin kaybedeni bence gomez oldu. kadronun şekillenişini
gördükçe iç geçirir.
@RevivaL
Umarım aramayız Gomez'i. Yarın belli olur hesaba geçecek tutar o zaman

Çevrimdışı brci

Çok bir şey ifade ediyor mu bilmiyorum ama, belki görmemişsindir diye ekliyorum kardeşim.

Sosa daha iyi gibi gözüküyor ama artış yapmış sosa nın özellikleri senin kişisel fikrin nedir ?

Çevrimdışı OrhanAker

İyi akşamlar overdose gelişmelerden ölcem galiba birkaç saattir giremedim Nasri geliyormuş, Talisca' yı 2 yıllık almışız  :ishock:
Overdose :D :D

Çevrimdışı RevivaL

saygılar
#MetinAlbayrak "Talisca tamam,Cuma gününe kadar 2 önemli transferi daha gerçekleştirerek transfere nokta koymak istiyoruz" diye haber var. Ben de tamam olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Nasri ve Talisca Geldiği takdirde ;

Atiba - Ozzy
Quaresma - Talisca - Nasri

orta sahası olacak. Nasri de Quaresma da geri dönmeyen iki kanat. Sıkıntı yaratır bu.

Çevrimiçi Necmi

saygılar
öğlen gibi ilk bitti haberi bunun için gelmişti sonra nasri mangala bitti dendi.
aboubakar bitmiş ama bekletiliyormuş diye duydum sanırım daha iyi bir seçenek üzerinde çalışılıyor
@abdusta

Çevrimdışı OrhanAker

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş transfer komitesinin bu oyuncunun özel hayatıyla alakalı edindiği bilgi bu transferin önündeki en büyük engel. Nasri'nin gece hayatı, alkol ve kumar alışkanlığı transfer komitesini ciddi şekilde düşündürüyor. Ancak Başkan Orman'ın bu transferi çok istediği gelen bilgiler arasında.

İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği, ve bu transferin bitme olasılığının yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece gece hayatı olsa iyi oyun içi ihtiyaclarimizda karşılamaz bence gereksiz masraf olur.

Çevrimdışı leylileyli

Haber gercekse acikca dunyanin en imkansiz transferler birini yapdik kiralik olsa bile. Herhanki takimdan kiralanmadi bu oyuncu ustune Benficanin onemli bir oyuncu kolayca 20MIL+ Euro satarlar. Cok kolay macda adap ve liderlik gosterir. Benficanin zor zamanda (herkesi satilar banka scandali yuzunden) transfer oldugu zaman ilk maclarda gaitanla birlikte super oynadi.

Çevrimiçi Necmi

Nasri ve Talisca Geldiği takdirde ;

Atiba - Ozzy
Quaresma - Talisca - Nasri

orta sahası olacak. Nasri de Quaresma da geri dönmeyen iki kanat. Sıkıntı yaratır bu.
zaten dönmelerine gerek kalmaz :bandit:
on kişi defans yaparlar :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

öğlen gibi ilk bitti haberi bunun için gelmişti sonra nasri mangala bitti dendi.
aboubakar bitmiş ama bekletiliyormuş diye duydum sanırım daha iyi bir seçenek üzerinde çalışılıyor
@abdusta
offfg :ebebe: :busted_cop:, kim acaba :alala:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı SEBA

Bu transferlerden biri Omeruo, diğeri Talisca ise 3. isim kim olacak. Eğer bu Nasri ise forvet?

Çevrimdışı OrhanAker

Talisca da iki yıllık süper bir hamle.
Eğer iki yılın sonunda bonservisin bir kısmı için opsiyonumuz veya hakkımız olursa daha iyi olur ki bence olmalı.

Etiketler: