2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384260 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias_27

Budur!!

Eyvallah inan hiç ama hiç alışkın olmadığımız şeyleri başkan şu an gerçekleştiriyor
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı atalay

Fubolcular; özel hayatları, kariyer planlamaları, kazanacağı ücretler, menajer/şirket ilişkileri ve daha bilumum şeylere göre tercihlerde bulunabilir. Şu seçimlere bilgisayar oyunuymuş gibi bakmayın. 

Çevrimdışı matias_27

aynen kardeşim. ve demirörencilere.

Bir olacağız Başkanı kimseye yedirmeyeceğiz

Çevrimdışı Librarius

Vizyon ve winner kelimelerinin içi boşaltıldı. Anlamını karşılayamayan şekilde kullanılıyor bu ifadeler.

Turkiye de kavramlara zulmedilir genellikle. Bu yuzden toplumsal olana dair hic bir sektorde komunikatif bir alan olusmaz; zira kullanilan kavramlarla kastedilen anlamlar arasinda muazzam bir makas vardir her zaman.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi COB

Talisca'yı nasıl bilirsiniz?

İkinci kez soruyorum kimse sallamıyor beni. Ama istemeseniz de fikrinizi yazmak zorunda kalacaksınız sanırım :)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ofansif merkez orta sahadir kendileri. Sosa'nin yerine degil ama Oguzhanin yerinde oynar. Uzun boyu, teknik yapisi ve hic beklenmedik anda attigi super uzun paslari ile unlu. Mukemmel bir oyun gorusu var, defansif anlamda da Atiba ile birlikte orta sahayi kapatirlar.

Tabi Talisca bize gelmez, kiralik gelmesi ise insan haklarina aykiri. Ha olaki gercekten geliyor, bu Sosa'yi degilde Oguzhan'in gidecegine dair isaret olabilir diye korkuyorum...

Çevrimdışı talha

İkinci kez soruyorum kimse sallamıyor beni. Ama istemeseniz de fikrinizi yazmak zorunda kalacaksınız sanırım :)

Gelmeyecek kadar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozankarakoc

Sallamıyor demeyelim de, kimse tanımıyor vatandaşı herhalde :)

Ben bu konuda Fifa gibi, FM gibi bilgisayar oyunlarının arşivlerine güveniyorum. Tabi ki her oyuncuyla ilgili bilgiler kusursuz olmuyor ama, her ülkenin önde gelen takımlarının oyuncularıyla ilgili bilgiler, gerçeğine epeyce yakın oluyor.

Fifa Ultimate Team'in Talisca ile ilgili verileri ve Sosa ile karşılaştırması ekte...

Özetle şöyle...

- 21 yaşında (Bu sene 22 oldu)
- 1.90 boyunda
- Brezilyalı
- Çalışkanlığı orta seviyede

- Puanının yüksek olduğu alanlar: şut, şut şiddeti, uzaktan şut, pozisyon alma
- Puanının ortalamanın üstünde olduğu alanlar: top kontrolü, bitiricilik, uzun paslar, frikikler
- Puanının düşük olduğu alanlar: vücut dengesi, kafa topları, hırsı

- Şık hareket yeteneği: 3/5
- Ters ayağını kullanabilme yeteneği: 4/5

Yapılan yorumlar arasında en çok oy alan ifade: 'süper ama bir o kadar da tutarsız'. 'Bir iyi bir kötü' diyor Portekizli kardeşimiz...

Bakalım neler olacak...
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2016, 21:56:41 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Gomez'in de yolu açık olsun. Bu çapta bir oyuncuyu bir sene izlemek, birlikte şampiyonluk yaşamak bile keyifti. Çok üzgünüm 37-38 yaşına kadar burada oynamasının, efsane olmasının hayalini kuruyordum ama tercihini de anlayışla karşılamak lazım.

Gomez'in bize bir yanlışı olmadı. Çok önceden buraya dönmeyeceğini söylemişti. Bu zamana kadar yerine oyuncu bulup almamamız konusunda planlamayı kim yapıyorsa onu suçlamak gerekir.

Wolfsburg'a Levski muamelesi yapılması da ayrı ilginç olmuş. Geçen sene ligi kötü geçirse de Bundesliga'nın üst seviye takımlarından biri. Örneğin kariyerine yönelik hedefleri olan Wolfsburg'un herhangi bir ilk 11 oyuncusunu Beşiktaş'a getiremeyiz.

Çevrimdışı matias_27

şimdi forumdaki tüm arkadaşlara 3 sorum var. 3-4 yıl önce demirören gidince yerine gelecek başkan 3 yıl içinde şunları yapacak deselerdi ne düşünürdünüz?

1-3 yıl içinde stat yapılacak

2-3 yıl içinde şampiyon olunacak

3-3 yıl içinde sadece futbolcu almayan, milyon eurolara futbolcu satan kulüp olunacak hem de milyon milyon eurolar heralde başkanın toplam 40 milyon euroya yakın futbolcu satışı gerçekleşti.(ersan,demba ba, gomez,sosa,atınç)

3 yıl önce biri çıkıp bunları yapacam deseydi o an neler düşünürdünüz???

Çevrimdışı sosyalkartal

Tam duyumculuk yapılacak zamanlardı  :duman:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Karabay

hocam gözünü seveyim isim yazma. Yazdığın isim yazdığın dakka yalan oluyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

şimdi forumdaki tüm arkadaşlara 3 sorum var. 3-4 yıl önce demirören gidince yerine gelecek başkan 3 yıl içinde şunları yapacak deselerdi ne düşünürdünüz?

1-3 yıl içinde stat yapılacak

2-3 yıl içinde şampiyon olunacak

3-3 yıl içinde sadece futbolcu almayan, milyon eurolara futbolcu satan kulüp olunacak hem de milyon milyon eurolar heralde başkanın toplam 40 milyon euroya yakın futbolcu satışı gerçekleşti.(ersan,demba ba, gomez,sosa,atınç)

3 yıl önce biri çıkıp bunları yapacam deseydi o an neler düşünürdünüz???

Yüzde yüz katılıyorum, yalnız kafamı kurcalayan bir şey var...

Transfer ile ilgili yaşanan gecikmelerden veya sorunlardan tabi ki yönetim sorumlu tutuluyor. Biz de karşılık olarak 'FFP var, elimiz kolumuz bağlı' diye cevap veriyoruz.

Peki FFP nereden çıktı? FFP belasının başımıza sarılmasında, 4 yıldır başta olan yönetimin bir sorumluluğu yok mu?

Bunu hesap sormak için değil, bilmediğim için soruyorum. Net olarak bilen varsa yanıtlayabilir mi?

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolga ve pektemek takımda kalacak dermisin.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Hani ne oldu 2 yıl? :bawling:

Çevrimdışı sozkul

ne 1.750 si abi naptin

500.000 $ Milosevicin maaşı

Onuda Darmstadt ödeyecek ayrıca :tabe:

Hatlar karışmış, pektemek için başakşehir teklifi sandım bir an, kulağımda kulaklık bilgisayar başında toplantıdaydım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Metin Albayrak: "En büyük çabamız, Cuma günü 3 önemli ismi İstanbul'a getirmek yönünde. Transferlerimiz tamamlanmak üzere. Rakiplerimizin yaptığı transferler bizi pek ilgilendirmiyor. Onların yaptığı takviyeler bizim seviyemize gelmeleri içindi." (Sporx)
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2016, 22:08:14 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Düşünsene Gelirse Samir Nasri defansın arkasına kaldırıyor, Mustafa Pektemek topu auta kafayı direğe vuruyor, dikiş atılıyor. Hayali bile güzel lan. :biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı matias_27

Yüzde yüz katılıyorum, yalnız kafamı kurcalayan bir şey var...

Transfer ile ilgili yaşanan gecikmelerden veya sorunlardan tabi ki yönetim sorumlu tutuluyor. Biz de karşılık olarak 'FFP var, elimiz kolumuz bağlı' diye cevap veriyoruz.

Peki FFP nereden çıktı? FFP belasının başımıza sarılmasında, 4 yıldır başta olan yönetimin bir sorumluluğu yok mu?

Bunu hesap sormak için değil, bilmediğim için soruyorum. Net olarak bilen varsa yanıtlayabilir mi?

demirören ve yönetiminin bıraktığı enkaz üzerine uefa kendisi görüşmeye çağırdı kulübü ve fikret orman durumu o kadar iyi temsil edip gerekn güveni verdi uefaya. yoksa 5 yıl bile avrupadan men cezası alabilirdik çünkü cidden çok ağır enkaz vardı.hacizlerden geçilmiyordu.hatta başkan bi konuşmasında hacizlerden mahkemelerden dolayı takımı bile takip edemiyorum demişti.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Düşünsene Gelirse Samir Nasri defansın arkasına kaldırıyor, Mustafa Pektemek topu auta kafayı direğe vuruyor, dikiş atılıyor. Hayali bile güzel lan. :biggrinking: :biggrinking:

Ahahahha

Gece gece iyi güldürdün Emre .

İns sene sonunda da böyle güleriz =))

Çevrimdışı worns

Şimdi gündeme baktım da bir günde Junuzovic seviyesinden Talisca, Nasri seviyesine çıkmışız.

Daha önce de yazdım Nasri, Mangala gibi oyuncuların yıllık ücretleri bizim çıkabileceğimiz seviyelerin çok üstünde. İki oyuncu için 10 mil euro artı maaş yükü sıkıntı teşkil etmez derlerse bilemem ama yine de çok zor transferler. Ayrıca, Nasri'nin oyuncu profiline laf söylenmez ama son sene doğru düzgün ortalarda gözükmedi. Mangala'da bizim için yüksek profilli olsa da EPL'nin bombacı defansıydı son zamanlarda. Çok yüksek maliyet ve aynı oranda risk içeren transferler. Tutarsa büyük işler demek ama bana pek bizim tarzımız değil gibi geldi.

Talisca müthiş bir oyuncu. Muhteşem bir transfer olur. Ama Benfica neden bırakıyor ki? Liverpool ilgileniyor da deniliyor. Söylentinin pek mantıklı noktasını bulamıyorum.

Portekiz'de daha çok Aboubakar için mesai harcandığını sanıyorum.

Bu arada ismi geçen diğer oyuncu Khouma Babacar, genç, potansiyeli yüksek ve oyuncu tipi olarak ihtiyacımıza uygun. Opsiyonla kiralanırsa mantıklı hamle olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

* Nasri'nin City'den aldığı para yıllık 9,7 milyon euro

* Vergi düşürüldüğünde ise eline geçen para 4.3 milyon euro

* Guardiola kesinlikle kadroda düşünmüyor ve yönetimlerine satılabilir raporu verdi

* Opsiyonlu kiralık görüşülen konu City yönetimi ile açık konuşmak gerekirse opsiyon ve kiralama ücreti konusunda net bir bilgim yok

* Nasriye teklif edilen para ise 4 milyon euro+primler yani 5-5.5 m'ye yakın bir para

Zor mu bence değil kulübü düşünmüyor oyuncu ayrılmak istiyor,elimiz maddi konularda rahatken ve başkanda çok istiyorken neden olmasın

(BTD)

Nasrinin maasi sanildigi kadar yuksek değilmiş 4.3 milyonu bizde verebiliriz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Atiba baba olmuş

Ufaklığı bebekden uzak tutmak lazım kıskanmış , çok mutsuz bakıyor

Çevrimdışı ozankarakoc

* Nasri'nin City'den aldığı para yıllık 9,7 milyon euro

* Vergi düşürüldüğünde ise eline geçen para 4.3 milyon euro

* Guardiola kesinlikle kadroda düşünmüyor ve yönetimlerine satılabilir raporu verdi

* Opsiyonlu kiralık görüşülen konu City yönetimi ile açık konuşmak gerekirse opsiyon ve kiralama ücreti konusunda net bir bilgim yok

* Nasriye teklif edilen para ise 4 milyon euro+primler yani 5-5.5 m'ye yakın bir para

Zor mu bence değil kulübü düşünmüyor oyuncu ayrılmak istiyor,elimiz maddi konularda rahatken ve başkanda çok istiyorken neden olmasın

(BTD)

Nasrinin maasi sanildigi kadar yuksek değilmiş 4.3 milyonu bizde verebiliriz :bandit:

Niye, Beşiktaş kulübü vergiden muaf mı? :)

Çevrimiçi Savaş

Kimse kadro yapmamış yazılan isimler ile. Durun bir yapayım nasıl olacak.

Fabri

Gökhan   Marcelo     Mangala   Adriano

Atiba      Oğuzhan

Quaresma        Talisca            Nasri

Aboubacar

Yedekler : Tolga - Beck - Rhodolfo - Tosic - Tolgay - Aras - Cenk

Boyko - Olcay - Kerim - Necip - Veli - Mustafa - Ömer kadro dışı..

Şampiyon kadrodan 4 adam var, duygusal adamım ben sinmedi içime bu benim :)

Etiketler: