Adi gecen oyuncular beni hic heyecanlandirmiyor.
Orta saha oyuncularimiz gol istatistigi dusuk, pozisyon hazirlayan oyuncular. Gol konusunda en iyileri Olcay. O da cok istikrarsiz ve tas catlasan 10 gol atar ligde. Yeterli gol sayisina ulasmak istiyorsak forvet+10 numara 35 civari gol atmali.
Forvette gol orani yuksek pivot ozellikleri olan duvar olabilecek bir oyuncu lazim bile. Adi gecenlerden sadece Bony bu tanima uyuyor. Gyan, aboubakar, boubacar patlayici ozelligi olan hizli oyuncular, bence isimize yaramaz. Benteke zaten imkansiz, mbokani de kalite olarak tatmin etmez.
Butce arttigima gore kanat forvet de alinacak sanirim. Remy veya lens cok cok iyi olur.
Alinacak forvet arkasi bana kalirsa eto'o olsun. Nasri son 2-3 yil cok az oynadi ve asiri sorunlu disiplinsiz bir oyuncu. Balotelli'ye soguk bakanlarin nasri ismiyle heyecanlanmasi bana garip geliyor, ki maliyeti bizi asar benteke gibi. Ki bana gore aradigimiz tipte bir oyuncu da degil zaten. Talisca aradigimiz tipte ve potansiyeli tartisilmaz, ama buna da karsiyim. Gomez'deki gibi adami pisiririz, kaymagini baskasi yer. Ki Benfica uygun opsiyon da koydurmaz, fiorentina gibi satistan pay falan da koklatmaz. Adami kiralar, pisirir, seneye arkasindan bakariz gomez gibi. Boyle bir transfer bana butcemiz de varken dogru gelmiyor.
Eto'oyu isterim, cunku hem maliyeti uygun olur, hem disiplinli ve istahli bir oyuncu kazanmis oluruz. Ustelik hem pas istasyonu gorevini ustlenebilecek, hem ceza sahasina dalip 10-15 gol atabilecek bir oyuncu. Antalya'da bunu gosterdi zaten. Ben nasri'ye eto'oyu tercih ederim acikcasi.
Stoperde hem mangala hem gil faydali olur. Ama harbiden uygun opsiyon koydurmak sart oglu sart. O kadar fazla transfer sirkulasyonu yasiyoruz ki, kadro istikrari sikintili oluyor.
Bony
Eto'o
Lens/Remy
Mangala/Gil
Olursa G.Inler
Bu 5'li muthis olur bence.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk