2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375158 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Niye, Beşiktaş kulübü vergiden muaf mı? :)
Orada Vergi %55

Turkiyede %15

Bu parayi da kulüpler karşılıyor bu kadar yildizlar bunun icin geliyor zaten Turkiyeye ne zannediyorsun ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Turkiye de kavramlara zulmedilir genellikle. Bu yuzden toplumsal olana dair hic bir sektorde komunikatif bir alan olusmaz; zira kullanilan kavramlarla kastedilen anlamlar arasinda muazzam bir makas vardir her zaman.

Doğru, ciddi makas var. Bireyin terminolijisine yeni bir kelime eklenince aşındırılıyor. Sonra toplumsal kullanılma beraber dezenforme oluyor. Kelimenin orijinal anlamını bilen bir avuç azınlık kalıyor. En nihayetinde bu kelimeleri anlamını karşılamayan cümlelerde görüyoruz. 

Çevrimdışı LuceGel

Şu an Çebi,Başkan,Umut Güner,hatta Torunoğulları(Hakim ziyech için) dört koldan saldırıyorlarmış.Cumaya 3 transfer olursa yanar buralar :biggrinking:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ozankarakoc

Orada Vergi %55

Turkiyede %15

Bu parayi da kulüpler karşılıyor bu kadar yildizlar bunun icin geliyor zaten Turkiyeye ne zannediyorsun ?

İngiltere'de %45'miş. Vay be, sağlam fark varmış gerçekten.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an Çebi,Başkan,Umut Güner,hatta Torunoğulları(Hakim ziyech için) dört koldan saldırıyorlarmış.Cumaya 3 transfer olursa yanar buralar :biggrinking:
Hafta sonu da dahil 3 transfer kesin gelecek diyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Nasrinin maasi sanildigi kadar yuksek değilmiş 4.3 milyonu bizde verebiliriz :bandit:

Fikret Baskanımız Gomez için 5 M € + prim teklif etmişti , bu durumda Nasri alınabilir gözüküyo.

Takım son 2-3 yılda bazı basarılı işler yaparak ismi pozitif anlamda yükseltti diyebilirim.

Teşekkürler Fikret Orman....

Çevrimiçi COB

Transferin son gunune kadar bekleyecegiz. Allahtan 2 hafta var.

Çevrimdışı xenos

Bobolardan- Almeidalardan sonra gelince farklı bir etki oldu. Yıl sonunda şampiyon biz olalımda isterse Umut Bulut gelsin

Biraz geç yazdım kusura bakma. Ben o etkiyi, Ba ile başlayan Gomez ile devam eden bir "devrim" olarak tanımlıyorum... Son söylediğine yürekten katılıyorum, yeter ki yine yeniden şampiyon olalım ama umut bulut nedir yahu :)

İngiltere'de %45'miş. Vay be, sağlam fark varmış gerçekten.
Fransa ve Italya da %50 vergi orani

Bizde ciddi anlamda dusuk vergi

Hatta Avrupanin en dusuk vergi orani bizde diyebiliriz

Çevrimdışı ozankarakoc

Kimse kadro yapmamış yazılan isimler ile. Durun bir yapayım nasıl olacak.

Fabri

Gökhan   Marcelo     Mangala   Adriano

Atiba      Oğuzhan

Quaresma        Talisca            Nasri

Aboubacar

Yedekler : Tolga - Beck - Rhodolfo - Tosic - Tolgay - Aras - Cenk

Boyko - Olcay - Kerim - Necip - Veli - Mustafa - Ömer kadro dışı..

Şampiyon kadrodan 4 adam var, duygusal adamım ben sinmedi içime bu benim :)

Aboubakar için şöyle bir durum vardı:

Kamerunlu oyuncunun menajeri Fabrice Picot, net açıklamalarda bulundu ve "Tüm sorularınızı bir cümlede cevaplayabilirim. Aboubakar, Türkiye'ye gelmeyecek. Kesinlikle bunun değişme ihtimali yok" dedi.

Beşiktaş'tan bir teklif olup olmadığıyla ilgili ısrarlı sorularımıza cevap vermeyen Fransız menajer "Tek söyleyebileceğim bu. Daha fazla konuşmak istemiyorum" açıklamasını yaptı.

Çevrimdışı Hamahakki

Allah'ım sana geliyorum

Yalnız nem şahsen junuzoviç'e razıyken ziyech şaka gibi

Hayırlısı olur inşallah

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hakim'i renklilerden biri istemiş alamamışlardı eğer biz alırsak GG77'den sonra asrın kapağı olacak hemde öyle böyle değil, bildigin Rögar olacak

Fransa ve Italya da %50 vergi orani

Bizde ciddi anlamda dusuk vergi

Hatta Avrupanin en dusuk vergi orani bizde diyebiliriz
Küplerin vergi borçlarınin buyuk kismini da Futbolcuların maasinin %15 lik vergi orani oluşturuyor zaten..
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2016, 22:26:35 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı linux

HaberKartali
Beşiktaş'ımız son 2 sezonda sattığı futbolculardan toplam 40,9 M€ gelir elde etti. (West Ham Töre'nin opsiyonu kullanırsa 50,9 M€)

8 minutes ago

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Savaş

Valla büyük isimler yazılıyor.

Nasri, Talisca, Ziyech, Mangala, Aboubacar..

Bilemiyorum Altan. Kalmayalım sonra açıkta.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozankarakoc

Talisca'da İmza An Meselesi
Kaynak: Murat Özen ve yasaklı site :)

Bu site neden yasaklı ya?

Çevrimdışı Çağatay

transfermarkt ı da delirttik sanırım  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Mehmet57

Talisca muthis. Gelecek santrofor ile buyuk tehlike rakipler icin.

Çevrimdışı bjk4ever

Adi gecen oyuncular beni hic heyecanlandirmiyor.

Orta saha oyuncularimiz gol istatistigi dusuk, pozisyon hazirlayan oyuncular. Gol konusunda en iyileri Olcay. O da cok istikrarsiz ve tas catlasan 10 gol atar ligde. Yeterli gol sayisina ulasmak istiyorsak forvet+10 numara 35 civari gol atmali.

Forvette gol orani yuksek pivot ozellikleri olan duvar olabilecek bir oyuncu lazim bile. Adi gecenlerden sadece Bony bu tanima uyuyor. Gyan, aboubakar, boubacar patlayici ozelligi olan hizli oyuncular, bence isimize yaramaz. Benteke zaten imkansiz, mbokani de kalite olarak tatmin etmez.

Butce arttigima gore kanat forvet de alinacak sanirim. Remy veya lens cok cok iyi olur.

Alinacak forvet arkasi bana kalirsa eto'o olsun. Nasri son 2-3 yil cok az oynadi ve asiri sorunlu disiplinsiz bir oyuncu. Balotelli'ye soguk bakanlarin nasri ismiyle heyecanlanmasi bana garip geliyor, ki maliyeti bizi asar benteke gibi. Ki bana gore aradigimiz tipte bir oyuncu da degil zaten. Talisca aradigimiz tipte ve potansiyeli tartisilmaz, ama buna da karsiyim. Gomez'deki gibi adami pisiririz, kaymagini baskasi yer. Ki Benfica uygun opsiyon da koydurmaz, fiorentina gibi satistan pay falan da koklatmaz. Adami kiralar, pisirir, seneye arkasindan bakariz gomez gibi. Boyle bir transfer bana butcemiz de varken dogru gelmiyor.
Eto'oyu isterim, cunku hem maliyeti uygun olur, hem disiplinli ve istahli bir oyuncu kazanmis oluruz. Ustelik hem pas istasyonu gorevini ustlenebilecek, hem ceza sahasina dalip 10-15 gol atabilecek bir oyuncu. Antalya'da bunu gosterdi zaten. Ben nasri'ye eto'oyu tercih ederim acikcasi.

Stoperde hem mangala hem gil faydali olur. Ama harbiden uygun opsiyon koydurmak sart oglu sart. O kadar fazla transfer sirkulasyonu yasiyoruz ki, kadro istikrari sikintili oluyor.

Bony
Eto'o
Lens/Remy
Mangala/Gil
Olursa G.Inler

Bu 5'li muthis olur bence.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Ersoy

Talisca mükemmel transfer olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Savaş

Talisca gelirse ben heyecanlanirim arkadaş. Evet gercek hayat oyun değil lakin ben bu adamı her oyunumda kafadan alırım ve her sene 20 gol 20 asistle oynar en az.

Takip ettiğim bi adamdı. Geçen senede yazmıştım efsane potansiyeli var. Eğer o potansiyelin birazını burada gösterirse değişik bir adam izleyebiliriz bu sezon.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

eee ne zaman geliyor şimdi el talisman
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güntekin Onay'ın açıklamaları:

Güntekin Onay: "Benfica geçen sene 7 tane as oyuncusunu sattı. Peki noldu? Hiçbir şey. Yine şampiyon oldular."

Güntekin Onay: "Atletico Madrid süper yıldızlarını sattı. Courtois gitti,Agüero gitti, Torres gitti. Ne oldu? Şampiyon oldular."

Güntekin Onay: "Beşiktaş'ın paniğe kapılmasına gerek yok. Fikret Orman yıllar geçikte çok tecrübeli hale gelen bir başkan, çok akıllı biri."

Güntekin Onay: "Öyle çürümüş oyuncular almıyor. Veya ucuz oyuncular almıyor. Kaliteli ve revaçta olan oyuncularla ilgileniyor ve alıyor."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Talisca harika transfer olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Talisca harika transfer olur.
Bugün ortaya çıkıp hemen bitti haberleri gelmesi transfer başarısı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: