2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365366 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

kardeş o tanıdığın yönetici ile bence daha muhattap olma lakin senle iyi kafa bulmuş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kardeşim Ziyech'i alamayız . İsmi sürekli Roma ile anılıyor, mamafih renkliler 8 M € verdiler kabul etmediler.

Biliyorum ama umut :) calisca son aşamadaymış

Çevrimdışı linux

Milosevic in iyi bir defans oyuncusu olduğunu düşünen tek ben miyim ? Sadece şenol hocanın verdiği süre azdı . Umarım kiralıktır

Çevrimdışı TURKahvesi

Kapı açık, çıkarken kapat.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:)
ulan tuncaboylu yerinde duramadın alemsin  :D

Çevrimdışı Bishamon

kanatlar yetersiz markovic kiralansa fena olmaz
Markovic cok mu iyi? Bir tek hızı vat başka bir şey yapamıyor.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Milosevic in iyi bir defans oyuncusu olduğunu düşünen tek ben miyim ? Sadece şenol hocanın verdiği süre azdı . Umarım kiralıktır
Mental sorunları üst düzeyde olan bir adam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı anılnr

Ebubekir
Talisca(Hernanes,Junuzovic)Aboubakar-Gil-Omeuro yapıp transferi kapayacağız gibi görünüyor ozaman.

Gomez 3.5
Sosa    7.5
Töre     3
Boyko   1
Alexis  400k
Günay 75k

En yakın özet bu oluyor ozaman transfer gündemi açısından.Bu şekilde veya buna yakın biterse bu seneki zor şartlarda başarılı bir dönem geçirmiş oluruz.

Çevrimdışı Kutay

Sosada kesin olarak gittiğine göre Ebubekir-Hernandes -Gil üçlüsünü bekliyoruz artık
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı oblomov

Bir dogum sancisi var ama ne olacagini hep birlikte gorecegiz. Alanyaspor maci iyice kritik oldu camia olarak maca odaklanamadik, hocanin dediklerinden anladigim takim da hazir degil. Hep korkmusumdir bu lige yeni yukselen takimlardan ustelik bizim taraftar ne zaman uj bej sallayacaz, demeye basladi mi iki yakamiz bir araya gelmiyor.

Insallah fbnin yasadigi aydinspor faciasi gibi birsey yasanmaz.

Ahanda aklıma ilk satırlarda FB nin Aydın macerası gelmişt  :kop: Allah korusun yahu.
ASAP

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Yasin02

Yakında Messi, Kartal'a doğru diye haberler çıkarsa şaşırmayacağım :D

O manşeti atan içerik olarak da bunu paylaşır heralde :(
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı ahmetx

Sosada kesin olarak gittiğine göre Ebubekir-Hernandes -Gil üçlüsünü bekliyoruz artık
Hernandes hiç olacak gibi gelmiyor bana
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Haklısın Necmi Abicim de. Böyle iyi oyuncuları kaybedince saglıklı düşünemiyorum ben :( İnş aramayız. Yolu acık olsun güzel yerlere gelsin de "Bu adam BEŞİKTAŞ'dan geldi" desinler .

çarkın dönmesi lazım büyümek böyle bir şey gönderip yerine daha iyisini alabiliyorsan gidenin arkasında üzülmeyeceksin
şimdi yönetimin B planına bakacağız. sosa yı bulan yönetim onun yerini dolduracak oyuncuyuda bulur inancındayım.

Çevrimdışı ahmetx

10 numaraya Lasse schöne alalım 2 yıl bizi götürür diyeceğim ama ş.l de ön eleme oynadı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kağıt üzerinde en faydalı isim olur gibi duruyor ahmet abi ama zor gibi taliscada iş yapar o gelsin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mustafa Pektemek, Başakşehir ve Gençlerbirliği tarafından isteniyor." (Övünç Özdem / Ntvspor)

Ama gitmez tabi Beyfendi :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

kiralık mı

Evet Kiralık. 200 €.
Opsiyon yok sanırım.

Çevrimdışı Kutay

Hernandes'ten başkası Sosa'nın yerini dolduramaz abi Talisca Sosa'nın berdiği katkının yarısını bile veremez
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Badem : Guardiola adamdir !

Kompany ?

Bony ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mustafa Pektemek, Başakşehir ve Gençlerbirliği tarafından isteniyor." (Övünç Özdem / Ntvspor)

En çok parayı bjk veriyor gitmem diyormuş ............. Boşluğu sen doldur

Çevrimiçi Necmi

her yerden city çanları çalıyor :alala:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Biraz olsun yüzü  olsa gider ama böyle yağlı kapıyı bulmuş gider mi? Nasılsa oturdugu yerden para geliyo.

Etiketler: