2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382755 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı linux

MURAT ÖZEN   
Muratozen1903
Talisca'da şöyle bir önemli ayrıntı var. Bu transferde de Ahmet Bulut devrede

Çevrimdışı tuncaboylu

liverpoolunda Talisca için 20 milyon pound teklif ettiği haberler var :D

O haber 20 gün öncesine ait ve İngiliz spor medyasının haberi.

Her fırsatta söylüyorum, İngiliz spor medyası bizim Fotomaç'tan farksız. Her transfer dönemi yüzlerce isim atarlar ortaya.

Dün de skysports'un gazına gelen Fenerliler "Kjaer'i Arsenal istiyormuş, satsak mı satmasak mı?" diye fikir yürütüyorlardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

MURAT ÖZEN   
Muratozen1903

Gelebilir o zaman.

Çevrimdışı brkntcnr

Evet geçmiş 2 sezonda olduğu gibi yine yeni yeniden hücum hattı kuracağız ve bunun adına yeniden yapılanma diyeceğiz itiraz eden olursa da adına FFP de diyeceğiz borç diyeceğiz.
Günü kurtarmak tamam bu sezon eyvallah ama her sezon uğraşılacak iş değil. Elimizde şuan 10 milyona yakın harcama hakkı var. Daha boyko gidecek gibi, Gomez' den %50 gelecek. Hayır harcama hakkın olmasa tamam diycem hepsini kirala. Ama paran var yine kiralık topçu kovalıyorsun. Opsiyonu yoksa bi anlam ifade etmiyor. Al orta sahaya birini 3 sene 4 sene düşünmeyelim, oyuncu da öyle canı istedi mi gitmesin, veya Gomez gibi bizi oyalamasın. Tamam forveti kirala bu saatten sonra kimse forvetini bonservisiyle vermez zaten. Ama bari stoper ve orta sahayı bonservisle alalım da her sene her sene aynı mevkilere topçu arayıp durmayalım.

Çevrimdışı Çağatay

Bak bu pozisyonu izleyince aklıma şey geldi, kalende iyi kaleci olması demek, rakip oyuncuları psikolojik olarak da etkilemek demek, adam daha iyisini yapmalıyım derken strese giriyor bizim kaleye giden adamlar ise nasıl olsa alır içeri diye rahat ve özgüvenle takılıyor. İşin psikolojik boyutuda önemli teknik taktik dışında. Oğuzhan'ın idman golü de olsa pozisyonu bana bu durumu hatırlattı.

Bir de şu açıdan bak olaya; antremandasın şut çekiyorsun filan kalede de tolga var
her attığın gol oluyor haliyle sende düşünüyorsun her attığım giriyor demekki iyi vuruyorum
ama maçta atamıyorsun niye çünkü rakip kaleci tolga değil...
futbolcu açısında da kötü bir durum...
antreman da kelede iyi biri olsa sende farklı şekilde kendini geliştirirsin
ama tolgayla geliştiremiyorsun...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Savaş

Talisca? Yok artık. Hadi canım. Efsane olur efsane.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

MURAT ÖZEN   
Muratozen1903

Ahmet Bulur getirir komisyonuda alır diyosunuz yani.

Çevrimdışı Çağatay

bizle adı geçen Lens'i dick amca da istiyormuş
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

O haber 20 gün öncesine ait ve İngiliz spor medyasının haberi.

Her fırsatta söylüyorum, İngiliz spor medyası bizim Fotomaç'tan farksız. Her transfer dönemi yüzlerce isim atarlar ortaya.

Dün de skysports'un gazına gelen Fenerliler "Kjaer'i Arsenal istiyormuş, satsak mı satmasak mı?" diye fikir yürütüyorlardı.
Ciddiye almadım zaten :D oyuncu hem genç hemde potansiyelli zor transfer bizim için.

Çevrimdışı brkntcnr

Normalde olması gereken şudur. Senin belli bi kadron vardır, transfer dönemi boyunca eksiklerini tamamlarsın bir sezonu geçirirsin, gelecek sezon da güçlendirmen gereken yerleri güçlendirirsin, atıyorum kalene daha iyisi lazımdır onu alırsın. Kiralık topçuda bu olmuyor işte opsiyonu yoksa adam geliyor bi sezon oynuyor, bi sezon sonra evine dönüyor, sende tekrardan onun yerine oyuncu arıyorsun. Sonra takımından gitmek isteyen oluyor böyle beklenmedik anda bir de onunla uğraşıyorsun. Kadronun üstüne koyamıyorsun böylece.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ciddiye almadım zaten :D oyuncu hem genç hemde potansiyelli zor transfer bizim için.

Çok zor değil arkadaşlar. Fenerbahçe geçen sene Markoviç'i kiraladı, adamın serbest kalma bedeli 60 milyon euro mu neydi.

Kiralanabilir Talisca da, ama 20'den aşağı opsiyon koyduramazsın.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gelebilir o zaman.
Ahmet bulut'a Borcumuz ne kadar oldu bilen var mı? Meraktan soruyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Ahmet Bulur getirir komisyonuda alır diyosunuz yani.
Sosadan gelen 7.5 gider 1 yıllığına opsiyonda koydurmaz adamlar  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahmet bulut'a Borcumuz ne kadar oldu bilen var mı? Meraktan soruyorum

Ahmet Bulut, aldığımız Gökhan Gönül'ün ve Utku Yuvakuran'ın menajeri.

Sattığımız oyunculardan da Demba Ba ve Atınç'ın menajeri.

Mario Gomez'in ve Adriano'nun Türkiye temsilcisi. Muhtemelen Talisca'nın da Türkiye temsilciliği aldı.

Çok fazla borcumuz olduğunu sanmıyorum yani.

Çevrimdışı linux

Şimdide kesin olarak kiralamışız  :halay:

Her gün oyuncu kiraliyoruz . 100 geçti heralde :ishock:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günü kurtarmak tamam bu sezon eyvallah ama her sezon uğraşılacak iş değil. Elimizde şuan 10 milyona yakın harcama hakkı var. Daha boyko gidecek gibi, Gomez' den %50 gelecek. Hayır harcama hakkın olmasa tamam diycem hepsini kirala. Ama paran var yine kiralık topçu kovalıyorsun. Opsiyonu yoksa bi anlam ifade etmiyor. Al orta sahaya birini 3 sene 4 sene düşünmeyelim, oyuncu da öyle canı istedi mi gitmesin, veya Gomez gibi bizi oyalamasın. Tamam forveti kirala bu saatten sonra kimse forvetini bonservisiyle vermez zaten. Ama bari stoper ve orta sahayı bonservisle alalım da her sene her sene aynı mevkilere topçu arayıp durmayalım.
Yani normal bir futbol kulübünde bu işler böyle yürür ama bizde böyle olmuyor, büyük takımların devamlı forvetlerini defanslarını değiştirdiğini gördünüz mü? En fazla satılan oyuncu olursa yerine yenisi alınıyor biz de ise devamlı neredeyse her bölgeye adam alınıyor kiralanıyor gönderiliyor başka takıma kiralanıyor v.b v.b
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizle adı geçen Lens'i dick amca da istiyormuş
Böyle ulu orta dick mick yazmazsan sevinirim. Karımız kızımız okuyor bu forumu  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ahmet Bulut, aldığımız Gökhan Gönül'ün ve Utku Yuvakuran'ın menajeri.

Sattığımız oyunculardan da Demba Ba ve Atınç'ın menajeri.

Mario Gomez'in ve Adriano'nun Türkiye temsilcisi. Muhtemelen Talisca'nın da Türkiye temsilciliği aldı.

Çok fazla borcumuz olduğunu sanmıyorum yani.
Öncedende borcumuz vardı ödedik mi onu soruyorum? Bakındım bulamadım abi bir röportajında söylemişti.

Çevrimdışı brkntcnr

Yani normal bir futbol kulübünde bu işler böyle yürür ama bizde böyle olmuyor, büyük takımların devamlı forvetlerini defanslarını değiştirdiğini gördünüz mü? En fazla satılan oyuncu olursa yerine yenisi alınıyor biz de ise devamlı neredeyse her bölgeye adam alınıyor kiralanıyor gönderiliyor başka takıma kiralanıyor v.b v.b
Bakalım bu senede bişey demiyoruz Ffp falan var diye. Ama seneye göreceğiz satmadan alma şartı kalkınca başka gelirleri transferde gösterebileceğiz. O zaman ne yaparız ne ederiz onu bekliyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Talisca guzel olur da Benfica neden kiralamak istesin?

Çevrimdışı tuncaboylu

Hatırladığım kadarıyla son senelerde takımda aynı anda 1'den fazla kiralık oyuncu olmadı, bir tek geçen senenin 2. yarısında Marcelo ve Gomez oldular.

Transfer kısıtlaman varken kiralamak zorundasın, başka şansın yok.

Çevrimdışı OrhanAker

Çok zor değil arkadaşlar. Fenerbahçe geçen sene Markoviç'i kiraladı, adamın serbest kalma bedeli 60 milyon euro mu neydi.

Kiralanabilir Talisca da, ama 20'den aşağı opsiyon koyduramazsın.
Markoviç baya düşüşteydi pek sağlıklı örnek değil bence :D
Talisca ya karşı değilim ama o bölgede "olmuş" bir adama daha çok ihtiyaç olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Öncedende borcumuz vardı ödedik mi onu soruyorum? Bakındım bulamadım abi bir röportajında söylemişti.

Bilmiyorum valla, o hesap hareketlerinde şeffaflık yok.

Ama standart menajerlik ücretidir ödediğimiz, başkan fazlasını ödemez.

Çevrimdışı brkntcnr

Ahmet Bulut' a niye kızıyorsunuz ki? Adamın işi bu. Sen adama yetki verirsen, oyuncuyu getirirse yasal hakkı zaten o parayı almak. Ayrıca getirdiği oyuncuların hiçbirisi çöp isimler değil. Sanki Julio Regufe Alves' i getirdi, Mendes gibi bizi kazıkladı falan. Siz her menajer bizi ayakta götürecek sanıyosunuz da Ahmet Bulut A Spor' a çıktığında Beşiktaş' tan herhangi bir para almadım demişti. Kulüp-Ahmet Bulut ortaklığından kulüp bakımından bir dezavantajı yoksa ne zararı var? Win-win şeklinde olduğu sürece Menajer kullanmanın kötü bi yanı yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Markoviç baya düşüşteydi pek sağlıklı örnek değil bence :D
Talisca ya karşı değilim ama o bölgede "olmuş" bir adama daha çok ihtiyaç olacak.

İlk senesinde Liverpool'da 19 lig maçı oynayıp gelmişti sonuçta.

Ben santrafor ve stoper mevkilerinde olmuş adam istiyorum daha ziyade.

Etiketler: