2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382075 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Kendisine kaç para ödeyeceğiz? 3 de ona mı? , Gomez 7 istiyordu zaten.
ama ikisi arasında tercih yapacaksak aynı para olduktan sonra ben benteke derim

Çevrimdışı brkntcnr

kira için 3.5 çok bir rakam bildiğim kadarıyla opsiyonda vermek istemiyorlardı
opsiyonsuz oyuncu alınmamalı bence Benteke adayların içinde en iyisi ama alamayacağımız kadarda pahalı
10-15 opsiyonla gözlerini kapatıp alsınlar bence birazda gelecek sene kırparız :D
iki sene sonra liverpoole iki katına göndeririz :D ingilizler seviyor nasıl olsa ucuza verip sonra tekrar
pahalıya almayı
Scout ekibi Lucas Lima' yı öneriyor ama bu adamın istatistikleri Belhanda' dan kötü. Santos' ta üçüncü sezonu en iyi istatistiği 14-15 yılı 4 gol 9 asist.

Çevrimiçi Necmi

Hikaye.

Bizim başkan kim olursa olsun, 3.5 milyon euro kiralama parası vermez.
opsiyonuna sayacaksa verir 3,5 şimdi 11,5 seneye gibi :D
yeterki satabileceği bir oyuncu olsun

Çevrimdışı Bishamon

Opsiyonu olsa ne olur adamlar 30M eurodan fazla para istiyor satmak icin :D

Çevrimdışı Çağatay

3.5m Euroya 2 yıl kiralama, sene sonu, beşiktaş bonservisini alırsa X milyon Euro, başka bir klübe satılırsa bonservisinden %25 pay gibi bir fikret orman anlaşması çıkabilir. :)

3.5 verildikten sonra başkan 1 sene kiralamaz zaten 2 yıllık olur
sonra da bonservis için de l'pool 15 filan fiyat çeker almayız
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı tuncaboylu

3.5 verildikten sonra başkan 1 sene kiralamaz zaten 2 yıllık olur
sonra da bonservis için de l'pool 15 filan fiyat çeker almayız

Adamlar şimdi 30'u reddediyorlar, biz parlattıktan sonra 15'e alamayız.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada ffp konusunda durumumuz şöyle.
Kesin gidenler : Kiralık Töre : 3 milyon€, Sosa : 7.5 milyon €
Gitme ihtimali olanlar : Milosevic, Boyko, Gomez' den de %50.

Adriano ya 600 bin € verdik.
Marcelo' nun bonservisi 14-15 yılı sayıldığı için geçerli değil.
Free Fabri ve Gökhan Gönül.

Şuan elimizde minimum 9.9 milyon € harcama hakkı var. Diğerleriyle daha da fazla olabilir.

Kiralık opsiyonlu Gil, Kiralık opsiyonlu Benteke veya Aboubakar alırsak bunlara bonservis vermeyeceğiz. Milosevic yerine de Omeruo gelecek gibi zaten. Kalan parayı da orta sahaya ayırabiliriz. Belki bir de kanada Lens, Remy kovalayabiliriz para artarsa ki büyük ihtimalle artar  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı brkntcnr

Onun için şuan ölü haline bu opsiyonu koydurursak, parlattıktan sonra mecbur bırakmak zorunda kalacaklar.

Çevrimdışı Çağatay

biz zaten normal şartlar altında benteke yi alamayız
amaç en azından 2 yıl kiralamak

Çevrimdışı sozkul

Onun için şuan ölü haline bu opsiyonu koydurursak, parlattıktan sonra mecbur bırakmak zorunda kalacaklar.

30'u reddeden adam 15 opsiyon koyar mı? belliki adamı kaptırmak istemiyorlar geleck planlarında yer tutuyor, opsiyonsuz kiralarlar CL tecrübesi alsın diye ama bu durumda 3.5 çok

Çevrimdışı abdusta

@abdusta dostum, Wolfsburg Gomez'i alırsa Bas Dost'u ne yapacak?

Fiorentina Gomez'i satarsa, Babacar'ı ne yapacak?
ne yapacak bilemem
ben taze haberleri buraya taşıyorum,bu haberlerden çıkan bazı sonuçlar var
1-Gomez Beşiktaşı en son seçenek olarak tutuyor
2-Gomez giderse Babacar ın Beşiktaşa yolu açılabilir

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Yok özellikle satarsa diye sordum. Babacar'ı da elden çıkarırlar mı, tutacaklar mı?
Denklem basit..

Gomez wolksburga bonservisle giderse
eger beşiktaş isterse Babacarın transferini gomezden gelecek parayla yapabilir
Fionun teklifi var ama Gomezden dolayı beşiktaş sıcak bakmamıştı

saygılar

Çevrimdışı linux

Ben artik ümidimi kestim . Yönetime guveniyordum . Ama transfer felan yapacağı yok bunların  :bawling:

Çevrimdışı brkntcnr

30'u reddeden adam 15 opsiyon koyar mı? belliki adamı kaptırmak istemiyorlar geleck planlarında yer tutuyor, opsiyonsuz kiralarlar CL tecrübesi alsın diye ama bu durumda 3.5 çok
Bir sezonluk opsiyonsuz kiralığa 3.5 bence de çok. Ama bir opsiyon veya 2 yıllıksa o zaman tamam.

Çevrimdışı brkntcnr

Babacar nasıl olur peki. 23 yaşında bonservisini verirlerse gomezin %50 sine nasıl transfer olur sizce?

Çevrimdışı linux

Babacar nasıl olur peki. 23 yaşında bonservisini verirlerse gomezin %50 sine nasıl transfer olur sizce?

Tek kelimeyle müthiş . Abubakar mı ? babacar mı? Deseler gözüm kapalı babacar derim :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Milosevic Darmstadt 1 yıllık kiralık 200 bin Euro opsiyon 1.2 milyon Euro

Çevrimdışı mylife1903

ooo Shakhtar oyuncusu hayatta alamayız. Ukraynalılardan oyuncu almak zaten zor
onlardan iki katı zor anca gözden çıkaracaklar belki.
Boyko arti zekiz milyon yuroya tamam abi o is ustune pettemet gidiyor boykonun yaninda sonra madenciler pettemeti ustune bej million vererek bize geri gonderiyor toplam hesapta boyko arti uj milyon yuroya raketci bizde, nasil iki sene oynatip yuventuza yimbej milyon yuroya cakiyoruz, nasil

Çevrimdışı BelekKartaLı

Abilerim kardeşlerim burası bir forum iyi yada kötü bir şekilde düşüncelerimizi buraya yazabiliriz sanırım ,

Ben yönetici değilim ben yönetim kurulunda da değilim 3 gün sonra lig başlıyor ben taraftarım ben anlamam bu işlerden ben transfer isterim ben sokakta konuşmak isterim şunu aldık bunu verdik diye rakiplerim kadroyu kurarken en çok bizim hakkımız ama tık yok hala...Transferin son günü sosa gibi iyi futbolcu almak tebrik edilesi bir durum ama ne değişti şimdi sosa gibi daha iyi durumda bir futbolcuyu lige 3 gün kala göndermekte başarısızlıktır.Bakın fernandes gibi olacaktı falan filan hikaye bak isteyince önceden görüşülüp atiba gibi sözleşme uzatılabilirmiş yönetim sosayı elinde tutamadı.Kupa maçında kulubede oluşu artık antremanlara çıkışı demekki Türkiyede yaşayabilir ve devam edebilir anlamına geliyormuş.Kampa ne stoper ne forvet nede 10 numara geldi Şenol güneş haklıdır , Erdal başkanında hakkı yenilmiştir.Kim kaybetti TARAFTAR.!! artık muhabbetler başka yerlere gidiyor renklilere çanak tutuyoruz bakın bizi birbirimize düşürmeye bu durumdan faydalanmaya çalışıyorlar.Bugun yeni bir transfer gelse takıma ayak uydurması en az 3 hafta.Sezon başında kaybedilen 1 puan bile sene sonunda aranıyor sonra diyoruz ah o hafta yenilmeseydik vah şu hafta berabere kalmasaydık...
Şimdi diyeceksin sosa gitmeyi kafaya koymuştu tamamda yeni koymadıki.Diyeceksin gomezi bekliyoruz yeter beklediğimiz gomez bile gelse gecen sene gibi oynayamayacak ilk haftalarda yada şenol hoca cenk hak etti şimdi direk kesemem diyip oynatmayacak belki 5.hafta derbide bile...Stoper desek ilk başta alınabilirdi gökhandan gelen paradan sonra.Arkadaşlar ucuza iyi stoper alınmaz.Ucuza alınanları görüyorsunuz..!!
Diyeceksinizki napalım Fikret başkanmı gitsin hayır gitmesin gerçekten yerine daha iyisi gelemez ama başkanın ilk senesi değil artık ders çıkarılması lazım..Bazı kişilere yaptığı hatayı bazı konuşma tarzlarını ve bazı politikalarını değiştirmesi ve yenilikçi olması lazım.
Eğer yine son günü bekliyeceksek transfer için kusura bakmayında geçen seneki birlik beraberlik zor nedenmi özlemini duyduğumuz stadın arkamızdaki itici gücü Sosanın oyun zekası Şenol güneşin ilk şampiyonluğu hırsı Gomezin son vuruşları yok.

Dahada geç olmadan olayları zorlaştırmadan bitsin artık bu çile..!!

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ..!!
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı abdusta

UMUTSUZLUK renkdaşların yaşama biçimi

Umutla Bakın
Takıma taze kan gelecek
Şenol Güneşin demecini dikkatle okumak lazım İsmailin satılması,Serdar azizin alınması sayısal eksikliğe vurgu yapmak içindi.
bana sol ayaklı sol stopper alın diyor,alınırsa Tosiç, Adrianonun yedeği olacak,serdar azizin yeride yabancı stopperle dolacak
yerli topçularda ısrarının çok fazla yabancı olması nedeniyle takımda rotasyon yapamacagından olabilir
 Şenol Güneş her defasında mevki veriyor ve benim sayısal eksikliğimi giderin diyor
Bu durumda SOSA dan para geldi,Olaki Gomezdende gelirse 3-4 yabancı oyuncu Fikret başkanın elinde para olacagından At sepete yöntemiyle
1 haftada hersey hallolur

saygılar

Çevrimdışı sozkul

Ben artik ümidimi kestim . Yönetime guveniyordum . Ama transfer felan yapacağı yok bunların  :bawling:

Erdal Torunoğlu meselesinin aslını bilmiyoruz, yorum yapamıyorum..
Ama Başkan sürekli transfer gezisinde, demekki yeni tercihleri bütünüyle yanlışmış.
Iyi bir şantiye şefinden iyi bir transfer komitesi başkanı olmuyormuş. Olsaydı geçen yıl gibi onlar transferi pişirir başkan son anda bağlamaya giderdi, sürekli pazarlık peşinde masada yüzünü eskitiyor.
Başkanımız maalesef kötü yönetici, yönetmeyi bilmiyor, bilseydi, Torunoğulları ile başbaşa oturur ağırlığını koyar ve adamı çalıştırmaya devam ederdi.
Doğru karar verdim mesajı vermek için, Ahmet Bulut'un ana hatları ile çözdüğü transferi Umut Güner'in yanında Türkiye'ye getirmekle olmuyor bu iş, güya bize mesaj veriliyor bakın UMUT'da yapıyor bu işleri olay Torunoğullarında değilmiş diyor, yanındaki adama güvenemediği içinde gezip duruyor şimdi.

Çevrimdışı mylife1903

Erdal Torunoğlu meselesinin aslını bilmiyoruz, yorum yapamıyorum..
Ama Başkan sürekli transfer gezisinde, demekki yeni tercihleri bütünüyle yanlışmış.
Iyi bir şantiye şefinden iyi bir transfer komitesi başkanı olmuyormuş. Olsaydı geçen yıl gibi onlar transferi pişirir başkan son anda bağlamaya giderdi, sürekli pazarlık peşinde masada yüzünü eskitiyor.
Başkanımız maalesef kötü yönetici, yönetmeyi bilmiyor, bilseydi, Torunoğulları ile başbaşa oturur ağırlığını koyar ve adamı çalıştırmaya devam ederdi.
Doğru karar verdim mesajı vermek için, Ahmet Bulut'un ana hatları ile çözdüğü transferi Umut Güner'in yanında Türkiye'ye getirmekle olmuyor bu iş, güya bize mesaj veriliyor bakın UMUT'da yapıyor bu işleri olay Torunoğullarında değilmiş diyor, yanındaki adama güvenemediği içinde gezip duruyor şimdi.
Baskani once sosa kandirdi sonra gomez kandirdi ustelik kendi cocugumuz dedigimiz gokhan tore isyan baslatti, guc kaybettigimiz acik ama onumuzde sure var.
muhim olan baskanin mhk ve diger kurullar ile ilgilenmesi.
Yd nasil kupayi verip kacti vodafone arenada o federasyonda bir sikinti var. baskan yd ile ugrassin. Yoksa isimiz zor. Gecen sezon fbnin nasil ittirildigini gorduk bu sene de gsyi ittirecekler

Çevrimdışı mylife1903

Milosevic zu alamanya diyolla

Ulan cocugu mundar ettik bi bizde duzgun oynayamadi. Kiralanmaktan basi dondu. Bu cocuk kalsin mustafa beyi kiralayalim bu milosevic mustafa beyin yerine oynasin forvette top sisirip gol attirir forvet diye sokariz baska takima

Çevrimdışı sozkul

Milosevic zu alamanya diyolla

Ulan cocugu mundar ettik bi bizde duzgun oynayamadi. Kiralanmaktan basi dondu. Bu cocuk kalsin mustafa beyi kiralayalim bu milosevic mustafa beyin yerine oynasin forvette top sisirip gol attirir forvet diye sokariz baska takima

Sanki bizde tam deneyemedik.

Etiketler: