2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381860 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

SON DAKİKA

MARIO GOMEZ FİKRİNİ DEGİŞTİRDİ

Alıntı
Mario Gomez cambia idea. Il Wolfsburg fa sul serio
Pubblicato il: 17 Ago 2016 08:25
Mario GomezDal gran rifiuto alla possibile svolta. Dopo aver gentilmente declinato la corte del Wolfsburg per buona parte dell’estate, Mario Gomez sta cambiando idea. Come riporta la Gazzetta Dello Sport, Gomez ha cercato di liberarsi a zero, senza buoni esiti. E adesso la riapertura al club tedesco, disposto a pagare il cartellino circa 4-5 milioni offrendo un ricco triennale al giocatore. Nelle ultime ore Gomez avrebbe deciso di tornare sui propri passi e valutare con attenzione l’opzione. La Fiorentina spera nel successo dell’operazione.

Gazetta della sportun haberine göre Wolsburg 3 yıllık mukavele ile 4-5 milyon euro aralıgı ödeme yapmayı önerdi,Mario Gomez dikkatlice düşünürken Fiorentina sonuçlanması için umutlu.

saygılar

Çevrimdışı sozkul

Tolga'nın hem kaleciğinden hem mimiklerinden hiç hazzetmeyen biri olarak forumu okuduğumda, Vodafone Arenadaki ilk maçında ıslıklanması için birbirini motive edenler gördüm. Inanamıyorum.
Yeni stadın büyüsünü kısa zamanda yok edeceğiz anlaşılan.

Çevrimiçi Necmi

Sevgili dostum, senle şakalaşıyor o arkadaşlar. @mylife1903 var ya, o aylardır söylüyor senin dediğin defans oyuncusunu (Raketçi) alalım diye.

Es kaza alsak, sevinçten kendini şaapar, camdan atar yani.
:D
ben hala raketçi kim bilmiyorum ve @mylife1903  e sormaya korkuyorum
onun beyin kıvrımları arasından ne çıkar insan öngöremiyor  :evillol:

Çevrimdışı Zafer55

Bu hafta oynanacak ŞL ve AL play off maçlarında forma giyen oyunculardan birini transfer edersek ŞL listesine adını yazabiliyormuyuz?

Çevrimdışı tuncaboylu

SON DAKİKA

Gazetta della sportun haberine göre Wolsburg 3 yıllık mukavele ile 4-5 milyon euro aralıgı ödeme yapmayı önerdi,Mario Gomez dikkatlice düşünürken Fiorentina sonuçlanması için umutlu.

saygılar

Wolfsburg gibi kasaba kadar bir yere gidip, Avrupa Kupası'nda oynayamamak çok keyifli olacaktır Mario için.  :D

Uslu bir çocuk olursa, Bayern'e gol bile atabilir.

Çevrimdışı Çağatay

@mylife1903 doktora tezini raketçi üzerine yaptığı söyleniyor  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Tolga'nın hem kaleciğinden hem mimiklerinden hiç hazzetmeyen biri olarak forumu okuduğumda, Vodafone Arenadaki ilk maçında ıslıklanması için birbirini motive edenler gördüm. Inanamıyorum.
Yeni stadın büyüsünü kısa zamanda yok edeceğiz anlaşılan.
istanbul taraftarı yapmaz öyle bir şey stadyumdaki taraftar bilinçli
töre ile tolganın o triplerinden sonra ıslıklamadıysalar bir daha ıslıklanmaz herhalde
40 bin kişi resmen huzursuzca yerinde kıvrandı ama kendini tuttu.

Çevrimdışı brkntcnr

Rakitsky abi o ilk başta bende bilmiyodum da sonradan anladım  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Bu hafta oynanacak ŞL ve AL play off maçlarında forma giyen oyunculardan birini transfer edersek ŞL listesine adını yazabiliyormuyuz?
şl dekini yazamıyoruz bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı tuncaboylu

SON DAKİKA

saygılar

@abdusta dostum, Wolfsburg Gomez'i alırsa Bas Dost'u ne yapacak?

Fiorentina Gomez'i satarsa, Babacar'ı ne yapacak?

Çevrimdışı mylife1903

Ahaha abi benim gibi okuzde beyin, beyin kivrimi falan ne gezer ya hep kemik. Dohtorlar tomografi cekmiyor kafam agridiginda git rontgen cektir paran cebinde kalsin diyorlar.

Çevrimdışı brkntcnr

Aboubakar' ı bilmek için fmye gerek yokki. Eski takımı lorientte olsa hala o zaman tamam ama şuan Porto' da. Avrupanın sayılı kulüplerinden Porto' yu da takip etmek çok zor iş değil. Bu arada Fmde o kadar çok gol atmıyor ya bizim ligde. Gerçi fmye güvenimi andreas beck sayesinde yitirdim. Adam her maç asist yapıyor her maç orta her maç asist. Bu nası beck ya diyorum.

Çevrimiçi Necmi

Rakitsky abi o ilk başta bende bilmiyodum da sonradan anladım  :evillol: :evillol:
ooo Shakhtar oyuncusu hayatta alamayız. Ukraynalılardan oyuncu almak zaten zor
onlardan iki katı zor anca gözden çıkaracaklar belki.

Çevrimdışı yigitcan1903

istanbul taraftarı yapmaz öyle bir şey stadyumdaki taraftar bilinçli
töre ile tolganın o triplerinden sonra ıslıklamadıysalar bir daha ıslıklanmaz herhalde
40 bin kişi resmen huzursuzca yerinde kıvrandı ama kendini tuttu.
Kayseri maçında bi kısım başlamıştı yuhalamaya da zor sustulardı
Tolga yüzünden kavgaya ramak kalmıştı biriyle
Susturmaya çalışmam da 11 de sahaya çıkacak olmasındandı,şampiyonluk arifesinde olmamızdan
Ama şimdi bakıyorum yeni sözleşme falan imzalanıyor,adamlar da haksız değilmiş tepki göstermekte

@abdusta dostum, Wolfsburg Gomez'i alırsa Bas Dost'u ne yapacak?

Fiorentina Gomez'i satarsa, Babacar'ı ne yapacak?

satmazsa diyecektiniz sanırım.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Aboubakar' ın attığı kafa gollerinin çoğunda asisti Miguel Layun yapıyor. Sağ ayaklı sol bek. Adam adrese teslim orta kesiyor resmen. Gelirse bizde de Adriano ve Gökhan onun kadar Aboubakar' a orta keser inşallah.

Çevrimdışı tuncaboylu

satmazsa diyecektiniz sanırım.

Yok özellikle satarsa diye sordum. Babacar'ı da elden çıkarırlar mı, tutacaklar mı?

Çevrimdışı linux

HaberKartali
Liverpool, Benteke için yapılan 3.5 milyon euro’luk kiralama teklifini kabul etti. Son kararı Belçikalı golcü verecek. (HT Spor)

1 saat sonra kimi transfer edeceğiz :lol:

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar' ı bilmek için fmye gerek yokki. Eski takımı lorientte olsa hala o zaman tamam ama şuan Porto' da. Avrupanın sayılı kulüplerinden Porto' yu da takip etmek çok zor iş değil. Bu arada Fmde o kadar çok gol atmıyor ya bizim ligde. Gerçi fmye güvenimi andreas beck sayesinde yitirdim. Adam her maç asist yapıyor her maç orta her maç asist. Bu nası beck ya diyorum.
asist diye bakma ortanın asist olması için golcü yeteneği lazım
en son kupa maçında olsun olympiakos maçında olsun kaç orta yaptı farketmedinmi
forvet atamıyorsa o ne yapsın beckin ortaları güzel çok fazla yapamamasının nedeni Beşiktaş oyun sistemi
solda ismail sürekli kendini göstermek için açık gibi oynayınca stoper sola kayıyordu
sağ stoperde ortaya yöneliyordu beck de hangar gibi alanı boş bırakamıyordu nasıl çıksın
ismail bütün defans sistemini bozuyordu kaç defa beck ters kademeye girdi çıktığı az zamanlardada
önünde her ortayı yapmak isteyen bir quaresmayla karşılaşıyordu yarın GG dede aynı şeyler olacak yada
sahada kavga izleyebiliriz :D bir çok konuda beck haksız yere eleştiriliyor.
koskoca sezon onun kanadından tehlikeli bir atak yedik oda gol oldu bir hata ve yerle bir ettiler

Çevrimdışı tuncaboylu

HaberKartali
Liverpool, Benteke için yapılan 3.5 milyon euro’luk kiralama teklifini kabul etti. Son kararı Belçikalı golcü verecek. (HT Spor)

Hikaye.

Bizim başkan kim olursa olsun, 3.5 milyon euro kiralama parası vermez.

Çevrimdışı brkntcnr

asist diye bakma ortanın asist olması için golcü yeteneği lazım
en son kupa maçında olsun olympiakos maçında olsun kaç orta yaptı farketmedinmi
forvet atamıyorsa o ne yapsın beckin ortaları güzel çok fazla yapamamasının nedeni Beşiktaş oyun sistemi
solda ismail sürekli kendini göstermek için açık gibi oynayınca stoper sola kayıyordu
sağ stoperde ortaya yöneliyordu beck de hangar gibi alanı boş bırakamıyordu nasıl çıksın
ismail bütün defans sistemini bozuyordu kaç defa beck ters kademeye girdi çıktığı az zamanlardada
önünde her ortayı yapmak isteyen bir quaresmayla karşılaşıyordu yarın GG dede aynı şeyler olacak yada
sahada kavga izleyebiliriz :D bir çok konuda beck haksız yere eleştiriliyor.
koskoca sezon onun kanadından tehlikeli bir atak yedik oda gol oldu bir hata ve yerle bir ettiler
Geçen sezon da Gomez gibi bi golcü vardı yani abi 4-5 tane asist yapsa yine bi umut verirdi belki. Beck gerçekten Rhodolfo sakatlanana kadar mükemmel top oynuyordu. Ama rhodolfo gitti, sanki adam futbola ara verdi. Mesela ilk geldiğinde bu kadar hamle zamanlamalarında da hata yapmıyordu, kolay çalım yemiyordu. Son süper kupa maçında bruma pert etti resmen bizim sarıyı. Beck yine bu sezon da forma şansı bulacaktır diye düşünüyorum. Gökhan' la aralarındaki rekabet bizim işimize yarayacaktır. İnşallah ikisi de iyi katkı verir.

Çevrimdışı sozkul

HaberKartali

Kendisine kaç para ödeyeceğiz? 3 de ona mı? , Gomez 7 istiyordu zaten.

Çevrimiçi Necmi

HaberKartali

kira için 3.5 çok bir rakam bildiğim kadarıyla opsiyonda vermek istemiyorlardı
opsiyonsuz oyuncu alınmamalı bence Benteke adayların içinde en iyisi ama alamayacağımız kadarda pahalı
10-15 opsiyonla gözlerini kapatıp alsınlar bence birazda gelecek sene kırparız :D
iki sene sonra liverpoole iki katına göndeririz :D ingilizler seviyor nasıl olsa ucuza verip sonra tekrar
pahalıya almayı

Çevrimdışı onurt

Hikaye.

Bizim başkan kim olursa olsun, 3.5 milyon euro kiralama parası vermez.

3.5m Euroya 2 yıl kiralama, sene sonu, beşiktaş bonservisini alırsa X milyon Euro, başka bir klübe satılırsa bonservisinden %25 pay gibi bir fikret orman anlaşması çıkabilir. :)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Etiketler: