2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392769 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yalnız gomezin sezon sonunda söylediğini bugün şenol güneş söyledi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonu derken kardeşim? Anlamadım?

Çevrimdışı T.Yapici

Eve Bastian da klub bulamadı. Olur olmazmıdan farklı olarak bizim sistemde oynar mı acaba?

Zor soru lakin takımda görmek isterim.
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı mylife1903

Transfersizliğe karşı uyguladığınız metodlar ne arkadaşlar? Kendimi kesecem de...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
40derece en temiz cozum. Turkiyede olsam 45derece denerdim.
Kum torbasi da olur iyice rahatlarsin, lokum gibi olursun ayni mazlumu doven gazinolar krali bosalmasi o olmadi da boyle oldu o da olumlu

Çevrimdışı Kalyoncu

Sezon sonu derken kardeşim? Anlamadım?

Takımın güçlenmesi,şampiyonlar ligindeki hedefler vb ntvsporda yaptığı açıklamaları kasdettim

Çevrimdışı fore_kazık

s.a arkadaşlar. çok zamandır giremiyordum. transfer sezonu bitiyor bu son günlerin heyecanında ve stresinde bende aranızda olmak istedim :)

sosa milanda hayırlı olsun. 31 yaşında biri hele birde sende oynamak istemeyen birini 7.5 m euroya satmak başarıdır. ama bunun başarı olduğunu yerine birini doldurarak taçlandırmak gerekir. anca o zaman bu işe başarı diyebiliriz. forvet transferine gelince... bende hala gomezin geleceğine inanıp bekleyenlerdenim.

sosanın yerine kim gelir bilemiyorum ama yine içimden bir ses şuanda gündemde olan biri olmayacak. şıvanştayger (bu yorgunlukla doğrusunu yazmaya hiç uğraşamayacağım.) nasıl olur sizce?

Çevrimdışı abdusta

Babacar gündemimizde mi ?

Sence abubakar mı ? Babacar mı ?

Orada ince bir ayrıntı var Babacarı Besiktasa sundular ama Fio-Besiktas Gomez için anlaştı
hala oradan bir Gomez beklentisi var

saygılar

Çevrimdışı Mahmut

Şimdi şenol hoca açıklamalarının tamamını izledim, daha önce yaptığım eleştirilerden bazılarını geri alıyorum.
Hiç hocanın yönetime ültimatomu falan diye bir olayda yok, kendisi teknik olarak konuşmuş ama bu işin ekonomik yönü de var diyor.
Bundan sonra kendim dinlemeden yorum yapmayacağım çünkü sözlerinin ne kadar çok çarptırıldığını gördüm, sözleri nereye çekilir bilemem ama yanlış bir şey söylediğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sosa için video hazırlanmış. Onun altında buldum . Fırsat bu fırsat deyip kakalamışlar  =))

Çevrimiçi Necmi

Abi sen yine konuyu başka yere çektin bana giydiriyon :)
İleti:aboubakar portoda 13 attıysa bizde 25 atar endeksi kurma
Cevap: Bizim ligin Portekiz liginden daha iyi olduğunu düşünmem endeksin yanlış olduğunu söylemem.
Yani biz aboubakarın bizde faydalı olacağını neler yapabileceğini tartışmıyoruz endeksin yanlış olduğunu söylüyorum hepsi bu.lig kıyaslamasını tartışıyoruz biz.

giydirmiyorum :alala:
sadece fikrimi söylüyorum :bandit:
portekiz ligi bizim ligden daha iyi bir lig bence
geçen seneki büyük feneri kim eledi :alala:
bize köstek olan hangi ligdeydi
hiç bir dönemde hiç bir takımımız portekiz takımlarının seviyesine ulaşamadı
ne başarı olarak nede oyuncu yetiştirme olarak bir ligden o kadar çok iyi oyuncu
çıkıyorsa o lige kötü diyemezsin @Kalyoncu

Çevrimdışı Yado

Transfermarkt'da Beşiktaş transfer sölentileri bölümünü inceledim de adamlar en baştan beri gerçekten ilgilendiğimiz aldığımız yada teklif yaptığımız adamları yazmış. Soner,adriano,vida,benteke,hernanes vb.    Son sayfa girdilerinde ki forvetler dikkatimi çekti !!

Başkanın londra'da olması ve transfer politikasını göz önünde bulundurunca Boştaki NİCKLAS BENDTNER - HAL ROBSON-KANU diyorum ve

susuyorum.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı EMİR EMRE

abi aboubakar mi geliyor, abdullah bin ubeyde mi geliyor artık kim gelirse gelsin. en kötü senaryo gerçekleşiyor, belirsizlik takımın neşesini taraftarın isteğini kaçırıyor.

sosadan gelen parayla artık bu hafta içerisinde adımlar atılmalı.

Çevrimdışı abdusta

abi aboubakar mi geliyor, abdullah bin ubeyde mi geliyor artık kim gelirse gelsin. en kötü senaryo gerçekleşiyor, belirsizlik takımın neşesini taraftarın isteğini kaçırıyor.

saygılar

Çevrimdışı sosyalkartal

Hernanes hayırlı olsun dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Necmi

s.a arkadaşlar. çok zamandır giremiyordum. transfer sezonu bitiyor bu son günlerin heyecanında ve stresinde bende aranızda olmak istedim :)

sosa milanda hayırlı olsun. 31 yaşında biri hele birde sende oynamak istemeyen birini 7.5 m euroya satmak başarıdır. ama bunun başarı olduğunu yerine birini doldurarak taçlandırmak gerekir. anca o zaman bu işe başarı diyebiliriz. forvet transferine gelince... bende hala gomezin geleceğine inanıp bekleyenlerdenim.

sosanın yerine kim gelir bilemiyorum ama yine içimden bir ses şuanda gündemde olan biri olmayacak. şıvanştayger (bu yorgunlukla doğrusunu yazmaya hiç uğraşamayacağım.) nasıl olur sizce?
sosanın yerini doldurmaz :alala: daha çok 8 numara
çok isterim ama bizim oyun tarzımıza uygun bir oyuncu değil
o bildiğin alman tankı bize mercedes lazım :D

Çevrimdışı Yado

Hernanes hayırlı olsun dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi  :)

Daha ölmemiş vurun  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:  @sosyalkartal
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı EMİR EMRE

saygılar

:biggrinking: :biggrinking:

başkan ekmeğimizin peşinde. bu klüp için kendi iş hayatından ne kadar fedakarlık yaptığını biliyorum. o yüzden eleştirmiyorum.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

merak etme neşeninde isteğinde geri gelmesi 30 saniye sürmez  :D

Çevrimdışı sosyalkartal

Hernanes kulubümüze hayırlı uğurlu olsun sonra da forumdan özürlerinizi alırım
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yalçın

Haftaya netlesir

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı bjk4ever

Su 500k lik turk kaleci kim onu deyiver biz bjk de yedek olacak seviyede oyle biri yok diyoruz iste.

Eskisehirin kalecisi Ali Sasal bonservissizdi, alabilirdik. Zaten 2 yabanci kalecimiz oldugu icin kulubede otururdu. Herhangi bir kaleciye birsey oldugunda diger yabanci kaleci oynardi.
Tolga'nin sozlesmesi otomatikman uzadigi icin cekecegiz 1 sene, yapacak birsey yok. Ama Tolga'nin sozlesmesinin uzatilmasi ve yine as kaleci olmasi skandaldan baska birsey degil.
Ben takim ugruna kendisinin vodafone arena'da isliklanmasini dogru bulurum acikcasi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Bishamon

@sosyalkartal Şaka mısın kardeşim sen  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

:biggrinking: :biggrinking:

başkan ekmeğimizin peşinde. bu klüp için kendi iş hayatından ne kadar fedakarlık yaptığını biliyorum. o yüzden eleştirmiyorum.  :ok:
bir şeyi unutmayalım Beşiktaşa başkanlık yapmak yaptığı fedakarlık ötesinde işinede
büyük katkılarda bulunur Bir çok kapı ardına kadar açılır O nedenle minnet duymakta biraz abartı oluyor.
çabasını taktir ederiz ama fedakarlık falan abartı olur :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

bir şeyi unutmayalım Beşiktaşa başkanlık yapmak yaptığı fedakarlık ötesinde işinede
büyük katkılarda bulunur Bir çok kapı ardına kadar açılır O nedenle minnet duymakta biraz abartı oluyor.
çabasını taktir ederiz ama fedakarlık falan abartı olur :D

öyle tabi abi, Beşiktaş Kulübü'nün başkanı milyonlarca Beşiktaşlının da başkanı demek. Çabası bence de takdir edilmelidir.  :ok:

Çevrimdışı sosyalkartal

Çevrimdışı Mahmut

Eskisehirin kalecisi Ali Sasal bonservissizdi, alabilirdik. Zaten 2 yabanci kalecimiz oldugu icin kulubede otururdu. Herhangi bir kaleciye birsey oldugunda diger yabanci kaleci oynardi.
Tolga'nin sozlesmesi otomatikman uzadigi icin cekecegiz 1 sene, yapacak birsey yok. Ama Tolga'nin sozlesmesinin uzatilmasi ve yine as kaleci olmasi skandaldan baska birsey degil.
Ben takim ugruna kendisinin vodafone arena'da isliklanmasini dogru bulurum acikcasi.

Bence Ali Şaşal denilen kaleci Tolganın 2-3 seviye altı biri, Günay seviyesinde yani. Bence hiç skandal falan da değil sözleşme uzatılması makul seçeneklerden bir tanesi. Sözleşmesinde tolga as kaleci olacak yazmıyor, kim iyiyse o as kaleci olur tolga,fabri ya da boyko.
Ayrıca bir oyuncunun ne kadar kötü performans gösterirse göstersin sahada ıslıklamasını doğru bulmuyorum-taraftarın hakkı yok demiyorum-çünkü
1) Bu oyuncunun performansını direk düşürür.
2) Takım arkadaşlarınında performansını dolaylı düşürür.
3) Bu hocanın tercihine saygısızlıktır, hocayı istifaya kadar götürebilir kimse Şenol hocanın gitmesini istemez bence.
4) Az bucuk varsa bile piyasa değeri sıfıra iner, istesen de gönderemezsin bkz. Umut, Emenike(döndü dolaştı yine geldi)

Brugge maçında golden sonra tolga ıslıklanınca takımın nasıl oyundan düştüğünü gördüm, halbuki orda hiçbir şey bitmemişti.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 22:15:35 Mahmut ]

Etiketler: