Eskisehirin kalecisi Ali Sasal bonservissizdi, alabilirdik. Zaten 2 yabanci kalecimiz oldugu icin kulubede otururdu. Herhangi bir kaleciye birsey oldugunda diger yabanci kaleci oynardi.
Tolga'nin sozlesmesi otomatikman uzadigi icin cekecegiz 1 sene, yapacak birsey yok. Ama Tolga'nin sozlesmesinin uzatilmasi ve yine as kaleci olmasi skandaldan baska birsey degil.
Ben takim ugruna kendisinin vodafone arena'da isliklanmasini dogru bulurum acikcasi.
Bence Ali Şaşal denilen kaleci Tolganın 2-3 seviye altı biri, Günay seviyesinde yani. Bence hiç skandal falan da değil sözleşme uzatılması makul seçeneklerden bir tanesi. Sözleşmesinde tolga as kaleci olacak yazmıyor, kim iyiyse o as kaleci olur tolga,fabri ya da boyko.
Ayrıca bir oyuncunun ne kadar kötü performans gösterirse göstersin sahada ıslıklamasını doğru bulmuyorum-taraftarın hakkı yok demiyorum-çünkü
1) Bu oyuncunun performansını direk düşürür.
2) Takım arkadaşlarınında performansını dolaylı düşürür.
3) Bu hocanın tercihine saygısızlıktır, hocayı istifaya kadar götürebilir kimse Şenol hocanın gitmesini istemez bence.
4) Az bucuk varsa bile piyasa değeri sıfıra iner, istesen de gönderemezsin bkz. Umut, Emenike(döndü dolaştı yine geldi)
Brugge maçında golden sonra tolga ıslıklanınca takımın nasıl oyundan düştüğünü gördüm, halbuki orda hiçbir şey bitmemişti.