Yonetime bu yoneticilik basarisini gosterini de ben almadim be @Necmi abi. Biraz @Serhat Akkaya nin uzerine cok gidiliyor. Bu bizim yonetimin cok bombalari var aslinda bence serhat seviyordur fikret ormani ama yanlislari da soylemek ve unutmamak lazim.
Ben simdi ligin ilk macini bekliyorum mesela kesin bir hakem faciasi olacak ve metin albayrak cikip abuk sabuk konusamama demecleri verecek, ben sinirdem kendimi seeedecem, balkondan atacam yani.
kuru iftira
@mylife1903 ben serhatın üstüne hiç gitmiyorum

normalde çiğ çiğ yemem lazım.
Biraz önce söylediğini okumadınmı şimdi stadıda Fikret Orman yaptı derler dedi.
adamın mantığında bütün kötü şeyler Başkana iyi olanlar başkalarına yer etmiş
baksana saymış kötü transferlerin tamamını başkana püskürüyor ama transfer iyi çıkarsa
ya erdal ya önder yada altınsay yapmış oluyor. Eleştirdiğinde Beşiktaş başkanı her şeyin sorumlusu
iyi şeyleri gösterincede yok onları başkan yapmadı.
eğer başkanı seviyorsa vay sevdiklerinin haline. Benim istediğim tek şey insanlar adil olsun
bir insan ne sürekli övülür nede sürekli eleştirilir. herkes hata yapar olaylara bütünüyle bakmayı bilmek gerekiyor.
eleştiri dediğin şey insanı asmak değildir. Biri başkan hakkında kötü bir şey söylediyse serhat için
yüzde yüz haklıdır. Mesela şenol hoca konuştu başkan burda yara aldı serhat mutlu ama dönüpde bu işden
başka kimlerin mutlu olduğuna bakmıyor bu konuşmaların kimi sevindirdiğine zil çalıp oynattığına bakmıyor
aslında baksa bazı şeyleri daha sağlıklı görecek. Şenol hoca konuştu bu konuşmadan kim menfaat sağladı
kim zarar gördü dönüp bakacaksın ondan sonra doğru söyledi diyeceksin şenol hoca konuşur bundan
renkliler menfaat sağlarsa ben o konuşmaya doğru demem. Şenol hoca tribüne oynayacak burda ben onu bir
Beşiktaşlı olarak alkışlayacağım mesela gomezin konuşmasında bizzat hocanın dediği gibi bunları basın önünde konuşmayacaktı
hoca konuştu renkliler alkış tutuyor. ismaili bırakmazdım diyor

bu laftan sonra doğru konuştu diyebilirmiyim
bak şimdi içimizdeki ve dışımızdaki beşiktaş düşmanlarını seyret. Bunları nasıl kullanacaklar ben hoca haklı demem
söyledikleri doğrudur ama bu konuşma Beşiktaşa zarar veren niteliktedir. sen elindeki oyuncuların hepsini taça atıyorsun
dün tepki verdiğin töre gitti diye kayıp diyorsun bu tribüne oynamaktır. Senin bu konularda muatap olacağın yer
basın karşısı değil Beşiktaş yönetim kuruludur sonuç alamıyorsan istifa edersin ama asla basın karşısında konuşamazsın
konuşanıda bunu alkışlayanıda hoş görmem Töreyi basının karşısında eleştiren sen değilmiydin ne olduda şimdi kayıp olarak görüyorsun
Tolgaya kaleci değil deyip sonrada ısrar edende sensin. Yönetim çıkıpta tv karşısında sana bir kelime ediyormu
ismailden tolgadan töreden şenol hoca memnun olabilir sosanında kalmasını isteyebilir ama Beşiktaşı Hoca yönetmiyor.
sosayı madem bu kadar tutuyordun oynatsaydın kupada Hoca yüzünden kupa kaybettik kimse ağzını açtımı.