2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392971 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kendisi doğuştan kartal olmuş bu arada uçaktan siyah beyaz çizgili tshirtle gelmiş :D

Helaaal :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih_

Arkadaşlar ellerindeki tüm imkanlarla stadsız şampiyon olduk unutmayın.
Büyüklüğümüzün ve gelecek şampiyonlukların siz farkında değilsiniz ama onlar farkında, senelerden beri gelen boş beleş şampiyonluklar aklınızı karıştırıyor. Bu ligin şuanda en büyük favorisi biziz.
Tek santraforu Eren olan takımdan kovaladıkları Emenikelere Brumalara bel bağlıyanlar biz değiliz.
Azıcık sabır.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

nasıl trolmüş bu? hesap gerçek değil mi yoksa hesap hacklenmiş mi. Nee miş anlamadım  :alala:

Aynen kardeşim, hesabı hacklemişler öyle yazmıslar. Son ileti baya eski.  Resmen duygularımızla oynuyolar adi herifler.!!!!

Çevrimdışı Hamahakki

Ama berat? Ama Sezer? Ama enaramo?

Gomez satılırsa 1000euroya kiraladığımız adamdan bonservis kazanmış olacağız.
Bunu akıl bile edemeyecek adam gelmiş ağzına ne gelirse, işine nasıl gelirse o kadarını görüp saydırıyor.

Haklısın kardeşim de biri 30-35 gol atsın der diğeri karaktersiz olsun der yok kardeşim biz en iyisi Burak Yılmaz'ı alalım hem 30-35 gol kapasitesi var hemde karaktersiz

Çevrimdışı xenos

İdeoloji karmaşası yaşayann bir cocuk vardı hatırladın mı ? :)

Bu arkadasda öyle yönetim karmaşası yaşıyo sanırım ;)

:kop: Sen söyleyince aklıma geldi, bence daha geçerli bir tespit olmuş...

Arkadaş uçmuş galiba, neyse sağlık olsun  :D
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 20:48:31 xenos ]

Çevrimiçi Necmi

Abi aboubakar penceresinden baktık olaya portoda 13 attıysa bizde 25 atar gibi bir mantık kurmuş arkadaşın biride sen orayı kaçırdın galiba. Çok fazla fark var üç takımla diğerleri arasında 13 atması tartışılmalı ki kadro dışı kalmış zaten.portekiz ligide çok kaliteli bir lig değil abi porto ve benfica'nın vitrin takım olmasından kaynaklı transferlerde

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum ben cenkinde 20 nin üzerinde atacağını söylüyorum olay orası burası ligi
değil Beşiktaş önemli olan bu takıma girecek her forvet bu rakamlara ulaşır pektemek hariç
bizde forvetin iyi olup olmaması atacağı golle endekslenmemeli bu hata olur gomez 26 gol attığı
için iyi forvet değildi kritik maçlarda attığı goller onu iyi forvet yapıyordu. Bizim düşünmemiz gereken
bize gelecek forvetin büyük maçlarda ne yaptığı mesela ben değerlendirirken ismi geçen oyuncuları
attığı gole bakmıyorum açıyorum liglerini son iki sene oynadığı ve gol attığı maçlara bakıyorum
ligin dominant takımlarına gol atmışsa bu benim için artı oluyor yoksa tırı vırı takımlara 50 gol atmış olsa ne olur
bu onu büyük golcümü yapar  @Kalyoncu

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu @tuncaboylu olay sosanin gomezin karakteri degil ki @Serhat Akkaya da benim anladigim onlara karaktersiz, demedi. Baskanin demeclerine gonderme yapti.
Bence de fikret orman gerekli gereksiz biraz fazla konusmaya basladi.

Ne gerek var oyle demeclere. Karakter ariyormus bilmem ne sonra yok yedi yetimin hakki varmis, pektemek diye biri sorsa orada ne cevap verecek

Ben de başkanın lafları için dedim abi boş laf bunlar diye.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hernanes'in peşinde Valencia'da var diyolla.

Çevrimdışı Kalyoncu

Dostum ben cenkinde 20 nin üzerinde atacağını söylüyorum olay orası burası ligi
değil Beşiktaş önemli olan bu takıma girecek her forvet bu rakamlara ulaşır pektemek hariç
bizde forvetin iyi olup olmaması atacağı golle endekslenmemeli bu hata olur gomez 26 gol attığı
için iyi forvet değildi kritik maçlarda attığı goller onu iyi forvet yapıyordu. Bizim düşünmemiz gereken
bize gelecek forvetin büyük maçlarda ne yaptığı mesela ben değerlendirirken ismi geçen oyuncuları
attığı gole bakmıyorum açıyorum liglerini son iki sene oynadığı ve gol attığı maçlara bakıyorum
ligin dominant takımlarına gol atmışsa bu benim için artı oluyor yoksa tırı vırı takımlara 50 gol atmış olsa ne olur
bu onu büyük golcümü yapar  @Kalyoncu
Abi sen yine konuyu başka yere çektin bana giydiriyon :)
İleti:aboubakar portoda 13 attıysa bizde 25 atar endeksi kurma
Cevap: Bizim ligin Portekiz liginden daha iyi olduğunu düşünmem endeksin yanlış olduğunu söylemem.
Yani biz aboubakarın bizde faydalı olacağını neler yapabileceğini tartışmıyoruz endeksin yanlış olduğunu söylüyorum hepsi bu.lig kıyaslamasını tartışıyoruz biz.

Çevrimdışı RevivaL

Sosa İtalya'ya gitti. Ben yarın bekliyordum

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosa İtalya'ya gitti. Ben yarın bekliyordum
Adam üç aydır yanıp tutuşuyor, ben dakikasında gitmiştir diyordum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Umut Güner son dakika kararıyla transfer için yurt dışına çıkmış.

Benteke-hernanes-belhanda
Listede yokmuş
Ali Fuat duatepe

Çevrimdışı T.Yapici

Aynen kardeşim, hesabı hacklemişler öyle yazmıslar. Son ileti baya eski.  Resmen duygularımızla oynuyolar adi herifler.!!!!

Ne güzel de sevinmiştim oldu mu şimdi bu. Duygularımızla oynayan daha beter olur umarım  :dry: :kuserim
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Abi aboubakar penceresinden baktık olaya portoda 13 attıysa bizde 25 atar gibi bir mantık kurmuş arkadaşın biride sen orayı kaçırdın galiba. Çok fazla fark var üç takımla diğerleri arasında 13 atması tartışılmalı ki kadro dışı kalmış zaten.portekiz ligide çok kaliteli bir lig değil abi porto ve benfica'nın vitrin takım olmasından kaynaklı transferlerde

@Kalyoncu Kardeşim 20-25 atarı ben söyledim. Necmi abinin dediği gibi Porto'da değil Beşiktas'da oynayacaksın, Portekiz futbolu lütfen küçümseme. Bence bizden bir tık üstte olduklarını düşünüyorum. Porto-Braga-benfica-rio bunlar iyi takım. Bizdeki orta saha ile Etoo rodeoga kadar atacagını idda edıyorum.

Çevrimdışı b.damatoglu

Listede yokmuş
Ali Fuat duatepe

Erken daha vakit var...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı T.Yapici

Listede yokmuş
Ali Fuat duatepe

Yapma bunu ama Benteke ve Hernanes olsa iyiydi, üzüldüm. Yine de başkana güveniyorum belki daha iyisi gelir belli mi olur. Yönetime belli olmaz sağ gösterir sol vurur.  :bandit:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı abdusta

Haber degeri varmı siz degerlendirin

Fiorentina bugunde dukkanı siftahsız kapattı

elinden çıkartmayı istediği Gomez ve Babacara hala alıcı yok

saygılar

Çevrimdışı b.damatoglu

Transfersizliğe karşı uyguladığınız metodlar ne arkadaşlar? Kendimi kesecem de...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yalçın

Takim basarisiz sonuc alirsa ki insallah almaz, Basksn ciddi sikintilar yasar. Bu sene ic maclar olimpiyat-basaksehir'de falan da degil; direk icimizde. Baskan takim dengelerini gozetirken kulubu kulup yapan taraftar dengelerini de gozetmis olmasini umuyorum. Bugun Senol Gunes'in aciklamalari her ne kadar Baskan ve Yonetimi basin ve medya onune atsa da, saniyorum Hoca takimin basarisiz olacagini ongordu ki, basarisiz sonuclar durumunda topun agzina gelecegini hissetti..

Baskani her zaman destekleyen biri olarak ben bile Hoca'nin bugunku aciklamalarindan sonra "ohh be icimden gecenleri soylemissin" demissem Baskan icin ciddi dikkat etmesi gereken gunler baslamis demektir. Vodafone Arena'da kotu suprizleri hesaba katmistir diye umuyorum.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı linux

saygılar

Babacar gündemimizde mi ?

Sence abubakar mı ? Babacar mı ?

Çevrimdışı T.Yapici

Schweinsteiger için teklifte bulunulmuş bonservis ödemeye gücümüz yetmez tarzı bir girişim olmuş sanırım Şafak Malatya Periscope yayınında söyledi. Kaynak Şafak Malatyadır yani.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

saygılar

Bırak olmasın abi. Tek alternatif biziz Gomez için. İnş eninde sonunda dönecek kürkçü dükkanına.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bırak olmasın abi. Tek alternatif biziz Gomez için. İnş eninde sonunda dönecek kürkçü dükkanına.

Yalnız gomezin sezon sonunda söylediğini bugün şenol güneş söyledi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Schweinsteiger için teklifte bulunulmuş bonservis ödemeye gücümüz yetmez tarzı bir girişim olmuş sanırım Şafak Malatya Periscope yayınında söyledi. Kaynak Şafak Malatyadır yani.

Eve Bastian da klub bulamadı. Olur olmazmıdan farklı olarak bizim sistemde oynar mı acaba?

Çevrimiçi Necmi

Yonetime bu yoneticilik basarisini gosterini de ben almadim be @Necmi abi. Biraz @Serhat Akkaya nin uzerine cok gidiliyor. Bu bizim yonetimin cok bombalari var aslinda bence serhat seviyordur fikret ormani ama yanlislari da soylemek ve unutmamak lazim.
Ben simdi ligin ilk macini bekliyorum mesela kesin bir hakem faciasi olacak ve metin albayrak cikip abuk sabuk konusamama demecleri verecek, ben sinirdem kendimi seeedecem, balkondan atacam yani.

kuru iftira @mylife1903  ben serhatın üstüne hiç gitmiyorum  :bandit:
normalde çiğ çiğ yemem lazım.
Biraz önce söylediğini okumadınmı şimdi stadıda Fikret Orman yaptı derler dedi.
adamın mantığında bütün kötü şeyler Başkana iyi olanlar başkalarına yer etmiş
baksana saymış kötü transferlerin tamamını başkana püskürüyor ama transfer iyi çıkarsa
ya erdal ya önder yada altınsay yapmış oluyor. Eleştirdiğinde Beşiktaş başkanı her şeyin sorumlusu
iyi şeyleri gösterincede yok onları başkan yapmadı.
eğer başkanı seviyorsa vay sevdiklerinin haline. Benim istediğim tek şey insanlar adil olsun
bir insan ne sürekli övülür nede sürekli eleştirilir. herkes hata yapar olaylara bütünüyle bakmayı bilmek gerekiyor.
eleştiri dediğin şey insanı asmak değildir. Biri başkan hakkında kötü bir şey söylediyse serhat için
yüzde yüz haklıdır. Mesela şenol hoca konuştu başkan burda yara aldı serhat mutlu ama dönüpde bu işden
başka kimlerin mutlu olduğuna bakmıyor bu konuşmaların kimi sevindirdiğine zil çalıp oynattığına bakmıyor
aslında baksa bazı şeyleri daha sağlıklı görecek. Şenol hoca konuştu bu konuşmadan kim menfaat sağladı
kim zarar gördü dönüp bakacaksın ondan sonra doğru söyledi diyeceksin şenol hoca konuşur bundan
renkliler menfaat sağlarsa ben o konuşmaya doğru demem. Şenol hoca tribüne oynayacak burda ben onu bir
Beşiktaşlı olarak alkışlayacağım mesela gomezin konuşmasında bizzat hocanın dediği gibi bunları basın önünde konuşmayacaktı
hoca konuştu renkliler alkış tutuyor. ismaili bırakmazdım diyor :) bu laftan sonra doğru konuştu diyebilirmiyim
bak şimdi içimizdeki ve dışımızdaki beşiktaş düşmanlarını seyret. Bunları nasıl kullanacaklar ben hoca haklı demem
söyledikleri doğrudur ama bu konuşma Beşiktaşa zarar veren niteliktedir. sen elindeki oyuncuların hepsini taça atıyorsun
dün tepki verdiğin töre gitti diye kayıp diyorsun bu tribüne oynamaktır. Senin bu konularda muatap olacağın yer
basın karşısı değil Beşiktaş yönetim kuruludur sonuç alamıyorsan istifa edersin ama asla basın karşısında konuşamazsın
konuşanıda bunu alkışlayanıda hoş görmem Töreyi basının karşısında eleştiren sen değilmiydin ne olduda şimdi kayıp olarak görüyorsun
Tolgaya kaleci değil deyip sonrada ısrar edende sensin. Yönetim çıkıpta tv karşısında sana bir kelime ediyormu
ismailden tolgadan töreden şenol hoca memnun olabilir sosanında kalmasını isteyebilir ama Beşiktaşı Hoca yönetmiyor.
sosayı madem bu kadar tutuyordun oynatsaydın kupada Hoca yüzünden kupa kaybettik kimse ağzını açtımı.

Etiketler: