2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387424 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yönetim getir Benteketi, Hernanesi, Sakho yu sustur renklileri.
Biz iyi gün taraftarı değiliz, hangi şartlarda neleri zorladığınızı biliyoruz.
Atıyorum Benteke olmaz Balotelli olur en kötü ona da razıyız biz ne durum içerisinde savaş verdiğimizin bilincindeyiz.
Renklilerin kaderi bizim elimizde kurbanlık koyun gibi bizden fazla bizim transferleri takip ediyorlar.
Onların düştükleri durum bu iken bu ortam bize yakışmıyor.

@Fatih_ Transfer yaparak önce kendi içimizde ki renklileri sustarmalıyız bence =)
Hepsi olacak inş.

Çevrimdışı src35

Şenol hocayıda çileden çıkardılar.

3 gün içinde net adımlar atılmalı... En az 5 transfer lazım da 3 e razıyız heralde..

Çevrimdışı Kalyoncu

28 Maç -- 13 Gol -- 1 Asist.
CL: 6 Mac -- 3 Gol -- 1 Asist

Portekiz ligini bize endekslediğimizde 20-25 arası atacağını düşünoyorum.

Ama herseyden öncesi "Winner" mı ? Kaldırabilir mi Gomez gibi mi?????
Portekiz ligini bize endekslediğinde nasıl 20-25 atıyor :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gecen sezon iyi futbol oynadik ama iyi futbol oynayan her zaman sampiyon olamiyor, son 30 senede sampiyon olamadigimiz sezonlarin yarisindan cogunda en iyi futbolu biz oynamisizdir fakat kirilma anlarinda fisi cekemedigimiz icin sampiyon olamamisizdir, ustune mhk ve diger kurullari da eklemek lazim.
Gecen sezon hem iyi oynadik hem de cok kritik haftalarda cok onemli galibiyetler aldik. Benim olculerime gore hak etmedigimiz puanlari da topladik hatta ve hatta ismailin bombalari, tolganin sacmalamalari bile sampiyonlugumuza engel olamadi.
Bu ekstra puanlari kazandiranlarin basinda ise sosa geliyordu hemen aklima gelenler kayseri ve osmanlispor maclari. Gomezin de cok katkisi oldu ama gomez zaten isini yapti ve kendi standartinda oynadi. Gomez kendi assaydi ligde 35 gol atardi adam kendi standart futbolunda turbo rejime gecmeden golleri siraladi.
Sosanin katkisi inanilmazdi bu katkiyi verebilecek oyuncu bulmamiz ise bence bunsatten sonra zor. Belki daha iyi oyuncu aliriz ama nasil sosanin gecen seneki katkisinin bu senede verilecegini garanti edemiyorsak, alinacak yildiz futbolcunun da o sosa katkisini verebileceginin garantisi yok!(oha beynim yandi kendim anlamadim ne yazdigimi)
Belki sistemle oynamasi gerekebilir hocanin, demek istedigim.

Daha kompakt oynayan, daha sert duran, daha az gol yiyen, maci kilitleyip oyun degil puan odakli bir takim yaratilabilir.

Yonetime dusen bu camianin haklarini duzgun sekilde korumaktir, nasil 101. Yilda lucescu don kisot gibi tek basina savastiysa bugunku goruntu de senol gunes cok yalniz birakildigi goruntusudur. Kimsenin bu insani orada yalniz birakip iki patates uc domates ile yogurtlu iskender yapmasini beklemeye hakki yoktur. Yonetim gidip transferleri yapsin. ben zaten uc gun sonra kovulabilecek atanmis bir insanin transfer yapmasina, besiktasin milyonlarini harcamasina karsiyim. Bizim hesap sorabilecegimiz insanlar harcayabilir besiktasin parasini.
Öyle oynamaya çalıştığımız geçen seneki uefa maçlarını hatırlatırım. Şenol hoca ve mevcut yapıda o tarz bir oyun intihar olur
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

ben eleştiriyi kastetmedim küfür hakaret ve aşağılamayı kastettim
bu güne kadar hangi eleştirin burda makaslandı çünkü eleştirin sertte olsa küfür hakaret içermiyor
bizim korumamız eleştiriye değil eleştirmeden doğruyu bulamazsın
sürekli demogaji içinde olmayın bu güne kadar eleştirildiği için silinen bir mesaj varmı
yönetimi savunurum sen ne kadar eleştiriyorsan benimde o kadar savunma hakkım var
bu güne kadarki her mesajın eleştiri hangisini sildik seni susturmaya çalıştık dört kez ceza almışsın
hepside hakaretten biatçı olsak ilk seni sustururduk öyle değilmi.
bak sabahtan beri yönetim eleştiriliyor kaç mesaj silindi. @Serhat Akkaya
@Necmi abi @Armağan Bozkurt neden yazmiyor, kirmizi kart mi gordu, tam onun yazacagi donem aslinda. Simdi bir gelse foruma ver allah ver, ver allahim ver

Çevrimdışı 38life

Italyan yorumcular ve Milanlı taraftarlar ateş püskürüyor,
şu an gazetelerde vizyonundan,Sosanın yaşına ve verilen 7,5 milyon euronun eleştiri dozu çok yüksek

Buradan ağlaşan kırmızısiyahlılara bakınca satmakla karlı iş yapmış gibi duruyoruz

saygılar

Bu arada noldu Skaho işi? Beşiktaşta falan diyordun?

Çevrimdışı mylife1903

Net golcü değil. Sahaya hakimiyeti güzel ama son vuruşları sıkıntılı, işimize yarayacak forvet tipi değil
Youla vol2 gyan olurdu
Bu ebubekirjani dusunuyorum dusunuyorum benzetemiyorum kimseye simdi cikartacam, dilimin ucunda hah mert dombra

Çevrimdışı fatihbjk

Senol hocayi severim. Ama aciklamalari yanlis olmus. Bu sene giden oyuncularlanilgili soylediklerinin bir kismi mantiksiz. Sosa ve Gomez kendi gitmek istedi. Ne yapacaksin arkadas? Adamlar gitmek istiyor.

G.tore konusunda bende hocaya soruyorum. Gecen sezon ikinci devre neredeyse hic oynatmadin. Sakatlik sureci gectikten sonrada oynatmadin. Sen o zaman neden gitmesini bi kadar kafaya takiyorsun?

Eren konusunda neyin pesindesin hoca? Iyi olabilirdi belki eyw anladik. Ama adam gitmis. Sen cakalin cukalin agzina neden laf verirsin?

Yapma hocam severiz seni. Su ulkede bir iki duzgun futbol adamindan birisin. Havalara mi girdin hocam ne yaptin?
Ha diyorsanki g.tore konusunda kiralik verilmese, satilsa her isimizi gelen parayla hallederdik. Kabulum.

Son olarak ekran karsindan laf sokmalar, gondermeler hic hos degil. Sikintilar varsa yuz yuze konusun, elallemin agzina laf vermeyin yahu.Yonetimde, hocada sampiyon oldgumuzdan beri ayaklari yere basamadi bir turlu. Biraz toparlanin Allah askina.

Çevrimdışı linux

Bizim taraftar da bi ayrı . Adamlar abubakar i beğenmiyor :lol:

Çevrimdışı Bishamon

Portekiz ligini bize endekslediğinde nasıl 20-25 atıyor :)

Bizim ligden daha iyi olduğu için olabilir mi?

Çevrimdışı mylife1903

28 Maç -- 13 Gol -- 1 Asist.
CL: 6 Mac -- 3 Gol -- 1 Asist

Portekiz ligini bize endekslediğimizde 20-25 arası atacağını düşünoyorum.

Ama herseyden öncesi "Winner" mı ? Kaldırabilir mi Gomez gibi mi?????
Yok tam tersi yahu
Portekiz ligini bize endekleyince ustune porto takiminin kadrosuylan bizim kadroyu karsilastirinca bizim ligde 8-9 gol atar sampiyonlar liginde atamaz.

Çevrimdışı Alper1903

Skorer 10-15 bandında gol atabilecek kanat oyuncusu düşünüyorlar mı? Düşünüyorlarsa gelsin, yok düşünmüyorlarsa geçmiş forvetlerimizi ararız.

Çevrimdışı murat baltacı

Renklilerin Başkana yüklenmesi sorun değil bu başkanı hırslandırır daha iyi oyunculara yöneltir. sakho,hernanes,gomez,eto dörtlüsünü getirirse hem kendisi şov yapar hemde yıkarız ortalığı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kalyoncu

Portekiz ligi bizim ligden daha iyi değil işte orada yanılıyorsunuz.

Çevrimdışı mylife1903

Öyle oynamaya çalıştığımız geçen seneki uefa maçlarını hatırlatırım. Şenol hoca ve mevcut yapıda o tarz bir oyun intihar olur
Sivasspor macini cok guzel kazandik aslinda @Serhat Akkaya beni cok memnun etmisti oyun taki son dakikalarda ismail bombanin pimini cekene kadar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O zaman ispanya liginde 7 gol atan bizde 20 atar :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

O zaman ispanya liginde 7 gol atan bizde 20 atar :)

Rodallega'nın 19 attığı ligte her an her şey olabilir  :D

Çevrimdışı mylife1903

Sen tosic olsan saba tumeri begenir misin?

Çevrimdışı worns

Beğenip beğenmediğimi bir tarafa bırakayım da Aboubakar bunlar denecek kadar kendini ispat etmiş bir oyuncu değil ki. Hadi Benteke için söylense anlarım ulaştığı piyasa değeri ve Aston Villa'daki PL performansı referans gösterilir. Aboubakar henüz kariyerinin başlarında bir oyuncu. Porto'da istenilen düzeye gelememiş Portekiz Ligi'ne göre az skor bulmuş ve elden çıkartılması düşünülüyor. İşimize yarayabilir ama herkese tatmin edecek bir oyuncu olmayacağı aşikar, beğenmeyeni de elbette olur. Bu takımda geçen sene Gomez oynadı. Bir yandan da çıtanın çok düşük olmasını beklememek lazım.

Abobakar'ın tartışılmayacak bir isim olduğu tek yer FM.

Çevrimdışı Fatih_

@Fatih_ Transfer yaparak önce kendi içimizde ki renklileri sustarmalıyız bence =)
Hepsi olacak inş.

Şurada kaldı 13-14 gün hepsini susturacağız Allah'ın izni ile. Bu durum içerisinde geç olsun güç olmasın bu takıma zamanında transfer yapıpda Eduları, Nartollarımı doldursaydık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez kadar atacak adamı b takıma göndermez porto.

Gomez kadar atacak adamı B takıma gönderdi Fio.  :tabe:

Bu işler belli olmaz, çok büyük bir kazma değilse 20 golü rahat geçer.

Önemli olan winner karakteri olup olmadığı, Gomez gibi derbilerde inisiyatif alıp alamayacağı.

Çevrimdışı Bishamon

Portekiz ligi bizim ligden daha iyi değil işte orada yanılıyorsunuz.

Bizim ligimizi çok abatıyorsunuz

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Teşekkürler forum ahalisi. Yorumları okurken bitirdim Avcılar- Kartal yolunu. :-)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Milan taraftarı Sosa yorumları: ( Cogunluk karsı bu transfere )

* semplicemente non è vero niente.. ( Hiç Doğru bir tercih değil)

* ditemi che è uno scherzo ( Bunun şaka olduğunu söylensin )

*Badeji lascialo perde è una trattativa impossibile ( Badeji ile kıyaslamak imkansız )( Fiorentinadakınden bahsedıyorlar )

* il milan deve prenderlo .. assolutamente (Milan kesinlikle almalıdır )

*Semplicemente scarso. ( Berbat sadece )

*Spero non sia vero.( Dogru olmamasını umuyoruz )

Çevrimdışı Savaş

Burada kimse Başkan'ı istifaya çağırmıyor. Aklı selim hiçbir Beşiktaşlı da çağırmaz zaten. Twitter tarafındaki tepkinin bizi karistiracagini düşünmüyorum. Renkli işi orası.

Ama eleştirmek hakkımız. Eleştiri olmazsa başarı gelmez. Tamam stad yapıldı iyi bir kadro kuruldu ve şampiyonluk geldi fakat 3 senedir plansız ve programsız hareket ediyoruz.

Yine diyorum. Papaz her zaman pilav yemez. Son güne kadar transfer beklenmez. Fakat bu bizde bir alışkanlık oldu. Her sene aynı durum. Hadi iki sene once attın düşeş son gün Sosa geldi. Geçen sene de attın Gomez geldi. Ya bu sene atamazsan?

Tekrar diyorum bu bir kumar. Tehlikeli bir kumar. Ya verirlerse, ya boşa çıkarsa diye transfer yapılmaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: