2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388615 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol hoca ne kadar haklı olsa da YANLIŞ yapmıstır.
-Bugun ki ucu açık eleştirilerinin sonucunda #FikretOrmanİstifa tag i açılmıstır.Ve ciddi manada renkli desteğide bulmustur. Bunun sonucları olacaktır. Mesala transfer döneminde menejerler karsısında gardımızın düşürülmesini sağlar bu durum.Dünya alem öğrendi ki şenol hocayla başkan arasında transfer sorunu yada kavgası var.
-Biz alamadık gs aldı gibi bir söylemi oldu.Bu söz kime yarar yorum size ait.
-En önemlisi millet birbirine girmiş tweetr da forumda ve ligin başlamasına 5 gün var. Alınacak malubiyetler de taraftar-şenol hoca-yönetim üçgenini pek kestireyorum.
- Son olarak Gökhan dışında  Sosa ve Gomez konusunda yönetime haksızlık yapıldıgını düşünüyorum.
Töre sosa ve gomez konusunda karaktersiz adamlar aldıkları için suçlu olduklarını düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı T.Yapici

[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 18:56:20 T.Yapici ]
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimiçi Necmi

Mantık açısından çok anlamsız bir yorum olmuş. Elle tutulur hiçbir yanı yok. Bir adam senin değerlerine uymuyorsa eleştirirsin bunun forma giyince değişmesi de mümkün olamaz. Bu adamlar bedavaya yapmıyorlar bu işi ve eleştiride doğasında var. Bile bile lades demek oluyor bu. Dick advocat gelse takımın başına onada destek çıkarız mantığı yanlış, senin görüşlerine göre Beşiktaş ın menfaatine uygun olan neyse o fikir imzayı atınca değişmez, o zaman sen taraftar olmaz biatçı olursun.
ben eleştiriyi kastetmedim küfür hakaret ve aşağılamayı kastettim
bu güne kadar hangi eleştirin burda makaslandı çünkü eleştirin sertte olsa küfür hakaret içermiyor
bizim korumamız eleştiriye değil eleştirmeden doğruyu bulamazsın
sürekli demogaji içinde olmayın bu güne kadar eleştirildiği için silinen bir mesaj varmı
yönetimi savunurum sen ne kadar eleştiriyorsan benimde o kadar savunma hakkım var
bu güne kadarki her mesajın eleştiri hangisini sildik seni susturmaya çalıştık dört kez ceza almışsın
hepside hakaretten biatçı olsak ilk seni sustururduk öyle değilmi.
bak sabahtan beri yönetim eleştiriliyor kaç mesaj silindi. @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca Nkolou yu red ettiğinde hoca istemiyorsa vardır bir sebebi diyenler şimdi serdar azizi istiyormuş ya afam diyorlar. Şimdi bu adama ne anlatabilirsin? Serdar azşz gelse ya hoca istedi aldık eleştirmeyin denir. Burası inanılmaz komik bir ortam farkına varan için :)
:claps:

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
SOSA MİLAN DA.

Çevrimdışı Kalyoncu

Beşiktaş'ta Sosa'nın alternatifinin geçen sezon isabetli pas oranı %82. Aynı zamanda duran top ustası. Olursa iyi olur sanki..
Ali fuat duatepe böyle yazmış kim acaba bu adam?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Aboubakar haberleri çıkmış ben bu adama hiç güvenmiyorum hele hele 1. santrafor, 30-35 gol bandı falan "bence" mümkün değil. Fm ile gerçek hayat farklı olabilir.

Çevrimdışı T.Yapici

Beşiktaş'ta Sosa'nın alternatifinin geçen sezon isabetli pas oranı %82. Aynı zamanda duran top ustası. Olursa iyi olur sanki..
Ali fuat duatepe böyle yazmış kim acaba bu adam?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

junuzovic tabiki.
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Bishamon

Aboubakar haberleri çıkmış ben bu adama hiç güvenmiyorum hele hele 1. santrafor, 30-35 gol bandı falan "bence" mümkün değil. Fm ile gerçek hayat farklı olabilir.

Gomez bile 35 gol atmadı ?  :alala:

Çevrimdışı Alper1903

Hatta bırak Aboubakar'ı herhangi bir ligde 20 gol barajını aşamamış hiçbir oyuncunun gelip bizim ligde 20+ gol atacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Net golcü değil. Sahaya hakimiyeti güzel ama son vuruşları sıkıntılı, işimize yarayacak forvet tipi değil
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Alper1903

Gomez bile 35 gol atmadı ?  :alala:

Gelmesini isteyen bir kesim en az 30 gol atar diyor da ondan dedim.

Çevrimdışı murat baltacı

Hocanın serzenişte bulunmasında sadece transferlerin gecikmesi etken değil bence idmanda kapmta yolunda gitmeyen hocayı düşündüren bişeyler var belliki stoper,orta saha,forvet alınsa bile.
-atibanın bu senede alternatifsiz olması
-kanatlarda kerimin gerekli gelişimi gösterememesi
-q7 nin kafasına göre oynama riski
-arasın istediği seviyede olmaması
-elinde kanat forvet oynayabilen bi oyuncu bulunmaması
-tolga ya güvenip yetersiz performans alması

Bu gibi etkenler kafasına takılıyo bence yönetimin sakho veya gil,remy kiralanır,eto alınır,sosanın bölgesinede kaliteli biri alınırsa taş gibi takım olur dört beş haftaya ligi teslim alırız.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Tolga

Artık bundan sonra kalan süre de kimler gelecek onu göreceğiz.

Ya herkesi tatmin edecek transferler gelecek ve mutlu olacağız ya da tam tersi olacak ve sezona güç kaybetmiş olarak başlayacağız.

Artık son 15 güne girdik...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan

Töre sosa ve gomez konusunda karaktersiz adamlar aldıkları için suçlu olduklarını düşünüyorum.
Babası oğlunun ne yapacagını kestiremezken başkan ne yapabilir.Ki bu adamlar bizi şampiyon yaptı kazan-kazan yani.Gitmek isteyen varsa ve bedelini getirebiliyorsa gider.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

7,5 Mılyon Euro PEŞİNNN....

Bu hafta içinde netleşecek hersey artık paramızda var... Hayırlı Olsun inş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Babası oğlunun ne yapacagını kestiremezken başkan ne yapabilir.Ki bu adamlar bizi şampiyon yaptı kazan-kazan yani.Gitmek isteyen varsa ve bedelini getirebiliyorsa gider.
O zaman biz karakterli oyuncu bakıyoruz demeyecek böyle yarı yolda bırakırlar seni. Hocanın söylemi var şampiyon olmuş bir takımın 4 5 oyuncusunu kaybettiği nerde görülmüş diye Barcelona dan örnek verdi demek istediğimiz nokta bu
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

SON DAKİKA
SOSA MİLAN DA.

Italyan yorumcular ve Milanlı taraftarlar ateş püskürüyor,
şu an gazetelerde vizyonundan,Sosanın yaşına ve verilen 7,5 milyon euronun eleştiri dozu çok yüksek

Buradan ağlaşan kırmızısiyahlılara bakınca satmakla karlı iş yapmış gibi duruyoruz

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

7,5 Mılyon Euro PEŞİNNN....

Bu hafta içinde netleşecek hersey artık paramızda var... Hayırlı Olsun inş.
Bu hafta omeru haricinde transfer olmaz. Yaz istersen bir yere :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı linux

şu an gazetelerde vizyonundan,Sosanın yaşına ve verilen 7,5 milyon euronun eleştiri dozu çok yüksek

Buradan ağlaşan kırmızısiyahlılara bakınca satmakla karlı iş yapmış gibi duruyoruz

saygılar

Abi sen buradakilerine bakma satılması çok iyi . Adam beşiktaşı kafasında bitirmiş. 

Transfer hakkında bilgi var mi abi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Net golcü değil. Sahaya hakimiyeti güzel ama son vuruşları sıkıntılı, işimize yarayacak forvet tipi değil

28 Maç -- 13 Gol -- 1 Asist.
CL: 6 Mac -- 3 Gol -- 1 Asist

Portekiz ligini bize endekslediğimizde 20-25 arası atacağını düşünoyorum.

Ama herseyden öncesi "Winner" mı ? Kaldırabilir mi Gomez gibi mi?????

Çevrimdışı Fatih_

Yönetim getir Benteketi, Hernanesi, Sakho yu sustur renklileri.
Biz iyi gün taraftarı değiliz, hangi şartlarda neleri zorladığınızı biliyoruz.
Atıyorum Benteke olmaz Balotelli olur en kötü ona da razıyız biz ne durum içerisinde savaş verdiğimizin bilincindeyiz.
Renklilerin kaderi bizim elimizde kurbanlık koyun gibi bizden fazla bizim transferleri takip ediyorlar.
Onların düştükleri durum bu iken bu ortam bize yakışmıyor.

Çevrimdışı 38life

saygılar

Haklılar. Yaşı itibariyle çok fazla verilen para.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

28 Maç -- 13 Gol -- 1 Asist.
CL: 6 Mac -- 3 Gol -- 1 Asist

Portekiz ligini bize endekslediğimizde 20-25 arası atacağını düşünoyorum.

Ama herseyden öncesi "Winner" mı ? Kaldırabilir mi Gomez gibi mi?????
Gomez kadar atacak adamı b takıma göndermez porto.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Gecen sezon iyi futbol oynadik ama iyi futbol oynayan her zaman sampiyon olamiyor, son 30 senede sampiyon olamadigimiz sezonlarin yarisindan cogunda en iyi futbolu biz oynamisizdir fakat kirilma anlarinda fisi cekemedigimiz icin sampiyon olamamisizdir, ustune mhk ve diger kurullari da eklemek lazim.
Gecen sezon hem iyi oynadik hem de cok kritik haftalarda cok onemli galibiyetler aldik. Benim olculerime gore hak etmedigimiz puanlari da topladik hatta ve hatta ismailin bombalari, tolganin sacmalamalari bile sampiyonlugumuza engel olamadi.
Bu ekstra puanlari kazandiranlarin basinda ise sosa geliyordu hemen aklima gelenler kayseri ve osmanlispor maclari. Gomezin de cok katkisi oldu ama gomez zaten isini yapti ve kendi standartinda oynadi. Gomez kendi assaydi ligde 35 gol atardi adam kendi standart futbolunda turbo rejime gecmeden golleri siraladi.
Sosanin katkisi inanilmazdi bu katkiyi verebilecek oyuncu bulmamiz ise bence bunsatten sonra zor. Belki daha iyi oyuncu aliriz ama nasil sosanin gecen seneki katkisinin bu senede verilecegini garanti edemiyorsak, alinacak yildiz futbolcunun da o sosa katkisini verebileceginin garantisi yok!(oha beynim yandi kendim anlamadim ne yazdigimi)
Belki sistemle oynamasi gerekebilir hocanin, demek istedigim.

Daha kompakt oynayan, daha sert duran, daha az gol yiyen, maci kilitleyip oyun degil puan odakli bir takim yaratilabilir.

Yonetime dusen bu camianin haklarini duzgun sekilde korumaktir, nasil 101. Yilda lucescu don kisot gibi tek basina savastiysa bugunku goruntu de senol gunes cok yalniz birakildigi goruntusudur. Kimsenin bu insani orada yalniz birakip iki patates uc domates ile yogurtlu iskender yapmasini beklemeye hakki yoktur. Yonetim gidip transferleri yapsin. ben zaten uc gun sonra kovulabilecek atanmis bir insanin transfer yapmasina, besiktasin milyonlarini harcamasina karsiyim. Bizim hesap sorabilecegimiz insanlar harcayabilir besiktasin parasini.

Etiketler: