Gecen sezon iyi futbol oynadik ama iyi futbol oynayan her zaman sampiyon olamiyor, son 30 senede sampiyon olamadigimiz sezonlarin yarisindan cogunda en iyi futbolu biz oynamisizdir fakat kirilma anlarinda fisi cekemedigimiz icin sampiyon olamamisizdir, ustune mhk ve diger kurullari da eklemek lazim.
Gecen sezon hem iyi oynadik hem de cok kritik haftalarda cok onemli galibiyetler aldik. Benim olculerime gore hak etmedigimiz puanlari da topladik hatta ve hatta ismailin bombalari, tolganin sacmalamalari bile sampiyonlugumuza engel olamadi.
Bu ekstra puanlari kazandiranlarin basinda ise sosa geliyordu hemen aklima gelenler kayseri ve osmanlispor maclari. Gomezin de cok katkisi oldu ama gomez zaten isini yapti ve kendi standartinda oynadi. Gomez kendi assaydi ligde 35 gol atardi adam kendi standart futbolunda turbo rejime gecmeden golleri siraladi.
Sosanin katkisi inanilmazdi bu katkiyi verebilecek oyuncu bulmamiz ise bence bunsatten sonra zor. Belki daha iyi oyuncu aliriz ama nasil sosanin gecen seneki katkisinin bu senede verilecegini garanti edemiyorsak, alinacak yildiz futbolcunun da o sosa katkisini verebileceginin garantisi yok!(oha beynim yandi kendim anlamadim ne yazdigimi)
Belki sistemle oynamasi gerekebilir hocanin, demek istedigim.
Daha kompakt oynayan, daha sert duran, daha az gol yiyen, maci kilitleyip oyun degil puan odakli bir takim yaratilabilir.
Yonetime dusen bu camianin haklarini duzgun sekilde korumaktir, nasil 101. Yilda lucescu don kisot gibi tek basina savastiysa bugunku goruntu de senol gunes cok yalniz birakildigi goruntusudur. Kimsenin bu insani orada yalniz birakip iki patates uc domates ile yogurtlu iskender yapmasini beklemeye hakki yoktur. Yonetim gidip transferleri yapsin. ben zaten uc gun sonra kovulabilecek atanmis bir insanin transfer yapmasina, besiktasin milyonlarini harcamasina karsiyim. Bizim hesap sorabilecegimiz insanlar harcayabilir besiktasin parasini.