2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383124 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Şenol Güneş'in şampiyon kadroyu tutması istemesi kadar normal bi durum yok.İşin ekonomisine bakmıyor.Takımı mükemmel hale getirdi ve elindekini korumak istiyor.Elindekileri kaybediyor ve yerine 2.5 aydır kimse alınmıyor.Savunma takviyesi istiyorum dedi.Devre arasında Marcelo getirildi-güzel bir hamleydi sene başında da istiyordu.Sonra bir menajer önerisi yüzünden Alexis geldi.Sonra Ersan satıldı zaten eminim kaşı çıkmıştır bu duruma.Stoper sayısı tekrar 3'e düştü ve sonra Rhodolfo'da sakatlandı...Kale durumuna girmiyorum.Orada benim de sitemim var umarım yakın zamanda çözülür.

Bu sene yine defans takviyesi gerekiyor tabi işin ekonomisine bakmadan Serdar'ı istiyor.Yanlış birşey yok bence.Gomez gitti alternatifler arandı Eren soruldu, fazla geldi ve bu ikisi de gsye gitti.Şimdi de Sosa gidiyor...Adam tepki koymasın mı?

Çevrimdışı atalay

Yalnız kimse mevcut yönetimi sportif anlamda akıl ve planlama konusunda aklamaya çalışmasın. Her zaman söylüyorum; kötünün iyisi olmak, sizi iyi yapmaz. Diğer mevzular da iyisi ve kötüsüyle tartışılır, eleştirilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu renklilerin Allah belasını versin, bu kadar (Küfür Yasak) karakter yoksunu insan olamaz ya.

Bosa dememişler " Düşmanın bile namuslusunu versin " diye.

Fikret orman istifa Tag'ı twitterde almış basını yürümüş  :s20: :s20: :s20:

Yardırın sizde arkadaşlar .Karsı atak.....
Boşverin, 2 gün sonra Hrasshoppers maçı arifesinde DickimiYeAziz diye bir tt açılır.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Üst yapı hocası altyapıdan sorumlu değildir. Futbol direktörlüğü gibi bir pozisyonu yok ise.. Ayrıca teknik direktör transfer konusunda oyuncu kumaşından anlamak zorunda değildir. Burada bir transfer aklı olur, genelde sportif direktör gibi. Onun dışında Hocanın istedikleri isimleri ve transfer konusunda yetersiz olduğunu daha önce sıklıkla belirtmiştim. [Bazen burada suya yazıyorum gibi geliyor]

Hoca gelmeden önce Çağrı da biz de Şenol hocanın transferde pek başarılı olmadığını uzun uzun konuşmuştuk. Suya yazmıyorsun insanlar çabuk unutuyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol Güneş'in şampiyon kadroyu tutması istemesi kadar normal bi durum yok.İşin ekonomisine bakmıyor.Takımı mükemmel hale getirdi ve elindekini korumak istiyor.Elindekileri kaybediyor ve yerine 2.5 aydır kimse alınmıyor.Savunma takviyesi istiyorum dedi.Devre arasında Marcelo getirildi-güzel bir hamleydi sene başında da istiyordu.Sonra bir menajer önerisi yüzünden Alexis geldi.Sonra Ersan satıldı zaten eminim kaşı çıkmıştır bu duruma.Stoper sayısı tekrar 3'e düştü ve sonra Rhodolfo'da sakatlandı...Kale durumuna girmiyorum.Orada benim de sitemim var umarım yakın zamanda çözülür.

Bu sene yine defans takviyesi gerekiyor tabi işin ekonomisine bakmadan Serdar'ı istiyor.Yanlış birşey yok bence.Gomez gitti alternatifler arandı Eren soruldu, fazla geldi ve bu ikisi de gsye gitti.Şimdi de Sosa gidiyor...Adam tepki koymasın mı?
Koymasın. Bir hoca işin ekonomik boyutunu göz ardı edemez. Gidip Sosa'nın yerine Mesut Özil'i istese tamam mı diyelim?

Çevrimdışı Bishamon

Gomez senin oyuncun değilken 'Biz Gomez'i bekliyoduk başkasına bakmadık'  diyen bir yöneticimiz var.Ve bunlar bir spor kulubü yönetiyor...

Çevrimdışı atalay

Güneş röportajda "Beşiktaşlı muhabirler ile menajerler ortak çalışıyor" demiş. Bu bilinmeyen bir şey değil de, yöneticiler bu konuda ne gibi yaptırımlar uyguluyor? Bu durumdan rahatsız olmasa dile getirmez. 

Çevrimdışı Bishamon

Koymasın. Bir hoca işin ekonomik boyutunu göz ardı edemez. Gidip Sosa'nın yerine Mesut Özil'i istese tamam mı diyelim?

Bu adam işin transfer boyutunu yönetmiyor Wenger gibi.Buralarda eksiğim var diyor aylardır ve takviye yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez senin oyuncun değilken 'Biz Gomez'i bekliyoduk başkasına bakmadık'  diyen bir yöneticimiz var.Ve bunlar bir spor kulubü yönetiyor...
Sanki eski sevgilisini bekliyor adam :) ben bazen Beşiktaş kulübünü yönettiklerinden haberleri olmadığını düşünüyorum yoksa şu açıklamanın elle tutulur tek yanı yok
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol hoca Nkolou yu red ettiğinde hoca istemiyorsa vardır bir sebebi diyenler şimdi serdar azizi istiyormuş ya afam diyorlar. Şimdi bu adama ne anlatabilirsin? Serdar azşz gelse ya hoca istedi aldık eleştirmeyin denir. Burası inanılmaz komik bir ortam farkına varan için :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bunları yazanların herşeyi yapan Fikret başkandır diye her yapılanı savunup, tabulaştırması ayrı komik kaçıyor. O yüzden çok dikkate almamak lazım. Onlara kalsa stadı bile başkan tek başına yaptı.
peki Başkan yapmağa karar vermese yıkın demese o stad yapılırmıydı.
Vehbi Koç u ele alalım koç grubunu yaratan kişi tek başınamı yaptı o imparatorluğu
yanında çalıştırdığı sorumluluk verdiği yüzlerce insan vardı ama evet Vehbi koç tek başına yaptı.
@Serhat Akkaya  işte sizin anlamadığınız bu sürünün başında bir lider vardır sürüyü otlağa götürür
ama o lider yanlış yürürse sürüyü uçurumada götürür sürü aynı sürü
burdada Beşiktaş camiasımı değişti bu güne kadar yapılmayan stad Fikret Orman başkanlığında
yapıldıysa evet o yapmış oluyor. Sen kabul etsende etmesende tarihede bu şekilde geçecek.

Çevrimdışı RevivaL

Sosa antrenmana çıkmamış. Menajeri bugün görüşecekti, anlaşma tamamlandı muhtemelen. 1-2 gün içerisinde de kendisi gider Milan'a

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosa antrenmana çıkmamış. Menajeri bugün görüşecekti, anlaşma tamamlandı muhtemelen. 1-2 gün içerisinde de kendisi gider Milan'a
Üzüldüm.hayırlısı olsun

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol hoca Nkolou yu red ettiğinde hoca istemiyorsa vardır bir sebebi diyenler şimdi serdar azizi istiyormuş ya afam diyorlar. Şimdi bu adama ne anlatabilirsin? Serdar azşz gelse ya hoca istedi aldık eleştirmeyin denir. Burası inanılmaz komik bir ortam farkına varan için :)
Hocanın Serdar Aziz'i istemesi değil sorun. Sorun onu ekonomik transfer olarak değerlendirmesi.

Çevrimdışı linux

İyi olmuş bu saaten sonra adamdan verim beklemek yanlış olur . Takımı kafasında bitirmiş.  Takıma önem verseydi kampa katılırdı. 

Çevrimdışı sametbagan

Erenke serdar azizi hatta ozani besiktasa transfer etmek isteyip ismaili takimda tutmak isteyen adam futboldan anlamiyordur. Senol hoca bence herzamanki gibi kendini iyi ifade edemedi. Bir kez daha tvye cikmasi lazim hoca zaten hizli konusuyor, konudan konuya geciyor, 1000tane farkli sey dusunuyor ayni anda. Sonra mp gitsin, diyor.
Celiski var mpye gitsin diyen adam ismailin arkasindan aglamaz ustune serdar azizi ve ereni istemez.
Ilginc...

Hoca bisiler anlatmak istedi ama kimse anlamadi bence cunku konunun genelini bilmiyoruz, yonetim ile hoca neker konusuyor bilmiyoruz.
Mp geçen sene oynamadı diye gitmeli diyor

İso için büyük ihtimal hem oynadı hem de yedek olur diye düşünmüştür

Gomez ve sosa için ise bence hoca kısmetsizliğimize kızıyor yönetime değil genel olarak

Transferdeki gecikme için de bence yönetime değil de uefa ya laf söylüyor trabzon gs de cezalı ama onlar oyuncu

alabiliyor biz alamıyoruz gibisinden

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hocanın Serdar Aziz'i istemesi değil sorun. Sorun onu ekonomik transfer olarak değerlendirmesi.

Gomezi 1000 euroya alan yönetimin serdarıda ucuza kapatacağını düşünmüş olamaz mı:)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Omeruo gelecek dendi hala gelmedi niye acaba :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

normal değilmi bu serdar azizi istediğin kadar isteme eleştir bunu defalarca eleştirdimde
eren derdiyokuda eleştirdim ama hoca istediği için alınsalardı ne sözümüz olacaktı hocayımı yerden yere vuracaktık
elbette kabul edecektik takımı yöneten hoca sonuçta ben şenol hoca transfer edilirkende transferler ve oyuncu seçimleri
konusunda kaygılarımı söylemiştim Şenol hocayı istemediğimide farklı nedenlerden dolayı açıkça belirtmişdim
ama burda ben istemedim diye kimseyede hocayı yerden yere vurma hakkı vereceğim anlamı çıkmaz
imzayı atmış Beşiktaşın hocası olmuş biri otomatik savunma kalkanları arasına girmiştir.
burdaki farkı hala anlayamadınız bizim kişisel düşüncemiz buranın dışındadır burada bizim kişisel olarak neye
inandığımız değil Beşiktaş değerleridir önemli olan. Beşiktaşda görmeye tahammülüm olmayan ismail pektemek ve tolga gibi
oyuncularada burda koruma kalkanı olmamız bu nedenle
Bu işin bir sınırı yok bu gün pektemeğe yapılana göz yumsan yarın oziyede kalkar biri yapar
bir başkası kalkar atibaya yapar. sevmediğine saldırıyı hoş görüyorsun yarın sevdiğine yapılanı hoş görebilecekmisin
biz hiç birini hoş görmüyoruz. @Serhat Akkaya

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hocanın Serdar Aziz'i istemesi de ekonomik transfer olarak değerlendirmesi de sorun.
Serdar Aziz'i istemesi (Türk kontenjanından dolayı) alt yapımızın ne kadar felaket durumda olduğunu ispatlayan bir durum . Forumda bile alt yapıdan az bir konuşacak olursak 'Borcumuz var zaten . Lüzumu yok şimdilik .Ver alt ligden bir takıma orada (hasbel kader) kendi kendine pişer' şeklinde komik  yüzeysel yorumlar yapılıyor. Halen alt yapıyı da içine alacak biçimde kurumsallaşmanın istikrarın en önemli anahtarı olduğunun farkında değiliz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomezi 1000 euroya alan yönetimin serdarıda ucuza kapatacağını düşünmüş olamaz mı:)
Olabilir de, satış fiyatını gördü sonuçta.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

normal değilmi bu serdar azizi istediğin kadar isteme eleştir bunu defalarca eleştirdimde
eren derdiyokuda eleştirdim ama hoca istediği için alınsalardı ne sözümüz olacaktı hocayımı yerden yere vuracaktık
elbette kabul edecektik takımı yöneten hoca sonuçta ben şenol hoca transfer edilirkende transferler ve oyuncu seçimleri
konusunda kaygılarımı söylemiştim Şenol hocayı istemediğimide farklı nedenlerden dolayı açıkça belirtmişdim
ama burda ben istemedim diye kimseyede hocayı yerden yere vurma hakkı vereceğim anlamı çıkmaz
imzayı atmış Beşiktaşın hocası olmuş biri otomatik savunma kalkanları arasına girmiştir.
burdaki farkı hala anlayamadınız bizim kişisel düşüncemiz buranın dışındadır burada bizim kişisel olarak neye
inandığımız değil Beşiktaş değerleridir önemli olan. Beşiktaşda görmeye tahammülüm olmayan ismail pektemek ve tolga gibi
oyuncularada burda koruma kalkanı olmamız bu nedenle
Bu işin bir sınırı yok bu gün pektemeğe yapılana göz yumsan yarın oziyede kalkar biri yapar
bir başkası kalkar atibaya yapar. sevmediğine saldırıyı hoş görüyorsun yarın sevdiğine yapılanı hoş görebilecekmisin
biz hiç birini hoş görmüyoruz. @Serhat Akkaya
Mantık açısından çok anlamsız bir yorum olmuş. Elle tutulur hiçbir yanı yok. Bir adam senin değerlerine uymuyorsa eleştirirsin bunun forma giyince değişmesi de mümkün olamaz. Bu adamlar bedavaya yapmıyorlar bu işi ve eleştiride doğasında var. Bile bile lades demek oluyor bu. Dick advocat gelse takımın başına onada destek çıkarız mantığı yanlış, senin görüşlerine göre Beşiktaş ın menfaatine uygun olan neyse o fikir imzayı atınca değişmez, o zaman sen taraftar olmaz biatçı olursun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mülkübey

Vay be yönetim bu transfer dönemi sıvadı resmen hala alınamayan serdar Aziz vb üzerinden hocaya vuruluyor yeter ki Başkan bu işi beceremedi denmesin . Şampiyon yapan Şenol hocadır şampiyon kadroyu tutamayan da yönetim. Herşeyi yapın da Şenol hocanın  hakkını yemeyin
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Necmi

bence hoca daha Beşiktaş gerçeklerini göremedi ucuz veya pahalı biz bursadan oyuncu alamayız
bunu idrak edemedi henüz. Geçen sene ozanı fener bizim verdiğimizden daha ucuza aldı
eren transferinede gelince biz gs nin aldığı parayada alamazdık çünkü ordada Beşiktaş düşmanı bir yapı mevcut
hocanın anlamadığı bu Beşiktaşın Türkiyede transfer yapabilmesi için sadece para yetmiyor
bunu idrak edecek önce ondan sonra oyuncu isteyecek iki oyuncu istiyor biri bursa diğeri kasımpaşada pehh.

Çevrimdışı Orhan

Şenol hoca ne kadar haklı olsa da YANLIŞ yapmıstır.
-Bugun ki ucu açık eleştirilerinin sonucunda #FikretOrmanİstifa tag i açılmıstır.Ve ciddi manada renkli desteğide bulmustur. Bunun sonucları olacaktır. Mesala transfer döneminde menejerler karsısında gardımızın düşürülmesini sağlar bu durum.Dünya alem öğrendi ki şenol hocayla başkan arasında transfer sorunu yada kavgası var.
-Biz alamadık gs aldı gibi bir söylemi oldu.Bu söz kime yarar yorum size ait.
-En önemlisi millet birbirine girmiş tweetr da forumda ve ligin başlamasına 5 gün var. Alınacak malubiyetler de taraftar-şenol hoca-yönetim üçgenini pek kestireyorum.
- Son olarak Gökhan dışında  Sosa ve Gomez konusunda yönetime haksızlık yapıldıgını düşünüyorum.

Etiketler: