Şenol hoca Nkolou yu red ettiğinde hoca istemiyorsa vardır bir sebebi diyenler şimdi serdar azizi istiyormuş ya afam diyorlar. Şimdi bu adama ne anlatabilirsin? Serdar azşz gelse ya hoca istedi aldık eleştirmeyin denir. Burası inanılmaz komik bir ortam farkına varan için 
normal değilmi bu serdar azizi istediğin kadar isteme eleştir bunu defalarca eleştirdimde
eren derdiyokuda eleştirdim ama hoca istediği için alınsalardı ne sözümüz olacaktı hocayımı yerden yere vuracaktık
elbette kabul edecektik takımı yöneten hoca sonuçta ben şenol hoca transfer edilirkende transferler ve oyuncu seçimleri
konusunda kaygılarımı söylemiştim Şenol hocayı istemediğimide farklı nedenlerden dolayı açıkça belirtmişdim
ama burda ben istemedim diye kimseyede hocayı yerden yere vurma hakkı vereceğim anlamı çıkmaz
imzayı atmış Beşiktaşın hocası olmuş biri otomatik savunma kalkanları arasına girmiştir.
burdaki farkı hala anlayamadınız bizim kişisel düşüncemiz buranın dışındadır burada bizim kişisel olarak neye
inandığımız değil Beşiktaş değerleridir önemli olan. Beşiktaşda görmeye tahammülüm olmayan ismail pektemek ve tolga gibi
oyuncularada burda koruma kalkanı olmamız bu nedenle
Bu işin bir sınırı yok bu gün pektemeğe yapılana göz yumsan yarın oziyede kalkar biri yapar
bir başkası kalkar atibaya yapar. sevmediğine saldırıyı hoş görüyorsun yarın sevdiğine yapılanı hoş görebilecekmisin
biz hiç birini hoş görmüyoruz.
@Serhat Akkaya