2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387455 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Yarın işe alırlarsa beni 2-3 günde yaparım transferleri. Başkanla konuşsana beni transfer komitesine alsın :)

transferleri 2-3 günde yapabildiğine göre ağzın iyi laf yapıyor demek ki kendin konuşabilirsin :)

Çevrimdışı Librarius

Bakın çok basit bir şey söyleyeceğim, Başkan'ın hep dile getirdiği bir söz biz sadece futbolcu almıyoruz karakterde alıyoruz diyor her ama her seferinde, demek ki bu 3 adamda karakter yokmuş ve alırken yanlış yapmış. Sırf bu bile çelişkinin kendisi.

Veya Sakho gibi dopingci birinin pesine dusmek? Celiski degil mi?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Mahmut

Her insan hata yapabilir başkanda transfer konusunda bu sene oldukça geç kaldı bunde herkes hem fikir zaten.

Tabi keyfinden geç kalmadı 2.5 milyon € gibi bir para ile 1 forvet 1 stoper 1 orta saha filan bitirmek için uğraşıyor.

Başkanın eleştiren adamlara demirören uzatmak istiyorum bi dal.

"Yeter Yıldırım demirören yeterrrrr"

Ben hemfikir değilim geç kaldıklarını düşünmüyorum geç kalmak grosskreutz transferi gibi olur. Her zaman da ısrarla söylüyorum, daha 15 gün var bu süreç bitsin ondan sonra transfer süreci değerlendirilir. Son günkü transfer hareketliliği herkesçe malum, normalin on katı transfer olur son gün hatta fm de bile o gün çok yavaş geçer. Pazarlık payı biter elinden çıkarmak isteyenler kelepir fiyatına bırakır, biz de ffp den dolayı kelepir fiyatına almak zorundayız bunu anlatmaya çalışıyorum. Risklidir çünkü son gün adam oyuncuyu bırakmazsa adamsız kalırsın ama bu tehlikeyi de alternatifi bol bir liste ile çok rahat bertaraf edebilirsin.
Taraftarı anlıyorum herkes bir an önce transfer gelsin, imza atsın kutlayalım falan istiyor ben de istiyorum ama daha iyisi için bence bir süre beklemek gerekebilir.

Çevrimdışı onurt

yaşı 40 üstüde olanların fikret orman sevgisini çok eleştirmeyin

biz Ahmet dursun seba gitsini de gördük

çıldırtbizi Demirören diyenleride

o yüzden bugünkü başkanı yedirmeme çabasındayız

en güzel yıllarımız gitti seba gitsinciler yüzünden.

40a gerek yok. 35 diyelim. :)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı legendmaster

Bakın çok basit bir şey söyleyeceğim, Başkan'ın hep dile getirdiği bir söz biz sadece futbolcu almıyoruz karakterde alıyoruz diyor her ama her seferinde, demek ki bu 3 adamda karakter yokmuş ve alırken yanlış yapmış. Sırf bu bile çelişkinin kendisi.
töreyi kiralamayacağız dedi 3 gün sonra kiralandı ben başkanın söylemlerine güvenmiyorum açıkçası

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Klasik sorunumuz iste bu. Elestiri yapmak bir kisiyi harcamak demek degildir. Baskanda ki artik gizlenemez ve zararli egoyu gormemek icin caba gerekir. Bu arada sahislari degil Besiktas'i yedirmemeye bakin. Besiktas'i hakedecek insanlari destekleyelim ama bunun disina tasani da elestirelim korkmadan. Fikret Orman elestirilemez degil, olmamali.
Mevcut kadro yapısıyla 3 sene sonra Başkan görevi bıraktığında elimizde 30 yaşında bir kadro (2 senede genç oyuncular dahil edilmezse) ve 2 trilyon civarında bir borç olacak. 2-3 şampiyonluk ve stat sonrasında kalan tablo için yeterli olacak mı benim endişelerim bu yönde. Sadece bugünü değil geleceği de ortaya koymalıyız eleştirirken. Başkan görevi bıraktığında bi sürü borç bırakıp, ya stat yaptı 2-3 kere de şampiyon olduk söylemi çok hafif kalacak. Başkandan beklediğimiz her alamda kurumsal bir yapılanma ama bugüne kadar bu olmadı, benim temel noktadaki en büyük eleştirim buna yoksa transfer yapılır yapılmaz o gelir bu gider bunlar çok büyük teferruatlar değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cagdas44

Twitterdaki tag a yazanlara alet olmayın, oldurmayın, yazanların içinde bizden çok sarışın var dikkat edelim alet olmayalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ozaman şöyle söyliyim. Bu forumda vakit geçirmek tartışmak güzel ama çok fazla vaktimi alıyor. Buyüzden dikkat ettiysen son zamanlarda az yazmaya başladım ve katılmadığım şeylere cevap vermeyi bıraktım. Çünkü aksi taktirde cevaba cevap geliyor sen de altta kalmak istemiyorsun cevap yazıyorsun ve saatlerin gidiyor. Buyüzden forumda geçirdiğim vakti azaltmak için. Mesajlara cevap yazmak yerine sadece kendi fikirlerimi yazmaya başladım son zamanlarda. Aksi taktirde gerçekten çok vaktimi alıyor. forum. Zaten baksana 1 yılda 5 bin mesaj yazmışım :D

Gönül ister ki daha fazla zaman ayırıp 10 bin tane yaz, seviyorum mesajlarını.  :ok:

Karşıt fikirler iyidir, olaylara farklı bakış açıları kazandırır.

Ben mesela yönetimi savunuyorum burada, ama art niyetli olduğunu düşünmediğim hiç bir eleştiriye de sert tepki göstermemeye çalışıyorum.

Birisi "Takım şampiyon olamazsa Yönetim gitsin﹗ etsin" ya da "Şenol Hoca böyle konuşamaz, istifa etsin" diyenlere tepki koyuyorum, bunu da herkes yapmalı bence.

Çevrimdışı mylife1903

Erenke serdar azizi hatta ozani besiktasa transfer etmek isteyip ismaili takimda tutmak isteyen adam futboldan anlamiyordur. Senol hoca bence herzamanki gibi kendini iyi ifade edemedi. Bir kez daha tvye cikmasi lazim hoca zaten hizli konusuyor, konudan konuya geciyor, 1000tane farkli sey dusunuyor ayni anda. Sonra mp gitsin, diyor.
Celiski var mpye gitsin diyen adam ismailin arkasindan aglamaz ustune serdar azizi ve ereni istemez.
Ilginc...

Hoca bisiler anlatmak istedi ama kimse anlamadi bence cunku konunun genelini bilmiyoruz, yonetim ile hoca neker konusuyor bilmiyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Veya Sakho gibi dopingci birinin pesine dusmek? Celiski degil mi?
doping demeyelim de yasaklı madde diyelim. yag yakıcı bir ilaçta çıkan yasaklı bir madde yüzünden ceza aldı. bir hata yapmış ya da yanlış yönlendirilmiş olabilir. nasıl bir özür diledi bilmiyorum.

daha demin yazmış oldugun gibi fikret orman eleştirilmez degil ancak eleştirmek için de zorlamayalım,dozunu ayarlayalım. daha gelip gelmeyecegi ya da göruşuldugu dahi belli olmayan bir futbolcu yuzunden vurmayalım.

Çevrimdışı 38life

Gönül ister ki daha fazla zaman ayırıp 10 bin tane yaz, seviyorum mesajlarını.  :ok:

Karşıt fikirler iyidir, olaylara farklı bakış açıları kazandırır.

Ben mesela yönetimi savunuyorum burada, ama art niyetli olduğunu düşünmediğim hiç bir eleştiriye de sert tepki göstermemeye çalışıyorum.

Birisi "Takım şampiyon olamazsa Yönetim gitsin﹗ etsin" ya da "Şenol Hoca böyle konuşamaz, istifa etsin" diyenlere tepki koyuyorum, bunu da herkes yapmalı bence.

Elbette öyle. Durumdan vazife çıkarmaya çalışanların Allah belasını verir umarım. Twitterdaki tag açık örnek.

Çevrimdışı D-MAN

sarılar kudurdu başkanı taşlıyolar YEDİRMEYİZ

Çevrimiçi Necmi

Abi sanirim asiri Firket Orman taraftari olmaniz okuduklarinizi anlamanizi engelliyor. Erdal Torunogullari kendi basina bunu yapti veya bulunmaz hint kumasidir demedim. Adam zaten butun krediyi baskana veriyordu. Fakat basinda ovulmeye baslayinca adamin kellesini aldi. Umut Guner ovulsun onunda kellesi alinacak. Peki onun adina hic bir degisim yoktuysa adam niye istifa etti? Burda sanirim "sikan" birisi varsa kusura bakma ama sensin Necmi abi.

Baskandaki egoyu goremiyorsan sende bu durumla malulsun demektir ki hemen sikiyorsun demene bakilirsa sende de var bu durum. Herhalde bunu ben yazsaydim moderasyon falan derdin. Once yasinin verdigi (vermemisse bile vermesi gereken olgunlugu) yansitman gerekir bence.
ben yorum yapmadımki sıkayım :alala:
sen hüküm veriyorsun bir hüküm verebilmek için önce kanıtların olması gerekir
ben Erdal beyle olanları bilmiyorum konuya vakıf değilim sen Başkan başını yedi diyorsun
benim bildiğim istifası kabul edilmedi Başkan biraz dinlensin dedi. Bu benim kitabımda
baş kopartmak olmuyor. sen ısrarla söylüyorsun transferden geçen sene sorumlu olduğunu
ama bende sana diyorumki geçen sene erdal bey transferden sorumlu yönetici değildi Dış ilişkilerden sorumluydu
başkan ne görev verdiyse gitti onu yaptı. Bu senede Dış ilişkilerden sorumlu yönetici
yani geçen senekiyle bu seneki durumuyla ilgili senin iddia ettiğin gibi bir değişiklik yok.
Görevi aşağıya indirilmedi Doğruları konuşalım diyorsan o zaman doğruları konuşacaksın.
olayı saptırırsan sıkmış olursun ben sana hakaret etmiyorum deliliyle senin söylediklerinin
yanlış olduğunu gösteriyorum. Doğruları konuşalım deyipte altına yanlış olan herşeyi dizersen
bu olmaz. o yazdığım kelimede sıktığım tek bir şeyi söyle bileyim. ben senin sıktığını kanıtlarıyla koydum ortaya
Benim savunduğumda Başkan değil Beşiktaşın menfaatleri bu menfaatleri Başkan sağlıyorsa sağladığı sürece alkışlarım
ben kör değilim.
Burda Başkanın yanlış bulduğum bir çok şeyini eleştirdim ama bu eleştiriler bir çok insanın aslında istediği
şekilde hakaret içermediği için pek makbul karşılanmıyor. Ne yapabilirim bu konuda
Ben yolda yaşadığı fırtınalarla değil kaptanın gemiyi limana yanaştırıp yanaştırmamasıyla ilgilenirim.
Bak Başkan ilk seçilmesinde ne dedi 3 yıl benden sportif başarı beklemeyin dedi
ilgilenecek batık bir kulüp var önceliğimiz davalar dedi
Sonuç davalık dosyalarımız bitirildi yeni sponsorluklarla olmayan gelir kalemlerimiz yaratıldı yürümeyen kulüp yürür
vaziyete geldi 3 Yıl bitti sportif başarı beklemedik bekleyecek duruma geldik şampiyonluk geldi doğrumu bu
stadı yapacağım dedi
Sonuç yeni stadımızda maçları oynuyoruz doğrumu bu
stada şampiyon takım sokacağım dedi
Sonuç şampiyonluk kupasını yeni stadımızda kaldırdık doğrumu bu
Peki verdiği sözleri tutan bir başkanın neresini eleştireyim ben kaptan gemiyi limana yanaştırmış
ben limandaki gemiye bakıyorum siz yolda yaşadığı fırtınalara bakıyorsunuz
Eleştir tabikide ama doğru eleştir.
Takım kayyumun kapısındaydı Başkan olduğunda dört yılmı oldu.
ben bu dört yılda 70-80 milyondan 450 milyona çıkmış bir takım bütçesi görüyorum buda
geçmişden bütün gelirlerimiz ipotekliyken yapılmış
yeni bir stad yapılmış görüyorum
şampiyon bir takım görüyorum
Geleceğe umutla bakan bir camia görüyorum
dört sene önce 50000 formayı başarı görürken şimdi 400000 forma sattığımızı görüyorum
dört sene önce forma sposoru bulamazken şimdi donumuza kadar sponsor aldığımızı görüyorum
geçmişte stad isim hakkını verdiğimiz paradan fazlasına şimdi kol sponsoru alıyoruz
Fikret Orman dört yıllık başkanlığı süresince başarılıdır. Başarılı olanda taktir edilir.
Not: Bu güne kadar bu forum yaklaşık iki yıldan fazladır aktif ve bu süre içinde bana laf söylediği için
bu forumda moderasyon alan bir tek kişi olduysa çıksın sana şunu söyledim ve bana moderasyon verdin diye
senin bana söylediğin sözden moderasyon verebileceğim suçlamanı kabul edeceğim
tıpkı başkanı kanıtsız itham ettiğin gibi bu mesajındada beni itham ediyorsun.
Kimseyi burda zorla tutmuyoruz sence bu şekilde davransam burda tek bir kişi mesaj yazarmı en basitinden sen
benim bu şekilde diktatörye yaptığıma inansan burda kalırmısın @Librarius
bana söylediğinden dolayı bir başka yönetici tarafından moderasyona alındıysa bunu bilemem
ben bu güne kadar böyle birşeye rastlamadım. Her moderasyona alınana neden alındı diye bakmam
ama kendim kendime yönelik bir durumdan kimseyi moderasyona almadım sadece küfür ve hakaret olursa
ben veya başkası kime yapıldığının önemi olmadan atılır. ama moderasyonluk bir olay bana yapıldıysa
moderasyon cezası verilmez. Bunu özellikle yapmam kimsenin burda benden çekinmesini sağlamak gibi bir ego içinde değilim

Çevrimdışı Orhan_

töreyi kiralamayacağız dedi 3 gün sonra kiralandı ben başkanın söylemlerine güvenmiyorum açıkçası

Satmak istediği için kiralamıyoruz dedi. Yoksa Töre'nin gideceği çok belliydi. O yüzden kiralamayacağız demesi bir transfer politikası olarak mantıklı bir söylemdi. Bu yüzden güvenmiyorsan bir kez daha düşün.

Çevrimdışı linux

şenol hocayı haklı bulanlar var ne diyim  :bawling:

Çevrimdışı cursedofdragon

haklı haksız bir olayda şenol hocanın konuşması üzerinden yönetime sallayan renklilerde var  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bakın burası Türkiye burada ilk önce marabalar atılır işten. Mevcut şartlarda olası bir başarısızlık durumunda ilk kellesii gidecek Şenol hoca ve adamın bir vizyonu var. Tüm bu koşulda sen gerekli imkanları gerekli zamanda sağlamazsan hocayı topun önüne koyarsın. Daha önce yazdım bu tarz tartışmalar dünyanın her yerinde kulübünde oluyor mühim olan bu süreci doğru yönetmek
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

sarılar kudurdu başkanı taşlıyolar YEDİRMEYİZ
Renklilerin şu anda gördüğü en büyük tehlike Fikret Ormanın başkanlığı
çünkü burda bir çok kardeşimizin görmediğini çok iyi yönetilen kulüp görüyorlar
bunuda bozmaya uğraşıyorlar. Geçen renkli forumunda okuduğum bir şeyi anlatayım
birisi sosanın gidiyor olmasından coşmuştu bir başkasının verdiği cevapta şuydu
gitse ne olur hepimiz biliyoruzki daha iyisi gelecek çünkü Beşiktaş doğru bir şekilde
yönetiliyor. Başlarında kulübün menfaatlerini düşünen ve doğru işler yapan bir Başkan var.

işde aslında işin özeti bu.

Çevrimdışı worns

bu arada hocanın altyapıdan gelen gençlere yönelik lafı çok kötü

adam yok diye onlarla çalışıyoruz ne demek hocam ya

altyapı hocasının neden isttifa ettiğini şimdi anlıyorum

Bence bu yanlış bir bakış açısı. Şenol Hoca'nın genç oyuncuları istediği düzeyinde %60'ında 70'inde görse bile öncelikli değerlendirdiğini ve çıkışlarında da ciddi rol oynadığını biliyoruz. Bursa ve Trabzon dönemlerine bakılabilir.

Sorun Şenol Hoca'da değil aslında profesyonel futbol için çok genç de sayılmayacak gençlerimizde ve altyapımızda bence. Geçen seneden beri kamplara götürülen, zaman zaman Türkiye Kupası maçlarında bile şans verilen gençler içinde değil Beşiktaş kadrosuna girmek ilerde Süper Lig'de oynayabilecek oyuncu bile yok nerdeyse. Forma yarışına girecek düzeyin çok gerisindeler. Çoğunda temel futbol bilgisi sorunları var. Mevkileri, rolleri bile belli değil. Hocanın bunu kastettiğini düşünüyorum.

Bu sorunla ilgili takdir edersiniz ki son suçlanacak kişi Şenol Güneş'tir.

Çevrimdışı ekrembaser

Ben kendimdeyim, hayrola? Yorum senin icin degil boyle yoruma atlaman cok anlamli. Aslinda cok guzel bir soz var ama buradaki nezih insanlara ayip olur.  :D

Çok mu komik olduğunu düşünüyosun senin gibi kaos zamanları çıkıp elinde delil ya da kanıt olmayıp insanları itham eden adamlara da güzel sözler var ama burada ki düzgün insanlara ayıp olur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Renklilerin şu anda gördüğü en büyük tehlike Fikret Ormanın başkanlığı
çünkü burda bir çok kardeşimizin görmediğini çok iyi yönetilen kulüp görüyorlar
bunuda bozmaya uğraşıyorlar. Geçen renkli forumunda okuduğum bir şeyi anlatayım
birisi sosanın gidiyor olmasından coşmuştu bir başkasının verdiği cevapta şuydu
gitse ne olur hepimiz biliyoruzki daha iyisi gelecek çünkü Beşiktaş doğru bir şekilde
yönetiliyor. Başlarında kulübün menfaatlerini düşünen ve doğru işler yapan bir Başkan var.

işde aslında işin özeti bu.
Daha iyisi gelmediğinde dayanak noktamız ne olacak?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu renklilerin Allah belasını versin, bu kadar karakter yoksunu insan olamaz ya.

Bosa dememişler " Düşmanın bile namuslusunu versin " diye.

Fikret orman istifa Tag'ı twitterde almış basını yürümüş  :s20: :s20: :s20:

Yardırın sizde arkadaşlar .Karsı atak.....
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 18:26:38 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı atalay

Üst yapı hocası altyapıdan sorumlu değildir. Futbol direktörlüğü gibi bir pozisyonu yok ise.. Ayrıca teknik direktör transfer konusunda oyuncu kumaşından anlamak zorunda değildir. Burada bir transfer aklı olur, genelde sportif direktör gibi. Onun dışında Hocanın istedikleri isimleri ve transfer konusunda yetersiz olduğunu daha önce sıklıkla belirtmiştim. [Bazen burada suya yazıyorum gibi geliyor]

Çevrimdışı tuncaboylu

ben yorum yapmadımki sıkayım :alala:
sen hüküm veriyorsun bir hüküm verebilmek için önce kanıtların olması gerekir
ben Erdal beyle olanları bilmiyorum konuya vakıf değilim sen Başkan başını yedi diyorsun
benim bildiğim istifası kabul edilmedi Başkan biraz dinlensin dedi. Bu benim kitabımda
baş kopartmak olmuyor. sen ısrarla söylüyorsun transferden geçen sene sorumlu olduğunu
ama bende sana diyorumki geçen sene erdal bey transferden sorumlu yönetici değildi Dış ilişkilerden sorumluydu
başkan ne görev verdiyse gitti onu yaptı. Bu senede Dış ilişkilerden sorumlu yönetici
yani geçen senekiyle bu seneki durumuyla ilgili senin iddia ettiğin gibi bir değişiklik yok.
Görevi aşağıya indirilmedi Doğruları konuşalım diyorsan o zaman doğruları konuşacaksın.
olayı saptırırsan sıkmış olursun ben sana hakaret etmiyorum deliliyle senin söylediklerinin
yanlış olduğunu gösteriyorum. Doğruları konuşalım deyipte altına yanlış olan herşeyi dizersen
bu olmaz. o yazdığım kelimede sıktığım tek bir şeyi söyle bileyim. ben senin sıktığını kanıtlarıyla koydum ortaya
Benim savunduğumda Başkan değil Beşiktaşın menfaatleri bu menfaatleri Başkan sağlıyorsa sağladığı sürece alkışlarım
ben kör değilim.
Burda Başkanın yanlış bulduğum bir çok şeyini eleştirdim ama bu eleştiriler bir çok insanın aslında istediği
şekilde hakaret içermediği için pek makbul karşılanmıyor. Ne yapabilirim bu konuda
Ben yolda yaşadığı fırtınalarla değil kaptanın gemiyi limana yanaştırıp yanaştırmamasıyla ilgilenirim.
Bak Başkan ilk seçilmesinde ne dedi 3 yıl benden sportif başarı beklemeyin dedi
ilgilenecek batık bir kulüp var önceliğimiz davalar dedi
Sonuç davalık dosyalarımız bitirildi yeni sponsorluklarla olmayan gelir kalemlerimiz yaratıldı yürümeyen kulüp yürür
vaziyete geldi 3 Yıl bitti sportif başarı beklemedik bekleyecek duruma geldik şampiyonluk geldi doğrumu bu
stadı yapacağım dedi
Sonuç yeni stadımızda maçları oynuyoruz doğrumu bu
stada şampiyon takım sokacağım dedi
Sonuç şampiyonluk kupasını yeni stadımızda kaldırdık doğrumu bu
Peki verdiği sözleri tutan bir başkanın neresini eleştireyim ben kaptan gemiyi limana yanaştırmış
ben limandaki gemiye bakıyorum siz yolda yaşadığı fırtınalara bakıyorsunuz
Eleştir tabikide ama doğru eleştir.
Takım kayyumun kapısındaydı Başkan olduğunda dört yılmı oldu.
ben bu dört yılda 70-80 milyondan 450 milyona çıkmış bir takım bütçesi görüyorum buda
geçmişden bütün gelirlerimiz ipotekliyken yapılmış
yeni bir stad yapılmış görüyorum
şampiyon bir takım görüyorum
Geleceğe umutla bakan bir camia görüyorum
dört sene önce 50000 formayı başarı görürken şimdi 400000 forma sattığımızı görüyorum
dört sene önce forma sposoru bulamazken şimdi donumuza kadar sponsor aldığımızı görüyorum
geçmişte stad isim hakkını verdiğimiz paradan fazlasına şimdi kol sponsoru alıyoruz
Fikret Orman dört yıllık başkanlığı süresince başarılıdır. Başarılı olanda taktir edilir.
Not: Bu güne kadar bu forum yaklaşık iki yıldan fazladır aktif ve bu süre içinde bana laf söylediği için
bu forumda moderasyon alan bir tek kişi olduysa çıksın sana şunu söyledim ve bana moderasyon verdin diye
senin bana söylediğin sözden moderasyon verebileceğim suçlamanı kabul edeceğim
tıpkı başkanı kanıtsız itham ettiğin gibi bu mesajındada beni itham ediyorsun.
Kimseyi burda zorla tutmuyoruz sence bu şekilde davransam burda tek bir kişi mesaj yazarmı en basitinden sen
benim bu şekilde diktatörye yaptığıma inansan burda kalırmısın @Librarius
bana söylediğinden dolayı bir başka yönetici tarafından moderasyona alındıysa bunu bilemem
ben bu güne kadar böyle birşeye rastlamadım. Her moderasyona alınana neden alındı diye bakmam
ama kendim kendime yönelik bir durumdan kimseyi moderasyona almadım sadece küfür ve hakaret olursa
ben veya başkası kime yapıldığının önemi olmadan atılır. ama moderasyonluk bir olay bana yapıldıysa
moderasyon cezası verilmez. Bunu özellikle yapmam kimsenin burda benden çekinmesini sağlamak gibi bir ego içinde değilim
Daha net anlatılamazdı bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Şenol hoca açıklamalarında kısmen haklı eksik olan bölgelere takviye yapılıp kampa yetişmesini istiyordu kalede olduğu gibi stoperide bitirselerdi hem hazırlık kampında ideal stoper tandemi oluşur hemde sosa gomez gibi beklenmeyen kayıplarda sadece bu mevkilere oyuncu almak için uğraşırdık. Hocanın eleştirisi plansızlık üzerine biraz sezon bitmeden çekmecede sözleşmeler var giden gitsin daha iyisini alırız diye hava atarken bugünleri öngöreceklerdi.

Eldeki tek plan töreden gelen bonservis olmamalı ffp kuralını hepimiz biliyoruz o zaman avrupa şampiyonası oynayan q7 var elinde onu pazarlayıp satma yoluna gidilebilirdi. Şimdi elimizde para var ama zaman yok umarım görüşülüp imza aşamasına getirilen nakit olmadığı için bekletilen oyuncular vardır imzalar atılır eksik bölgeler tamamlanır.

Hocanında hatası var tolga takıntısı başını yiyecek bu gidişle,necipten stoper olmayacağınıda görmesi lazım artık,yönetim öyle yada böyle kısıtlı imkanla barcelonadan sol bek almış sen macera arıyosun koyacaksın oynayacak o zaman kupayı al yine açıklamalarını yap transferler yapılmadı diye eksik kadroyla çıkıp yönetime mesaj vermek gs yi sevindirdi anca gereksiz işler bunlar.
BeŞiKtAşK

Etiketler: