Abi sanirim asiri Firket Orman taraftari olmaniz okuduklarinizi anlamanizi engelliyor. Erdal Torunogullari kendi basina bunu yapti veya bulunmaz hint kumasidir demedim. Adam zaten butun krediyi baskana veriyordu. Fakat basinda ovulmeye baslayinca adamin kellesini aldi. Umut Guner ovulsun onunda kellesi alinacak. Peki onun adina hic bir degisim yoktuysa adam niye istifa etti? Burda sanirim "sikan" birisi varsa kusura bakma ama sensin Necmi abi.
Baskandaki egoyu goremiyorsan sende bu durumla malulsun demektir ki hemen sikiyorsun demene bakilirsa sende de var bu durum. Herhalde bunu ben yazsaydim moderasyon falan derdin. Once yasinin verdigi (vermemisse bile vermesi gereken olgunlugu) yansitman gerekir bence.
ben yorum yapmadımki sıkayım

sen hüküm veriyorsun bir hüküm verebilmek için önce kanıtların olması gerekir
ben Erdal beyle olanları bilmiyorum konuya vakıf değilim sen Başkan başını yedi diyorsun
benim bildiğim istifası kabul edilmedi Başkan biraz dinlensin dedi. Bu benim kitabımda
baş kopartmak olmuyor. sen ısrarla söylüyorsun transferden geçen sene sorumlu olduğunu
ama bende sana diyorumki geçen sene erdal bey transferden sorumlu yönetici değildi Dış ilişkilerden sorumluydu
başkan ne görev verdiyse gitti onu yaptı. Bu senede Dış ilişkilerden sorumlu yönetici
yani geçen senekiyle bu seneki durumuyla ilgili senin iddia ettiğin gibi bir değişiklik yok.
Görevi aşağıya indirilmedi Doğruları konuşalım diyorsan o zaman doğruları konuşacaksın.
olayı saptırırsan sıkmış olursun ben sana hakaret etmiyorum deliliyle senin söylediklerinin
yanlış olduğunu gösteriyorum. Doğruları konuşalım deyipte altına yanlış olan herşeyi dizersen
bu olmaz. o yazdığım kelimede sıktığım tek bir şeyi söyle bileyim. ben senin sıktığını kanıtlarıyla koydum ortaya
Benim savunduğumda Başkan değil Beşiktaşın menfaatleri bu menfaatleri Başkan sağlıyorsa sağladığı sürece alkışlarım
ben kör değilim.
Burda Başkanın yanlış bulduğum bir çok şeyini eleştirdim ama bu eleştiriler bir çok insanın aslında istediği
şekilde hakaret içermediği için pek makbul karşılanmıyor. Ne yapabilirim bu konuda
Ben yolda yaşadığı fırtınalarla değil kaptanın gemiyi limana yanaştırıp yanaştırmamasıyla ilgilenirim.
Bak Başkan ilk seçilmesinde ne dedi 3 yıl benden sportif başarı beklemeyin dedi
ilgilenecek batık bir kulüp var önceliğimiz davalar dedi
Sonuç davalık dosyalarımız bitirildi yeni sponsorluklarla olmayan gelir kalemlerimiz yaratıldı yürümeyen kulüp yürür
vaziyete geldi 3 Yıl bitti sportif başarı beklemedik bekleyecek duruma geldik şampiyonluk geldi doğrumu bu
stadı yapacağım dedi
Sonuç yeni stadımızda maçları oynuyoruz doğrumu bu
stada şampiyon takım sokacağım dedi
Sonuç şampiyonluk kupasını yeni stadımızda kaldırdık doğrumu bu
Peki verdiği sözleri tutan bir başkanın neresini eleştireyim ben kaptan gemiyi limana yanaştırmış
ben limandaki gemiye bakıyorum siz yolda yaşadığı fırtınalara bakıyorsunuz
Eleştir tabikide ama doğru eleştir.
Takım kayyumun kapısındaydı Başkan olduğunda dört yılmı oldu.
ben bu dört yılda 70-80 milyondan 450 milyona çıkmış bir takım bütçesi görüyorum buda
geçmişden bütün gelirlerimiz ipotekliyken yapılmış
yeni bir stad yapılmış görüyorum
şampiyon bir takım görüyorum
Geleceğe umutla bakan bir camia görüyorum
dört sene önce 50000 formayı başarı görürken şimdi 400000 forma sattığımızı görüyorum
dört sene önce forma sposoru bulamazken şimdi donumuza kadar sponsor aldığımızı görüyorum
geçmişte stad isim hakkını verdiğimiz paradan fazlasına şimdi kol sponsoru alıyoruz
Fikret Orman dört yıllık başkanlığı süresince başarılıdır. Başarılı olanda taktir edilir.
Not: Bu güne kadar bu forum yaklaşık iki yıldan fazladır aktif ve bu süre içinde bana laf söylediği için
bu forumda moderasyon alan bir tek kişi olduysa çıksın sana şunu söyledim ve bana moderasyon verdin diye
senin bana söylediğin sözden moderasyon verebileceğim suçlamanı kabul edeceğim
tıpkı başkanı kanıtsız itham ettiğin gibi bu mesajındada beni itham ediyorsun.
Kimseyi burda zorla tutmuyoruz sence bu şekilde davransam burda tek bir kişi mesaj yazarmı en basitinden sen
benim bu şekilde diktatörye yaptığıma inansan burda kalırmısın
@Librariusbana söylediğinden dolayı bir başka yönetici tarafından moderasyona alındıysa bunu bilemem
ben bu güne kadar böyle birşeye rastlamadım. Her moderasyona alınana neden alındı diye bakmam
ama kendim kendime yönelik bir durumdan kimseyi moderasyona almadım sadece küfür ve hakaret olursa
ben veya başkası kime yapıldığının önemi olmadan atılır. ama moderasyonluk bir olay bana yapıldıysa
moderasyon cezası verilmez. Bunu özellikle yapmam kimsenin burda benden çekinmesini sağlamak gibi bir ego içinde değilim