2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366238 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı linux

Tolga Zengin, yeni sezon çalışmalarının başladığı 8 Temmuz'dan bu yana çok sayıda antrenman kaçırıp yalnızca 1 hazırlık maçında oynamış olmasına karşın dünkü kritik maçta sahaya çıktı.

Hazırlık sürecinde Denys Boyko ve Fabricio'nun gerisinde kalmış gözüken Tolga Zengin, henüz hazır olmamasına rağmen teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine duyduğu güvenle derbide formayı giydi.

Tolgayı eleştiremezsin :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Ve giderek artıyor. Fikret Orman borcu kapatıcam diye yola çıkıp tek bir aşama kaybetmedi borcun azalmasına yönelik. Maalesef acı ama gerçek bu. Borcun azaltılmasına yönelik daha net politikalar beklerdim herşeyi stat ve sonrasına bağladık. Önümüzdeki dönemdeki(10 sene) gelirler stat borcuna ancak kapatmaya yeter sonrası muamma
Bu borç kapanmaz aşağıyada inmesi pek mümkün gözükmüyor.devletin yardım etmesi lazım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu borç kapanmaz aşağıyada inmesi pek mümkün gözükmüyor.devletin yardım etmesi lazım

Artıya geçemiyoruz ki kapatalım. Mevcut yapıyla bu mümkün değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brci

İdmanda olması kadar doğal bir durum yok nerde olacaktı :)

ne biliyim satıldıysa adam gider ev mev bakar vedalaşır diye düşünüyorum anlaştıysa oynamayacağı takımın taktiğine neden adapte olmaya çalışsın ?

Çevrimdışı brkntcnr

ne biliyim satıldıysa adam gider ev mev bakar vedalaşır diye düşünüyorum anlaştıysa oynamayacağı takımın taktiğine neden adapte olmaya çalışsın ?
Bence Sosa' nın affedilmesi de idmanlara çıkması da kulüp tarafından Milan fiyatı arttırsın diye bir stratejiydi. Şuan da o uygulanıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

31 Mart 2012 tarihi itibariyle birikmiş zararın 499 milyon 748 bin 298 lira olduğunu vurgulayan Hacıgüzeller, ''Net bilanço borç toplamı 31 Mart 2012 itibariyle 580 milyon 994 bin 498 liradır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

31 Mart 2012 tarihi itibariyle birikmiş zararın 499 milyon 748 bin 298 lira olduğunu vurgulayan Hacıgüzeller, ''Net bilanço borç toplamı 31 Mart 2012 itibariyle 580 milyon 994 bin 498 liradır.
Artışa göre borç faizlerini, dolar kurunu ve stadı göz önüne alırsak bence daha doğru bir değerlendirme olur. Yine de çok büyük bir artış var.

Çevrimdışı ekrembaser

Demirören mi gelsin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dolar kuru aynı dönemde 1.7 kat artarken borç 3 katına çıkmış. Stat yapımı bitince o finansman bilançoda gözükmeyecek bilgisi ne kadar gerçek?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Dolar kuru aynı dönemde 1.7 kat artarken borç 3 katına çıkmış. Stat yapımı bitince o finansman bilançoda gözükmeyecek bilgisi ne kadar gerçek?
Parametrelerin tamamen yanlış 1,7 olan bişeyin 3 olmasıyla 500 milyon olan bişeyin 1500 olması aynı şey değil algı yapıyosun

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı cagdas44

Artan borç üzerine hiç bir şey konmasa sadece o gün için 1,7 kat kur farkından ve ederi bilinmeyen oranda da faizden artmaz mı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Parametrelerin tamamen yanlış 1,7 olan bişeyin 3 olmasıyla 500 milyon olan bişeyin 1500 olması aynı şey değil algı yapıyosun
Yanlış olan ne. Anlat düzelteyim
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artan borç üzerine hiç bir şey konmasa sadece o gün için 1,7 kat kur farkından ve ederi bilinmeyen oranda da faizden artmaz mı?
Kur üzerinden hesap yapanlar için yazdım onu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Sosa gittiğine göre bakalım yerine kimi alacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Sosa satıldı haberleri dönüyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı klubnika01

Sosa gitti :bawling: :bawling:
en hayırlısı oldu bence 2 sene içinde sadece geçen sene 2.yarı tam kapasite oynadı.bu sene yine ilk geldiği sene gibi katkı vercekti muhtemelen.isteksizdi çünkü oynamak için.31 yaşında 7.5 milyon çok iyi para.6 milyon peşin 1.5 ocak ayına kadar ödenecekmiş.artık tek yapılması gereken paraya kıyıp transfer yapmak

Çevrimiçi ugurkartalizma

Herşeyin iyi olma ihtimali herşeyin kötü olma ihtimalinden daha yüksek görünüyor, öyle umut ediyorum
Forum yangın yeri olmuş şu anda ama bir haftaya ben de tam tersi olacağını hissediyorum

Çevrimdışı ekrembaser

Yanlış olan ne. Anlat düzelteyim
Faiz borcu ne kadar artmış ona bakacaksın önce faiz borcu borcu bu kadar kabartan olay öncelikle alacaklar faizden düşer faizi sıfırlamadığın sürece faiz ödenmeye devam eder yani dolar şu kadardı borç bu kadardı parametler bu nedenle geçersiz

Çevrimdışı linux

SON DAKİKA | Beşiktaşlı Jose Sosa, 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Milan'a transfer oldu. (A Spor)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Faiz borcu ne kadar artmış ona bakacaksın önce faiz borcu borcu bu kadar kabartan olay öncelikle alacaklar faizden düşer faizi sıfırlamadığın sürece faiz ödenmeye devam eder yani dolar şu kadardı borç bu kadardı parametler bu nedenle geçersiz
Bunun farkındayım. Ben de yönetim faizi azaltmak için ne gibi projeler yapmış. Ne kadarını azaltmış arttırmış bunu soruyorum. Bu dönemde iki üç kez yapılan sermaye artırımını katmadım bile
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bazı insanları anlamıyorum Demirörenle  kıyaslamak nedir bir mukayese yapılacaksa iyiyle yapılır önümüzdeki senelerde borç aşağıya inmeye başlamazsa ciddi sıkıntı vardır.

Çevrimdışı Savaş

Ligde gecen sezon;

Gomez : 25 gol 5 asist
Sosa : 6 gol 12 asist

Totalde 31 gol 17 asist. 48 gole doğrudan katkı..

Bu iki adam an itibariyle yok. Allah yardımcımız olsun..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Hayırlı olsun hemen önümüze bakmalıyız..
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
stoper almasak paranın hepsini ne varsa forvete yatırıp verim alabilirsek şampiyonuz..
şampiyonlar liginde hemen elenip gelelim ligde Allah ne verdiyse idare ederiz..
stoperden falan vazgeçtim
tolgay kendine gelsin
arasa biraz gaz veririz
olcay ozie quaresma cenk zaten bizim kendi canımız kanımız onlar da inansınlar
marcelo tosiç adriano necip omeuro beck atiba sonra rodolpho yetişir defans hattını kotarırız..
Ligde kim şampiyon gerçek kupayı kim alacakmış gösteririz ozaman..
Ama düşeş leblebici bulmazsak olmaz..

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA | Beşiktaşlı Jose Sosa, 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Milan'a transfer oldu. (A Spor)

yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu.

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Etiketler: