2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359322 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Passolig hususunda kaç kişi hakem heyeti ve tüketici mahkemelerine bireysel başvuru yaptı. Decoder iptali, TFF ve malum banka ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Güçlü bir sivil toplum anlayışı olmazsa yayıncı kuruluşundan, kulübüne kadar herkes sizi ... Hakkınızı arayın, kulübünüz de olsa duygusal bakmayın! Ayrıca madem passolig işleyişi bu ve kulüp destekçisi o halde 20 milyonluk güvenlik sisteminin mantığı ne?
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 21:17:14 atalay ]

Çevrimiçi sozkul

32 bin kombine var ve bunların sanırım 20 bini cezalı olduğu için koltuğu kulüp satacak
bu fiyatlarla boşluklar kalabilir. Çok bilet olduğu için bu fiyatlar düşük tutulmuştur emin olun daha sonra bu fiyatlar yükselecektir
bu fiyat fenerin uefa biletlerinden pahalı. Gözümüz aydın en pahalı bileti satan stad olduk :bandit:

Fikret Orman hata yapıyor, stad yapımında çok çile çektiği için stadı altın değerinde görüyor, kombine devrini yasaklaması kabul edilir birşey değil, passo çilesinin tek avantajı oydu, arkadaşımla yanyana pahalı yerden kombine almışım, ve o gelemediğinde bir yakınımla maçı seyredemeyeceğim.
Ne üçlü bilete karşı çıktım, ne CL biletlerini kombinelilere indirimli satsalar ona da bu kadar kızmam.
Seneyede kombine filan almam, kaç satacaklar şimdiden merak ediyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Boyko'ya 5 milyon € versinler milosevic'i 1.7 milyon € satalım.

Free Omuerou kiralarız.

Kompany'i satın alma opsiyonlu kiralarız.

Rhodolfo,marcelo,omerou,kompany,tosic olur.

Sosa takımda kalmış olur.
Abi Sosa gitti bile galiba. Herkes gittiğini yazıyor Twitter da. Hatta 6 milyon peşin 6 ay sonra 1,5 milyon falan diyorlar.

Çevrimdışı sallapati

Whoscored.com a göre Sosa daha iyi görünüyor. Ekli dosyalarda görebilirsiniz.
Whoscored.com kimin sitesi biliyorsunuz degil mi.. Antalyanin fanatik fenerli baskaninin sitesi.. Hani Besiktas a ve Fikret Orman a posta koymaya calisan fb kongre uyesi baskan... Besiktasli olarak Bu tip sitelere hit kazandirmayin...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Porto'da savunma oyuncusu Martins Indi, Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmedi ve Porto B takımına gönderildi.

GEL-SİN.

Çevrimdışı Fatih_

Her aldığımız yabancı futbolcu için Tff ye para ödüyorduk 14 yabancıda baya baya iyi bir rakam yapıyordu o kalktı mı.

Çevrimdışı linux

Porto'da savunma oyuncusu Martins Indi, Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmedi ve Porto B takımına gönderildi.

GEL-SİN.

Abubakar da dahil değil :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

GEL-SİN.
Aboubakar için o kadar gitmişken Martins İndi' yi de sorsak ya keşke. İkisini kiralasak, Sosa ve giderse Boyko' dan kalan parayla da orta sahayı halledelim mis gibi operasyon olur.

Çevrimdışı atalay

Whoscored ve türevi siteleri, oyunun iç dinamiğini bilenler referans alsın. X bir oyuncu maç başına 70 kez topla buluşunca total rating yedinin altına düşmüyor zaten. Ayrıca istatistikler oyuncuyu tek başına anlatmaz. Oyun kurgusu, şablonu ve bilumum şeye göre o rakamlar aldatıcı olur. Naçizane tavsiyedir.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 20:33:53 atalay ]

Çevrimdışı brkntcnr

Abubakar da dahil değil :bandit:
İkisi birden kiralık, kalan para da orta saha transferine. Fikret Orman' ın heykeli dikilir heykeli  :lol: :lol:

Çevrimdışı Kalyoncu

GEL-SİN.
Gelirmi bilmiyorum ama yararlı olur tam aradığımız sol stopere güzel olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hamahakki

Çıkan haberler doğru diyelim boyko+sosa parasına gignac+junuzoviç yapabilir miyiz?paramız yeter mi acaba?benim hatırladığım tigres 10 m euro civarı mal etmişti

Çevrimdışı Fatih_

Joel Campbel bu sene hiç yazılmadı geçen sene çok adı geçiyordu.

Çevrimdışı brkntcnr

Gelirmi bilmiyorum ama yararlı olur tam aradığımız sol stopere güzel olur

Bence de çok iyi transfer olur abi Ali Naibi' nin Porto' yla Aboubakar için görüşmeye gittiği söyleniyordu. Giderken Martins İndi' yi sorsa fena olmaz ya.

Çevrimdışı brci

sosa idman da yemin ederim duygularımızla oynanıyor bu sene  :s20:

Çevrimdışı Kalyoncu

sosa idman da yemin ederim duygularımızla oynanıyor bu sene  :s20:
İdmanda olması kadar doğal bir durum yok nerde olacaktı :)

Çevrimdışı RevivaL

Herşeyin iyi olma ihtimali herşeyin kötü olma ihtimalinden daha yüksek görünüyor, öyle umut ediyorum

Çevrimdışı Savaş

Martins indi olayını yönetimin kulağına çalsa bi arkadaş şurdan. Yoklasak bi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı linux

İkisi birden kiralık, kalan para da orta saha transferine. Fikret Orman' ın heykeli dikilir heykeli  :lol: :lol:

Burada herkes fikret orman i eleştiriyor ama . Başkana güveniyorum . Yine gizli bir transfer felan olabilir  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Beşiktaşın toplam borcu 1 milyar 479 milyon 635 bin 182 lira olarak açıklandı.
Alacaklar ise 217 milyon 42 bin 679 lira

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Borç alacak farkını çıkardıktan sonra 382 milyon euro net borcumuz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Herşeyin iyi olma ihtimali herşeyin kötü olma ihtimalinden daha yüksek görünüyor, öyle umut ediyorum
Ben optimist bir insanım ama kötü olacağını hissediyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga Zengin, yeni sezon çalışmalarının başladığı 8 Temmuz'dan bu yana çok sayıda antrenman kaçırıp yalnızca 1 hazırlık maçında oynamış olmasına karşın dünkü kritik maçta sahaya çıktı.

Hazırlık sürecinde Denys Boyko ve Fabricio'nun gerisinde kalmış gözüken Tolga Zengin, henüz hazır olmamasına rağmen teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine duyduğu güvenle derbide formayı giydi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Borç alacak farkını çıkardıktan sonra 382 milyon euro net borcumuz.

Ve giderek artıyor. Fikret Orman borcu kapatıcam diye yola çıkıp tek bir aşama kaybetmedi borcun azalmasına yönelik. Maalesef acı ama gerçek bu. Borcun azaltılmasına yönelik daha net politikalar beklerdim herşeyi stat ve sonrasına bağladık. Önümüzdeki dönemdeki(10 sene) gelirler stat borcuna ancak kapatmaya yeter sonrası muamma
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Bugünün dolar kuruna göre yaklaşık 502 milyon dolar. Alacaklar düşüldüğünde de yaklaşık 428 milyon dolar. @Necmi abi sen bi' seferinde yıllık gelirlerimizi ve giderlerimizi yazmıştın sponsor vs. herşey. Onlarla karşılaşsak kapanma ihtimali hiç mi yok ?
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 20:57:25 brkntcnr ]

Etiketler: