2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363438 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C.  Fiorentina 7,5 mılyon bedel koymus sanırım para kazanmak ısıtıyor adamlarda normal olarak.
Ek olarak kiralamaya sıcak bakmıyorlar. Bize 3,5 mılyon bedel ama Gomez gelir mi orası lig baslıyana kadar muamma.

Bir teklif bile yok Gomez efendiye. Tıpış Tıpış gelecek inş.  :ok:
Hayırlısı

Çevrimdışı TURKahvesi

Zlatko Junuzovic ?!?!?!
olabilir uygun bir profildir karşı çıkmam alınabiliyorsa alınsın.

Çevrimdışı atalay

Farkı koyan altyapı eğitimini yurt dışında alan oyuncular. 8+8+8 planı bir ütopya idi. Gerçek olması için ise hiçbir uğraş verilmedi. @mylife1903  Orta vade için de bir sonuç alınamayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arkadaş hangi kriterlere göre 3. veya 4. stoper oluyor? Öne çıkan Beşiktaş'ın savunmada, genel olarak takımın oyununda ihtiyaçlarını karşılayacak hangi özelliklere haiz ? 700 bin avro Omeruo maaşı +Pektemek'in maaşı + Tolga ve türevi balon maaş alan diğer oyuncular . Vereceğin fazladan 1 kuruş bile önemli .
O her sene biriken damlaları toplayınca ortaya +1 milyar TL zarar çıkıyor
Her sene aynı hataları yapıp farklı bir sonuç beklemeye devam

Söyleyeyim özelliklerini:

22 yaşında.
20 yaşında Dünya Kupası'nda ilk 11 oynamış.
Zamanında Chelsea scoutları zamanında beğenmiş ve transfer etmişler.
Çabuk bir oyuncu, boyu görece kısa ama fizik gücü fena değil.
Ligi tanıyor.
whoscored rating'leri fena değil.

Bu özellikler Beşiktaş'ta 3. stoper olmak için yeterli.

Ayrıca düzelteyim dostum:

+1 milyar TL zarar değil, borç.

O borç damlalarla oluşmadı. Bak sana 4 kalem sayacağım: Del Bosque tazminatı + Tabata transferi + Köybaşı transferi + Ferrari tazminatı.

Bu 4 kalemden kabaca 30 milyon euro batırıldı. Çevir TL'ye? +100 milyon TL. Kabaca 40 tane Omeruo alırsın o parayla, hatta üstü kalsın dersin.

Yani +1 milyar TL borç için yanlış yerdesin.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 16:00:56 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı mylife1903

Farkı koyan altyapı eğitimini yurt dışında alan oyuncular. 8+8+8 planı bir ütopya idi. Gerçek olması için ise hiçbir uğraş verilmedi. @mylife1903  Orta vade için de bir sonuç alınamayacak.
Aynen @atalay herseyin basi egitim. Turkiyede yetismis oyuncular arasinda gercekten buyuk fark yok. Mesela gonderilen adem buyuk mustafanin yerine oynasaydi ne kaybederdik ya da aydin karabulut ismail kadar sans bulsaydi?

Çevrimdışı Koa_lAA

şu transfer dönemi bi bitsede burasıda normalleşse biraz...

Çevrimiçi Necmi

Dünkü biat ediyorsun diye yazdığım post yüzünden moderatör onayına aldıysan sorun sende kusura bakma da abi o mesajın neresinde hakaret var saygısızlık var ? Ki sonrasında bana cevap olarak attığı mesaja bende güzel bir cevap verdim aldığım karşılık sizler oldukça Seba gider Ahmet kalır cevabını aldım ona ceza verildi mi çok merak ediyorum bu da bir suçlamadır. Beşiktaş'lı görünümlü renkliler gelir milletin sinirleriyle oynar hiçbir yaptırım uygulanmaz bana gelince birine hakaret etmediğim saygısızlık yapmadığım halde ceza verirsiniz. Herkese iyi günler.
@Samet Ç bak neden aldığını biliyorsan yanlış olduğunuda biliyorsun demektir.
orda seninle ilgisi olmayan bir şeyde araya giripte yapıyorsun saygısızlığı sana laf söylense
cevap hakkını kullansan bir ölçüde anlamaya çalışırım. Renkliler burda ceza almaz direk şutlanır.

Çevrimdışı atalay

Velhasıl kelam kalan zaman günü kurtarmak için yeterli süre fakat bu mantalite ile geleceği aydınlatamazsınız.

Çevrimdışı panic13

22 yaşında.
Ligi tanıyor.

O borç damlalarla oluşmadı. Bak sana 4 kalem sayacağım: Del Bosque tazminatı + Tabata transferi + Köybaşı transferi + Ferrari tazminatı.

Bu 4 kalemden kabaca 30 milyon euro batırıldı. Çevir TL'ye? +100 milyon TL. Kabaca 40 tane Omeruo alırsın o parayla, hatta üstü kalsın dersin.

Yani +1 milyar TL borç için yanlış yerdesin.

Dediklerin doğru da, bunlar transfer plansızlığını açıklayan işler değil.

Forvet ok, gomez'in ne yapacağı belli değildi.
Sosa ok, yumurtadan çıktı.

Stoper ve kalecinin transfer edilememesinin hiç bir açıklaması yok. 2 yıldır aynı mevkilerden müzdaribiz, hatta dalga geçer gibi Tolga ile sözleşme uzatılıyor. bir de bunların üzerine forvet lazım en acilinden.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Onur Küçük

• Ziyaretçi

22 yaşında.
Ligi tanıyor.

Bu 4 kalemden kabaca 30 milyon euro batırıldı. Kabaca 40 tane Omeruo alırsın o parayla, hatta üstü kalsın dersin.

Yani +1 milyar borç için yanlış yerdesin.
22  yaşında , 20 yaşında Dünya Kupası'nda 11 maç oynamış zamanında Chelsea scoutları tarafından beğenilmiş , ligi tanıyan , whoscored ratingleri fena olmayan ve de en önemlisi Chelsea tarafından bir an önce elden çıkarılmaya çalışılan oyuncu . Ben bu oyuncunun Beşiktaş'ın ihtiyacını karşılayacak hangi özelliklere sahip olduğunu sormuştum. Cevap bu ise bir daha bu tür soru sormayayım en iyisi.
+1 milyar TL'nin içinde Boyko'ya ödenen bonservis ve maaş , Pektemek'e verilen maaş ,Tolga ve türevlerine verilen balon maaşlar da var. Bunun gibi bize zarar olarak döneceğini bildiğimiz çoğumuzun bunda mutabık olduğumuz hatalar da yapıldı.  Y.D. meselesinde hemen hemen herkes mütabık  ama elimizde sihirli değnekle geçmişe gidip insanları Y.D. konusunda uyarmak ve geçmişi değiştirmek gibi süper güçlerimiz de yok. Umarım konuyu Y.D.'ye getirip asıl  meseleden  saptırmazsın. Meselemiz şu anki yönetimin plansızlığı , tercih hataları. Hızlı hamleli Alexis'i al .Olmadı sat. Hızlı hamleli Necip'i stoper oynat.Olmadı Orta sahaya koy. Tamam o zaman biz de hızlı hamleli Omeruo'yu alalım. Bu arkadaşta olmayınca ama Y.D. bunları bunları yapmıştı deriz.
Ve +1 milyar TL borç bir günde olmadı .
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 16:24:46 Onur Küçük ]

Çevrimdışı SEBA

Sosa..
15 lig maçında skora etki etmiş.Gol vy Golpası ile
İlk yarı bu sayı 4 ikinci yarı ise 11 maç
İlk yarı 3 gol 3 gol pası ikinci yarı ise 4 gol 9 gol pası  yapmış

Sezonda skora ilk katkısı 10.haftadaki gol pası  (kasımpaşa maçı 3-3)
Bir sonraki 14.hafta 1 gol 1 gol pası  (kayseri maçı 2-1)

Bunları yazmandaki amacı çözemedim. Biraz açar mısın?

Çevrimdışı TURKahvesi

Atalay dostum, biraz sakin olsan keşke. Senin yazdığın her mesajı zevle okuyorum, adeta damıtılmış bir bilgi kaynağısın. Ama böyle sert yazınca, yazdıkların kaynıyor arada.

Esasında stoper mevkiinde Ocak ayı sonuna kadar çok sıkıntımız yoktu bence, yani Rhodolfo-Ersan ikilisi fena değildi. Sol bekte daha makul bir adam olsa, gayet dengeli de olurlardı.

Ersan satılıp(o fırsat kaçmazdı) yerine Marcelo geldi ve yerini kısmen doldurdu. Ama Rhodolfo sakatlandıktan sonra da ara transfer dönemi bitti zaten, Alexis de olmadı.

O yüzden FFP'yi ne zaman imzaladığımızla stoperdeki sorunları çözecek zamanımız paralel işlemiyor diye düşünüyorum.
:ok:

Çevrimdışı Librarius

Hepimiz yine yeniden tecrube etik: teneke kupa bile olsa ezeli rakiplerinle oynadigin her finalini ciddiyetle ve profesyonellikle ele almak zorundasin.

Kriz icinde olan ve hakikaten berbat durumda olan GS kupayi alarak oldukca morallendi.

GS'den cok daha iyi kadrosu olan Besiktas psikolojik olarak cokme durumuna geldi.

Peki neden?

Cunku kupanin gerektirdigi ciddiyet ve profesyonellikten uzak ciktik maca. Senol hocamizin kerameti kendinden menkul vefa anlayisi en buyuk nedendir. Boyle bir maca elindeki en iyi kadroyla cikacaksin, yemisim vefasini cartunu curtunu. Besiktas ile oyunculari arasindaki iliski profesyonel bir iliskidir. Gecen yil sampiyon olan isimler paralarini ve primlerini almistir. Bundan ote bir vefa anlayisi lakaytliktir, showdur. Artik buyuk bir batakliga donusmekte olan Tolga olayina girmek bile istemiyorum.

Transferlere gelince, eminim sevgili yonetimimiz birakin bu seneyi onumuzde ki senenin calismasina da baslamistir. Gecen sene transfer penceresinin kapanmasinin hemen ardindan bu sezon icin calismalara basladigini soylemisti sevgili baskanimiz. Allah'tan gecen sezon basladik calismalara yoksa halimiz ne olurdu?

[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 16:28:23 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tuncaboylu

Dediklerin doğru da, bunlar transfer plansızlığını açıklayan işler değil.

Forvet ok, gomez'in ne yapacağı belli değildi.
Sosa ok, yumurtadan çıktı.

Stoper ve kalecinin transfer edilememesinin hiç bir açıklaması yok. 2 yıldır aynı mevkilerden müzdaribiz, hatta dalga geçer gibi Tolga ile sözleşme uzatılıyor. bir de bunların üzerine forvet lazım en acilinden.

Onlar başka bir tartışma konusu dostum, ben Omeruo transferi özelinde açıklama yaptım.

Yoksa forvet gerektiği konusunda hemfikiriz elbette. Kaleci konusunda ise Fabri'den umutluyum, umarım yanılmam.

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç bak neden aldığını biliyorsan yanlış olduğunuda biliyorsun demektir.
orda seninle ilgisi olmayan bir şeyde araya giripte yapıyorsun saygısızlığı sana laf söylense
cevap hakkını kullansan bir ölçüde anlamaya çalışırım. Renkliler burda ceza almaz direk şutlanır.
Sizin saygısızlık anlayışınız farklı o zaman. Burası forum ise herkes istediği konuya dahil olabilir. Adam orada gelmiş belli konuları birine koşulsuz şartsız biat etmiş bir durumda savunuyor. Bende cevabını veriyorum aldığım karşılık ortada saygısızlık bu ise sonuna kadar yaparım. Bu camia ne çektiyse birilerine koşulsuz şartsız biat edenler yüzünden çekti ve bu hala daha devam ediyor. Sizler oldukça Seba gider Ahmet dursun kalır diyen şahıs umarım Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın sözünü biliyordur. Benim yaptığım kesinlikle saygısızlık değil. Ki bu konuda daha da konuşmak istemiyorum. Bundan sonra bu forum ortamında bulunmayacağım için umarım bundan sonra siz de birilerine ceza verirken daha dikkatli olursunuz. Çünkü ortada ceza almama neden olan saygısız bir davranış yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hepimiz yine yeniden tecrube etik: teneke kupa bile olsa ezeli rakiplerinle oynadigin her finalini ciddiyetle ve profesyonellikle ele almak zorundasin.

Kriz icinde olan ve hakikaten berbat durumda olan GS kupayi alarak oldukca morallendi.

GS'den cok daha iyi kadrosu olan Besiktas psikolojik olarak cokme durumuna geldi.

Peki neden?

Cunku kupanin gerektirdigi ciddiyet ve profesyonellikten uzak ciktik maca. Senol hocamizin kerameti kendinden menkul vefa anlayisi en buyuk nedendir. Boyle bir maca elindeki en iyi kadroyla cikacaksin, yemisim vefasini cartunu curtunu. Besiktas ile oyunculari arasindaki iliski profesyonel bir iliskidir. Gecen yil sampiyon olan isimler paralarini ve primlerini almistir. Bundan ote bir vefa anlayisi lakaytliktir, showdur. Artik buyuk bir batakliga donusmekte olan Tolga olayina girmek bile istemiyorum.

Transferlere gelince, eminim sevgili yonetimimiz birakin bu seneyi onumuzde ki senenin calismasina da baslamistir. Gecen sene transfer penceresinin kapanmasinin hemen ardindan bu sezon icin calismalara basladigini soylemisti sevgili baskanimiz. Allah'tan gecen sezon basladik calismalara yoksa halimiz ne olurdu?

Çökme falan yok dostum, 2 gün sonra unutulur bu kupanın etkileri.

Hatta Fenerbahçe-Grasshopper maçından sonra bahsi bile geçmez.

Hazırlık maçı gibi bir maçtı bizim gözümüzde, takım penaltılara kalma olasılığını bile çalışmamış.

Çevrimdışı tuncaboylu

22  yaşında , 20 yaşında Dünya Kupası'nda 11 maç oynamış zamanında Chelsea scoutları tarafından beğenilmiş , ligi tanıyan , whoscored ratingleri fena olmayan ve de en önemlisi Chelsea tarafından bir an önce elden çıkarılmaya çalışılan oyuncu . Ben bu oyuncunun Beşiktaş'ın ihtiyacını karşılayacak hangi özelliklere sahip olduğunu sormuştum. Cevap bu ise bir daha bu tür soru sormayayım en iyisi.
+1 milyar TL'nin içinde Boyko'ya ödenen bonservis ve maaş , Pektemek'e verilen maaş ,Tolga ve türevlerine verilen balon maaşlar da var. Bunun gibi bize zarar olarak döneceğini bildiğimiz çoğumuzun bunda mutabık olduğumuz hatalar da yapıldı.  Y.D. meselesinde hemen hemen herkes mütabık  ama elimizde sihirli değnekle geçmişe gidip insanları Y.D. konusunda uyarmak ve geçmişi değiştirmek gibi süper güçlerimiz de yok. Umarım konuyu Y.D.'ye getirip asıl  meseleden  saptırmazsın. Meselemiz şu anki yönetimin plansızlığı , tercih hataları. Hızlı hamleli Alexis'i al .Olmadı sat. Hızlı hamleli Necip'i stoper oynat.Olmadı Orta sahaya koy. Tamam o zaman biz de hızlı hamleli Omeruo'yu alalım. Bu arkadaşta olmayınca ama Y.D. bunları bunları yapmıştı deriz.
Ve +1 milyar TL borç bir günde olmadı .

Madem yazdığım özellikler içine sinmedi, o zaman sana tersi yönden sorayım. Hangi özelliklerinden ötürü Beiktaş'ın 3. stoperi olmaması gerektiğini düşünüyorsun? Chelsea tarafından bir an önce çıkarılmaya çalışılması tek sebebin olamaz heralde, zira aynı durumdaki başka bir oyuncuya besteler yapıldı bu taraftarca.

Hatırladığım kadarıyla yönetimin plansızlığından değil, Omeruo transferinden bahsediyorduk. 700 bin euro'yla borç şişmez dedim, çünkü şişmez. Beşiktaş kadrosunda yedek stoperin alacağı minimum paradır o.

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Librarius

Çökme falan yok dostum, 2 gün sonra unutulur bu kupanın etkileri.

Hatta Fenerbahçe-Grasshopper maçından sonra bahsi bile geçmez.

Hazırlık maçı gibi bir maçtı bizim gözümüzde, takım penaltılara kalma olasılığını bile çalışmamış.

Yahu Tuncay kendin soyluyorsun, penaltilara bile calisilmamis. Boyle bir lakaytlik olur mu? Iyi o zaman kulup olarak aciklama yapalim: lig kupasi disinda hic bir kupada boy gostermek istemiyoruz.  Barcelona gibi muzesi kazandigi kupalara kucuk gelen bir kulup dun super kupaya en iyi takimini cikardi? Neden? Cunku winner bir karakterleri var ve bunu besliyorlar.

Kimse kusura bakmasin ama bu kafayla gidilirse loser bir karakteri yakinda kendi dogamiza mal etmeye baslayacagiz.

Winner kulupler teneke kupalari bile rakiplerine birakmak istemez.

Sonra da eger ucunda bir kupa varsa GS alir algisi niye var diye sizlan...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Adam şekil be :icool:

http://twitter.com/Besiktas/status/765178149583806465
Super en son mustafa ozkana boyle kaftan giydirip besiktasin sultani yapmistik iki yakamiz bir araya gelmedi sonra

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu Tuncay kendin soyluyorsun, penaltilara bile calisilmamis. Boyle bir lakaytlik olur mu? Iyi o zaman kulup olarak aciklama yapalim: lig kupasi disinda hic bir kupada boy gostermek istemiyoruz.  Barcelona gibi muzesi kazandigi kupalara kucuk gelen bir kulup dun super kupaya en iyi takimini cikardi? Neden? Cunku winner bir karakterleri var ve bunu besliyorlar.

Kimse kusura bakmasin ama bu kafayla gidilirse loser bir karakteri yakinda kendi dogamiza mal etmeye baslayacagiz.

Winner kulupler teneke kupalari bile rakiplerine birakmak istemez.

Sonra da eger ucunda bir kupa varsa GS alir algisi niye var diye sizlan...

Ben bu Süper Kupa, Cumhurbaşkanlığı Kupası gibi kupaları çok önemsemiyorum abi. UEFA bile önemsemiyor, Super Kupa finalleri Cardiff, Tiflis, Trondheim gibi abidik şehirlerde oynatıyor.

Winner'lık loser'lık konusu ayrı bir mesele, winner karakteri Süper Kupa ile değil şampiyonlukla kazanılır. Leş bir oyunla, penaltılarla rakibin eksik kadrosunu yenince neyin winner'i olursun?

Algı işi de ayrı bir hikaye. Geçen sene de Beşiktaş ve Şenol Güneş sonunu getiremez algısı vardı, olanları gördük.

Çevrimdışı Deniz Kızıltaş

Gelecekse böylesi gelsin  :tabe:
https://twitter.com/Pankart1903/status/765148314702524416

Whoscored.com a göre Sosa daha iyi görünüyor. Ekli dosyalarda görebilirsiniz.

Çevrimdışı mylife1903

Whoscored.com a göre Sosa daha iyi görünüyor. Ekli dosyalarda görebilirsiniz.
Bu whoscored midir nedir iyi para kazaniyordur ismail bile orada cok iyi gozukuyor. Sosa zaten daha iyi oyuncu. Su an bir eksigi daha kaldiramaz takim ben de bir yeni transferi daha kaldiramam. Sosa kalsin gomez donsun bir stoper alalim onumuze bakalim

Etiketler: