€7,5 M harcayıp 1,5 yılda yani 3 transfer penceresinde 4 isim kadroya katılmış. Hocanın planında bir, zorlarsak iki isim var. Plan, tercih, ekonomi hepsi sıkıntılı? @tuncaboylu Süreç içinde ayrılan 3 tane stoper var. Ayrılanların ikisi yine tercih edilmeyen oyuncular.
Haklısın dostum, yönetim stoper transferinde başarılı olamadı.
Stoper satışlardan elde ettiğimiz 13.5 milyon euro (Ersan 7 + Atınç 6, Alexis 0.5) ile hatalarını madden telafi ettiler, ama dediğin gibi bizim esas bakmamız gereken saha içi olmalı.
Ayrıca haklısın; Tosiç'in de sol beke ayrılmasıyla, şu anda Marcelo ve buçuk Rhodolfo'yla 1.5 adama düşmüş durumdayız. Milo da düşünülmüyor ve satılacak belli ki.
Omeruo transferini mantıksız bulmuyorum o yüzden. Bir esas stoper daha alınacaksa, bence yerinde bir hamle. Ha Marcelo-Omeruo-Rhodolfo ile yola çıkılacaksa, bence yanlış olur.
Ayrıca normalde kiralık oyuncuya karşıyım, ama stoper konusu kangren olduğu için kiralık alma taraftarıyım artık. Gidip Gil'i (satın alma zorunluluğu olmadan ama makul opsiyonla) kiralayalım, tutmazsa elden çıkarmamız dert olmasın en azından.