2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369759 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

*'Ne Zaman'  FFP anlaşması*imzalandı? Hoca Milo ve Pedro'nun üzerini*çizdi? Milo'nun Rio bileti*belliydi? Rhodolfo*sakatlandı? Alexis*transfer edildi? Peki, ligin başlamasına 5 gün kala neden elinde bir tane stoper var? X isim, organizasyon ve uyumun en önemli olduğu bölgede yok. Bunun parayla izahı olamaz. Bu akılsızlık ve plansızlıktır.
Nkoulou,Glik,Gustavo Gomez ,Serdar aziz Akılsızlık veya plansızlık nerede daha da açabilirmisin ? Bu oyuncular için şartlar zorlanmadımı ?

Çevrimdışı mylife1903

Nkoulou,Glik,Gustavo Gomez ,Serdar aziz Akılsızlık veya plansızlık nerede daha da açabilirmisin ? Bu oyuncular için şartlar zorlanmadımı ?
Olmayan sarti zorlamak da akilsizliktir.

Istekler olanaklarla sinirlidir.

Çevrimiçi COB

Belli ki bazi takimlarin bazi oyunculari satisa cikarmasini bekliyoruz. Bu transfer taktigi bu sezon tutar mi gorecegiz, yanliz 2-3 basit transfer gelse bile belirli bir oyun sablonumuz var ve ligde her turlu favoriyiz. Yanliz Sampiyonlar liginde en kotu 3 cu olmamiz lazim. Oyunsal olarak 2 bile olabiliriz ama kalite acisindan problem var. Kaleci-Stoper-10 numara- Santrafor baya bi kaliteli olmak zorunda.

Çevrimdışı OrhanAker

Olmayan sarti zorlamak da akilsizliktir.

Istekler olanaklarla sinirlidir.
:) Hah işte o zaman yine benim dediğime gelmiş olursun ya elindeki 3-4 milyonu bir adama verirsin yada 2 stoper, 1 sol bek ,1 kanat ,1 forvet almaya çalışırsın.

Çevrimdışı kartal190321

forvet arayışında uzaklara gitmemize gerek yok  eto bu sene işimizi görür  alırsın etoyu   transferin son gününe kadar beklersin gomezi gelirse şayet gomeside alırsın  eto hazır zaten sıkıntı olmaz çıkar çatır çatır oynar gollerini atar gomez gelmese bile  şu yaşında eto rahatlıkla 20 gol barajını aşar. imkan varsa kiralık remy de alırsın  stoper almasak bile  tosiç  marcelo yada   rdolfo tosic lig için yeterlidir..en kötü devre arası transfere kadar.
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı atalay

FFP anlaşması ne zaman imzalandı? Senin mevcut pozisyonundaki sıkıntın ne zamandır var? Anlaşma varken bile o pozisyon için sadece bonservis bedelleri için €7,5 M harcanmış. Tercih ettiğin oyuncu sayısı iki, elindeki bir, ideal planlama ise minumum dört olmalı.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 15:41:39 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Hep dedigim konuya geldi olay. Fikret orman ilk yilinda yangindan mal kacirir gibi rustuyu kovmustu sonra nekadar dogru bilinmez 500bin euro icin ospina alinmadi soylemleri var. tolgaya bir suru para ve bonservis verildi boyko alindi fabri var utku alindi ayni stoper mevzusuna donecek olay.
Biraksaydin iste rustu oynasaydi kaleci alana kadar ne gerek vardi bu yasta futbolcu oynatmam atarlanmalarina, atiba gitmesin diye bir taraflarimiz yirtildi sonra.
Bu kadar kotu cozumler ureten bir yonetim bir tane gomez transferi ile efsAne  oldu.

Taraftarin sevdigi, formasini aldigi kRijmayi gondermek yerine Almeyd ile fernandezi gonderip simaoyu tutsalArdi bile daha iyiydi kalede de rustu oynardi.

Ben yarim yamalak lige baslanmasina karsi degilim bizim seviyemizde takimlarin eksikleri olur ve olacaktir ama akilsizlik yapilmasina tahammulum kalmadi.

Boyko fabri tolga utku 4 kaleci var toplam maaslari 3.5myon eurodur. Sunlarin yerine bir tAne maasi 3.5 milyon euro olan oynasin yedegi utku olsun veysel de 3. Kaleci diyor diger arkadaslar.

Hem paramiz yok diyecen sonr tolgaya 1.2 milykn euro verecen. Yok yaaa

Feda dönemindeki hamleleri değerlendirmenin çok zamanı değil de; son senesinde 11 maç oynamış 39 yaşındaki Rüştü tutulsaydı ne faydası olacaktı abi, onu anlamadım tam.

Yerine alınan kaleci McGregor hala İngiltere Premier League seviyesinde ve 3 senedir takımının ilk 11'inde oynuyor. Üstelik satılırken de para kazandırdı.

Şimdi milletin yeni kalecide aradığı "yenecek golleri yesin, yenmeyecek golleri yemesin" özelliği onda da vardı, onu da "Bir maçı da kurtar be adam" diye eleştiriyorlardı.

Öte yandan Fernandes, Almeida ve Quaresma süreci iyi yönetilemedi, o konuda katılıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sabır mı sınıyorsunuz, okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı? FFP anlaşması ne zaman imzalandı? Senin mevcut pozisyonundaki sıkıntın ne zamandır var?

Atalay dostum, biraz sakin olsan keşke. Senin yazdığın her mesajı zevle okuyorum, adeta damıtılmış bir bilgi kaynağısın. Ama böyle sert yazınca, yazdıkların kaynıyor arada.

Esasında stoper mevkiinde Ocak ayı sonuna kadar çok sıkıntımız yoktu bence, yani Rhodolfo-Ersan ikilisi fena değildi. Sol bekte daha makul bir adam olsa, gayet dengeli de olurlardı.

Ersan satılıp(o fırsat kaçmazdı) yerine Marcelo geldi ve yerini kısmen doldurdu. Ama Rhodolfo sakatlandıktan sonra da ara transfer dönemi bitti zaten, Alexis de olmadı.

O yüzden FFP'yi ne zaman imzaladığımızla stoperdeki sorunları çözecek zamanımız paralel işlemiyor diye düşünüyorum.

Çevrimdışı kartal190321

fabricio                                                     tolga
                                                                                  rdolfo
gökhan    marcelo   tosic     adriano                                 tolgay                             
                                                                                  beck
oerezma   atiba      oguzhan    sosa                                  aras
                                                                                  cenk
                    remy                                                       olcay

eto

şu kadroyla ligin tozunu atarsın iç saha rakipler için kabus olur . gol yermi bu kadro yer ama fazlasınıda rahatlıkla atar ..kenarda hamle oyuncunda epey olmuş olur  tolgay cenk olcay aras...bütçeyide zorlamaz  1 m euro + ömer  etoyu  almaya  iklna edebilirsin  remy kiralık zorlarsın :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sabır mı sınıyorsunuz, okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı? FFP anlaşması ne zaman imzalandı? Senin mevcut pozisyonundaki sıkıntın ne zamandır var? Anlaşma varken bile o pozisyon için sadece bonservis bedelleri için €7,5 M harcanmış. Tercih ettiğin oyuncu sayısı iki, elindeki bir, ideal planlama ise minumum dört olmalı.

Bilal'e anlatır gibi anlatman lazım bazen çok karışık oluyo :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Sabır mı sınıyorsunuz, okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı? FFP anlaşması ne zaman imzalandı? Senin mevcut pozisyonundaki sıkıntın ne zamandır var? Anlaşma varken bile o pozisyon için sadece bonservis bedelleri için €7,5 M harcanmış. Tercih ettiğin oyuncu sayısı iki, elindeki bir, ideal planlama ise minumum dört olmalı.
Yama üstüne yama atıyoruz,fazla dayanmıyor tabii

Çevrimdışı atalay

€7,5 M harcayıp 1,5 yılda yani 3 transfer penceresinde 4 isim kadroya katılmış. Hocanın planında bir, zorlarsak iki isim var. Plan, tercih, ekonomi hepsi sıkıntılı? @tuncaboylu Süreç içinde ayrılan 3 tane stoper var. Ayrılanların ikisi yine tercih edilmeyen oyuncular.

Çevrimiçi Samet Ç

Yine moderatör onayına alınmışım saygısız üsluptan dolayı. Kime ne dedim yine ne yaptım anlamıyorum bu forum yöneticilerini.  :bandit:
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 15:18:20 Samet Ç ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Pedro Franco iyi bir stoperdi bence, şenol güneş sistemine uymadı, bu topraklara alışamadı, tolga'nın saçmalıkları ona ödetildi.ben merak ediyorum kariyerini nerelere gelebilecek acaba

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Laf ebeliği güzel meslek işte
haydi iyi forumlar.

Çevrimdışı onur_U

€7,5 M harcayıp 1,5 yılda yani 3 transfer penceresinde 4 isim kadroya katılmış. Hocanın planında bir, zorlarsak iki isim var. Plan, tercih, ekonomi hepsi sıkıntılı? @tuncaboylu Süreç içinde ayrılan 3 tane stoper var. Ayrılanların ikisi yine tercih edilmeyen oyuncular.

ve yine tercih edilmeyecek olan omeruo'yu getirmeye çalışıyoruz..

Çevrimdışı Ayberk

Şiddetle tavsiye ediyorum okunmasını biraz Zaman ayırıp okursanız sevinirim. Çok güzel anlatılmış şu anki durum.
https://mobile.twitter.com/BesiktasNeferi/status/764950934925565952
:claps:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tuncaboylu

Haklısın dostum, yönetim stoper transferinde başarılı olamadı.

Stoper satışlardan elde ettiğimiz 13.5 milyon euro (Ersan 7 + Atınç 6, Alexis 0.5) ile hatalarını madden telafi ettiler, ama dediğin gibi bizim esas bakmamız gereken saha içi olmalı.

Ayrıca haklısın; Tosiç'in de sol beke ayrılmasıyla, şu anda Marcelo ve buçuk Rhodolfo'yla 1.5 adama düşmüş durumdayız. Milo da düşünülmüyor ve satılacak belli ki.

Omeruo transferini mantıksız bulmuyorum o yüzden. Bir esas stoper daha alınacaksa, bence yerinde bir hamle. Ha Marcelo-Omeruo-Rhodolfo ile yola çıkılacaksa, bence yanlış olur.

Ayrıca normalde kiralık oyuncuya karşıyım, ama stoper konusu kangren olduğu için kiralık alma taraftarıyım artık. Gidip Gil'i (satın alma zorunluluğu olmadan ama makul opsiyonla) kiralayalım, tutmazsa elden çıkarmamız dert olmasın en azından.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Belli ki bazi takimlarin bazi oyunculari satisa cikarmasini bekliyoruz. Bu transfer taktigi bu sezon tutar mi gorecegiz, yanliz 2-3 basit transfer gelse bile belirli bir oyun sablonumuz var ve ligde her turlu favoriyiz. Yanliz Sampiyonlar liginde en kotu 3 cu olmamiz lazim. Oyunsal olarak 2 bile olabiliriz ama kalite acisindan problem var. Kaleci-Stoper-10 numara- Santrafor baya bi kaliteli olmak zorunda.

@COB Abi bunu bende savunuyorum. Suanda piyasada baya satışa çıkan futbolcu olacak.
Rotasyon ıcın baya ellerinden çıkartılmak istenen adamlar olacak.
Yönetimde bunu beklıyo. Daha ıkı hafta var zaten Gill ile stoper hallolacak.
Üzerine forvet koyduk mu tamam.
Etoo'yuda aldık mı bitti .

Çevrimdışı tuncaboylu

ve yine tercih edilmeyecek olan omeruo'yu getirmeye çalışıyoruz..

Yalnız ben Omeruo'yu hocanın tercih ettiğini düşünüyorum, en azından Necip'ten stoper yaratmakla uğraşmayacak.

Çevrimdışı abdusta

Sosa kalıyormu?

Hurriyet gazetesi Sosa ya 7,5milyon euro Milandan teklif var haberi ne yazıkki Italyan medyası tarafından onaylanmadı
bazı gazeteler haberi hurriyet dayandırarark alıntı yapıp yorum veriyorlar
elimizdeki tek somut delil Klubun haberi yalanlayıp sonra mesajı geri çekmesi

Akla en yakın ihtimal henuz anlaşma tam saglanamadıgından görüşmelerin çok gizli tutulduğu ve bilgi sızdırılmadığı
Milandan neden bilgi sızmıyor?Milanlı taraftarla Sosa nın alınmasına karşı daha kaliteli transfer istiyorlar,ihtimalen bu nedenle

Aksama Milanodan sıcak haber gelebilir

Saygılar

Çevrimdışı onur_U

Yalnız ben Omeruo'yu hocanın tercih ettiğini düşünüyorum, en azından Necip'ten stoper yaratmakla uğraşmayacak.

sadece sayısal olarak eksik kalmayalım diye istemiş olabilir. ama çözüm değil maalesef...stoper konusunda bir türlü bir tık üste çıkamıyoruz. Gil'de dahil buna bence.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sosa kalıyormu?

Hurriyet gazetesi Sosa ya 7,5milyon euro Milandan teklif var haberi ne yazıkki Italyan medyası tarafından onaylanmadı
bazı gazeteler haberi hurriyet dayandırarark alıntı yapıp yorum veriyorlar
elimizdeki tek somut delil Klubun haberi yalanlayıp sonra mesajı geri çekmesi
Akla en yakın ihtimal henuz anlaşma tam saglanamadıgından görüşmelerin çok gizli tutulduğu ve bilgi sızdırılmadığı
Milandan neden bilgi sızmıyor?Milanlı taraftarla Sosa nın alınmasına karşı daha kaliteli transfer istiyorlar,ihtimalen bu nedenle
Aksama Milanodan sıcak haber gelebilir
Saygılar

@abdusta  Dört gözle bekliyoruz abi.

Milan'da bi takas durumu olabilir mi acaba?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Fırsatımız varken Gustavo yada Vida'yı alıcaktık .
Bitecekti bu stoper sancısı ersan gittiğinden beri sakatız bu konuda ya.  :s20: :s20: :s20:

Junuzovic bılmıyorum Sosa'nın yerini doldurur mu  :by2:
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 15:21:02 gokhan_kurt ]

Çevrimiçi Necmi

ideal planlama ideal parayla olur. Batık olduğumuz için FFP geldi.
FFP gelmeden önce hatırlatayım tesislerin ordaki market bizi icraya vermişti.

Etiketler: