2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371944 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Kaleci cephesindeki karmaşa,karışıklık eksiklikden değil
fazlalıkdan kaynaklınıyor
Boykonun takımda kalmaya devam etmesi kimin 2ci kimin 3cu kaleci oldugunu anlaşılmaz yapıp
Utkuyuda 4cu kaleci olarak A takımdan uzaklastırmıstır
bir muddet sonra Fabri formdan uzaklasacaktır Gunay kadar verim alamayacagız

yapılması gereken acilen Boykonun kiralık-satılık yollanması

Fabri ve Tolgayın donusumlu 1ci kalecilik yapmaları
Utkuyuda A takımda 3cu kaleci olarak tutmak

itirazı olan?

saygılar
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 12:26:12 abdusta ]

Çevrimdışı Ayberk

valla ben Utkuyu gormek isterim yedek kaleci olarak en azından tolgadan ustundur o cocuk

Tolga gibi kıytırık goller yemez en azından adam 2 kere uefadan etti yetmedi bide sampiyonluktan ediyordu

artık onu koruyan insanlar varsa kusura bakmasınlar da gözlerinden tedavi olsunlar.
Utku hata yapınca onun da ipi çekilecek, iyi olabilecek genç bir kalecinin de önünü kapatacaklar. bu sefer de tolgayı gönderdiniz genç utku neden kaleye geçirildi denecek, tecrübesi yok denecek, herkesin 2. kalecisi tecrübeli derken bizimki neden değil denecek vs
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı EagleForce

scout gidip ikinci ligden kaleci  bulup getirecek oynatacan ilk hatasında gömecen ikinci ligden kaleci alırsan böyle olur diyecen socut ekibine giydirecen...franco miloseviç alındı arkasında duruldumu ilk hatalarında asıp kesmedilermi...herkes utku diyorda koy bakalım utkuyu kaleye ilk hatasında çocugun kalecilik  kariyeri biter...scout gostavo gomesi buldu  adam daha alınmadan gelmeden eleştirmedinizmi paraguaydan oyuncumu alınır demedinizmi...eleştirmek için eleştiri yapılmaz somut veriler koymazsanız altını doldurmazsanız eleştiriniz kaale bile alınmaz.. :bandit:

2.ligden kaleci al ilk11'e koy demiyor kimse. Cordoba gibi ilk11 kalecisi al. Yedegi o dedigin kaleci olsun. 100.-101. yilda ligi domine ederken Cordoba'nin yedegi Rustu muydu?

Çevrimdışı onurturan

Kaleci cephesindeki karmaşa,karışıklık eksiklikden değil
fazlalıkdan kaynaklınıyor
Boykonun takımda kalmaya devam etmesi kimin 2ci kimin 3cu kaleci oldugunu anlaşılmaz yapıp
Utkuyuda 4cu kaleci olarak A takımdan uzaklastırmıstır
bir muddet sonra Fabri formdan uzaklasacaktır Gunay kadar verim alamayacagız

yapılması gereken acilen Boykonun kiralık-satılık yollanması

Fabri ve Tolgayın donusumlu 1ci kalecilik yapmaları
Utkuyuda A takımda 3cu kaleci olarak tutmak

itirazı olan?

saygılar
yok benim itirazim ama kucuk bir problemimiz var..
Boyko nun talibi yok adami kime satacagiz..

Çevrimdışı kartal190321

2.ligden kaleci al ilk11'e koy demiyor kimse. Cordoba gibi ilk11 kalecisi al. Yedegi o dedigin kaleci olsun. 100.-101. yilda ligi domine ederken Cordoba'nin yedegi Rustu muydu?

peki bunu yaptın transfer sezonu bitti as kalecin idmanda ayagı kırıldı yada maçta ayagı kırıldı 6 ay yok ikinci kaleci dediğin çocukla ligi kaldırabilecekmisin ve klübede üçüncü kalecin nasıl olacak ikinci kalecin bu kadar tecrübesizse üçüncü kaleci seçenegini düşünemiyorum bile 
rakin fb gidip yabancı kaleci aldı ikinci kaleci gs senin ikinci kalecini aldı ts gidip yabancı kaleci getirdi ikinci kaleci sen gidip sıradan birini getirecen  bu takımlar teknik direktörler başkanlar hepsi aptal sanki bunları yapıyor   
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı abdusta

yok benim itirazim ama kucuk bir problemimiz var..
Boyko nun talibi yok adami kime satacagiz..

Malaga hemde satınalma..

saygılar

Çevrimdışı Nartallo

Allah Şenol Hocama sağlık versin. Oğuzhan ve Atiba'ya da sakatlık vermesin.

Yönetim Adriano hamlesi hariç üç aydır pek bir katkı koyamadı. Gomez ve Sosa belirsizliği hala masada, stoper konusu hakeza...

Tolga'nın varlığı takımı da tribünü de kırılgan hale getiriyor. Korkum ona tepki vermek isterken Şenol Hoca'yı kaybetmek.

Şenol Hoca'yı kaybedersek yönetimin de ömrü uzun olmaz.

Maçtan sonraki açıklamasını dinledim. Adam bir defa bile sitem etmiyor, mızmızlanmıyor, elindeki neyse onunla en iyisini yapmaya çalışıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Hep dedigim konuya geldi olay. Fikret orman ilk yilinda yangindan mal kacirir gibi rustuyu kovmustu sonra nekadar dogru bilinmez 500bin euro icin ospina alinmadi soylemleri var. tolgaya bir suru para ve bonservis verildi boyko alindi fabri var utku alindi ayni stoper mevzusuna donecek olay.
Biraksaydin iste rustu oynasaydi kaleci alana kadar ne gerek vardi bu yasta futbolcu oynatmam atarlanmalarina, atiba gitmesin diye bir taraflarimiz yirtildi sonra.
Bu kadar kotu cozumler ureten bir yonetim bir tane gomez transferi ile efsAne  oldu.

Taraftarin sevdigi, formasini aldigi kRijmayi gondermek yerine Almeyd ile fernandezi gonderip simaoyu tutsalArdi bile daha iyiydi kalede de rustu oynardi.

Ben yarim yamalak lige baslanmasina karsi degilim bizim seviyemizde takimlarin eksikleri olur ve olacaktir ama akilsizlik yapilmasina tahammulum kalmadi.

Boyko fabri tolga utku 4 kaleci var toplam maaslari 3.5myon eurodur. Sunlarin yerine bir tAne maasi 3.5 milyon euro olan oynasin yedegi utku olsun veysel de 3. Kaleci diyor diger arkadaslar.

Hem paramiz yok diyecen sonr tolgaya 1.2 milykn euro verecen. Yok yaaa

Çevrimdışı onurturan

Allah Şenol Hocama sağlık versin. Oğuzhan ve Atiba'ya da sakatlık vermesin.

Yönetim Adriano hamlesi hariç üç aydır pek bir katkı koyamadı. Gomez ve Sosa belirsizliği hala masada, stoper konusu hakeza...

Tolga'nın varlığı takımı da tribünü de kırılgan hale getiriyor. Korkum ona tepki vermek isterken Şenol Hoca'yı kaybetmek.

Şenol Hoca'yı kaybedersek yönetimin de ömrü uzun olmaz.

Maçtan sonraki açıklamasını dinledim. Adam bir defa bile sitem etmiyor, mızmızlanmıyor, elindeki neyse onunla en iyisini yapmaya çalışıyor.
cok guzel yazmissin abi tebrikler :claps:

Çevrimdışı EagleForce

sürekli demagoji yapıyorsun "hala Tolga'yi ilk11de izlemeyi savunuyorsunuz yonetime laf gelmesin diye" söylemlerini tekrarlayarak. o kadar yazdık hala bel altı nasıl vursak hesabı. senin as kalecin hiç sakatlanmayacak mı ya da oyundan çıkmayacak mı? kadroda 2 kalecin var, 2sinin de yabancı olma şansı yok. daha nasıl anlatalım. Tolgadan daha iyi bir yedek olabilecek yerli kaleci söyleyemiyorsunuz scout ekibi bulsuna çekiyorsunuz

Laf anlamayan sizsiniz. Kadroda 2 yabanci kalecimiz zaten var. Muhtesem transfer anlayisimizin sonucu. Tolga yedek diyorsunuz da Tolga bunca hataya ragmen kupa final macina ilk11 cikiyorsa ilk11 cikmaya devam edecektir. Ucretler aciklandi mi bilmiyorum ama Tolga Fabri ve Boyko'dan fazla ucret aliyodur ya da en az onlar kadar aliyodur. Tolga'nin yedek olmasi icin oncelikle yaptigin transferle onerdigin sozlesmeyle Tolga'ya sen yedeksin diyeceksin. Stadda taraftar Tolga yuzunden birbine girince de alkislarsiniz.

Çevrimdışı Bishamon

Malaganin kalesinde Kone var zaten ellerindeki kaleci Ochoayi baska takima kiraladilar yani boykoyla falan isleri olmaz

Çevrimiçi Necmi

Kac kere yazmamiz gerekiyor? Super scout ekibimiz, transferleri aylar oncesinden bitirip sozlesmeleri kasada saklayan transfer komitemiz bulacak o adami. Besiktas'a futbolcu bulmak benim gorevim degil. Yedek olacak tek bi kaleci bulamiyolarsa atip tutmayacaklar en iyisini aliyoruz diye.
100. yil sampiyonlukta yedek kalecimiz kimdi? Hani o ligi domine ettigimizde. Kim hatirliyor ya da takiyor? Senin kalende Cordoba gibi kaleci olsun, yedek kaleci Tolga yerine kim olursa olsun. Anlatilmak istenen o. Ama siz 3 tane birbirine benzer kaleci alip hala Tolga'yi ilk11de izlemeyi savunuyorsunuz yonetime laf gelmesin diye.
scoutlar yada yönetim büyücü değilki olmayan bir şeyi yaratabilsinler :alala:
geçen sene gs ikinci kaleci olarak vardıda mı cenke 1M bonservis verip bizden aldılar.
bizim kulübeye layık görmediğimizi adamlar aldı işte hem tolgadan az almıyordur.
fenerde bulamıyor portekizden kaleci kiralıyor. Gerçekten bir şeyi yazmadan oturun bir düşünün
hemen yapışın yönetime laf söyletmemek için diye kardeşim bu forumu kuralı iki yıldan fazla
oldu biz burada yönetime laf söyletmeyiz bunun için mazeret sunmamıza gerek yokki
bu forum yönetimi destekliyor bunu hiç bir zaman inkar etmedikki. Doğru kabul ettiğimiz
işleri yaptıkları sürecede destekleriz. Daha doğrusunu yapan çıkarsa onuda destekleriz.
ama bu hatayı eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor.
Sizlerin anlamadığınız bir şey var bu forum para kazanmıyor yönetimden tanıdığımız kimsede yok
her hangi bir yolla iletişimdede değiliz. Hit derdinde de değiliz. yani istersek istediğimiz kişinin
sesini keseriz. ama görüldüğü gibi eleştiri her an yapılıyor. kimseyide bu güne kadar eleştiri yapıyor diye
susturmadık. burda forum kurulduğundan beri her mesajları eleştiri olan bir sürü insan var.
Eleştiriye sadece mantıksız ve altı boş olunca karşı eleştiri getiririz.
sen şu sözünle bizi satılmış biri yaptın burda insanların yönetim değil Beşiktaş sevgisi vardır.
sizlerle fikri uyuşmayan direk satılmış birimi oluyor. Böyle değil deme koyuyla işaretlediğim yer
direk bize hakarettir. Sizin gibi düşünmek zorundamıyız. Neden bu kadar zorunuza gidiyor.
Bir tane isim veremedin sabahtan beri tolganın yerine koyacak sıkışınca benmi bulacağım diyorsun
peki olmayan fikrin eleştirisimi olur bir şeyin yanlışlığını eleştiriyorsan o zaman ortaya doğrusunu koyacaksın
yorumuna karşı gelenler nedenlerini sıralıyor. insanlar sana yok diyor kaleci sende koyarsın ismi aha işte bu var
dersin yoksa benmi bulacağım gibi laflarla burda kimseyi yönetim yalakası ilan edemezsin @EagleForce
scoutlar transfer bitirmez kardeşim bunuda öğren onlar bulur öneri götürür bunu alacak olan yönetimdir
hiç bir scout oyuncu almaya karar veremez. o nedenle kimi bulmuş yönetime önermiş bilmeden onlarlada
dalga geçemezsin. scoutların tek görevi genç oyuncu almak değildir. alınacak her oyuncuyu araştırır bu sadece
oyunculuğuyla ilgili değil karakteri takıma uyuyormu diye yani bir oyuncu almak istiyorlarsa bu messide olsa
bunu incelerler takım yapısına uyacakmı diye bunu gidip başkan yada yönetim araştırmaz hani diyoruz ya kolej
takımı gibiyiz oyuncuların birbiriyle uyumu üst seviye her gelen oyuncu cuk diye takıma oturuyor işte buda scout
başarısıdır. yoksa gider bir emenike fernandao alırsın takımın içine ederler.
fernandao alsan derler scoutlar bunumu buldu ama biliyormuydun bursadayken karakterini işte scoutun bir görevide budur.
Başkanın sürekli söylediği bir söz var Beşiktaşda oynamak için iyi oyuncu olmak yetmiyor ahlakınıda araştırıyoruz diye
işte o araştırma işini scoutlar yapıyor.

Çevrimdışı mylife1903

peki bunu yaptın transfer sezonu bitti as kalecin idmanda ayagı kırıldı yada maçta ayagı kırıldı 6 ay yok ikinci kaleci dediğin çocukla ligi kaldırabilecekmisin ve klübede üçüncü kalecin nasıl olacak ikinci kalecin bu kadar tecrübesizse üçüncü kaleci seçenegini düşünemiyorum bile 
rakin fb gidip yabancı kaleci aldı ikinci kaleci gs senin ikinci kalecini aldı ts gidip yabancı kaleci getirdi ikinci kaleci sen gidip sıradan birini getirecen  bu takımlar teknik direktörler başkanlar hepsi aptal sanki bunları yapıyor
Bu da yanlis mantik. Plan yapilirken kimse sakatlik olur diye plan yapmaz. Adriano sakatlansa, tosic stoperde kirmizi gorse kim oynayacak. Olumsuz dusunerek plan yapilmaz.
Genel kabuller vardir.

Mesela birinci kalecin rekabete girmeyen ishal olsa bile yanina oturak alarak oynayan biri olur
Ikinci kalecin birinci kalecin5 sene sonra ucuncu kaleci olunca kaleye gececek kaleci olur
Ucuncu kalecin ise ya cok genc yetenekli bir cocuk olur yahut eski yasi37-38 olmus eski birinci kalecin olur.
Ben ucuncu kalecinin yasli olmasini isterim, hem az paraya oynar hem kalecileri calistirir ve destek olur hem de takimi deplasmanlari ligi, futbolculari anlatir teknik direktore destek olur.
Bizim cordoba sonrasi dogru duzgun birinci kalecimiz oldu ben o runje miydi neydi onu begenmistim Ama ne olduysa cekti gitti adam

Çevrimdışı Kartalizm06

Geçen sene bizi farklı yapan öndeki oyuncuların çok etkili olmasıydı. Atiba-Oğuzhan-Sosa-Gomez. Geri dörtlü ve kaleci çok kötüyken bile öndeki oyuncular takımı şampiyon yaptı.

Geçen sene çok fazla katkısı olmayan Töre'nin gönderilmesi doğruydu. Sağ-sol bek transferleri takıma güç kattı. Ancak bir türlü Sosa-Gomez problemi ve stoper transferi çözülemedi. Euro 2016 biter bitmez Gomez işi çözülmeliydi.

Bir de bu takımın 1. kalecisi kim artık Şenol Hoca karar vermeli. Tolga kesinlikle olmayacak ancak. Boyko mu Fabri mi artık karar verilmeli. 2 yabancı kaleciyi ligde kadroda tutamayız birisini de elden çıkartmak gerek.

Şimdi lig başlayacak halen transferlerde soru işareti var. Sonumuz hayır ola.

Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı sallapati

Bir musibet bin nasihattan yeğdir demisler... Bu kupayi kaybetmemiz umarim hayirli olur.. Herkesin ayagi yere basar.. Futbolcusundan yoneticisine Taraftarina

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Şiddetle tavsiye ediyorum okunmasını biraz Zaman ayırıp okursanız sevinirim. Çok güzel anlatılmış şu anki durum.
https://mobile.twitter.com/BesiktasNeferi/status/764950934925565952

Çevrimdışı Ayberk

kadroda 2 yabancı kaleci tutulmayacaktır muhtemelen @EagleForce

Çevrimdışı sallapati

Yemin ediyorum şl oynamak istemiyorum bu sene... Bizi cok kiracak şl... Takimin enerjisini alip goturecek...cok bir sey yapacagimizi dusunmuyorim şl de... Ligi koyalim ffp kiskacindan cikana kadar...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

kadroda 2 yabancı kaleci tutulmayacaktır muhtemelen @EagleForce
Tutarlat bence tutulmusu var hemide yabanci kisitlamasi varken asper ile mhyre

Çevrimdışı OrhanAker

Hep dedigim konuya geldi olay. Fikret orman ilk yilinda yangindan mal kacirir gibi rustuyu kovmustu sonra nekadar dogru bilinmez 500bin euro icin ospina alinmadi soylemleri var. tolgaya bir suru para ve bonservis verildi boyko alindi fabri var utku alindi ayni stoper mevzusuna donecek olay.
Biraksaydin iste rustu oynasaydi kaleci alana kadar ne gerek vardi bu yasta futbolcu oynatmam atarlanmalarina, atiba gitmesin diye bir taraflarimiz yirtildi sonra.
Bu kadar kotu cozumler ureten bir yonetim bir tane gomez transferi ile efsAne  oldu.

Taraftarin sevdigi, formasini aldigi kRijmayi gondermek yerine Almeyd ile fernandezi gonderip simaoyu tutsalArdi bile daha iyiydi kalede de rustu oynardi.

Ben yarim yamalak lige baslanmasina karsi degilim bizim seviyemizde takimlarin eksikleri olur ve olacaktir ama akilsizlik yapilmasina tahammulum kalmadi.

Boyko fabri tolga utku 4 kaleci var toplam maaslari 3.5myon eurodur. Sunlarin yerine bir tAne maasi 3.5 milyon euro olan oynasin yedegi utku olsun veysel de 3. Kaleci diyor diger arkadaslar.

Hem paramiz yok diyecen sonr tolgaya 1.2 milykn euro verecen. Yok yaaa

İyide abi o maaşı 3.5 milyon adamı bonservis vermeden nasıl alacan hadi verdin ne kadar vereceksin 8-10 ? belki daha fazla.

Çevrimdışı Ayberk

Tutarlat bence tutulmusu var hemide yabanci kisitlamasi varken asper ile mhyre
iyi de o zaman yerli kuralı farklıydı. ospina yabancı sınırına takılıyordu. quaresmayı çok yüksek maaşından dolayı gönderdiler, yanlış hatırlamıyorsam 3 milyon alıyordu, feda sezonuydu ve indirim yapmak istemedi. rüştü konusunda ben de 1 sene daha kalabilirdi diye düşünüyorum

Çevrimdışı kartal190321

boyko büyük ihtimalle satılacak malaga söylentileri var..en kötü kiralık gönderilir yabancı hakkını 2 yabancı kaleciyle  doldurmak ve her hafta birini trübünde oturtmak  1 m euro maaş vermek lüksüne sahip değiliz... ligde tolga fabri dönüşümlü oynar  şampiyonlar liginde fabri oynar kupa maçlarında utku oynar  planlama bu şekilde olacak gibi

Çevrimdışı kartal190321

Bu da yanlis mantik. Plan yapilirken kimse sakatlik olur diye plan yapmaz. Adriano sakatlansa, tosic stoperde kirmizi gorse kim oynayacak. Olumsuz dusunerek plan yapilmaz.
Genel kabuller vardir.

Mesela birinci kalecin rekabete girmeyen ishal olsa bile yanina oturak alarak oynayan biri olur
Ikinci kalecin birinci kalecin5 sene sonra ucuncu kaleci olunca kaleye gececek kaleci olur
Ucuncu kalecin ise ya cok genc yetenekli bir cocuk olur yahut eski yasi37-38 olmus eski birinci kalecin olur.
Ben ucuncu kalecinin yasli olmasini isterim, hem az paraya oynar hem kalecileri calistirir ve destek olur hem de takimi deplasmanlari ligi, futbolculari anlatir teknik direktore destek olur.
Bizim cordoba sonrasi dogru duzgun birinci kalecimiz oldu ben o runje miydi neydi onu begenmistim Ama ne olduysa cekti gitti adam

sakatlıgı örnek verdim sadece. planlama yapılırken birinci kaleci ospina yedeği utku üçüncü kaleci alt yapıdan böyle bir planlamayla 50 maç oynayacagın sezona giremezsin hiç bir hoca başkan kabul etmez bu riski göze alamazlar..

Çevrimdışı mylife1903

iyi de o zaman yerli kuralı farklıydı. ospina yabancı sınırına takılıyordu. quaresmayı çok yüksek maaşından dolayı gönderdiler, yanlış hatırlamıyorsam 3 milyon alıyordu, feda sezonuydu ve indirim yapmak istemedi. rüştü konusunda ben de 1 sene daha kalabilirdi diye düşünüyorum
5 yabanci kurali vardi yanlis hatirlamiyorsam ve biz ikisini kalede kullanmistik.
Quaresma indirim yapti yahu mesela sezer ozturke ugur borala para verecegine quaresmaya verecektin parayi cAmianin biraz morali duzelirdi. Zaten o feda olayi da iyi yonetilmedi. Kimlere ne paralar verildi yok yerimizden. Sezer ugur escude eneramo falan sayilir gider. Baskan yanlis ata oynadi o sene. Abuk sabuk adam almaya hic gerek yoktu kimseyi alma elde iki uc tane adam tut cik oyna genc cocuklar ile hem param yok diyecen hem abuk sabuk adam alacan.

Çevrimiçi Necmi

boyko büyük ihtimalle satılacak malaga söylentileri var..en kötü kiralık gönderilir yabancı hakkını 2 yabancı kaleciyle  doldurmak ve her hafta birini trübünde oturtmak  1 m euro maaş vermek lüksüne sahip değiliz... ligde tolga fabri dönüşümlü oynar  şampiyonlar liginde fabri oynar kupa maçlarında utku oynar  planlama bu şekilde olacak gibi
garantilemediğin sürece utku hiç bir resmi maçta oynamaz oynamamalıda
böyle taraftar profilin varken gencecik çocuğu harcarsın illaki hatalı goller yiyecek
önce tribünde oturup a takımla antrenmana çıkarak Beşiktaşın bir parçası olduğunu anlayacak
bir iki sene sonra ordan kulübede oturmaya terfi edecek ara ara rahat sonucun önemli olmadığı maçlarda oynatılıp
heyecanını yenecek adım adım birinci kaleciliğe yükselecek olursa 4-5 sene sonra kaleye geçer
on senede kalemizi korur.

Etiketler: