Kac kere yazmamiz gerekiyor? Super scout ekibimiz, transferleri aylar oncesinden bitirip sozlesmeleri kasada saklayan transfer komitemiz bulacak o adami. Besiktas'a futbolcu bulmak benim gorevim degil. Yedek olacak tek bi kaleci bulamiyolarsa atip tutmayacaklar en iyisini aliyoruz diye.
100. yil sampiyonlukta yedek kalecimiz kimdi? Hani o ligi domine ettigimizde. Kim hatirliyor ya da takiyor? Senin kalende Cordoba gibi kaleci olsun, yedek kaleci Tolga yerine kim olursa olsun. Anlatilmak istenen o. Ama siz 3 tane birbirine benzer kaleci alip hala Tolga'yi ilk11de izlemeyi savunuyorsunuz yonetime laf gelmesin diye.
scoutlar yada yönetim büyücü değilki olmayan bir şeyi yaratabilsinler

geçen sene gs ikinci kaleci olarak vardıda mı cenke 1M bonservis verip bizden aldılar.
bizim kulübeye layık görmediğimizi adamlar aldı işte hem tolgadan az almıyordur.
fenerde bulamıyor portekizden kaleci kiralıyor. Gerçekten bir şeyi yazmadan oturun bir düşünün
hemen yapışın yönetime laf söyletmemek için diye kardeşim bu forumu kuralı iki yıldan fazla
oldu biz burada yönetime laf söyletmeyiz bunun için mazeret sunmamıza gerek yokki
bu forum yönetimi destekliyor bunu hiç bir zaman inkar etmedikki. Doğru kabul ettiğimiz
işleri yaptıkları sürecede destekleriz. Daha doğrusunu yapan çıkarsa onuda destekleriz.
ama bu hatayı eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor.
Sizlerin anlamadığınız bir şey var bu forum para kazanmıyor yönetimden tanıdığımız kimsede yok
her hangi bir yolla iletişimdede değiliz. Hit derdinde de değiliz. yani istersek istediğimiz kişinin
sesini keseriz. ama görüldüğü gibi eleştiri her an yapılıyor. kimseyide bu güne kadar eleştiri yapıyor diye
susturmadık. burda forum kurulduğundan beri her mesajları eleştiri olan bir sürü insan var.
Eleştiriye sadece mantıksız ve altı boş olunca karşı eleştiri getiririz.
sen şu sözünle bizi satılmış biri yaptın burda insanların yönetim değil Beşiktaş sevgisi vardır.
sizlerle fikri uyuşmayan direk satılmış birimi oluyor. Böyle değil deme koyuyla işaretlediğim yer
direk bize hakarettir. Sizin gibi düşünmek zorundamıyız. Neden bu kadar zorunuza gidiyor.
Bir tane isim veremedin sabahtan beri tolganın yerine koyacak sıkışınca benmi bulacağım diyorsun
peki olmayan fikrin eleştirisimi olur bir şeyin yanlışlığını eleştiriyorsan o zaman ortaya doğrusunu koyacaksın
yorumuna karşı gelenler nedenlerini sıralıyor. insanlar sana yok diyor kaleci sende koyarsın ismi aha işte bu var
dersin yoksa benmi bulacağım gibi laflarla burda kimseyi yönetim yalakası ilan edemezsin
@EagleForcescoutlar transfer bitirmez kardeşim bunuda öğren onlar bulur öneri götürür bunu alacak olan yönetimdir
hiç bir scout oyuncu almaya karar veremez. o nedenle kimi bulmuş yönetime önermiş bilmeden onlarlada
dalga geçemezsin. scoutların tek görevi genç oyuncu almak değildir. alınacak her oyuncuyu araştırır bu sadece
oyunculuğuyla ilgili değil karakteri takıma uyuyormu diye yani bir oyuncu almak istiyorlarsa bu messide olsa
bunu incelerler takım yapısına uyacakmı diye bunu gidip başkan yada yönetim araştırmaz hani diyoruz ya kolej
takımı gibiyiz oyuncuların birbiriyle uyumu üst seviye her gelen oyuncu cuk diye takıma oturuyor işte buda scout
başarısıdır. yoksa gider bir emenike fernandao alırsın takımın içine ederler.
fernandao alsan derler scoutlar bunumu buldu ama biliyormuydun bursadayken karakterini işte scoutun bir görevide budur.
Başkanın sürekli söylediği bir söz var Beşiktaşda oynamak için iyi oyuncu olmak yetmiyor ahlakınıda araştırıyoruz diye
işte o araştırma işini scoutlar yapıyor.