2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374158 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın bugün kimi alıyoruz  :D
Once geleneksel tolgayi gomme senlikleri
Sonra eto
Sonra gomez
Sonra sosayi satiyoruz
Aksama dogru gyan gelir
Sonra kap gelmez
Istiklal marsi ve kapanis

Çevrimdışı EagleForce

7 8 m verip yedekte mi oturtucaz ??

Hayir. O isimleri almak zorunda degiliz diye yazdim as kaleci olmayacagi icin. Zaten takiminda as kaleci oynayan milli takimda as kaleci olan bizde yedek oynamak istemez. Daha dusuk profilli 500k'ya oynayacak bir kaleci alirsin. Her durumda maddi durumu ortaya surup, 3 kaleciye 1'er kusur vermek mantikli degil. Tolga dedigin gibi 1-1.5 arasi bir para aliyodur herhalde. Yedek kaleci icin fazla. Zaten verilen bu paralardan dolayi cogu kisi ilk11 oynamaya devam edecegini dusunuyor.

Çevrimiçi Necmi

As kaleci Turk olacak diye bir zorunluluk yok ama.
doğru yok ama iki kalecinden biri türk olmak zorunda
tamam para var iyi bir yabancı kaleci aldık çok paramız var babacanıda alabiliriz
sence Beşiktaşa ikinci kaleci olmak için gelirmi TR pasaportlu bizim kulübede oturacak seviyede
3 tane kaleci var harunu saymıyorum bursanın bir tarafı kaldırılmaz
Volkan babacan onur ve tolga babacanla onuru 7-8 bonservisden aşağı alamazsın 2 M dan aşağıda
oynamazlar ve ikiside kulübeye gelmez.

Çevrimdışı linux

İkinci kalecinin tolga olması doğrumu ?

Tolgayı artık nasıl savunursunuz . Onun hatalarını izlemekten bir hal olduk . Üstüne birde sözleşme de uzatıldı .

Burada bir arkadaş yazmıştı . Tolga hata yaptıysa yine kalede olacak , neuer bile gelse yine kalede tolga olacak.  Tolga eleştirilemez demişti . O noktaya geldiniz sizde. 

Çevrimdışı Ayberk

As kaleci Turk olacak diye bir zorunluluk yok ama.
kimse as kaleci Türk olsun demiyor. kısır döngüye bağladınız iyice. alınabilecek yerli kaleciler belliyken scout ekibi yerli kaleci bulsun diyebilecek duruma geldiniz. gözün gördüğünü bulmak nasıl olacak bi açıklayın biz de bilelim. ha genç kaleci bul yetiştir o ayrdı ama şu anda senin yedek kalecin o-la-maz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı linux

Eduardo vargas . Dün burada bir arkadaş yazmıştı. 

http://www.transfermarkt.com.tr/eduardo-vargas/profil/spieler/89718

Tam aradığımız oyuncu .

Gelirmi acaba ?

Çevrimdışı Mahmut

Hayir. O isimleri almak zorunda degiliz diye yazdim as kaleci olmayacagi icin. Zaten takiminda as kaleci oynayan milli takimda as kaleci olan bizde yedek oynamak istemez. Daha dusuk profilli 500k'ya oynayacak bir kaleci alirsin. Her durumda maddi durumu ortaya surup, 3 kaleciye 1'er kusur vermek mantikli degil. Tolga dedigin gibi 1-1.5 arasi bir para aliyodur herhalde. Yedek kaleci icin fazla. Zaten verilen bu paralardan dolayi cogu kisi ilk11 oynamaya devam edecegini dusunuyor.
Su 500k lik turk kaleci kim onu deyiver biz bjk de yedek olacak seviyede oyle biri yok diyoruz iste.

Çevrimdışı sozkul

Günaydın bugün kimi alıyoruz  :D

Para yok maalesef, para gelirsede alacak adam ve zaman kalmadı. Ne kadar kadersisiz yahu, uzun yıllar sonra gerine gerine izleyecektik Türkiye ligini tamamen relax bir modda, Sosa ve Gomez kalsaydı tabiiki..
Artık 18 lik Uğurdan bir yıldız yaratacağız mecburen.  :(

Çevrimdışı mylife1903

Bizim mrmic kac yasinda ilk yariyi cikartamaz mi acep? Gabor reis gibi eski usul formasini giyip oynasa forumun cogu itiraz etmez herhalde

Çevrimdışı Ayberk

İkinci kalecinin tolga olması doğrumu ?

Tolgayı artık nasıl savunursunuz . Onun hatalarını izlemekten bir hal olduk . Üstüne birde sözleşme de uzatıldı .

Burada bir arkadaş yazmıştı . Tolga hata yaptıysa yine kalede olacak , neuer bile gelse yine kalede tolga olacak.  Tolga eleştirilemez demişti . O noktaya geldiniz sizde.
yazılanları okumadan bi pundunu bulayım da sokuşturayım modunda olanlar var bi de

Çevrimdışı onurturan

Günaydın Arkadaşlar,

Takımın net 1 eksiği var: Net golcü forvet. Geri kalan tüm pozisyonları absorve edebiliriz ama net golcü olmazsa olmaz. Cenk iyi bir oyuncu, mutlaka katkı alacağız ama net golcü değil. Eto'o mutlaka gelmeli idi. Cmts günkü maçta olsaydı kupayı almıştık.

Ha, Türkiye kupası ile süper kupanın benim için hiç bir anlamı yok. Boşuna masraf ve efor. Takımın zaten ölüsü ilk 3'te bitiriyor, türkiye kupasının AL dışında hiçbir katkısı yok. Keza süper kupa'da öyle, ciddi bir hazırlık maçı diyelim. Ne olursa olsun lige konsantre olmamız lazım. Bunun için net bir golcü şart oğlu şart.
Günaydın Arkadaslar..
+40903

Çevrimdışı yigitcan1903

Ligde öyle sivrilen bi takım yok pek
Ara ara saçmalıcaz,çokca tırmalamamız gerekecek geçen sezondan daha fazla
Ama şanslar eşit bence
Gidip son dk saçma sapan adamlar almasınlar,şu an çıkıp transferi noktaladık desinler

Çevrimdışı sallapati

Cenk gonen de ne kafakterde oldugunu gostermis.. Ulen adam gittigi an sampiyon olduk... Bi de gitmis gs de her mevsim bahar yazmis... Besiktastaki kanser tumoru senmissin demek ki gittigin anda sampiyon olduk... Gs de sen geldigin gibi ligde 6. Oldu.. Senden kurtuldugumuzda cok sevinmistim.. Hakliymisim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Beyler.. Vitor pereira olayinda pis pis kokular geliyor burnuma.. Bu adama ya el altindan para verildi ya da tehdit edildi.. Adam taraftardan korkmus da 4 milyon eurosunu birakip kacmis... Vay vay vay vay.. Bizi salak saniyorlar... Sunlari uefaya sikayet etmek lazim

Çevrimdışı EagleForce

Su 500k lik turk kaleci kim onu deyiver biz bjk de yedek olacak seviyede oyle biri yok diyoruz iste.

Kac kere yazmamiz gerekiyor? Super scout ekibimiz, transferleri aylar oncesinden bitirip sozlesmeleri kasada saklayan transfer komitemiz bulacak o adami. Besiktas'a futbolcu bulmak benim gorevim degil. Yedek olacak tek bi kaleci bulamiyolarsa atip tutmayacaklar en iyisini aliyoruz diye.
100. yil sampiyonlukta yedek kalecimiz kimdi? Hani o ligi domine ettigimizde. Kim hatirliyor ya da takiyor? Senin kalende Cordoba gibi kaleci olsun, yedek kaleci Tolga yerine kim olursa olsun. Anlatilmak istenen o. Ama siz 3 tane birbirine benzer kaleci alip hala Tolga'yi ilk11de izlemeyi savunuyorsunuz yonetime laf gelmesin diye.

Çevrimiçi Necmi

aldık işte utku Beşiktaşın kulübesine bile senin dediğin gibi düşük profile sahip birini
alamazsın. 3-4 hafta sürecek bir sakatlıkta şampiyonluk gider. millet düşük profilli günayı
istiyorlardı kaleye her geçtiğinde saçma sapan goller yedi. tolga hatalı gol yiyor diyoruzda
onunkiler hata olarak bile tanımlanmazdı.
her kaleci hatalı gol yer üst seviye olsa bile neuer alman milli takımını şampiyonadan eletti.
tolga genel anlamda iyi bir kaleci senede 3-4 maç hata yapar o maçlarda hep kritik telafisi olmayan
maçlar olur. Yoksa her maç çok önemli 3-4 kurtarışı vardır. tolga çok maç alıyor ama nefret gözlükleriyle
bakıldığı için bunlar görünmüyor.
Ben çizgi kalecisini sevmem tolgayıda yakıştıramıyorum Beşiktaş kalesine
mesela fener kupadan elenmesinin ihalesini ivan bebeke çıkardı ama yenilen her gol kaleci hatasıydı
aslında elenmelerine sebep olan volkandı. Geçen sene ligde ne goller yedi
şu 3 senedir mukayese edersek Tolga volkandan iki gömlek daha iyi bir kaleci.
TR standartlarında iyi kaleci olması Beşiktaşın kalesini koruyacak yeterlilikte olduğunu göstermez
ama sizin bu kadar yerin dibine sokmanızıda hak etmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cevabı belli, "Biz mi diyeceğiz, scoutlar ne iş yapıyor?" diyecek şimdi.  :tabe:

(Demiş bile)

Çevrimdışı Ayberk

Kac kere yazmamiz gerekiyor? Super scout ekibimiz, transferleri aylar oncesinden bitirip sozlesmeleri kasada saklayan transfer komitemiz bulacak o adami. Besiktas'a futbolcu bulmak benim gorevim degil. Yedek olacak tek bi kaleci bulamiyolarsa atip tutmayacaklar en iyisini aliyoruz diye.
100. yil sampiyonlukta yedek kalecimiz kimdi? Hani o ligi domine ettigimizde. Kim hatirliyor ya da takiyor? Senin kalende Cordoba gibi kaleci olsun, yedek kaleci Tolga yerine kim olursa olsun. Anlatilmak istenen o. Ama siz 3 tane birbirine benzer kaleci alip hala Tolga'yi ilk11de izlemeyi savunuyorsunuz yonetime laf gelmesin diye.
sürekli demagoji yapıyorsun "hala Tolga'yi ilk11de izlemeyi savunuyorsunuz yonetime laf gelmesin diye" söylemlerini tekrarlayarak. o kadar yazdık hala bel altı nasıl vursak hesabı. senin as kalecin hiç sakatlanmayacak mı ya da oyundan çıkmayacak mı? kadroda 2 kalecin var, 2sinin de yabancı olma şansı yok. daha nasıl anlatalım. Tolgadan daha iyi bir yedek olabilecek yerli kaleci söyleyemiyorsunuz scout ekibi bulsuna çekiyorsunuz

Çevrimdışı sallapati

Biz ffp olayi yuzunden kivrim kivrim kivraniyoruz..bunlar adami şak diye kovabiliyorlar... Bu ilayin ntvspor ile de baglantisi var.. Ilk son dakika haberini onlar gectiler.. Algi operasyonuna onlar basladilar... Musa sow un gelisi ve gidisi gibi bu olay benim midemi bulandiriyor... Burda bile bir sike manipulasyon yontemi bulmustur bunlar... Haksiz rekabet icindeyiz resmen

Çevrimdışı Dr.Zeck

sürekli demagoji yapıyorsun "hala Tolga'yi ilk11de izlemeyi savunuyorsunuz yonetime laf gelmesin diye" söylemlerini tekrarlayarak. o kadar yazdık hala bel altı nasıl vursak hesabı. senin as kalecin hiç sakatlanmayacak mı ya da oyundan çıkmayacak mı? kadroda 2 kalecin var, 2sinin de yabancı olma şansı yok. daha nasıl anlatalım. Tolgadan daha iyi bir yedek olabilecek yerli kaleci söyleyemiyorsunuz scout ekibi bulsuna çekiyorsunuz

valla ben Utkuyu gormek isterim yedek kaleci olarak en azından tolgadan ustundur o cocuk

Tolga gibi kıytırık goller yemez en azından adam 2 kere uefadan etti yetmedi bide sampiyonluktan ediyordu

artık onu koruyan insanlar varsa kusura bakmasınlar da gözlerinden tedavi olsunlar.

Çevrimdışı onurturan

Arkadas su amerikanin gundem degistirme oyunlarina gelmeyin kale bitti artik alınmış fabrinin, satılamayan boykonun, uzatılan tolganin davasi olmaz....
forvet ve stoper konusalim lutfen sanki tek derdimiz tolga su dunyada.. Atiba olcay ozie tolgay aras  o gün insan ustu mucadele verseler hayatlarinin topunu oynasalar ilerde gol atacak adamimiz yok geride defansi toparlayacak bir tane stoper yok..
para da yok gerci.. suan 3 m euro imza parasi verip nkoulou da alamazsiniz trenleri kacirdik malesef.. ne yapmaliyiz onlari tartisalim lutfen..

Çevrimdışı brkntcnr

Bu sezon Fabriden beklenilen performans gelmezse seneye Babacan ı birinci kaleci olarak alalım. Ben şahsen çok beğeniyorum iyi kaleci. Fabriyi de yedeği yaparız böylece tolgadan da kurtulmuş oluruz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EagleForce

aldık işte utku Beşiktaşın kulübesine bile senin dediğin gibi düşük profile sahip birini
alamazsın. 3-4 hafta sürecek bir sakatlıkta şampiyonluk gider. millet düşük profilli günayı
istiyorlardı kaleye her geçtiğinde saçma sapan goller yedi. tolga hatalı gol yiyor diyoruzda
onunkiler hata olarak bile tanımlanmazdı.
her kaleci hatalı gol yer üst seviye olsa bile neuer alman milli takımını şampiyonadan eletti.
tolga genel anlamda iyi bir kaleci senede 3-4 maç hata yapar o maçlarda hep kritik telafisi olmayan
maçlar olur. Yoksa her maç çok önemli 3-4 kurtarışı vardır. tolga çok maç alıyor ama nefret gözlükleriyle
bakıldığı için bunlar görünmüyor.
Ben çizgi kalecisini sevmem tolgayıda yakıştıramıyorum Beşiktaş kalesine
mesela fener kupadan elenmesinin ihalesini ivan bebeke çıkardı ama yenilen her gol kaleci hatasıydı
aslında elenmelerine sebep olan volkandı. Geçen sene ligde ne goller yedi
şu 3 senedir mukayese edersek Tolga volkandan iki gömlek daha iyi bir kaleci.
TR standartlarında iyi kaleci olması Beşiktaşın kalesini koruyacak yeterlilikte olduğunu göstermez
ama sizin bu kadar yerin dibine sokmanızıda hak etmiyor.

Utku oynasin hata yapsin. En azindan kredisi vardir taraftarin gozunde genc ve potansiyelli kaleci olarak. Tolga kredisini tuketmistir bu takimda ve sadece zarar vermektedir su saatten sonra. Ustune kaptan olmasi (gecen sene Tore'yle taraftara sirtini donup gitmesine ve devamli aglak suratina ragmen), her hatasina ragmen hala ilk 11 olmasi (hazirlik maci oynamadan kupa finalinde yine ilk11) taraftarin sabrini tasirmistir artik. Senol hoca ve Cebi yuzunden de torpilli oldugunu dusunen taraftar sayisi az degil. Bu diger kalecileri de olumsuz etkiliyordur.

Rakibinin kalesinde Muslera varken Tolga TR standardinda kotu kalecidir. Bu konuda katilmiyorum size. Tecrubeli herhangi bir kaleci kale nerede diye arkasina doner bakar mi? Ceza sahasi disinda bile bile topu tutar mi? Takim kotu olup Tolga'nin performansi sayesinde kazandigimiz kac mac var 3 yilda? Tam tersine 2 yil Avrupa'dan elenmemize sebep oldu. Gecen yil sampiyonlugu da goturuyordu direkler kurtardi. Muslera maci gectim kupa kazandirip duruyor takimina. 

Çevrimdışı onurturan

Para yok maalesef, para gelirsede alacak adam ve zaman kalmadı. Ne kadar kadersisiz yahu, uzun yıllar sonra gerine gerine izleyecektik Türkiye ligini tamamen relax bir modda, Sosa ve Gomez kalsaydı tabiiki..
Artık 18 lik Uğurdan bir yıldız yaratacağız mecburen.  :(
kadersizlik zaten allahin emri de abi plansizlik da var bu isin icinde.. kimse kusura bakmasin yani..

Çevrimdışı kartal190321

scout gidip ikinci ligden kaleci  bulup getirecek oynatacan ilk hatasında gömecen ikinci ligden kaleci alırsan böyle olur diyecen socut ekibine giydirecen...franco miloseviç alındı arkasında duruldumu ilk hatalarında asıp kesmedilermi...herkes utku diyorda koy bakalım utkuyu kaleye ilk hatasında çocugun kalecilik  kariyeri biter...scout gostavo gomesi buldu  adam daha alınmadan gelmeden eleştirmedinizmi paraguaydan oyuncumu alınır demedinizmi...eleştirmek için eleştiri yapılmaz somut veriler koymazsanız altını doldurmazsanız eleştiriniz kaale bile alınmaz.. :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Etiketler: