Hayir. O isimleri almak zorunda degiliz diye yazdim as kaleci olmayacagi icin. Zaten takiminda as kaleci oynayan milli takimda as kaleci olan bizde yedek oynamak istemez. Daha dusuk profilli 500k'ya oynayacak bir kaleci alirsin. Her durumda maddi durumu ortaya surup, 3 kaleciye 1'er kusur vermek mantikli degil. Tolga dedigin gibi 1-1.5 arasi bir para aliyodur herhalde. Yedek kaleci icin fazla. Zaten verilen bu paralardan dolayi cogu kisi ilk11 oynamaya devam edecegini dusunuyor.
aldık işte utku Beşiktaşın kulübesine bile senin dediğin gibi düşük profile sahip birini
alamazsın. 3-4 hafta sürecek bir sakatlıkta şampiyonluk gider. millet düşük profilli günayı
istiyorlardı kaleye her geçtiğinde saçma sapan goller yedi. tolga hatalı gol yiyor diyoruzda
onunkiler hata olarak bile tanımlanmazdı.
her kaleci hatalı gol yer üst seviye olsa bile neuer alman milli takımını şampiyonadan eletti.
tolga genel anlamda iyi bir kaleci senede 3-4 maç hata yapar o maçlarda hep kritik telafisi olmayan
maçlar olur. Yoksa her maç çok önemli 3-4 kurtarışı vardır. tolga çok maç alıyor ama nefret gözlükleriyle
bakıldığı için bunlar görünmüyor.
Ben çizgi kalecisini sevmem tolgayıda yakıştıramıyorum Beşiktaş kalesine
mesela fener kupadan elenmesinin ihalesini ivan bebeke çıkardı ama yenilen her gol kaleci hatasıydı
aslında elenmelerine sebep olan volkandı. Geçen sene ligde ne goller yedi
şu 3 senedir mukayese edersek Tolga volkandan iki gömlek daha iyi bir kaleci.
TR standartlarında iyi kaleci olması Beşiktaşın kalesini koruyacak yeterlilikte olduğunu göstermez
ama sizin bu kadar yerin dibine sokmanızıda hak etmiyor.