Bencede fabri kaleyi alırda sıkıntı tolganın bu kadar aleni taraftarın gözüne soka soka kayrılması. Taraftar nezninde kredisi olmayan bi oyuncuyla hem üç yıllık sözleşme yapıp hemde süper kupada kaleye koymak sinir bozucu bi durum anadolu kulübü değil burası Şenol hoca bizi yedi sene sonra şampiyon yapmış olabilir ama kendiside kariyerindeki ilk şampiyonluğunu bu camia sayesinde aldı süper kupadaki saçmalığa yanlış kadro çıkarmaya oyuncu kayırmaya eski oyuncuları onore etmeye falan hiç gerek yoktu.
gs evvelki sene şampiyon oldu hatta 3 kupa kazandı ama her Türk vatandaşı nasıl rezil bir futbol oynadığını biliyordu ..
Sezon başladı 3 kupalı şampiyon demedi taraftarları ilk kötü sonuçta ilk kötü oyunda ıslık istifa bilmem ne..
renkli basın şaşkın ne oluyor bu taraftara 3 kupalı şampiyon hiç mi kredisi yok falan filan..
Yok karddeşim kredi falan yok çünkü onlar da bilinçaltlarından gs nin hiç top oynamadan o kupaları aldığını biliyorlardı..
Bunları neden anlattım şunun için; şu an tolganın durumu geçen seneki gs nin durumudur..
Taraftar onun nasıl bir kaleci olduğunu biliyor..
şampiyon takımın kalecisi bilmem ne geçiniz.. ilk tolgalamasında insanlar galeyana gelecek..
Vodafone arenada bi ıslık var akıllara zarar ben hanım arkadaşlardan ağrı kesici dilendim ..
Beşiktaşımız için en hayırlısı neyse o olsun..