2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372035 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetime yapamayacağı şeyleri söyledikleri kendilerini çok yukarda mükemmel işler yapıyolarmış gibi gördükleri için kızıyorum. Tek plan töre satılıp transfer yapmaksa lig bitmeden çekmecede sözleşmeler var eksik bölgelerin farkındayız şu kadar oyuncuyla temas halindeyiz giden gider daha iyisini alırız falan gibi gereksiz hava attılar daha net eksik bölgelere oyuncu alamadık. Bide sosa giderse işimiz yaş.

Hocanın gereksiz takıntıları var kayırdığı oyuncular var tolga konusunda herkez dolmuşken sabrı tükenmişken fabri yerine tercih etmesi olacak iş değil. Madem fabriyi oynatmayacaksın aldırmayacaktın o zaman sağlam adam gibi kaleci aldıracaktın burası bursa spor değil senelerdir başarısız olmuş taraftar nezninde kredisi olmayan bi oyuncuyu ısrarla oynatma sevdası nedir Beşiktaş gibi büyük kulüpler böyle takıntılarla uğraşamaz ortada bi kupa varsa en ideal kadronu çıkarır oynarsın malesef hoca hem yanlış kadro çıkardı hem yanlış değişiklikler yaptı. kalede fabri sol bekte adriano oynar ömer girecekse cenk yerine girer o oyundan tolgay çıkmaz kerim yerine q7 değişikliği gerekli etkiyi göstermediyse olcay yerine aras hamlesi yapılır kısaca hoca süper kupada saçmaladı umarım sadece formsuzluktur bu durum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı onurturan

Ömer de fabri gibi çıksın en azından biraz mutlu olacağım..
çünkü futbolcuları pek bilmem burda sizlerin yorumlarından oluşuyor algım ilk baş fabri geldi diye karalar bağlamıştık şimdi en azından bi umut var kaleyle alakalı..
omeuro da öyle çıkabilir ama artık ltfen forvet ve 10 numarada bu tarz olmasın yaşlı maşlı kafamızın rahat oalcağı adamları kiralayın bu sene de olalım şampiyon sonra zaten ffp de kalkacak başkanın cimriliğinden dolayı zaten bizim doğal ffp miz hep olacak ama en azından böyle aç kalmayız önümüz açık olur stressiz yaparlar en azından transferleri ben vizyondan planlamadan geçtim artık saçma sapan adam almasınlar yeter..

Çevrimiçi COB

Ayrica yavas yavas ortalama yasi dusurmemiz lazim. Sosa satilirsa yerine 22-27 arasinda birisi gelmeli, surekli 30+ transfer yapiyoruz. Gomez gelmiyorsa da 25-28 arasinda bir forvet.

Çevrimdışı onurturan

Nerde onur yan toplarını beğenirdim tolganın tek beğendiğim özelliği oydu dünkü golden sonra hiçbir özelliğini beğenmiyorum...

dünkü pozisyonu bi kaç kez daha izledim tamam top altı pas çizgisine düşüyor ama sanki kaleci tarafından alma yada yumruklaması çok zor bir topmuş gibi geldi bana belki ben yanılıyorumdur necip zıpladığı için de öyle geliyor olabilir top bi anda aşağı yönlü seyrettiğ için de olabilir bilemedim o pozisyonda fabri olsa ne yapardı acaba..

Çevrimdışı linux

cardonayı çok seviyon herhalde bende bir ara sürekli ospina yazıyordum  ama zor cardona sosadan daha iyi...

Beğendiğim bir oyuncu . Sodadan çok daha iyi bence . Şartlar zorlansa alınır.

Çevrimdışı linux

Şu saatten sonra sosa dan katkı beklemek . Hayal . Satılıyorsa bu fiyata hemen satilsin. Almeida dan sonra demba ba gomez gördükten sonra elbet iyi şeyler olacak

Çevrimdışı murat baltacı

tek işin o zaten onu da yap demi..
Fabrinin ayakları iyi ama alır formayı ben hala güveniyorum..
Bencede fabri kaleyi alırda sıkıntı tolganın bu kadar aleni taraftarın gözüne soka soka kayrılması. Taraftar nezninde kredisi olmayan bi oyuncuyla hem üç yıllık sözleşme yapıp hemde süper kupada kaleye koymak sinir bozucu bi durum anadolu kulübü değil burası Şenol hoca bizi yedi sene sonra şampiyon yapmış olabilir ama kendiside kariyerindeki ilk şampiyonluğunu bu camia sayesinde aldı süper kupadaki saçmalığa yanlış kadro çıkarmaya oyuncu kayırmaya eski oyuncuları onore etmeye falan hiç gerek yoktu.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Cardona benimde istediğim bir oyuncu ama alamayız. Meksika'da aldığı maaş ve bonservisi bizim bütçemize uygun değil.

Çevrimdışı murat baltacı

Sezon bitiminden beri çektiğimiz sıkıntı transferdeki bilinmezlik plansızlık falan durumları süper kupa finaliyle zirveye ulaştı umarım bundan sonra gerekli hamleler yapılır ligde başarılı sonuçları alır yüzümüz tekrar güler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı onurturan

Bencede fabri kaleyi alırda sıkıntı tolganın bu kadar aleni taraftarın gözüne soka soka kayrılması. Taraftar nezninde kredisi olmayan bi oyuncuyla hem üç yıllık sözleşme yapıp hemde süper kupada kaleye koymak sinir bozucu bi durum anadolu kulübü değil burası Şenol hoca bizi yedi sene sonra şampiyon yapmış olabilir ama kendiside kariyerindeki ilk şampiyonluğunu bu camia sayesinde aldı süper kupadaki saçmalığa yanlış kadro çıkarmaya oyuncu kayırmaya eski oyuncuları onore etmeye falan hiç gerek yoktu.
gs evvelki sene şampiyon oldu hatta 3 kupa kazandı ama her Türk vatandaşı nasıl rezil bir futbol oynadığını biliyordu ..
Sezon başladı 3 kupalı şampiyon demedi taraftarları ilk kötü sonuçta ilk kötü oyunda ıslık istifa bilmem ne..
renkli basın şaşkın ne oluyor bu taraftara 3 kupalı şampiyon hiç mi kredisi yok falan filan..
Yok karddeşim kredi falan yok çünkü onlar da bilinçaltlarından gs nin hiç top oynamadan o kupaları aldığını biliyorlardı..
Bunları neden anlattım şunun için; şu an tolganın durumu geçen seneki gs nin durumudur..
Taraftar onun nasıl bir kaleci olduğunu  biliyor..
şampiyon takımın kalecisi bilmem ne geçiniz.. ilk tolgalamasında insanlar galeyana gelecek..
Vodafone arenada bi ıslık var akıllara zarar ben hanım arkadaşlardan ağrı kesici dilendim ..
Beşiktaşımız için en hayırlısı neyse o olsun..

Çevrimdışı Yasin02

Eduardo Vargas'ı nasıl bilirsiniz abilerim ? :)
Aquila non capit muscas.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Asamoah'ın golleri ve videolarını izledim. Gomez ile yakından uzaktan alakası yok :( Tipik bir Emenike'nin bir tık üstü.

Çevrimdışı murat baltacı

Çok güzel güç kaybettik kaybetmeye de devam ediyoruz. Şuana kadar yapacaklar edicekler diye inanıyordum, meğersem erdal torunoğulları gerçekten iş bitirici başarılı yöneticiymiş.

satın sosayı da satın almayın yerine 1 sene şampiyon olduk gaza geldik ambargo falan bu sene ambargoyu geç inşallah şenol hoca ligi tamamlar. Ne forvet var ne forvet arkası var ne stoper var ne kanatta yaratıcı oyuncu var ne kalede kaleci var. Haftaya lig başlıyor hala transfer yapıcaz inşallah. Stoper hattımız 1 maça çıkmadan lige başlıyoruz oh oh ne güzel. Bir de cl var ki tadından yenmez bir sezon geliyor.
Erdal başkanın ayrılma sepelerinden biride nkoulou ile 3 milyon imza parasına anlaşmış olması yönetimin bu transferi veto etmesidir. Hoca istemedi olayı hikaye bana göre özellik olarak eksiğimizi giderecek bi oyuncuydu alınmış olsa hem genç hem kaliteli bi stoper almış olacaktık ilerde satıp bonservis kazanma şansımızda olurdu hepsini geçtim şuanda 3 milyona nkoulou dan daha iyi stoper alamayız bide imza parası vereceğimiz için şuan elimizde bulunan parayı yine kullanabilirdik.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eskiden iyiydi ama şimdi bilmiyorum

Çevrimdışı ALDENYX

Artık ne geri geImeni bekIerim ne de ben geIirim. NasıIsa ben bir şey kaybetmedim, sen bensizIiği seçtin. Karar senin.

Nazım Hikmet ..... :)  usta nede güzel söğlemiş.....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Asamoah'ın golleri ve videolarını izledim. Gomez ile yakından uzaktan alakası yok :( Tipik bir Emenike'nin bir tık üstü.

Hiç bulaşmamak lazım gyana

Çevrimdışı onurturan

Erdal başkanın ayrılma sepelerinden biride nkoulou ile 3 milyon imza parasına anlaşmış olması yönetimin bu transferi veto etmesidir. Hoca istemedi olayı hikaye bana göre özellik olarak eksiğimizi giderecek bi oyuncuydu alınmış olsa hem genç hem kaliteli bi stoper almış olacaktık ilerde satıp bonservis kazanma şansımızda olurdu hepsini geçtim şuanda 3 milyona nkoulou dan daha iyi stoper alamayız bide imza parası vereceğimiz için şuan elimizde bulunan parayı yine kullanabilirdik.
3 milyon imza parasını yönetimin çok bulduğunu biliyordum ama erdal başkanın ayrılmasına bir sebebin de bu olduğunu ilk defa duydum ve üzüntüm bir kat daha arttı..
her iki durumda da o adam alınsaydı biizim için çok çok iyi olurdu şu an 10 milyona bi forvet bi de 10 numara bakıyo olacaktık..

Çevrimdışı onurturan

gs evvelki sene şampiyon oldu hatta 3 kupa kazandı ama her Türk vatandaşı nasıl rezil bir futbol oynadığını biliyordu ..
Sezon başladı 3 kupalı şampiyon demedi taraftarları ilk kötü sonuçta ilk kötü oyunda ıslık istifa bilmem ne..
renkli basın şaşkın ne oluyor bu taraftara 3 kupalı şampiyon hiç mi kredisi yok falan filan..
Yok karddeşim kredi falan yok çünkü onlar da bilinçaltlarından gs nin hiç top oynamadan o kupaları aldığını biliyorlardı..
Bunları neden anlattım şunun için; şu an tolganın durumu geçen seneki gs nin durumudur..
Taraftar onun nasıl bir kaleci olduğunu  biliyor..
şampiyon takımın kalecisi bilmem ne geçiniz.. ilk tolgalamasında insanlar galeyana gelecek..
Vodafone arenada bi ıslık var akıllara zarar ben hanım arkadaşlardan ağrı kesici dilendim ..
Beşiktaşımız için en hayırlısı neyse o olsun..
Bu arada tolganın vodafone arenada ıslıklanması benim isteyecğim en son şey olur ama nedense böyle bir senaryo yakın gibi geliyor..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Öleceksek 1 kere ölelim ben razıyım. Yazı turayı her zaman kazanamayız. Ve bu kez kaybedeceğimize inanıyorum.

Bu saatten sonra ne bizi tatmin edecek transfer olur, ne de doğru düzgün katkı alabiliriz.

Yanılmayı çok istiyorum ama bu yola çoktan girdik bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı linux

İyi biliriz . Bir bilgi mi var  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada tolganın vodafone arenada ıslıklanması benim isteyecğim en son şey olur ama nedense böyle bir senaryo yakın gibi geliyor..
Coming soon

Çevrimdışı onurturan

Duyumcular bende zararlı alışkanlık etkisi yaptı resmen bağımlı oldum.
Şuan kriz geldi mesela bi tanesi gelse yalanları söylese söylese gitse rahatlıycam  :duman:

Çevrimdışı brkntcnr

Keşke Kagawa gelse. Götze falan da geldi onun arkasında kalacak ama yine de hiç ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı asilarıkaymak

Merhaba arkadaşlar

Biz nasıl bu hale geldik onu anlamıyorum he bir anımız bir anımıza ne bir dediğimiz bir dediğimize uyuyor.Evet belki haklısınız forvet eksik savunma eksik sosa giderse orta saha eksik ama bir gerçek var oda bütçe.Çok rahatız buradan yazarak ahkam keserek dalga geçerek ama ben 33 yaşındayım ve her yıl dahada geriye gidiyoruz taraftarlık anlayışımızda.Stadımız yoktu göçebe bir yaşam sürüyorduk.kadromuz zayıftı ama güçlendik ve şampiyon olduk.şimdi güç kaybettik ama bir sebebi var bana şunu diyebilen var mı? Bu yıl benim forma paramla veya kulube yaptığım katkıyla bir tabata alındı diyen varmı yok tur sanırsam geçen yılda böyleydi.az para ile iyi bir takım kuruldu bu yılda kuruluyor   transfer sezonu kapanıyor ama realiteyi unutmamak gerekiyor.

Lütfen dalga geçercesine mesaj atmayalım sabır edelim 3 yıl İnönüyü bekledik heyecanla özlemle ardından şampiyonlukta geldi bu ligte bizim rakiplerimizin durumu ortada iken biraz daha dik duralım.

saygılar sevgiler

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Foruma girmeyeli 8-9 saat oldu. Haberim yok kusura bakmayın. Bizim takımı taşıyan uçak mı düştü yoksa korsanlar rehin mi aldı arkadaşlar. ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: