2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374052 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle26

7.5 + 2.6 = 10.1 milyon euro

İhtiyaç : Stoper - 10 Numara - Forvet

Yönetime bu kadar da güvenmiyorsanız boşverin bence şu paraya şu 3 transferi rahat yaparlar.

2.6 milyona stoper + forvet bekliyorduk kolay mı ? Gecikti ama yapacak bişey yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa'dan gelen para ile 10 m euro'ya yakın bir bütçemiz olacak.

Gil'i kiralayıp Hernanes'i alıp Gomez'i de geri getirebilirsek sıkıntı olmaz ama işte bunları yapabilir miyiz....
Güçlenmiş oluruz :) hernanesin sosadan daha iyi olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı Zafer55

bu ne balik hafizasi yahu insanlar sosa'nin ilk yari performansini hatirlamiyor sanirim.

adam 15 mac eli belinde yuruyerek gecti, skora 0 (sifir!) katki verdi.

simdi kesin yine ayni baslangici yapacakti bu olaylardan sonra hatta belki daha da kotusu.

7.5 cok ama cok iyi para kesinlikle sosa gonderilsin bu sartlarda yerine ziyech alinabilir ya joshue/bellushi vs ayari ucuz yollu bir oyuncu alinip forvete 8-10m euro yatirim yapilabilir kisacasi elimize kart olur.
Sosa katkı verdi hemde epeyce ama ne zaman?Milanla flörte başladıktan sonra.Yani beyefendi milanoya gidebilmek için canını kıçına taktı.Eğerki kalırsa da ben bunun bir takımla flörtü olmadan iyi bir performans gösterceğini sanmıyorum.
Milan 7,5 veriyorsa telli duvaklı göndersinler.

Çevrimdışı asi_kartal

Biz ne zaman akıllanacağız arkadaş sen şampiyon olmuşssun üstelik çok iyi top oynayarak ve avrupa da kupa istiyorum diyorsun ama iş icraata gelince amatörleşiyoruz..

İyi ve akıllı bir yönetim bu takımı 1 tık daha ileri götürmesi lazım, olması gereken budur ama sen inatla tolga ile devam ediyorsun, takımın en önemli ihtiyacı olan iyi bir stoper transferi yapmıyorsun, geçen sene dalga geçtiğimiz fenerin elinde şuan iyi yada kötü skora etki edebilen emenike ve wan persie var bizde cenk var. Yani çok zor olmaması gerek en kötü dönemlerini geçiren gs linnesi alabiliyor ve iyi bir oyun çıkardı derbide.

Biz ne zaman iyi bir kadro kurduk dan sonra üstüne bir şeyler koyamıyoruz ve bu yüzden başarı indeksimiz malesef süreklilik göstermiyor (hakemler vs. olaylarına girmiyorum hakem ne kadar da kötü olsa kaliteli bir oyun ve oyuncu topluluguna sahipsen çok ekstrem olaylar olmadığı takdirde o maçı kazanırsın.)  Eksik bölgelerin daha geçen seneden hatta daha öncesinden belli futboldan anlamayan biri beşiktaş maçını izlesin o bile söyler nereye takviye yapılacağını. İş bu kadar açık ve netken bu bölgelere takviye yapmıyorsan kimse kusura bakmasın başarının devamı gelmez sadece günlük yaşarız..

Madem avrupa da başarı istiyorsun eksik bölgelere bütçene ve sistemine uygun en iyi transferleri yapacaksın kadronu 1 tık ileri taşıcaksın bu sistem oturduktan sonra her sene aksayan bölgelere takviye yapacaksın olması gereken bu. Bunu yapamıyorsan avrupa dan bahsetmiyeceksin. İçimizden biri çıkıp diyebilir mi bu takım avrupa da başaralı olur diye ? Dün tüm yan toplar da rakip oyuncular vuruş yaptı ve 1 tanesi gol oldu, senin kalecin altıpasa düşen topa çıkmıyorsa stoperin hatalı zıplıyorsa kimse kusura bakmasın başarı beklemek hayaldir. Bunlar futbolun içinde olan şeyler diyebilirsin sonuçta bir takım bir takıma gol atacak ama sen sürekli aynı kişiler ve aynı bölgeler de aynı şekilde hatalı goller yiyorsan orada bir yanlış vardır bunu ne zaman düzeltirsek işte o zaman başarı süreklilik kazanacak ve avrupa da daha güçlü olacağız..
Saygılar.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Alper1903

Burada yazıldı mı bilmiyorum ama bu Omeruo berbat ötesi bir stoper. Bu adamı almak isteyen Beşiktaş'ın iyiliğini istemiyordur o kadar açık yani.

Çevrimdışı onurturan

bence de sosayı göndersinler daha 10 gün önce 5-6 verirlerse gönderelim diyorduk şimdi 7.5 verdilerse gönderelim en azından paramız olur transfer yaparız o kalsaydı hem paramız olmayacaktı hem de oynamayacaktı mızmızlık yapacaktı o besbelli..
Ayrıca Gomez de bir yerlere satılsa yüzdemizi alsak süper olur şu iki adam resmen bitirdi bizi yaa defolsunlar gitsinler..

Çevrimdışı Çağatay

Şu saatten sonra hernanes cok zor
O mevki icin hele bu kadar az zaman kalmisken ihtiyacimiz olan ozelliklerde bir adam bulma ihtimalimiz ceyrek bilete piyango vurmasi gibi birşey...
Cok zamansiz iş yapiyoruz
Bu saatten sonra almak cok zor ise satmayacaksin aslinda ama bu seferde adam motivasyonsuz olur falan filan
2 ucu malum değnek...

Neyse hayırlı geceler millet...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kalyoncu

bence de sosayı göndersinler daha 10 gün önce 5-6 verirlerse gönderelim diyorduk şimdi 7.5 verdilerse gönderelim en azından paramız olur transfer yaparız o kalsaydı hem paramız olmayacaktı hem de oynamayacaktı mızmızlık yapacaktı o besbelli..
Ayrıca Gomez de bir yerlere satılsa yüzdemizi alsak süper olur şu iki adam resmen bitirdi bizi yaa defolsunlar gitsinler..
Transfer sezonunun başında dediklerin olsa tamam ama 15 gün kalmış kimi bulacağız kimi alacağız? Fikret Orman sınıfta kalmıştır. benzema ramos pepe mesut özil de gelse düşüncelerim sabit lige en hazır kadroyu son 15 güne böyle sokmak büyük başarısızlıktır.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Transfer sezonunun başında dediklerin olsa tamam ama 15 gün kalmış kimi bulacağız kimi alacağız? Fikret Orman sınıfta kalmıştır. benzema ramos pepe mesut özil de gelse düşüncelerim sabit lige en hazır kadroyu son 15 güne böyle sokmak büyük başarısızlıktır.

Aynen şenol hocada  bunu belirtti zaten çok gecikti çok bu kadar beklenilmez ki

Millet kadrosunu kurdu.Ligler başlıyor yavaştan,Sosa gidince isterse 100milyon euro bütçen olsun kimi alacaksın kaliteli?

Sosa satılacaksa Gil-Aboubakar-Lens kiralasınlar.(Hadi en iyi ihtimal diyelim)Devre arası da 10 numara bakılır.

Araba kiralar gibi takım kurmaya çalışırsan böyle işin aksar,gecikirsin ticari zekanın suyunu cıkardılar artık,bıktırdı.Olmuş ağustosun 15'i millet 4 transfer lazım diyor Allah akıl fikir versin atı alan üsküdarı geçti bile

Çevrimdışı Zafer55

Kaybedilen kupa sonrası
Şenol Güneş:Oyuncularımla gurur duyuyorum.Şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaştır.
Olcay Şahan:Bu takımın bir oyuncusu olduğum için gurur duyuyorum.Türkiyenin en iyi takımıyız.

Çevrimdışı Mehmet K

Sosa yerine alabileceğimiz en iyi isim Belhanda olur bence

Çevrimdışı atalay

Arka arkaya Burki, Neuer, Rico ve Bravo'nun rakip high presslerindeki top kullanma becerilerini görüp, Tolga'nın varlığını hatırlamam ile gelen yabancılaşma hissi.

Çevrimdışı alimm

tarih 01.09.16 'yı gösterdiğinde taraftarın ekseriyetinin memnun olduğu Beşiktaş futbolcu kadrosu olacağından eminim...

Sosa'nın satılması sonrası gerçekleşecek olan para girişi transferde elimizi güçlendirecek ve rahat hareket alanı açacaktır...
Ben yönetime güveniyorum...

01.09. da görüşmek üzere...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mellfred

Yönetimi savunmak kralcılık değildir. Demirören döneminin enkazını görmüş biri olarak Fikret  orman bu dönem için elbette savunulasıdır.
Tolga üzerinden yönetimi taşlayanlar var ancak tolga ile sözleşme uzatılmasının müsebbibi yönetim değil teknik kadrodur. Pektemeğin sorumlusu da keza yönetim değil bilictir.  Israrla cenk'i oturtup mustafayı aldığını unutmayın bilmeyenler ya da ısrarla manipüle edenler var bunu. Tolga kararı yüzünden hocayı gönderelim diyenler bile  var. Komik olmayın.  Arsenal 18 yıldır wenger'le çalışıyor tek şampiyonlukları yok. Ferguson pogba'yı beğenmeyip gönderdi diye kotu teknik adam olmuyor. Sakin kalın hoca da tolga yanılgısına rağmen bu ligin en iyi teknik adamıdır günahıyla sevabıyla yıllar sonra yüzümüzü güldürendir. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arka arkaya Burki, Neuer, Rico ve Bravo'nun rakip high presslerindeki top kullanma becerilerini görüp, Tolga'nın varlığını hatırlamam ile gelen yabancılaşma hissi.
Beni en çok sinir eden eksikliği degaj yapamaması adam orta sahaya yetiştiremiyor. Neuer acayip bir adam stoper gibi çıkıp top kesiyor

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosa yerine alabileceğimiz en iyi isim Belhanda olur bence
Bence tam zıtlar. sosa kalmış olsa kanat alternatifimizde olurdu dün q7'i zorlayacak oyuncu konusu konuşulmuştu direk sosa iki maç sağ kanada at q7 de düzene girsin forma savaşı olsun ama görünen o ki sosa yarın gider

Çevrimdışı onurturan

Kalırsa bana göre hiç oyuna kendisini vermeyecek o yüzden..  gelen adam en fazla 4 hafta sonra hazır olacak ama sosa kalsa benim için soru işareti..

Çevrimdışı onurturan

Beni en çok sinir eden eksikliği degaj yapamaması adam orta sahaya yetiştiremiyor. Neuer acayip bir adam stoper gibi çıkıp top kesiyor

tek işin o zaten onu da yap demi..
Fabrinin ayakları iyi ama alır formayı ben hala güveniyorum..

Çevrimdışı Mehmet K

Bence tam zıtlar. sosa kalmış olsa kanat alternatifimizde olurdu dün q7'i zorlayacak oyuncu konusu konuşulmuştu direk sosa iki maç sağ kanada at q7 de düzene girsin forma savaşı olsun ama görünen o ki sosa yarın gider

Belhanda'nın da kanatlarda oynamışlığı var özellikle sol kanatta oynayabilir çok ekstra durumlarda. Amma velakin sıkıntı o değil oyuncuyu alabilmek..

Çevrimdışı linux

Kagawa , lucas lima , edwin cardona

Çevrimdışı Mehmet K

Dünkü maçta penaltılarda kalede Boyko olsa diye içimden geçirmedim değil

Çevrimdışı Mehmet K

Kagawa imkansız ama diğerlerini bilmem

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nerde onur yan toplarını beğenirdim tolganın tek beğendiğim özelliği oydu dünkü golden sonra hiçbir özelliğini beğenmiyorum...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cardonayı çok seviyon herhalde bende bir ara sürekli ospina yazıyordum  ama zor cardona sosadan daha iyi...

Etiketler: