Biz ne zaman akıllanacağız arkadaş sen şampiyon olmuşssun üstelik çok iyi top oynayarak ve avrupa da kupa istiyorum diyorsun ama iş icraata gelince amatörleşiyoruz..
İyi ve akıllı bir yönetim bu takımı 1 tık daha ileri götürmesi lazım, olması gereken budur ama sen inatla tolga ile devam ediyorsun, takımın en önemli ihtiyacı olan iyi bir stoper transferi yapmıyorsun, geçen sene dalga geçtiğimiz fenerin elinde şuan iyi yada kötü skora etki edebilen emenike ve wan persie var bizde cenk var. Yani çok zor olmaması gerek en kötü dönemlerini geçiren gs linnesi alabiliyor ve iyi bir oyun çıkardı derbide.
Biz ne zaman iyi bir kadro kurduk dan sonra üstüne bir şeyler koyamıyoruz ve bu yüzden başarı indeksimiz malesef süreklilik göstermiyor (hakemler vs. olaylarına girmiyorum hakem ne kadar da kötü olsa kaliteli bir oyun ve oyuncu topluluguna sahipsen çok ekstrem olaylar olmadığı takdirde o maçı kazanırsın.) Eksik bölgelerin daha geçen seneden hatta daha öncesinden belli futboldan anlamayan biri beşiktaş maçını izlesin o bile söyler nereye takviye yapılacağını. İş bu kadar açık ve netken bu bölgelere takviye yapmıyorsan kimse kusura bakmasın başarının devamı gelmez sadece günlük yaşarız..
Madem avrupa da başarı istiyorsun eksik bölgelere bütçene ve sistemine uygun en iyi transferleri yapacaksın kadronu 1 tık ileri taşıcaksın bu sistem oturduktan sonra her sene aksayan bölgelere takviye yapacaksın olması gereken bu. Bunu yapamıyorsan avrupa dan bahsetmiyeceksin. İçimizden biri çıkıp diyebilir mi bu takım avrupa da başaralı olur diye ? Dün tüm yan toplar da rakip oyuncular vuruş yaptı ve 1 tanesi gol oldu, senin kalecin altıpasa düşen topa çıkmıyorsa stoperin hatalı zıplıyorsa kimse kusura bakmasın başarı beklemek hayaldir. Bunlar futbolun içinde olan şeyler diyebilirsin sonuçta bir takım bir takıma gol atacak ama sen sürekli aynı kişiler ve aynı bölgeler de aynı şekilde hatalı goller yiyorsan orada bir yanlış vardır bunu ne zaman düzeltirsek işte o zaman başarı süreklilik kazanacak ve avrupa da daha güçlü olacağız..
Saygılar.