2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358809 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Bu durumda Sosa'nın Milan fiyat yükseltsin diye affedildiği ortaya çıkıyor...

Haber sadece Hurriyetten çıkmış,oda iddia edildiğini yazıyor
ne kadar inandırıcı?
az bekleyelim,Italyadan dogrulama gelmedi

saygılar

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosa'da giderse eldekilerle dahi 15 puan fark atarız. Cenk'te 30 gol barajını aşar. (Polyanna)
Sabret kardeşim sabret olumlu mesajını göremedik daha :)heyecanını anlıyorum ama sabret

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Şuan Sosa da kalsa en az 6. veya 7. haftada kendini bulacak. Satıp yerine yenisini alsak da. Eğer kalite olarak doldurulabilecek transfer yapılacaksa niye satmayalım?

Çevrimdışı Kalyoncu

Şuan Sosa da kalsa en az 6. veya 7. haftada kendini bulacak. Satıp yerine yenisini alsak da. Eğer kalite olarak doldurulabilecek transfer yapılacaksa niye satmayalım?
Yerini dolduracak adam garantisi yok.sosa en azından banko oynar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sosa'da giderse eldekilerle dahi 15 puan fark atarız. Cenk'te 30 gol barajını aşar. (Polyanna)

Sosa kalır, Cenk-Aras-Adriano form tutar.

26-27. Haftada puan farkını 20 puan acarız. Sakin olun Şampiyon daha uyanmadı (!)

Çevrimdışı abdusta

Güme Gitmesin!!

Gustavo Gomez Milan da fos çıkmış,Yerine stoper arıyorlar

saygılar

Çevrimdışı linux

Güme Gitmesin!!

saygılar

bize kiralasınlar abi :) .

Çevrimdışı 38life

Bazı şeyleri eleştirirken de lütfen gerçekçi olalım elimizde 3 milyon varken 2 stoper bir forvet ve kanat istiyoruz hatta sol bekte istiyorduk :bandit:
1 tane bonservisli stoper almak ile 1 tane kiralık + 1 tane bonservisli stoper almak arasında fark yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim kızdığım şey plan ve organizasyonun olmaması yoksa  sosa için 7.5 iyi fiyat ama biz yerini dolduracak adamı alamayız diye düşünüyorum. aynı şekilde iyi forvet alacaklarını da düşünmüyorum...

Çevrimdışı b.damatoglu

1 tane bonservisli stoper almak ile 1 tane kiralık + 1 tane bonservisli stoper almak arasında fark yok.
@orhanaker Son 3 aya bakarsan 3 milyon var elimizde. Son 3 seneye bakarasan 10 stoper var 10u bir sağlam stoper etmiyor...

Plansızlığı normalleştirirseniz problem yok görünür.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Güme Gitmesin!!

saygılar

@abdusta Abi böyle bi Adam nasıl fos çıkar daha dün bir bugün iki. ? Bizde olsa iyi olurdu valla.

Çevrimdışı LuceGel

ffp den dolayı bonservisi ile oyuncu alamıyoruz. elimizde 20 milyon var da harcamıyoruz gibi bir algı yaratılıyor
Olduğu zamanlarıda gördük geçen yıl yaklaşık o kadar limitimiz vardı.5 senede sol beki çözdük ,kaleci 10 yıldır çözülmedi,stoper en son Egemen vardı,Sosa giderse ne olur düşünemiyorum. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı brkntcnr

Yerini dolduracak adam garantisi yok.sosa en azından banko oynar

Banko diyebilir miyiz bu saatten sonra orası muamma.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Herşey parayla ölçülmez  ama kadromuz geçen yıla göre daha iyi değil bence.. Adriano ve gg diyeceksiniz ama bizim sorunumuz stoperdi.. Ve hala alınmadı 4 aydır.. Gg bence tutmıyacak bizde uğur borala döncek mevzu.. Tek adrianoylada tüm defans iyileşmez..sosada giderse ozman işler daha kötü..sosa gibi birinin alınacağına ınancım yok
Bu tabloda bize bakın gs yada fenere değil..

Çevrimdışı OrhanAker

Son 3 seneye bakarsak peki takımdaki diğer eksikler ne olacaktı ?
Ayrıca bu kadar kolaymı bu transferler istediğin kadar para ver ki veremiyorsun kimi alacaktın ?

Çevrimdışı 38life

@orhanaker Son 3 aya bakarsan 3 milyon var elimizde. Son 3 seneye bakarasan 10 stoper var 10u bir sağlam stoper etmiyor...

Plansızlığı normalleştirirseniz problem yok görünür.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan sayısal olarak 2 stopere ihtiyaç var. Alınacak futbolcunun niteliği ile ne alakası var benim söylediğim şeyin? Yönetimin dandik topçu alması başka bir tartışmanın konusu.

Çevrimdışı Ayberk

Olduğu zamanlarıda gördük geçen yıl yaklaşık o kadar limitimiz vardı.5 senede sol beki çözdük ,kaleci 10 yıldır çözülmedi,stoper en son Egemen vardı,Sosa giderse ne olur düşünemiyorum. :bandit:
300 e yakın icra davasını, kapatılan 18 uefa dosyasını, ödediğimiz 20 milyon küsür tazminatı, stat yapımını da katıyor musunuz limitimize. ayağımızı yorgana göre uzatmaya başladık, mali disiplini oturtmaya çalışıyoruz. gelirlerimiz artmaya başladı. bütçemiz arttıkça transferlerde elimiz de rahatlayacaktır. her seferinde kılı kırk yarmak zorunda kalmayacağız. ama biraz sabır
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı 38life

5 gün kaldı ligin başlamasına. 1 kalite stoper 1 yıldız forvet alınacak. Bakalım kimi getirecekler.

"En uygun fiyata en iyisini almak için bekliyoruz" diyip durdu başkan. Bakalım bunu gerçekleştirebilecek mi? Yoksa en uygun fiyata - fiyatının adamı olan yetersizler mi alınacak 2 adet.

Çevrimdışı canU

Çok güzel güç kaybettik kaybetmeye de devam ediyoruz. Şuana kadar yapacaklar edicekler diye inanıyordum, meğersem erdal torunoğulları gerçekten iş bitirici başarılı yöneticiymiş.

satın sosayı da satın almayın yerine 1 sene şampiyon olduk gaza geldik ambargo falan bu sene ambargoyu geç inşallah şenol hoca ligi tamamlar. Ne forvet var ne forvet arkası var ne stoper var ne kanatta yaratıcı oyuncu var ne kalede kaleci var. Haftaya lig başlıyor hala transfer yapıcaz inşallah. Stoper hattımız 1 maça çıkmadan lige başlıyoruz oh oh ne güzel. Bir de cl var ki tadından yenmez bir sezon geliyor.

Çevrimdışı Ersoy

Sosa için 7.5M iyi fiyat ama yerinin doldurulması çok zor 3 aydır stoperde bile sadece Omeruo aldık 15 günde Sosa'nın yeri dolmaz. Dua edin forvet alınsın.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son 3 seneye bakarsak peki takımdaki diğer eksikler ne olacaktı ?
Ayrıca bu kadar kolaymı bu transferler istediğin kadar para ver ki veremiyorsun kimi alacaktın ?
Transfer planlaması ve organizasyonu olmadığından karambole transfer yapıyoruz

Çevrimdışı Librarius

Yönetimi eleştirenler var bazısı makul eleştirili ancak öyle tipler varki komik durumdalar acınası hallerdeler. Şenol hocayı gönderelim diyen mi dersin 2 m Euro harcama hakkımızı bildiği halde üst düzey stoper ve forveti hemen şimdi  isteyen mi ?
Hugain'in 90 milik'in 35 eren'in 4 milyon ettiği piyasada, yönetimi paylayanlar  var. Gomez sosa ve toreyi sanki biz gondermişiz gibi, gerçekleri bildiği halde andavalca eleştirenler art niyetlidir. Onların bu takım taraftarı olduklarına inanmıyorum ya da aklı başında olduklarına.
Gomez sözleşme uzatmaya yanaşmadı ve birinci ağızdan gitmek istediğini kendi açıkladı. Yönetimi bu konuda ne üzerinden eleştiriyorsun ? Adam çok da ciddi yıllık alıyordu
Sosa italyada milanoda yaşamak istediği için gitmek istiyor. Yönetim tutmak için her şeyi yaptı tutmayı da gerçekten çok istiyor. Onlarda sosa gibisini3'e 5'e alamayacağını biliyor.
Gokhan bu takımdan gitmek istediğini defalarca gösterdi. Takımı icraya bile verdi geciken alacaklarına karşılık. Gel gör ki edeceğinin altında teklifler geldiği için kiralamaya mecbur kaldık.
Bununla birlikte kısıtlı imkanlara rağmen iki iyi bek ve ortalama bir stoper ve kaleci aldık
Şu imkanlar dahilinde yönetim tüm iyi niyetiyle iyi transferler yaptı yapacak
Enseyi karartmayın. sabır
Ve şu feleket tellallarına prim vermeyin
Forum  yönetimi  de bence bu beşiktaş düşmanlarına tavır takınmalı. Burası Beşiktaş zavallı karakterlerin ifşa alanı  değil

Tam Yildirim demirorenlik bir taraftar profilisin.  :evillol:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mülkübey

Şampiyonluk güzeldir ama sürekli şampiyonluk kovalamak ve şampiyon olacak kadrolar kurmak en büyük olmanın gereğidir .

Yönetim yönetin de  Bozmayın şu büyüyü be .

Bir kaç yılda çocuklar Beşiktaş lı olsun , yüreklerimiz biraz ferahlasın
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı brkntcnr

Herşey parayla ölçülmez  ama kadromuz geçen yıla göre daha iyi değil bence.. Adriano ve gg diyeceksiniz ama bizim sorunumuz stoperdi.. Ve hala alınmadı 4 aydır.. Gg bence tutmıyacak bizde uğur borala döncek mevzu.. Tek adrianoylada tüm defans iyileşmez..sosada giderse ozman işler daha kötü..sosa gibi birinin alınacağına ınancım yok
Bu tabloda bize bakın gs yada fenere değil..

Sadece bize bakıyorum. 36 kişiden 25 kişiye düşmüşüz. Değerin düşmesinde bunun da payı var. Üstelik Transfermarkt ta değeri 10 milyon olan Gomez' de kadroda yok. O da büyük etken

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tam Yildirim demirorenlik bir taraftar profilisin.  :evillol:

Valla arkadaş gercekleri ve nedenleri mantıklı bir şekilde herşeyi ile açıklamış.   Keşke her arkdas bu sekilde düşünse. Anlamadıgımız tek nokta şu: Yönetimin eli kolu bağlı. Çıkmazda sonuç olarak en iyisini yapmaya çalışıyorlar.

Etiketler: