2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359393 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa 7.5 a gidiyorsa bence Ahmet Bulut kullanılmalı direk ayarlar bişeyler  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ayberk

geçen sene fındık fıstık kaju ile transfer yapıyor diye alay konusu olan torunoğulları şimdi nasıl kıymete bindi
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Librarius

şimdi sosaya 7,5 milyon teklif ediliyor ve satılmıyorsa, kötü bir performans sergilediğinde de bu sefer fernandeste olduğu gibi teklif varken niye satılmadı denecek

Sorun bu degil... 2 aydir ben gitmek istiyorum diyen oyuncunun boylesine suruncemede birakilmasi. Degerini bulan her oyuncu satilabilir; lakin, bu oyuncunun alternatifini bulmadan olmaz bu is. Yonetim diyelim Sosa'yi satti. Peki siz bu yonetimin sosa'ya alternatif hazirladigini dusunuyor musunuz? Daha Gomez'e alternatif bulunamadi.

Ha bu arada gecen yil Gomez'in alternatifi N'doye idi. :)
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yemin ediyorum çıkıp isyaaaaan diye bağıracam ne b.ktan bi trasfer sezonudur arkadaş !

Kadromuz 1 2 tık geriye gitti maalesef...

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa satılıp yerine de Gökhan İnler'i alıp Sosa'nın yerini doldurduk der bu yönetim beklerim.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Per Babacar possibilità di essere ceduto in prestito
Pubblicato il: 14 Ago 2016 18:51
BabacarCome si può leggere su La Nazione, Khouma Babacar è nella lista dei partenti. La società viola spera di portare a casa una decina di milioni di euro, ma al momento non sono arrivate proposte concrete. Se questa situazione dovesse persistere, la Fiorentina potrebbe essere costretta a cedere il giocatore in prestito.

FİKRET BAŞKANA duyuru!!

Henuz duymadınız haber çok taze,derki kısaca:BABACAR ı satın alacak klup bulamamış Fiorentina;Kiralamaya sıcak bakımıyormuş

Saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa satılıp yerine de Gökhan İnler'i alıp Sosa'nın yerini doldurduk der bu yönetim beklerim.
Tek çare hernanes olur onuda alamayız ziyech, cardona bunlar hayal....

Çevrimdışı Ayberk

Sorun bu degil... 2 aydir ben gitmek istiyorum diyen oyuncunun boylesine suruncemede birakilmasi. Degerini bulan her oyuncu satilabilir; lakin, bu oyuncunun alternatifini bulmadan olmaz bu is. Yonetim diyelim Sosa'yi satti. Peki siz bu yonetimin sosa'ya alternatif hazirladigini dusunuyor musunuz? Daha Gomez'e alternatif bulunamadi.

Ha bu arada gecen yil Gomez'in alternatifi N'doye idi. :)
sosanın da bir fernandes olabilme ihtimalini unutmayalım. özellikle 2 sezondur sorun çıkaran bir oyuncu olduğunu düşünürsek
sürüncemede bırakılmadı süreç gayet iyi yönetildi. taviz verilmedi geri adım atılmadı. milanın satışının gerçekleşmesi sonucunda yeni gelişmeler olabilir

Çevrimiçi Samet Ç

Tek çare hernanes olur onuda alamayız ziyech, cardona bunlar hayal....

Hernanes yaptığımız teklifi reddetmişti 1-1.5 ay önce alamayız.

Çevrimdışı b.damatoglu

sosanın da bir fernandes olabilme ihtimalini unutmayalım. özellikle 2 sezondur sorun çıkaran bir oyuncu olduğunu düşünürsek
sürüncemede bırakılmadı süreç gayet iyi yönetildi. taviz verilmedi geri adım atılmadı. milanın satışının gerçekleşmesi sonucunda yeni gelişmeler olabilir
Satmada problem yok. Bakkal gibi çok karlı sarıyoruz. Sorun kimi alacağımız...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı linux

dön be erdal abi . Şu transfer işlerini hallet be  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Ayberk

ffp den dolayı bonservisi ile oyuncu alamıyoruz. elimizde 20 milyon var da harcamıyoruz gibi bir algı yaratılıyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ffp den dolayı bonservisi ile oyuncu alamıyoruz. elimizde 20 milyon var da harcamıyoruz gibi bir algı yaratılıyor
Kim yapıyor bunu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı b.damatoglu

Cardona alınır arkadaş. 5M peşin 12M seneye avrupa kupalarına kalma ya da Cardona 5 asist opsiyonu gibi yalan bir opsiyon koyarsan alırsın.

Tuzlu olur ama ffpye takılmazsın.

Onun yerine 2M a Freiburgun, Livornonun 10 numarasını da alabilirsin tabii

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu durumda Sosa'nın Milan fiyat yükseltsin diye affedildiği ortaya çıkıyor...
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 20:11:43 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu durumda Milan Sosa'nın fiyat yükseltsin diye affedildiği ortaya çıkıyor...
Banada öyle geliyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ayberk

Çevrimdışı cursedofdragon

Kadromuz 1 2 tık geriye gitti maalesef...

hücum olarak 1-2 tık geriye gittik.

defans olarak 1-2 tık ileriye gittik.

gökhan,adriano stoper olarak tabi daha halen vasatız.

Çevrimdışı linux

Sosa ile cardonanın adını aynı yerde kullanmayınız . Edwin çok üst düzey bir oyuncuu .

:claps: :claps: :icool:

Ne yapıp edip bu adamı almalılar . İlerde 15 e çok rahat okuturuz .

Tam bir avcı misali . Buldumu affetmiyor .

gerekirse devreye pedro franco sokulmalı .  :super: :super:

edwin gelecek bütün dertler bitecek .

Çevrimdışı ismail

Sosa gibi birini 10 dan aşağıdaki bulamayız .dimyada pirinçe  giderken evdeki bulgurdan olmayalım..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

Hayatın her yanında olduğu gibi maalesef forumda da sadece başarıyı paylaşan ya da kara günde şom ağzıyla ortalığı yaygaralayan bir kesim var ve bunlardan kurtuluş yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa gibi birini 10 dan aşağıdaki bulamayız .dimyada pirinçe  giderken evdeki bulgurdan olmayalım..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sosadan şu dakikadan sonra verim almak çok zor
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı b.damatoglu

Hayatın her yanında olduğu gibi maalesef forumda da sadece başarıyı paylaşan ya da kara günde şom ağzıyla ortalığı yaygaralayan bir kesim var ve bunlardan kurtuluş yok.
Kara gün?
Kara gün olmasın diye yapılan eleştirileri şom ağız olarak adlandırırsan o kara günleri çağırıyorsun demektir.

Bizim forumda başarı paylaşamamak gibi bir durumumuz yok. Başarı - başarısızlık çok önemsediğimiz birşey olsa Beşiktaşı tutmazdık.

Bana da şom ağızlı dediğini varsayarak yazıyorum. Yanlış anladımsa özür dilerim.

Çevrimdışı SEBA

Sosa'da giderse eldekilerle dahi 15 puan fark atarız. Cenk'te 30 gol barajını aşar. (Polyanna)

Çevrimdışı OrhanAker

Josue kiralık gelsin yeter şimdilik.

Etiketler: