2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12354091 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Sosa öyle bir teklif alsa buraya dönmezdi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi COB

Ayrica Asamoah falan geciniz. Gomez gelmiyorsa Mandzukici getirin bir sekilde.

Çevrimdışı Alper1903

Hakim'i 7,5 Mioya alamassın kardesim, renkliler verdi 8 milyon ama vermediler. İkinci, Klüb teklifi yalanladı Sosa hakkında yani bizimle yeni sezonda.

Bu saatten sonra riske gitmeye hic gerek yok iste. Oturtsunlar karsilarina 1 sene daha oyna sonra nereye gitmek istiyorsan git desinler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sende durmadan çöp oyuncuları yazıyorsun kardeşim. Osvaldo ile Mexes'i alıp ne yapacaksın

1.cisi bana kardeşim diye hitap etmezsen sevinirim senden 4 yaş büyüğüm.

2.cisi çöp dediğin mexes aldığımız omeruo,milosevic'ten,tosic'ten,necip'ten daha iyi bir oyuncu.Mexes 30 gol 14 assist.Şampiyonlar liginde 2 gol 1 assit.Kadroda stoperleri geçti şampiyonlar liginde gol atan oyuncu yok şuanda adriano hariç.

Osvaldo'ya çöp diyon sanki ilgilendiğimiz gyan ondan daha iyi oyuncu. 81 gol 20 assist gyan üstelik kiralama ücreti ve almak istersen bonservis ücreti.

Osvaldo 87 gol 23 assist free.

Elimizde ki stoperlere bakmadan mexes'e çöp dersen Allah çarpar bidaha çöp demeden önce 2 kere düşün.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 18:34:06 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Butun futbolcularimiz uzgunken BEYİMİZ gülüyor mu yoksa bana mi oyle geliyor :alala: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

1.cisi bana kardeşim diye hitap etmezsen sevinirim senden 4 yaş büyüğüm.

2.cisi çöp dediğin mexes aldığımız omeruo,milosevic'ten,tosic'ten,necip'ten daha iyi bir oyuncu.Mexes 30 gol 14 assist.Şampiyonlar liginde 2 gol 1 assit.Kadroda stoperleri geçti şampiyonlar liginde gol atan oyuncu yok şuanda adriano hariç.

Osvaldo'ya çöp diyon sanki ilgilendiğimiz gyan ondan daha iyi oyuncu. 81 gol 20 assist gyan üstelik kiralama ücreti ve almak istersen bonservis ücreti.

Osvaldo 87 gol 23 assist free.

Elimizde ki stoperlere bakmadan mexes'e çöp dersen Allah çarpar bidaha çöp demeden önce 2 kere düşün.
Ben stoperde carvalhoya raziyim 38 yasinda, mexese hayir demem
Kaleye gabor reis gelsin ona da hayir demem
Sosanin yerine de tottiyi getirsinler o da olumlu
Sanki ligimiz cok uber bir lig bu adamlar tecrubeleriyle oynar sadece bizim ligde.

Su onumuzdeki sene sampiyonluk cok onemli cok seyi degistirecek bu sampiyonluk ama yonetim cok gec kaldi. Transfer olacaktir fakat ilk 5 hafta cok onemli cikip 5x5 yapmamiz lazim ki millet sinsin herkes yerini bilsin.

Çevrimdışı RevivaL

Tolga'yı görmeye tahammül edemiyorum vallahi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tolga'yı görmeye tahammül edemiyorum vallahi

Merak etme 3-4 maç sonra görmicez Fabri süper bir şekilde alacak kaleyi. Şenol Hocamız hemşericilik yapmassa tabi .

Çevrimdışı mylife1903

Butun futbolcularimiz uzgunken BEYİMİZ gülüyor mu yoksa bana mi oyle geliyor :alala: :akuma:
Yoh tipi oyle bence, fb zamanlarinda rustude de vardi arizalar her kurtaris yaptiginda orasini burasini tutardi, bak sakatlanma pahasina kurtardim ha

Çevrimdışı brkntcnr

Murat Özen de yazdı şimdi Milan 7.5 yaptı diye. Açıklama bu yüzden silinmiş olabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalanlama haberi neden kalktı resmi siteden? Sosa da giderse transferin son saatine kadar adam bakarız o bölgeye, Allah yardımcımız olsun
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Merak etme 3-4 maç sonra görmicez Fabri süper bir şekilde alacak kaleyi. Şenol Hocamız hemşericilik yapmassa tabi .

Şu iyimserliğin onda biri bende olsa çok farklı olabilirdi. Brugge Lizbon maçlarından sonra gitmediyse hiç gitmez Tolga. Onun torpili Şenol hocadan değil ayrıca daha büyük yerlerden
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Murat Özen de yazdı şimdi Milan 7.5 yaptı diye. Açıklama bu yüzden silinmiş olabilir.
Gider artık durmaz bence.

Çevrimdışı can1903

Bir yaz ne kadar kötü geçerse o kadar kötü geçti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Josue ye anında çökmeliyiz hem sistemi hem ligi tanıyor.

Çevrimdışı RevivaL

Başkan Sosa'nın satılmasına sıcak bakacaktır. Her defasında Fernandes'deki hatayı yapmam diyordu, izleyip göreceğiz

Çevrimdışı brkntcnr

Gider artık durmaz bence.
Yönetim Ersan' da yaptığı gibi risk alıp satabilir ancak 15 günde 3(+1 defansif orta saha) transfer bitirmek zorunda kalacak. Başarırlarsa çok büyük iş olur, başaramazlarsa şampiyonluğun ardından büyük hayal kırıklığı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan Sosa'nın satılmasına sıcak bakacaktır. Her defasında Fernandes'deki hatayı yapmam diyordu, izleyip göreceğiz
Sorun yerine konacak adam, gitmesi değil. 2 senedir eksik olan defansa adam alamayan yönetim sosanın yerine bu kadar kısa sürede kimi alacak?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sosa da gitti büyük ihtimalle.101.yıl gibi oldu transfer politikamız Ada'm almak için Ada'm alıyoruz!omerou nedir be abicim eldekilerden ne farkı var Allah aşkına.Sosa dan gelen parayı inş saçma sapan transferlere harcamayız.hakim ziyech bugün 90 dk izledim bu maçına göre bence çok abartılıyor bu fizik gücü ile kusura bakmasında Avrupa'nın üst düzey takımlarının hiçbirinde oynayamaz.videolar yapıyorlar Ada'mın en iyi görüntüleri koyuyorlar snr Nasıl topçuymuş be algısı oluyor.valla Tolga zengine bir video yapsalar neuer dersiniz ama gerçek te!valla yönetim bu kritik süreci iyi yönetmesi lazım artık ne yapılacaksa biran önce yapılsın yeterince geç kaldık...

Çevrimdışı BlackEagle26

Ryad Boudebouz burda bi arkadaş demişti 3-5 milyona alınabilir iş yapar

Çevrimdışı abdusta

Yalanlama haberi neden kalktı resmi siteden? Sosa da giderse transferin son saatine kadar adam bakarız o bölgeye, Allah yardımcımız olsun

Sosa haberinin kaynagı Hurriyet  5-6 italyan gazetesi hurriyeti referans gosteriyor ancak altınada yorum yazmışlar
Milanın EU vatandası olmayan Sosayı alması başka hedefindeki transferleri tıkayayacak zira sadece 1 oyuncu alma hakkı var demişler

saygılar

Çevrimdışı GÖRKEM

Sosa icin 7.5 veriyorlarsa sirtimda tasirim oraya.

Çevrimdışı Orhan_

Gomez dünya kadar gol atmış gülüşecek en güzel golü kendi attıkları golleri falan söylüyorlar . Sen de dahil kimse olmadığına emin olamaz . Bazı işaretler var .

Gülüşerek en güzel golleri attıklarını söylemelerinde bir sıkıntı görmüyorum. Bunda bir sıkıntı olduğunun düşünülmesi sıkıntı ama. Gomez bir dünya gol attıysa bu adamların sayesinde attı. Gomez bir dünya gol atabiliyorsa, bu adamlar takım içinde grup kavgası vermiyor demektir. Gomez'in attığı gollerde hep beraber sevinebiliyorlarsa, keza onların attığı golde Gomez, Sosa, Atiba, Beck sevinebiliyorsa bu dediğin şeyin hiç bir hükmü yoktur. Ancak fotomaçta çıkabilecek türden spekülatif bir şeyi ortaya koyuyorsun. Benim de itirazım buna.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 19:10:48 Orhan_ ]

Çevrimdışı mellfred

Yerine iyi bir yetenek alacaklarını bilsem 7.5 iyi para aslında
Gönlüm de ister cardona

Etiketler: