2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362491 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EagleForce

O kadar bekle lider defans adayimiz Omeruo net golcumuz Gyan. Kalede hala Tolga tabiki. Sampiyon oldugumuz senelerde illa sacma sapan isler yapip rakipleri umutlandiracaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O kadar bekle lider defans adayimiz Omeruo net golcumuz Gyan. Kalede hala Tolga tabiki. Sampiyon oldugumuz senelerde illa sacma sapan isler yapip rakipleri umutlandiracaz.
Her sampiyonluk sonrasi yaşıyoruz bu sendromu maalesef :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SEBA

Sosa'nın yerine küme düşen bir takımdan futbolcu alır gelirler. İspanya'da kim küme düştü? Hemen bakın bence. Bu aralar oralara bağımlıyız da.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkanın "Şımarmayacağız" lafına çok güvenmiştim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her sampiyonluk sonrasi yaşıyoruz bu sendromu maalesef :by2:
Gökhan Gönül ün bu seneyi yedek kulübesinde geçireceğini düşünüyorum. Elimizde bir tek Adriano transferi var doğru düzgün. 15 gün kaldı bekleyip göreceğiz
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı wbishop82

eğer sosa gidiyorsa,gyan falan geliyorsa ve omereu tek stoper olrak geliyorsa bu zamana kadar bekledikleri için vardır bir planları diye düşündüğüm yönetim şampiyon takımın ipini çeker.gerçekten kahrolmamak elde değil.iyi bir stoper ve santraforla çok acaip işler yapacakken bunu kabullenmek mümkün değil.bunlar gerçekleşirse bütün dediklerimi yutturmuş olurlar

Çevrimdışı GÖRKEM

Tek görevi ceza sahasına girip gol atmak bence ama bu konuda inanılmaz yeteneksiz ve git gide düşen bir formu var. Olcay ilk tercih olmamalı bence. Yedek olarak kalabilir

Kanatlarimiza bi bakalim:

Kerim - en fazla yedek olabilir

Olcay - yetersiz

Aras - henüz seyredemedik lakin o da cok üst düzey bir Oyuncu degil.

Quaresma - bildigimiz gibi

Aslinda 2 Kanat Oyuncusu lazim. Örnegin Marin gelse iyi olur.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Gerçekten 'hiç' mi paramız yok?

Çevrimdışı srkn

Dün aklı Beşiktaş'ta bir Sosa olsaydı zaten ilk 11'de olacaktı.
Sosa sene başladığından beri bizi düşündü mü? Aklında gitmekten başka bir şey yoktu.
Bir tane mantıklı açıklaması var mı yaptıklarının? Menajer oyunu olduğu ortaya çıkmadı mı?
Buna rağmen harika yönetti başkan ve Şenol hoca. Şahsen inanılmaz sinirliyim Sosa'nın yaptıklarına, bu taraftar ve bu kulüp ona bu kadar hayranken ve adına tshirt bile çıkmışken yaptıkları çok çok kötüydü.
İyi bir oyuncu olması ve bize maçlar kazandırması bir kenara bu yaptıkları hiçbir şekilde affedilemez ona rağmen çok ılımlı yaklaştık.
Ve şu gelinen nokta da 7.5 gibi bir rakama eğer satıldığı bilgisi doğruysa muazzam iş yaptık demektir.
Yerini doldurmak kolay mı? Kolay değil, hiç değil ama Beşiktaş için oynayacak adama daha çok ihtiyacımız var.
Dip not: İnanılmaz bir Sosa hayranıyım şu profilimdeki formanın arkasında Sosa yazıyor geldiğinde ilk iş onun formasını almak olmuştu ve 2 yıl boyunca da hayranlıkla izledim. Bu raddede gidiyor olmasına artık üzülmüyorum bile.
"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın." SÜLEYMAN SEBA

Çevrimdışı EagleForce

FABRİCİO:Ben buraya yedek oturmaya gelmedim kendime güveniyorum formayı alacağıma inanıyorum.

Boyko da oyle diyordu sevgili Fabricio , sanada yazik olacak Sen daha Senol hocayi hic tanımıyorsun, Tolga zengin onun manevi ogludur , Sen degil kimse onu kesemez O bizi Senede 5-6 macta yaksada kupalardan elesede daima 1.ci kalecimizdir.

Alanya macina Tolga ilk11 cikinca anlar durumu  :akuma:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçekten 'hiç' mi paramız yok?
Mesele para değil zihniyet ve planlama. Şu ana kadar sınıfta kaldık sonrasına bakacağız
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı wbishop82

gerçketen akıl alır gibi değil.gyan falan nedir.madem para yok.sosyı satmaya mecbur hissediyorsunuz.almayın abi gyan ı.verilen paraya yazık.gyan nedir ya.şoktayım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alanya macina Tolga ilk11 cikinca anlar durumu  :akuma:
Fabri nin as kaleci olacağını düşünen arkadaşlara sezon içerisinde bolca takılmayı düşünüyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Gönül ün bu seneyi yedek kulübesinde geçireceğini düşünüyorum. Elimizde bir tek Adriano transferi var doğru düzgün. 15 gün kaldı bekleyip göreceğiz
Gokhanin ölüsü oynar abi

Gokhan gecen sezon bir cok maçta 20 metre geriden depar atip rakibin ayagindan top kapiyordu

Beck tamam istikrarlı , Defansi iyi ama hücum hic yok , karsiisinda hızlı bir kanat oyuncusu olunca aciz duruma düşüyor dunku gibi mesela , Gokhan Net oynar hizli oyunculara gecit vermez
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

Ön Libero isteyen kimseyi göremedim.

Atiba Bir Koca sezonu daha tek basina kaldiramaz. Necip de yerini dolduramaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gokhanin ölüsü oynar abi

Gokhan gecen sezon bir cok maçta 20 metre geriden depar atip rakibin ayagindan top kapiyordu

Beck tamam istikrarlı , Defansi iyi ama hücum hic yok , karsiisinda hızlı bir kanat oyuncusu olunca aciz duruma düşüyor dunku gibi mesela , Gokhan Net oynar hizli oyunculara gecit vermez
Fizik açısından sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Tercih olarak 11 olacaktır ama buna vücudu imkan verir mi göreceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gerçekten bizim gibi takım zor bulunur sosada giderse gomez, sosa ve töre gitti şampiyon kadrodan en önemli 3 oyuncu gitti hadi töre neyse diyelim ama çok önemli 2 adamı kaybetmek üzereyiz yeri çok zor dolar...

Çevrimdışı SEBA

Bende bu konuda hakkında özellikle üzerinde durdum. Hala Veli'nin geri dönüp oynayacağını sananlar var. Veli'nin futbol hayatı çoktan bitti. Bizi bu orta saha ile sallarlar. Oğuzhan ve Tolgay bu 3'lü periyodu asla kaldıramaz. Necip'ten söz etmiyorum bile. Yine hersey Atiba olacak ve biz taraftar olarak sakatlanmasın diye dua edeceğiz. Başkan acaba Süper Kupa maçında İngiltere'ye tatil için gitmiş sanırım. Omereu için gittiyse eğer orda kalsın gelmesine gerek yok.

Çevrimdışı Orhan_

Ön libero da şart ama öyle bir durumdayız ki stoper ve forvet bile nasıl olacak muamma.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri nin as kaleci olacağını düşünen arkadaşlara sezon içerisinde bolca takılmayı düşünüyorum :)
Yaz beni serhat abi tolga batıracak şenol hocada mecbur değiştiricek

Çevrimdışı Orhan_

Etoo olayı ne oldu acaba?

Çevrimdışı Librarius

Besiktas yonetimi basarisizligi iyi idare ediyordu, fakat anlasilan basarilari sindirebilecek olgunlukta degil..

Basarislik ortaminda bu basarisizligi yonetime esit dagitarak idare eden yonetim sampiyonluk gelince birbirini yemeye basladi. Cunku basarinin esit dagitimi pek hoslarina gitmedi.

Ayrica maddi olarak ucuz elde edilen sampiyonlugu daha da ucuza maletme egilimine girdiler.

Kabul edelim ki sampiyonlugu ve sonrasi sureci hic iyi yonetemediler.

Haftaya lig basliyor, forvetimiz yok, stoperimiz yok ve elimizde ki en iyi oyuncunun elden kacmasi an meselesi...

Hayirlisi...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yaz beni serhat abi tolga batıracak şenol hocada mecbur değiştiricek

Daha önce hiç batırmadı yani? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SEBA

Keske bu olmayan transfer politikası ile Şampiyonlar Ligi'ne gitmeseydik. Rezil rüsva olacağız ki biz kura şansı asla olmayan bir takımız.

Çevrimdışı Ayberk

Sosanın yaptıklarından sonra kalması halinde ne kadar verimli olabilecek diye düşünmek lazım bu saatten sonra
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Etiketler: